|
| Мода: Есен - Зима 2011 | |
| | Автор | Съобщение |
---|
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Мода: Есен - Зима 2011 Нед Окт 02, 2011 2:29 am | |
| Като миналогодишната тема. Споделяйте какво сте си купили, какво искате, как искате да се обличате, блааааа блааааа.. Вие сте. | |
| | | rS.19 ♥ Неспасяем
Warn : ( : don't expect me to be nice with you. Брой мнения : 6044 Reputation : 126 Join date : 06.03.2011 Age : 26 Местожителство : umm.. at home?
| Заглавие: Re: Мода: Есен - Зима 2011 Нед Окт 02, 2011 2:32 am | |
| Ахх .. амиии аз сигурно, како обикновеноо - спортно -елегнатно. Така се чувствам най-удобно.
Едит: Едитнах заглавието, понеже беше написано "Зим". :)) | |
| | | Little Girl ~ Неспасяем
Warn : ( : But you’re hurting me from inside of my head, I can’t take it, I can’t take it .. Брой мнения : 5829 Reputation : 48 Join date : 09.03.2010 Age : 28
| Заглавие: Re: Мода: Есен - Зима 2011 Нед Окт 02, 2011 2:42 am | |
| | |
| | | ~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: Мода: Есен - Зима 2011 Нед Окт 02, 2011 2:51 am | |
| За тази есен/зима съм се сдобила с един тъмно червен, по-скоро пепел от рози+тъмно червено. Уникално хубав е и много топли, в момента съм с него. < 33333 Взех си и още един суичър, кафяв, с пух отвътре и е много много топличък. Ботуши не съм си търсила, още е рано, но при всички положения ще трябва да си търся нови, защото кракът ми постоянно расте. Якето ще си го доизносвам, защото по мои изчисления все още ми става. Карирано е, в сиво, тъмно синьо и нещо, подобно на лилаво. ;д Обичам го, защото е много топло ии ми харесва самия модел. Имам лилава шапка, приличаща на палачинка (забравих как се казваха тоя тип шапки). Много си я харесвам, защото не е някаква да ми скрива хубавата косичка, ами хем топли, хем косичката ми е на показ. Шалчета имам всякакви - сиво, лилаво, бяло.. всякакви цветове, заредила съм се. Сдобих се с тъмно сини дънки, леко изтъркани, прави. Абе супер яки са, много ме радват. Също така си взех и пуловер, раиран в светло и тъмно сиво. Харесвам си зимния гардероб, много съм доволна от новите попълнения. ;д | |
| | | Barbie. Неспасяем
Warn : ( : Дявола ме кара и ми вика нека, нека! ;-) Брой мнения : 1965 Reputation : 143 Join date : 03.03.2010 Age : 27 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Мода: Есен - Зима 2011 Нед Окт 02, 2011 3:51 am | |
| | |
| | | monini Неспасяем
Warn : ( : A day without you is a year without rain <333 Брой мнения : 3435 Reputation : 57 Join date : 07.10.2009 Age : 29 Местожителство : Сандански
| Заглавие: Re: Мода: Есен - Зима 2011 Нед Окт 02, 2011 4:51 pm | |
| Хах и аз май съм малко назад.. ;дд То при нас е още доста топло ии някои даже си ходят с къс ръкав, а пък по-лудите даже с къси панталони о.О..
Няма значение.. ;д Аз за сега съм си взела един чифт обувки тип "пантофка", кафяво-сиви са, а имам и още едни от миналата година - сивички, много са сладки.. ;дИи едни маратонки си взех - бели, хубави са, ама доста се цапат ;х. Взех си и една блузка с къс ръкав.. хД (харата си купуват половери, а аз.. ;д) ии едни зеленикави дънки, скъсани, дето много си ги харесвам!<33 По-нататък може да си взема още един чифт евентуално.
Обезателно в най-скоро време трябва да си взема 1-2 суичера ии блузка с дългър ръкав може би, ама ще видя, защото си имам няколко от миналата година.
Якета.. Имам едно кожено, което е горе долу за есента, обаче е пухкаво отвътре ии става и за по студено време. Черно-сиво е. Имам и едно зимно, кафяво - много е мекичко..<3 Ии едно палто имам, ама него не го искам вече, така че ще си взема или още едно черно дебело яке, или пак палто, но това чак ноември някъде.
Трябва да си взема и ботушки естествено. ;д Имам едни от миналата година, дето много топлят, обаче и още едни мисля да си взема, които евентуално искам да са ботички, ама като тръгна да гледам ще реша.. Аа имам и едни на ток от миналата година, ама тях не ги нося на училище - само на по-специални поводи.. ;дд
Друго.. Шалове много не обичам да нося, ама гледах сега по магазините, че има няк'ви хубавки, тъй че може да си взема сега за есента.. Имам и едно черно със сиво пак за есента от тези дето са "мексикански" тип май се казват.. ;дд Имам и един комплект зимни шал и шапка - мръсно бяло мисля, че са, ама миналата зима само 1 път съм ги сложила.. ;д Не знам, не обичам шапки - не ми харесва как ми стоят. Ами това е общо взето.. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Мода: Есен - Зима 2011 | |
| |
| | | | Мода: Есен - Зима 2011 | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |