|
| Мода | |
| | Автор | Съобщение |
---|
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Мода Нед Май 27, 2012 8:02 pm | |
| Следите ли я? Влияете ли се от нея? Какъв е вашият стил на обличане? Любимите ви дрехи? Мислите ли, че гардеробът ви би се харесал на модел?
| |
| | | elly.xx Неспасяем
Warn : ( : Затичах се към огледалото - обичах човек отсреща. Брой мнения : 1610 Reputation : 51 Join date : 17.09.2009 Age : 26
| Заглавие: Re: Мода Нед Май 27, 2012 8:48 pm | |
| Следите ли я? Влияете ли се от нея? Не, не я следя редовно! Разбира се, оказва някакво влияние , но това не е изцяло! Ако нещо ни ми харесва, няма начина да го облека колкото и модерно да е!Какъв е вашият стил на обличане? По скоро спортно, или спортно -елегантно. Нямам идея, не се придържам към някакъв стил, обличам се както на мен ми харесва и както ми е удобно . Любимите ви дрехи? Ъъ, в какъв смисъл любими. От моите ли? - Всички/ с изключение на една, две тениски/ Иначе обожавам роклии, широкии тениски, тениски с Бритиш флаг ;д тесни дънкии ;дд Мислите ли, че гардеробът ви би се харесал на модел? Може би по-скоро не, естествено ще има някои неща, които биха допаднали../според мен/, но аз както казах и по-горе, не се влияя изцяло от модата, така че .. | |
| | | - NataLiya ~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6146 Reputation : 76 Join date : 26.04.2009 Age : 29
| Заглавие: Re: Мода Сря Май 30, 2012 4:00 pm | |
| Следите ли я? Влияете ли се от нея? Ами не я следя, но определено понякога обичам да съм в крак с нея .. Но пък обичам и да съм различна от всички останали ! .. Какъв е вашият стил на обличане? Ами по скоро небрежен ! .. Всеки ден се обличам различно .. Обичам да ходя спортно облечена, но също харесвам и да съм елегантнна, по официална. Много различно. Любимите ви дрехи? Нямам точно определена, но повечето ми дрехи си ги обожавам ! Мислите ли, че гардеробът ви би се харесал на модел? Едва ли има доста различни неща.. Но кой знае ? ;р | |
| | | rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| | | | Wesley.x ♥ Редовен
Warn : ( : Сред всички неща, които човек би могъл да няма се срещат неща, които би могъл да има и едно от тях е да осъзнава кога е щастлив и да умее да се наслаждава на щастието, докато то е на лице. Брой мнения : 284 Reputation : 1 Join date : 03.01.2012 Age : 25 Местожителство : Варна
| | | | ~Hope ♥~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 1344 Reputation : 17 Join date : 19.05.2011 Age : 27 Местожителство : Враца
| Заглавие: Re: Мода Нед Юни 03, 2012 9:06 pm | |
| Следите ли я? Влияете ли се от нея? - Не, изобщо. Трябва да носиш това, което теб те кефи и ти е удобно, а не това, което всички носят. За мен модата е безсмислена. Какъв е вашият стил на обличане? - Различно, но винаги най-важното е да ми харесва и да ми е удобно. В ежедневието си падам по туники, дънки и маратонки или сандали през лятото. Не си падам по семплите модели и по тениските. Обичам по-елегантни дрехи, по-украсени модели. Любимите ви дрехи? - Обожавам туники! Мислите ли, че гардеробът ви би се харесал на модел? - Не, в гардероба си имам съвсем ежедневни, обикновени дрехи.
| |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Мода | |
| |
| | | | Мода | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |