LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: ЕСЕН - 2011 Пон Яну 16, 2012 1:20 am | |
| Както знаете, а ако не знаете сега ще научите, че архивът на selena-daily беше унищожен за момента непоправимо. Изгубиха се десетки и десетки новини и преведени статии. Или поне така си мислеше хакерът, решил да ни погоди този номер. Тази мистериозна зла личност почти бе познала. От 1 Септември насам доста рядко се случваше да запаметя преводите си и наистина опасността да бъдат унищожени поради моя "дребен" пропуск бе реално. За щастие не всичко се оказа толкова черно. Хората са го казали, че във всяко зло ще се намери и капчица добро. Много може да се плюе и много са отвратителни хората, които копират и най-нагло си присвояваха нашите преводи. Но в крайна сметка от тази нечестна дейност се появи случай, в които тези деца да ми помогнат. Знаейки къде да търся, успях да възстановя около 80-90 процента от всичко, което съм превеждал от 1 Септември до 1 Януари. Благодарности на копирачките, че ни спасиха труда.
Та в тази тема ще бъдат събрани всичко преведено от моя милост като статии и интервюта за периода 1 Септември - 1 Януари.
Знаете си - следва огромна стена от текст.
Селена е хващана в кражба от майка си!
- Spoiler:
Веднъж Селена си е навлякла белята, когато е малко момиче в Тексас: “Откраднах от магазин балсам за устни и майка ми ме хвана. Никога няма да го забравя. Плачех. Майка ми ме накара да го върна.” Селена: Чувствам се благословена!
- Spoiler:
Въпрос: Какви бяха изненадите през годините, когато погледнеш шоуто назад? Селена: Беше забавно, беше лудо, беше велико. Имахме страхотно време и имах възможността да кажа, че бях на шоу, работило четири години, с великолепен актьорски състав – нещо, което не могат много хора да кажат. Въпрос: Какъв беше твоят най-магически спомен или момент, който ще си припомниш и ще те накара да се усмихнеш? Селена: Смехът. Когато се забавлявахме заедно. Никога не беше един определен спомен, имахме много спомени всеки ден. Въпрос: Колко емоционален бе последният ден? Селена: Бе много емоционален. На последният ден ние завършихме сериала само тримата (Селена, Дейвид, Джейк). Всички останали бяха завършили сцените си. Ние започнахме работа и се стремях да го отбягвам, колкото се може повече. Опитвах се да не мисля за това и продължавах да снимам сцената И когато дойде краят, аз просто заплаках и не можех да спра. Момчетата се държаха като мъже и не се просълзиха. Въпрос: Какво стана на следващия ден след края? Селена: Дейвид Хенри ми писа СМС: Чувствам се сякаш съм скъсал с гаджето.” Беше странно. Въпрос: Запази ли магическата пръчка? Селена: Да, тя беше подарък от продуцентите на шоуто и ми я дадоха в малка стъклена кутия с малка гравюра. Беше мило.. Въпрос: Приключи ли шоуто по начина, който искаше? Правилният човек ли стана семейният магьосник? Селена: Мисля, че беше добър, мисля че направихме правилния финал. Въпрос: Кои бяха любимите ти епизоди? Селена: Никога не съм имала истински любим епизод. Помня трети сезон, който ми беше любим, защото знаехме, че вървим по установен ред, това не беше краят. Знаехме, че ще има още един сезон и ние просто играехме един срещу друг и искахме да направим всичко по-добре. Това беше най-добрият сезон и мисля, че всички епизоди от него са ми любими. Въпрос: Сюрреалистично (бел. преводач – нереално) ли е за теб, когато погледнеш кариерата си в такъв момент, защото има толкова много неща, които вършиш? Селена: Разбира се, чувствам се благословена. Обичам това, което правя. Особено музиката - това бе нещо, което бе моя страст, но не очаквах, че ще се приеме толкова добре. Аз съм много благодарна. Да правя и двете беше добре за мен, харесва ми. Въпрос: С толкова много музикални шоута, какво е чувството да чуеш някои от твоите песни изпълнени от различни хора като Семейство Фанин в The Sing-Off? Селена: Много пъти изпълнението е по-добро от моето, така че ето защо ги харесвам. Забавно е, те ми дават идеи. Наистина е готино да видиш по Ютуб, феновете ми да изпълняват кавъри на моите песни, защото ти можеш да видиш в техните очи как те предават каквото пеят, какво текстовете означават и какво значат песните за тях. Така че е наистина специално. Готино е. Въпрос:Снимаш ли филма Spring Breakers сега с Harmony Korine? Селена: Да, изгледах всичките му филми. Трябваше да се боря за тази рола, затова летях до неговия дом в Нашвил и изгледах всичките му филми. Казах му: „Искам да бъда в твой филм” и той ме прослуша за около час или два и беше страхотно. Тогава получих ролята и съм толкова развълнувана. Роляата е доста мрачна и много различна и съм развълнувана да работя с него. Разбира се, той е човекът, който ще създаде всичко и ще помогне на мен и Джеймс Франко, Ванеса Хъджънс, Ема Рбъртс и останалите. Ще бъде страхотно да работим заедно и сценария е велик. Хората ще бъдат малко изненадани. Въпрос: Ще повлияе ли на възприемането от твоята фен база? Селена: Доброто нещо относно това е, че е независим филм. Така че то ще обикаля по филмови фестивали, но няма да осъществи лесен контакт с по-младата публика. Филмът не е за привличане на тях, а по-скоро е за мен, просто правейки нещо, което ми е страст. Въпрос: Имаш ли някакваи специални ритуали преди да излезеш пред жива пулбика? Селена: Събираме се заедно зад кулсиите точно преди да излезем и правим бърза молитва. Приятно е. Въпрос: Компютрите са толкова голяма част от живота на всички сега. Колко загубена ще се чувстваш без своя лаптоп? Селена: Гледам своите шоута и филми на него. Чрез него се свързвам с моето семейство по iChat и правя всичко останало, така че това е моят живот. Въпрос: Какво ще правиш на Новогодишното шоу? Селена: Аз съм развълнувана, ще бъде забавно. Ще пея и ще отброяваме времето до полунощ. Ще бъда с Деми Ловато и ще е забавно. Аз съм развълнувава. Въпрос: Била ли си преди на Таймс Скуеър в Ню Йорк на Нова година преди? Селена: Не. Селена дава най-добрите прегръдки! - Tiger Beat
- Spoiler:
Феновете на Селена Гомес разкриват каква е ВСЪЩНОСТ Селена към своите фенове, когато никой не гледа! Селена Гомес притежава една от най-добрите репутации в Холивуд – никога няма да чуете негативни истории за нея! Селена е световноизвестна суперзвезда, но тя през повечето време се показва като страшно сладка, приземено момиче. Откакто Селена е знаменитост, нейните движения се следят от камери. Селена, която виждаме на екрана е една “o-толкова-мила” звезда. Но когато камерите са изключени и никой не гледа, дали Селена е наистина толкова мила? Някои от най-големите фенове на Селена ексклузивно разкриват на списанието истинската, никога досега неразказвана история за това как Селена се отнася със своите фенове на четири очи.
“Аз съм Алекс и съм на 17 години. Аз се запознах със Селена на нейното турне по време на концерта й в Торонто, Канада. Веднага щом се приближих до нея, тя беше мила с мен. Първо, се усмихна и ми каза “Здрасти! Харесва ми косата ти!” Аз отвърнах: “Благодаря!”, но аз пищях от щастие отвътре. След като се снимах с нея, я помолих за прегръдка. Тя ми откликна “Разбира се!” Тя ми даде най-добрата прегръдка. Тя тя прегръща сякаш ти е приятелка, не просто фен. Тя е най-милата, най-земната личност. Беше един от най-добрите ми спомени в моя живот.”
"Аз съм Адриана и съм от Пуерто Рико. Една седмица след моя рожден ден Селена имаше концерт близо до мястото, където живея. За рожденния ден помолих майака ми, ако може с двете ми най-добри приятелки да отседнем на хотел за нощта преди концерта и след това да отида на шоуто на следващия ден. Моята страхотна майка ми разреши - и се оказа, че това бе същият хотел, в който и Селена бе отседнала! В деня на концерта, аз и моите приятелки чакахме отвън за почти осем часа. Когато видяхме Селена, тя вече беше в своята кола, чакаща да тръгне за концерта. Но тогава тя излезе от колата веднага щом ни видя! Тя излезе от колата просто, за да говори с нас. Ние питахме Селена, ако може да се снима с всяка от нас. Селена дори ни каза, че й е било приятно да се срещне с нас. В това време нямаше никой друг фен освен нас трите. Тя прегърна всички ни също! Тя беше изключително мила."
"Моето име е Грейс. Купих си билети, за да срещна Селена и да я видя на концерт. Това бе подарък за моя рожден ден. В деня на концерта майка ми и аз карахме два часа, за да я видим. Аз бях толкова притеснена, че концертът може да се отложи, защото се предполагаше, че ще има буря цяла нощ. Точно преди да стигнем започна да вали дъжд. Когато я срещнах, тя ми даде голяма прегръдка. Тя дори ми каза за дъжд: "Толкова съжалявам!" Тя се почувства зле, че валеше! тя беше толкова сладка и нормална. След като се снимах с нея, Селена дори ме прегърна втори път. Тя изглеждаше доста по-различно от телевизията или филмите, защото нямаше много грим. Тя просто изглеждаше наистина щастлива да се срещне с всичките си фенове! " Най-шантавите въпроси към Селена, задавани някога!
- Spoiler:
Селена Гомес се срещна със списание "BOP" за ексклузивно интервю без граници - това забавно момиче нямаше никакви проблеми да отговори на странните въпроси.
Въпрос: Кой ще спечели при война на палците - ти или Джъстин? Селена: Джъстин би спечелил! Аз съм по-слаба, отколкото изглеждам, така че той определено би спечелил!
Въпрос: Ако можеше да комбинираш две животни като домашен любимец, кои би избрала? Селена: О, Господи, това е забавно! УОУ! Бих избрала куче и птичка да ги комбинирам като един домашен любимец.
Въпрос: Ако можеше да направиш някоя от песните си във филм, коя би избрала? Селена: Бих избрала "Naturally" да бъде превърната във филм. Смятам, че идеята да срещнеш някого и незабавно да усетиш искрите, би било наистина забавно.
Въпрос: Ако беше пинята, какво форма би била и с какво ще си напълнена? Селена: Бих била пинята във формата на звезда с блещукащи пискюли. И бих била пълна с "Reeses Peanut Butter Cups";(бел.пр. - нещо като малки кексчета с фъстъчено масло и шоколад) и кисели "Skittles";(бел-пр. разноцветни бонбони).
Въпрос: Ако можеше да си направиш собствено меню-мечта от три ястия, какво ще ядеш? Селена: Първото ястие ще бъде азиатска салата с кисели краставички - това ми е предястието. Основното ястие ще бъде спагети "ангелски къдрици" с пилешко и зеленчуци. О, Господи, сега почнах да огладнявам! За десерт бих имала чийзкейк - но единствено чийзкейк, приготвен от леля ми. Той е най-добрият. ДЕКЛАРАЦИЯ ОТ СЕЛЕНА МАРИ ГОМЕС
- Spoiler:
С. Мари Гомес декларира следното:
1. Не познавам лично Г-н Томас Бродники и нямам желание да имам какъвто и да е контакт с него. Въпреки това аз бях информирана, че Г-н Бродники е пътувал от Чикато до Лос Анджелис, за да се срещне с мен; посетил е моето работно място три или повече пъти, за да ме види и е информирал други, че той е имал разговор с Господ, в който той е обмислял да ме убие. 2. Също бях информирана от полицията в Лос Анджелис, че приемат заплахите на г-н Бродники да ме убие за изключително сериозни, основание на негово умствено разстройство, криминално преследване на хора. Информирана бях, че г-н Бродники е бил приет за болнично лечение на 20-ти Септември 2011г. за отправени заплахи „ще извадя очите на хората” на улицата. Също научих, че е бил арестуван веднъж за преследване и че е имало предишни ограничителни заповеди, поискани от неговите жертви. 3. Аз чувствам изключителен страх от г-н Бродники заради неговата директна заплаха за живота ми, от неговото натрапчиво и застращаващо поведение и от неговото криминално минало на преследвач. Смятам, че личната ми безопасност и безопасността на тези около мен, са изложени на опасност. 4. Без ограничителна заповед, страхувам се, че няма достатъчна юридическа сила, която да накара г-н Бродники да стои далеч от мен и моето семейство. Вярвам, че той ще продължи своите намерения да идва на работното ми място и аз се страхувам, че неговото поведение ще ескалира и той ще изпълни заканата си да ме нарани или убие, освен ако не му бъде заповядано от настоящия съд да спре.
Декларирам, със съзнанието за наказание, че горното е вярно и правилно. Подписано на 12-ти Октомври 2011г. в Лос Анджелис, Калифорния. Подпис: С. Мари Гомес. За гаджето на Селена от Тексас
- Spoiler:
Селена не е разкривала името на гаджето си от Тексас, но по време на промоцията на „Рамона и Бийзъс“, репортер я пита дали е ходила с момче, с което първо са били приятели. „Не би ми харесало да ходя с някого, когото познавам. Ако сме приятели, не бих искала да разрушавам приятелството. Точно преди да се преместя в Лос Анджелис, имах силни чувства към едно момче, което познавах от дълго време. Когато накрая му признах чувствата си, се почувствах добре, че го изкарах от гърдите си, но нашите отношения станаха леко странни. Той също ме харесваше, но когато се опитахме да станем гаджета, беше трудно да скочим от приятели към нещо повече, така че беше един вид загуба. Чудя се, дали щяхме да си останем близки, ако бяхме си останали приятели.“ Статия на Селена в авторитетния вестник Daily Telegraph
- Spoiler:
"Разбира се, че аз разбирам ревността. Напълно я разбирам. И аз съм била фенка на много хора. Опитвам се да не се фокусирам на това какво целият свят казва за мен и просто да бъда щастлива със себе си и да се опитвам да живея нормално живота си, доколкото е възможно. Въпреки че има моменти, където чета неща, които ме нараняват, то повечето време не заобикалям живота си със списания или Интернет. Но в определен момент е невъзможно да ги избегна."
"Най-доброто нещо да бъдеш влюбен е, когато се смееш толкова силно, че стомахът те заболява. Ние с Джъстин имаме много общо."
"Обичам да представям песните си пред публика и се надявам моите фенове да се вдъхновяват."
"Никога не съм казвала, че искам да бъда "доброто момиче."
Относно влизането в болницата през Юни тя въздъхва: "Не беше голяма работа. Просто не се хранех правилно. Ядях твърде много запържена храна и не взимах достатъчно протеини и желязо."
За филма "Монте Карло": "Исках да вляза в онзи филмов свят, който е малко по-възрастен, отколкото бях свикнала, но все още е в пределите на моята възраст."
"Дължа много на Дисни, но е време да продължа и да порастна малко. Също така съм благодарна на моите фенове и го правя бавно."
"Получавам много сила от майка си. Мисля за удивителните неща в моя живот - семейство и приятели - те се, които имат значение.
"Обичам модата. За мен това друг начин на изразяване. Всичко, което е по рафтовете, аз съм го одобрила и е вдъхновено от моя вкус."
"Не съм заинтересована да нося дрехи, които ще бъдат избрани като най-добрите дрехи. Не искам да бъда хубава за никого другиго, освен за себе си."
Колкото дълго се чувствам хубава и уверена в това, което върша - това е всичко, което наистина има значение. Майка ми ме натиска да бъда по-силна. Не знам какво бих правила без нея. Тя е движещата сила зад моя успех." Списание CANDY - Селена за срещата си с Шая Льобоф
- Spoiler:
"Беше удивително! Казаха ми, че има две фенки в стаята за преобличане, чакащи дa се срещнат с мен и аз бях "О, страхотно!", така че вървях си по коридора и Шая седеше точно пред мен, и аз побягнах от него! Тoй беше достатъчно мил да тръгне след мен и да ми извика: "Хей, почакай, почакай..", защото вероятно знае, че съм луда по него."
За излизането на среща: "Единственото нещо, което всякога казвам на моите фенове е, че не си струва да се правиш на такъв, какъвто не си. Аз се опитвах да сe променям удобно за много момчета, които харесвах. Много е лесно да искаш да бъдеш каквото те искат от теб да си. Но накрая, това вече не е забавно и се чувствах ужасно през половината време. Сега съм много целенасочена. Най-добрата личност е тази, с която ти самата можеш да си." Сел:Винаги се опитвах да бъда перфектна за него!
- Spoiler:
Селена обикновено пази мълчание относно връзките й, но най-накрая тя разказа за гаджето й преди Джъстин Бийбър, като разкри че не се отнасял добре с нея. Надяваме се, че не е бил нито Тейлър Лаутнър, нито Ник Джонас. Селена имаше тръпка с Тейлър Лаутнър през 2009 и с Ник Джонас през 2008 и пак през 2010. "Не бях себе си за една година. Мисля, че това бе много увреждащо. Чувствах как бях тази която винаги се опитваше да бъде перфектна за него. Винаги се обличах изискано. Той никога не ме видя в анцуг – а аз обожавам да нося анцузи. Вече е предизвикателство някой да опита и да ме промени отново." „Бях винаги с добри маниери и ходих на неговите любими ресторанти или места. Дойде момент, когато загубих себе си напълно. Вече не се усмихвах много, не се смеех толкова. Не се държах глупаво( бел. пр. – в смисъл да се отпуска, да се забавлява с глупости). Не се събуждах с танци, както обикновено правя. Всички около мен го мразеха, но аз не ги слушах. Мисля, че трябваше да премина през това, защото сега съм по-силна отвсякога.” Селена признава, че е загубила себе си във връзката и е загубила чувството си за забавление, докато не скъсали. „И когато това приключи, не знаех къде се намирам. Но се върнах и бях наистина щастлива. Моето семейство се радваше да ме има обратно." Сега наблюдавайки Селена и Джъстин през последните няколко месеца е очевидно,че тя обожава да се отпуска и да си прекарва в забава времето. Двойката свободно лудува на плажа, вечеря в обикновени ресторанти и винаги се смеят и усмихват. Чудесно е да знаем, че Селена може да се чувства най-накрая себе си и не трябва да се променя за момче! Селена Гомес каза на ОК!, че тя не е добра в даването на любовни съвети към младите момичета
- Spoiler:
Селена Гомес каза на ОК!, че тя не е добра в даването на любовни съвети към младите момичета: "Аз съм наистина зле в съветването, когато дойде до отношения единственото нещо, което мога да кажа на феновете е, че не си струва да си с някого, когато с него не си себе си. Аз съм се съобразявала с много момчета, които харесвах преди. Няма наслада в това и се чувствах нещастна през половината време.
Никога не съм имала гаджета в училище. Това е много неудобно време за живота на някого. Когато се влюбвах, никога не казвах на момчето. Ти няма да си способна да намериш увереността в себе си, докато не бъдеш ОК със себе си." Училищните тайни на Селена
- Spoiler:
Преди срещите си с Джъстин Бийбър, Селена е имала няколко неудобни моменти в училище, от които още я прсвива при спомена. „Не бях популярно дете. Седях си назад и имах две приятелки. Моя братовчедка бе капитан на мажоретките, така че никой не ме избираше, защото тя бе популярна и винаги ме защитаваше. Селена израстнала училищната травма като приела различието си от останалите. „Трудно е, да не се поддаваш на натиск и да правиш каквото ти казват. Но определено аз съм щастлива,че бях ексцентричката, отколкото да съм някоя, от която не бих се гордяла. Стой какъвто си!” Главното хоби на Селена е да пече.
- Spoiler:
Селена Гомез обича да прекарва свободното си време в кухнята, когато не е на турне или на снимачната площадка, въпреки че признава, че не е кулинарен майстор, то тя се подобрява. Селена разкрива: "Харесва ми да пека курабийки или кейкове, или нещо подобно. Не съм толкова добра, но това е цяло забавление - харесва ми да експериментирам." Когато не пече в свободното си време, Селена също харесва просто да си отпочине в къщи и да гледа филми в удобни дрешки. "Приятно е да се чувстваш хубава и облечена добре, но иначе аз определено предпочитам дънки и косата ми да е вързана нагоре. Аз просто харесвам да седя на креслото си и да гледам филми." Против тормоза
- Spoiler:
Интервюиращ: Ти и приятелите ти някога били ли сте тормозени? Селена: Да, разбира се. Ходех на училище до 8ми клас, след което преминах на домашно обучение. И очевидно, като актриса, вършех и двете. Когато бях малка, когато бях в Барни, ме нарочиха. Присмиваха ми се защото вършех това, което обичам. Беше наистина стресиращо и все още преминавам през това. Сигурна съм, че виждате как тормозът се пренася дори в интернет пространството. Мисля, че на всеки му се налага да преминава през това. Интервюиращ: Какъв съвет би дала на тези, които са подложени на тормоз? Селена: Нека знаят, че не са сами и че не само те го изпитват. Най-важното е как те се приемат, а не как другите ги приемат. Забелязала съм, че тормозените винаги търсят причината в себе си, което не е правилно, защото не те трябва да променят нещо в себе си, а тези, които прилагат тормоз. Селена обяснява видеото Hit the lights
- Spoiler:
Обляното от слънце парти видео на "Hit the Lights" празнува жизнерадостта от това да си млад и да се забавляваш. "Клипът показва, че аз съм в момент, в който се забавлявам. Не се опитвам да остарявам. Не се и опитвам да бъда по-млада. Опитвам се да обясня къде съм в моя живот и мисля, че това е, което го описва - забавлявайки се с моите приятели, беше красиво и простичко. Мисля, че беше приятно." Песента е за възприемането на живота и да захвърлиш предпазливостта на вятъра - емоции, които са определено уловени в многоцветните парти сцени. "Да бъда честна, не знаех добре посоката в началото. Когато прочетохме идеята, майка ми и аз наистина, наистина я харесахме и смятах,е че ще изглежда готино. И когато отидохме на снимачната площадка, то се вдигна на цяло ново ниво." Органичният характер на видеото, което следва Гомес и приятелите й, докато прекарват деня си мотаейки се из провинцията до домашно парти по-късно вечерта, е това, което е заинтересувало Гомес. "Беше много отпускащо и освежаващо, защото повечето от моите видеа изискват много работа. Или има много смени на дрехи, прически на коса, гримиране, но за това видео беше много отпускащо и естествено. Моята любима сцена е когато аз, бандата и моите танцьори сме на ремаркето на камион и ядем диня, като просто се мотаем." "Свържи се със Селена Гомес" - Wonderwall
- Spoiler:
Въпрос: Победителят в състезанието, ще прекара един ден играейки видео игри с теб. Имаш ли други наистина запомнящи се срещи с фенове? Селена: Опитвам се да правя много забавни неща като това. Правили сме състезания и неща, които са свързани за моите фенове. Ние правим много срещи. Просто възможността да се срещна с тях е най-доброто преживяване, защото аз имам възможност да ги говоря с тях от първа ръка. Въпрос: Последния епизод на МОУП идва скоро. Кои са любимите ти спомени от шоуто? Сигурността и безопасността - това е, което ще ми липсва най-много. Имам чувството, че изгубих усещането коя съм. При "Магьосниците" аз се чувствах сигурна. Имах страхотно семейство. Можех да им кажа всичко и те ме познаваха. Беше наистина трудно не ходя всеки Понеделник сутрин и да не раязказвам как е протекъл уикенда ми или да ги питам те правят. Това е частта, която ми липсва най-много. Въпрос: Съжаляваш, че се премести от там? Селена: Не. Смятам, че това бе правилната стъпка за всички нас. Аз съм щастлива с това решение. Въпрос: Смяташ ли, че феновете ще бъдат изненадани от края на шоуто? Селена: Да, защото аз също бях! Да бъда честна, аз участвах в шоуто, четях всеки сценарий, била съм част от всичко, така че си мислех, че ще позная какво може да се случи, но не бях изобщо близо, което бе забавно! Въпрос: Ако Дисни Канал поискат да заснемат "Магьосниците" още веднъж след да кажем пет или десет години, ще се съгласиш ли? Селена: Изцяло, това би било страхотно. Въпрос: Смяташ ли, че ще снимаш някога друго телевизионно шоу? Селена: Не знам. Очевидно, ако дойде правилния избор, би било огромна възмножност. Обичам телевизията, но точно сега, аз бих искала да се фокусирам върху филмите и да правя нещо различно. Въпрос: Какъв вид филми те интересуват? Селена: Всичко различно от комедия. Няма значение дали е трилър или драма или каквото и да е било друго. Въпрос: По време на промотирането на "Монте Карло", ти беше заета с твоята музикална кариера. Беше ли трудно да балансираш двете? Селена: Да, което е причината да съм много щастлива, че намалям работата си по едното или другото. В момента съм фокусирана върху музиката, но когато приключа с нея, ще се фокусирам върху филмите. Така че започвам отново прослушвания, коете ме прави щастлива. Не съм ходила на прослушвания от шест години. Нервно ми е, но и съм много развълнувана да започна целия процес отново. Въпрос: На музикалния фронт с кого би желала да работиш? Селена: Бруно Марс. Аз го обожавам. Мисля, че е изключително талантлив и бих се радвала да бъда в едно студио с него - да гледам и да се уча. Въпрос: Твоите албуми излизат доста често. Ще има ли разстояние от време за следващия? Селена: Надявам се ако мога, бих искала да направя филм или дори два филма до следващия ми албум. Въпрос: Ти беше домакиня на наградите ЕМА и MuchMusic Video Awards, смяташ ли че Video Music Awards са следващите ти? Селена: Не. Честно, смятам да приключа с домакинстванията. Това е огромна възможност и съм доволна, че я имах, но смятам, че приключих с домакинството на награди. "TodaTeen”
- Spoiler:
Третият ти албум се нарича When The Sun Goes Down. Защо това име? When The Sun Goes Down е песен от този албум и в действителност е написана от басистът на групата ми. Тогава, когато бяхме заедно, ние смятахме, че би било сладко да кръстим CD с това име. Whiplash е написана от Бритни Спиърс. Трябва да бъде голяма чест, нали? Да, аз чух песента и всички бяха доволни. Мислех, че е доста забавно и поисках да я запиша. След това влязохме в студиото, и тогава, ми беше казано, че в действителност, тя е била написана от Бритни Спиърс. Бях нервна. Но бе хубаво, че ми остави музиката и да я запиша.. Има една песен, в съавторство с Katy Perry на вашия CD (което е по-добре!). Как дойде при вас? В действителност, чух песента, отидох в студиото и я записах. Проидуцентите харесаха моето изпълнение и след това ми дадоха песента. Видеоклипът към You Love Like Love Song има голям успех в Бразилия, и аз мисля, че е много готино. Как възникна идеята за това клипче? Искахме да се правят различни интерпретации на любовта. Няколко са на плажа, а една в колата ... Това дава различни усещания, защото обичаш един човек като една любовна песен. Вторият ти CD, The Year Without Rain, беше издаден преди по-малко от една година. Защо идеята за издаване на друг албум дойде толкова скоро? Аз винаги се променям и това е хубаво да направя малко опит в областта на музиката като промяна на звучене, опитвайки различни неща. Мисля, че всеки един от моите дискове е различен. Така че моята идея е да растат и да се променят. Има ли певец или група, която да ти влияе при писане? Мисля, че не, но преживяване като пътуване до Великобритания и да се свържа с музиката там ... Пътуването ми влияе много. Имаш записани няколко клипове ... Кои са ти любимите? Вероятно A Year Without Rain, защото тя бе доста лесна. Няма никаква промяна на дрехи, само един вид, но беше много красиво. Ако можете да изберете някой да пее с вас на сцената, на живо, кой ще бъде? Бруно Марс! Аз обичам да пея с него. Защо? Той е много талантлив. Това е един вид художник и мисля, че ще бъде невероятно да бъда на турне с него. Бихте ли искали да пеете в Бразилия? Има много фенове тук ... Да, аз бих обичала. В действителност, ние се опитваме да отидем в Бразилия скоро. Надявам се, че ще се случи. Ти си пътувала по света заради работата си. Има ли нещо смешно, че ти се е случило по време на пътуванията си в други страни? Хм ... не знам, ако имам смешни истории. Знам, че е наистина готино, пътуването и срещата ми с фенове, за да се опитат други култури ... Всичко това е забавно, защото обичам да пътувам. Като пътувала толкова много, вероятно си опитала кухнята на много страни. Трудно е да се контролира теглото, да останеш слаб? Всъщност, не се притеснявам твърде много за това. Аз съм тийнейджър и аз винаги съм в движение, без да правя много неща. Правите ли някакъв вид упражнения или отивате на фитнес, например? Да ви кажа истината, танцувам, и то доста. Танцувам на моето турне,и е типът дейност, която съм направила най-много. Наскоро, в интервю за E! News, ти каза, че ако можеш да избираш кариера, между пеене и е актриса, щяла си да избереш второто. Защо? Започнах като актриса и, разбира се, е нещо, което аз съм искала да правя от малка. Това е първото нещо, което помня и досега. Това е нещо, в което ми се иска да имам повече опит. Имате модна линия, наречена Dream Out Loud. Планирано е да бъде на разположение в Бразилия? Надявам се. Ние планираме в Европа, така че се надяваме, че е налична и в Южна Америка Какво влияе върху дизайна на всяко парче? Аз се възползвам от собствените си дрехи в гардероба си и да ги нося. Обичам нещата удобни за носене. Чета в Twitter, че сте започнали работа по парфюм. Знаеш ли какъв ще бъде аромата? Да, ние работим по някои неща сега. Но феновете ще ми помогнат да избера аромат. Те могат да влязат в Интернет и да ми помогнат да изберете парфюм.
| |
|