| Изкарай си всичко тук!!! | |
|
+34Alice~ .apathy ~Music~ enormous-heart ...LlilzZz... Cap`pac. JustLoseIT xMissDreamer Kat3t0 ♥ The_vampire_girl - NataLiya ~ Barbie. LightOne Savannah. pretty-heart. Ninzie Mishoy elly.xx Wesi. Balgar ~Rossita zornica.angelowa rozaLie catherine♥ rS.19 ♥ ~Kattu Mishityyy <3 |SweeT| Little Girl ~ *Радии <3 Bella Thorne ♥ `Melody ~MarieAn. -A. 38 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
mimmy . Неспасяем
Warn : Брой мнения : 1347 Reputation : 8 Join date : 07.07.2009 Age : 28 Местожителство : София
| |
| |
*Радии <3 Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6029 Reputation : 15 Join date : 25.07.2010 Age : 25 Местожителство : Сливен
| Заглавие: Re: Изкарай си всичко тук!!! Пет Сеп 16, 2011 6:45 pm | |
| WHAT??! ТИ СЕРИОЗНО ЛИ? Защо все аз ще ти върша работата.. | |
|
| |
`Melody Неспасяем
Warn : Брой мнения : 3220 Reputation : 49 Join date : 21.11.2010 Age : 26
| Заглавие: Re: Изкарай си всичко тук!!! Пет Сеп 16, 2011 7:27 pm | |
| Казвам се БОРЯНА! Запомни го! Няма да се откажа и ще се боря! Така са ме възпитавали, така са ме кръстили! Колкото повече битки печелиш сега, толкова повече губиш от войната, която живота на възрастен ще ти поднесе! Но аз ще съм готова за всичко, защото от малка знам как да се боря за всичко което обичам! Знам, че ти отдавна загуби войната, както знам че на мен ми е писано да минавам по трудни пътища за да развия истинска самоувереност, но знам също че съм готова за всичко което съдбата ще ми поднесе, защото съм достатъчно силна и издържлива и всичко това е благодарение на теб! Ти ме научи какво е да си лош със хората ти ме накара за кратко да се отклоня от своята цел. Ти ми показа какво е да те мразят, ти ми показа какво е завист и на какво си готова за своята репутация.....ти ме накара да се боря, да изпълня значението на името си. Ти спечели желанието ми да се боря срещу теб, срещу твоите вярвания за респект...и за това ти казвам всичките си чувства във спойлера.... - Цитат :
- Не е за хора със слаби стомахчета
- Spoiler:
БЛАГОДАРЯ! Благодаря ти че ме накара да се боря! Ще се уча от грешките си и няма да ги повторя. Войната със теб ме научи на много. Дано да си научила и нещо от мен. Но получаваш мойте благодарности, че ме накара да откюча истинското си аз! Разбрах какво съм! Аз съм борец и ще се боря за всичко което обичам и в което вярвам!
| |
|
| |
~MarieAn. Неспасяем
Warn : ( : ...But, I don't wanna study, I just wanna to party!... Брой мнения : 1125 Reputation : 5 Join date : 05.05.2009 Age : 25 Местожителство : гр. Пещера
| Заглавие: Re: Изкарай си всичко тук!!! Пет Сеп 16, 2011 7:35 pm | |
| Без фейсбук до 1-ви март... Ако не ми го отблокира тогава, та на! | |
|
| |
`Melody Неспасяем
| Заглавие: Re: Изкарай си всичко тук!!! Пет Сеп 16, 2011 8:34 pm | |
| "Колкото по-горчиво е миналото,толкова по-сладко е бъдещето". Уилям Шекспир | |
|
| |
Little Girl ~ Неспасяем
Warn : ( : But you’re hurting me from inside of my head, I can’t take it, I can’t take it .. Брой мнения : 5829 Reputation : 48 Join date : 09.03.2010 Age : 28
| |
| |
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: Изкарай си всичко тук!!! Съб Сеп 17, 2011 1:58 am | |
| Защо ги плюете? Защо? ЗАЩО!? ;х Те се опитаха, направиха каквото можаха, а вие ги засипвате с обиди и не знам си какво още.. но да ви кажа - Не сте вие тези, които се лишаваха толкова. Не сте вие тези, които правиха жертви. Не сте вие тези, които са далеч от близките си само и само за да тренират и да се сработват. Не сте вие тези, които трябва да се настройват психически. Не сте вие тези, които трябваше да играят с най-силния отбор за момента не само в Европа, но и в света. Не сте вие тези, които играят за всяка топка и правят всичко възможно, за да успеят. Не сте вие тези, които може и да ги боли нещо, но стискат зъби и играят. Не сте вие тези, които трябва да ги критикуват. Не сте вие тези, които трябва да раздават коментари от типа на 'Радо защо си замина за Италия и остави момчетата да се обясняват, лицемерника му с лицемерник!?' - а до преди седмица се гордеехте, че имаме един от най-големите специалисти за треньор. Той НЕ се е скрил в Италия. Той можеше да дойде в България, но така се случи. ТОЙ ЗАМИНА, ПОНЕЖЕ ВСИЧКИ ЗАПОЧВАТ ДА МИСЛЯТ ВЕЧЕ ЗА КЛУБНИТЕ СИ ОТБОРИ! За тези, които викат 'Хубавичко се скри в Италия' - така можете да говорите ако само той беше заминал. Но с него са Матей и Цецко. Така че..
Бива ли да не оценявате толкова труда, лишенията, въобще ВСИЧКО което са направили нашите момчета, за да успеят и да зарадват най-вече НАС? Бива ли да не оценявате самия факт, че преди, преди години (не знам колко, но са сравнително доста) сме нямали толкова добър отбор, който дори да се класира на 6то място в подобен наистина голям форум? (не говоря за форум като този, не ме разбирайте погрешно) Неблагодарници..
Аз ОБОЖАВАМ отбора ни. И никой и нищо не може да промени това. Радвам се, старадам с тях. АЗ ЛИЧНО, ЗА БОГА, ЖИВЕЯ С/ЗА ТЯХ !! И оценявам, нямате си представа колко много оценявам това, което са направили и това, което са постигнали и ще постигат. Както много истински фенове на националния отбор по волейбол.
Обичам ви, лъвчета! Обичам ви безкрайно много и винаги ще съм до вас - и в победи, и в загуби. Вие сте наша гордост!
ОБИЧАМ ГИ ! ПОКЛОН ПРЕД ВСИЧКО, КОЕТО СА НАПРАВИЛИ И ЩЕ НАПРАВЯТ ! | |
|
| |
*Радии <3 Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6029 Reputation : 15 Join date : 25.07.2010 Age : 25 Местожителство : Сливен
| Заглавие: Re: Изкарай си всичко тук!!! Съб Сеп 17, 2011 7:14 pm | |
| Пф,за какво да ходя тогава?! | |
|
| |
rS.19 ♥ Неспасяем
Warn : ( : don't expect me to be nice with you. Брой мнения : 6044 Reputation : 126 Join date : 06.03.2011 Age : 26 Местожителство : umm.. at home?
| Заглавие: Re: Изкарай си всичко тук!!! Съб Сеп 17, 2011 7:42 pm | |
| - ~Rossita написа:
- Защо ги плюете? Защо? ЗАЩО!? ;х Те се опитаха, направиха каквото можаха, а вие ги засипвате с обиди и не знам си какво още.. но да ви кажа -
Не сте вие тези, които се лишаваха толкова. Не сте вие тези, които правиха жертви. Не сте вие тези, които са далеч от близките си само и само за да тренират и да се сработват. Не сте вие тези, които трябва да се настройват психически. Не сте вие тези, които трябваше да играят с най-силния отбор за момента не само в Европа, но и в света. Не сте вие тези, които играят за всяка топка и правят всичко възможно, за да успеят. Не сте вие тези, които може и да ги боли нещо, но стискат зъби и играят. Не сте вие тези, които трябва да ги критикуват. Не сте вие тези, които трябва да раздават коментари от типа на 'Радо защо си замина за Италия и остави момчетата да се обясняват, лицемерника му с лицемерник!?' - а до преди седмица се гордеехте, че имаме един от най-големите специалисти за треньор. Той НЕ се е скрил в Италия. Той можеше да дойде в България, но така се случи. ТОЙ ЗАМИНА, ПОНЕЖЕ ВСИЧКИ ЗАПОЧВАТ ДА МИСЛЯТ ВЕЧЕ ЗА КЛУБНИТЕ СИ ОТБОРИ! За тези, които викат 'Хубавичко се скри в Италия' - така можете да говорите ако само той беше заминал. Но с него са Матей и Цецко. Така че..
Бива ли да не оценявате толкова труда, лишенията, въобще ВСИЧКО което са направили нашите момчета, за да успеят и да зарадват най-вече НАС? Бива ли да не оценявате самия факт, че преди, преди години (не знам колко, но са сравнително доста) сме нямали толкова добър отбор, който дори да се класира на 6то място в подобен наистина голям форум? (не говоря за форум като този, не ме разбирайте погрешно) Неблагодарници..
Аз ОБОЖАВАМ отбора ни. И никой и нищо не може да промени това. Радвам се, старадам с тях. АЗ ЛИЧНО, ЗА БОГА, ЖИВЕЯ С/ЗА ТЯХ !! И оценявам, нямате си представа колко много оценявам това, което са направили и това, което са постигнали и ще постигат. Както много истински фенове на националния отбор по волейбол.
Обичам ви, лъвчета! Обичам ви безкрайно много и винаги ще съм до вас - и в победи, и в загуби. Вие сте наша гордост!
ОБИЧАМ ГИ ! ПОКЛОН ПРЕД ВСИЧКО, КОЕТО СА НАПРАВИЛИ И ЩЕ НАПРАВЯТ ! Нямаш си и напредстава коко съм съгласна с теб! Радо не е лицемерник - Радо е треньор на един от най-добрите клубни отбори в света, затова заминава - започна сезона! Тези, които не разбират - да си гледат работата и да не коментират! Ние ВИНАГИ ще ги ОБОЖАВАМЕ и ПОДКРЕПЯМЕ, защото те са нашите лъвове - те са нашите победители! Евала, Рос за стойностното мнение! | |
|
| |
Little Girl ~ Неспасяем
Warn : ( : But you’re hurting me from inside of my head, I can’t take it, I can’t take it .. Брой мнения : 5829 Reputation : 48 Join date : 09.03.2010 Age : 28
| |
| |
`Melody Неспасяем
| |
| |
-A. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 5179 Reputation : 291 Join date : 21.02.2010 Age : 25
| |
| |
`Melody Неспасяем
| |
| |
`Melody Неспасяем
| |
| |
Little Girl ~ Неспасяем
| |
| |
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| |
| |
*Радии <3 Неспасяем
| Заглавие: Re: Изкарай си всичко тук!!! Нед Сеп 18, 2011 1:55 am | |
| УТРЕЕЕ!! ДАААА!! | |
|
| |
Little Girl ~ Неспасяем
| |
| |
rS.19 ♥ Неспасяем
Warn : ( : don't expect me to be nice with you. Брой мнения : 6044 Reputation : 126 Join date : 06.03.2011 Age : 26 Местожителство : umm.. at home?
| Заглавие: Re: Изкарай си всичко тук!!! Нед Сеп 18, 2011 5:11 pm | |
| Има точно едно нещо, което ме крепи в момента ... ;х | |
|
| |
~Rossita Неспасяем
| |
| |
Little Girl ~ Неспасяем
| |
| |
*Радии <3 Неспасяем
| Заглавие: Re: Изкарай си всичко тук!!! Пон Сеп 19, 2011 4:58 am | |
| ДАААААА!! Сбъднах мечтата си,не мога да опиша колко съм щастлива.. Имам чуството,че сънувам.. | |
|
| |
Little Girl ~ Неспасяем
| |
| |
LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: Re: Изкарай си всичко тук!!! Пон Сеп 19, 2011 8:49 pm | |
| ^ | | |
Пухкавелко, сега като си затвори темата, къде да ти честитя бре... | |
|
| |
`Melody Неспасяем
| Заглавие: Re: Изкарай си всичко тук!!! Пон Сеп 19, 2011 8:53 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content