|
| Истината за българите ! | |
| | Автор | Съобщение |
---|
*Радии <3 Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6029 Reputation : 15 Join date : 25.07.2010 Age : 25 Местожителство : Сливен
| Заглавие: Re: Истината за българите ! Съб Мар 26, 2011 3:15 am | |
| Попринцип не ми харесват такива песни,но тази има доста истини. И да,наистина ние българите сме такива. Готови да колят,да карат с висока скорост и да се тровят с наркотици и тем подобни. Аз просто нямам думи да опиша колко съм отвратена от тези неща. То няма ден в който да не чуеш,че някой убил друг човек,че катастрофирал някой... Просто това не е нормално,разбирате ли? Това не са нормални хора,просто нямам думи.... | |
| | | Little Girl ~ Неспасяем
Warn : ( : But you’re hurting me from inside of my head, I can’t take it, I can’t take it .. Брой мнения : 5829 Reputation : 48 Join date : 09.03.2010 Age : 28
| Заглавие: Re: Истината за българите ! Съб Мар 26, 2011 4:22 am | |
| България е такава! Повечето българи са такива. Така ми е писнало, писнало ми е да гледам такива хора. Така ли си градят самочувствие?! Като убиват и нараняват по - слабите?! Това ли ги прави "готини"?! Просто съм повече от отвратена от такива хора и ми е писнало. Всеки втори пуши, пие до припадък, дрогира се .. И когато ти не го правиш те мачакат. Боже, замислете се! Това не ви прави готини, това ви прави боклуци. Стегнете се. Особено тинейджърите, та ние сме още деца за бога! Нямам думи, каквото и да кажа ще е безмислено. Това е България - държава пълна с корупция. | |
| | | ~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: Истината за българите ! Съб Мар 26, 2011 7:55 pm | |
| Песента е много хубава, и текста е реалистичен. България е това - по-точно се е превърнала в една отвратителна държава, пълна с хора, които пият, пушат, дрогират се, е*ат се, карат с по 150 км/ч още от тийнейджъри. Държавата ни бъка от убийци и престъпници. Това е така, защото няма достатъчно солени последствия. Човек убил друг - за такова престъпление не стигат просто 20 години затвор. Доживотна присъда ще му е малко. Ениуей, аз съм потресена. Потресена от това, което всеки божи ден се случва в нашата китна държавица. Отвратена съм от държанието на хората в държавата ни. Тук НЕ може да се води нормален живот. Още съм дете, а вече искам да се махна от държавата ни. Точно заради хора като мен трябва да се усетим малко и да се постараем да бъдем като нормалните държави на Запад. Заради всичко това, което се случва се срамувам, че съм българка. Срамувам се от държавата ни. СРАМУВАМ се, от това което става всеки ден. Срамувам се от недостатъчно строгите ни закони. Без думи. | |
| | | ~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: Истината за българите ! Нед Мар 27, 2011 3:18 am | |
| Природа е вярно, че имаме - обаче скоро и нея няма да я има. Не знам при вас как е, но тук е мол до мол. ОТВРАТИТЕЛНО е, че всяко свободно местенце се застроява. Сградите са на по 10 сантиметра разстояние една от друга - това в нормите на нормално ли е? ;\ За по-по-по-следващите поколения едва ли ще има природата, която е имало преди 20 години. Едва ли ще има къде свободно да играят децата от коли, сгради и etc. | |
| | | *Радии <3 Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6029 Reputation : 15 Join date : 25.07.2010 Age : 25 Местожителство : Сливен
| Заглавие: Re: Истината за българите ! Нед Мар 27, 2011 3:28 am | |
| ~Rossita: - Цитат :
- Природа е вярно, че имаме - обаче скоро и нея няма да я има. Не знам при вас как е, но тук е мол до мол. ОТВРАТИТЕЛНО е, че всяко свободно местенце се застроява. Сградите са на по 10 сантиметра разстояние една от друга - това в нормите на нормално ли е? ;\ За по-по-по-следващите поколения едва ли ще има природата, която е имало преди 20 години. Едва ли ще има къде свободно да играят децата от коли, сгради и etc.
Да,Рос е права. И аз си нямам никаква представа какъв ще е живота в по-следващите поколения. Навсякъде почнаха да строят,където видят празно място и веднага почват. Няма и едно свободно място.. Къща до къща,магазин до магазин и тн. Просто аз си нямам представа какви технологии и колко много сгради ще построят още. | |
| | | ~Rossita Неспасяем
| | | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Истината за българите ! | |
| |
| | | | Истината за българите ! | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |