~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: Полските волейболисти: Българите са овчари! FIVB накажи ги Нед Юли 08, 2012 6:29 pm | |
| Полските волейболни национали призоваха Международната федерация по волейбол (FIVB) да накаже България заради поведението на феновете по време и след полуфиналната среща от Световната лига в София. Както е известно, “дружина полска” победи с 3:0. Няколко грешки на съдиите обаче предизвикаха гнева на българските привърженици.
“Поведението на феновете и отношението им към нас и съдиите е скандално. Единствената дума, с която мога да ги опиша, е “овчари”. Хвърляха по нас бутилки, запалки и всичко, което им беше подръка. Надявам се, че световната федерация ще вземе отношение и ща наложи наказание”, заяви посрещачът Збигнев Бартман.
“Досега не се бях сблъсквал с подобне нещо. Извадихме късмет. Трябваше бързо да напуснем игралната площадка, тъй като можеше да се случи някаква трагедия”, коментира селекционерът на “дружина полска” Андреа Анастази пред Sport.pl.
“Очаквахме, че атмосферата в залата ще бъде доста гореща. Това, което се случи надхвърли предположенията ни. Имаше моменти, в които дори не чувахме думите на треньора си. На никого не пожелавам да играе в такава обстановка”, обяви центърът Пьотър Новаковски. | |
|
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: Полските волейболисти: Българите са овчари! FIVB накажи ги Нед Юли 08, 2012 6:32 pm | |
| Не съм особено сигурна за достоверността на статията. Нито видео, нито нищо. Как да е сигурен човек в истинността? Ако е вярно.. поляците едва ли не вече жертви искат да се изкарат след вчерашния мач, където съдията явно си беше подкупен. Де'а знам, гузни ли се чувстват, какво.. и публиката беше ядосана на съдията по-скоро. Освиркванията и скандирането на "Мафия! Мафия!" беше заради несправедливите съдийски решения. Не знам, аз така си мисля. Поляците май са разбрали нещо друго.. | |
|
rS.19 ♥ Неспасяем
Warn : ( : don't expect me to be nice with you. Брой мнения : 6044 Reputation : 126 Join date : 06.03.2011 Age : 26 Местожителство : umm.. at home?
| Заглавие: Re: Полските волейболисти: Българите са овчари! FIVB накажи ги Нед Юли 08, 2012 6:36 pm | |
| Първо: Бартман не е посрещач, а диагонал. Второ: Няма начин да са хвърляли капачки, шишета и запалки, защото в ресторантите на залата задържат капачките и дават да си пиеш напитките в самия ресторант точно, за да се предотвратят такива неща.
Като заключение: Глупавите журналистчета, дето не знаят за какво иде реч - да си седят у тях и да научат кой на какъв пост играе и по-добре да пишат от мястото на събитието, не от удобните си кресла. | |
|
enormous-heart Неспасяем
Warn : Брой мнения : 1183 Reputation : 174 Join date : 05.06.2011
| Заглавие: Re: Полските волейболисти: Българите са овчари! FIVB накажи ги Пон Юли 09, 2012 6:22 pm | |
| Те пък щото са света вода ненапита! | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Полските волейболисти: Българите са овчари! FIVB накажи ги | |
| |
|