Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bulgarian forum about Selena Gomez

ИндексИндекс  PortalPortal  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Селена през 2010

Go down 
+6
Kat3t0 ♥
*Радии <3
♥ Miss Potter ♥
~Rossita
Тuтu. ♥
rozaLie
10 posters
АвторСъобщение
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :
Селена през 2010 Left_bar_bleue10 / 10010 / 100Селена през 2010 Right_bar_bleue

( : happiness is the key to success.
Брой мнения : 15926
Местожителство : Пловдив

Селена през 2010 Empty
ПисанеЗаглавие: Селена през 2010   Селена през 2010 Icon_minitimeЧет Дек 30, 2010 9:14 pm

Всеки един от вас има честта да напише впечатленията си от Селена през изминалата година.
Какво ви хареса и какво не.
Кой беше най-успешният момент за нея през годината?
Всичко, което имате да кажете относно кариерата, личният и живот и т.н. опишете тук.
Върнете се в началото Go down
https://twitter.com/#!/rozaLiex
Тuтu. ♥
Неспасяем
Неспасяем
Тuтu. ♥

Warn :
Селена през 2010 Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Селена през 2010 Right_bar_bleue

( : А day without u is like a year without rain <3
Брой мнения : 2415
Местожителство : Sof!aa

Селена през 2010 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Селена през 2010   Селена през 2010 Icon_minitimeЧет Дек 30, 2010 9:31 pm

Според мен 2010 беше доста успешна година за Селена.. Може би най - успешната й година. Тя наистина постигна много и стана наистина много известна! С течение на годината, тя ставаше все по - добра и по - добра, в това което прави! Може би успехът й дойде с:
~В актьорската й кариера - в България стана по - известна с Wizards.. Тъй като това не е сериал като "Хана Монтана",който гледат само момичетата,набра повече успех.. Доста момчета,които познавам започнаха да си говорат с мен за Селена,след като бяха гледали Wizards. ;д
~В музикалната й кариера - Round and Round й донесе много успехи! А след това и A Year Without Rain. Teзи две песни й помогнаха много!
За личният й живот няма да коментирам,защото не обичам да се бъркам.. ;д Но ще кажа,че слуховете (е,не знам дали са слухове,може и да е вярно), че се е събрала пак с Ник Джонас, също й донесоха малко успех. ;д Но това не ми харесва особено. ;д Но.. както и да е. ;д
Наистина много се радвам за нея и й желая още много,много късмет! <3
http://lovato.forumotion.com/forum.htm
~Rossita
Неспасяем
Неспасяем
~Rossita

Warn :

( : 8-9-10112012
Брой мнения : 14468

Селена през 2010 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Селена през 2010   Селена през 2010 Icon_minitimeЧет Дек 30, 2010 9:31 pm

Според мен това беше една много добра година за Сел. Първо - създаде нов албум! Това не е малка крачка. Да не говорим за хилядите участия в концерти, беше поканена в много предавания, засне нов филм. Сел постигна много успехи през тази година и се утвърди като певица - а всички смятаха, че на живо не става. Но Сел се доказа - в много концерти тя пя наистина много добре и доказа, че има талант не само за актриса, а и за певица. Тази година ми хареса, че направи мини-сериал, ако мога така да го нарека. Беше интересно, защото Сел по един или друг начин "разкриваше" какво е да си на нейното място. И тази година Сел продължи да показва обичта си към феновете, което е прекрасно. < 3 Въобще Сел има голям успех в кариерата си тази година. Отделно тази година много ми хареса фотосесията за AYWR - наистина прекрасна фотосесия и Сел просто сияе.

Относно личният й живот - според мен е хубаво, че Сел иска да .. хм, запази "любовния си живот" в тайна, защото не е много хубаво да разказваш с кой си ходил и какво сте правили на първия срещнат. ;д Не ми хареса това, че Сел и Деми вече не са си както преди. Сел не ме е издразнила с това, че е станала много добра прятелка с Тейлър, а по-скоро Деми ме издразни с репликата "Ask Taylor" в едно видео. Ениуей, чудесно е, че Сел е намерила добра приятелка като Тейлър и се радвам за нея (Сел ;д)

През тази година Сел спечели доста награди. Особено на Teen Choice Awards спечели цели 4-ри! < 3 Това е напредък за Сел, щом феновете са й "отредили" тези награди. Но за да й ги "отредят" явно Сел си ги е заслужила, което е още по-хубаво.

Е, аз спирам, че мога да си пиша цял час. ;д
http://acciosharman.tumblr.com/
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :

Селена през 2010 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Селена през 2010   Селена през 2010 Icon_minitimeЧет Дек 30, 2010 9:35 pm

И понеже е дискусия, позволявам си да поспоря.

Цитат :
по-скоро Деми ме издразни с репликата "Ask Taylor" в едно видео

А кой знае Деми как се е чувствала? Мисля, че всички познават горчивият вкус на "разпаднало се дългогодишно приятелство", нали? И на двете им е било трудно със сигурност. Не виня нито Деми, нито Селина. Но се сещам, някой обвиняваше Майли за това. Йес, тя винаги е виновна. laugh

И бду; като коментирате за личният и живот не пишете само за любов. Само любовта ли и е личен живот? Хъх.
~Rossita
Неспасяем
Неспасяем
~Rossita

Warn :

( : 8-9-10112012
Брой мнения : 14468

Селена през 2010 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Селена през 2010   Селена през 2010 Icon_minitimeЧет Дек 30, 2010 9:41 pm

rozaLie написа:
Но се сещам, някой обвиняваше Майли за това. Йес, тя винаги е виновна. laugh

Я, чакай. Който е обвинявал Майли е бил назад с новините. И според мен тя не е виновна, задето е станала близка с Деми. Просто когато Сел и Деми са разбрали, че не могат да са същите като преди, Деми се е сближила с Майли. Не виждам къде Майли е виновна. ;д Същото е и с Тейлър. Тя не е виновна, че двете със Сел са се сближили. И да, вярно е че и на Деми, и на Сел им е било трудно. Просто не е било нужно Деми да си го изкарва по този начин. Това имах предвид, Чичи.
http://acciosharman.tumblr.com/
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :

Селена през 2010 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Селена през 2010   Селена през 2010 Icon_minitimeЧет Дек 30, 2010 9:46 pm

Рабрах те. Но все пак аз не виня Деми заради тази постъпка, мисля че е била прекалено ядосана.

Относно Майли, не искам да коментираме нея тук, понеже е тема за Селина. Въпреки това, да, Майли няма вина.
♥ Miss Potter ♥
Луд фен
Луд фен
♥ Miss Potter ♥

Warn :

( : It matters not what someone is born,but what they grow to be!
Брой мнения : 329

Селена през 2010 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Селена през 2010   Селена през 2010 Icon_minitimeЧет Дек 30, 2010 9:59 pm

Аз покрай вас не остана нищо да кажа! Просто тази година за Сел беше недостижима! Тя се справи СТРАХОТНО няма спор! Дано всички години бъдат така успешни за Селена както тазгодишната!Албумите на Сел имаха голям успех и дано да издава още много албуми и ние да се радваме на тях! Селена през 2010 401723
*Радии <3
Неспасяем
Неспасяем
*Радии <3

Warn :

Брой мнения : 6029
Местожителство : Сливен

Селена през 2010 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Селена през 2010   Селена през 2010 Icon_minitimeЧет Дек 30, 2010 11:59 pm

2010 беше добра година за Селена..Албумът и е страхотен и посстигна голям успех!! Най-вече с песента си ''Година без дъжд'' .. Пожелавам и да е все така талантлива и да има все повече и повече фенове които да я подкрепят. Нека 2011 година бъде много добра година за нея и да я повдигне на по-горно ниво
sun 459
https://selena-gomez.bulgarianforum.net
Kat3t0 ♥
Admin
Admin
Kat3t0 ♥

Warn :

( : This ain't nothing but a summer jam ..(H)
Брой мнения : 4134

Селена през 2010 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Селена през 2010   Селена през 2010 Icon_minitimeПет Дек 31, 2010 6:08 am

И аз съм на същото мнение.
Откъм пеене - излезе вторият й албум, който е на път да стане златен! Също така както отбелязаха преди мен, показа голям прогрес в пеенето си на живо! Имаше доста по-голям брой участия и концерти от миналата година. Round and Round беше доста успешен сингъл, макар че на мен повече ми хареса AYWR, ноо и той имаше добър успех! Вече заема и челни места във нашите (т.е. българските класации). Забелязала съм и, че напоследък Браво пишат по нещичко почти за Сел почти във всеки брой. Честичко пускат и плакати! Във СУПЕР Бравото днес има и календар, и лепенка и плакат... което говори много добре! Изглежда Браво са осъзнали колко фенове има Сел :). Също така много се радвам, че взе участие и във коледното турне Jingle Ball 2010!

Рамона и Бийзъс - първият й театрален филм - беше доста добър, въпреки че като гледам критиците нямат също мнение, но на мен ми хареса ^.^! От 4ти сезон не съм гледала всички излезнали епизоди, но съм очарована от видяното досега! 3тия сезон обаче ми остава любим за сега! Особено последните епизоди, страшни са!

Модната линия също имаше успех, дрехите са невероятни и като гледам цените са и доста достъпни. Много се гордея със Сел и тази линия!

За личния живот - ами напоследък името й доста често се спряга с това на Бийбър, което ме дразни, понеже според мен нямат никаква връзка самата Сел също го каза и като гледам интервютата й, дори се дразни малко от това (че то как няма да се дразни човек ... нвм). Колкото до това с Деми .. те явно от доста време не са толкова близки. Тук, мисля че не може много да се коментира, понеже те двете нищо не са казали, можем само да гадаем, но е очевидно, че не са вече толкова близки по незнайни за нас причини. Въпреки това, Деми няма право да говори по този начин. (освен ако Суифт не е виновницата за дразгите между тях). Все едно Сел да каже някъде Ask Miley ... пфф.

Като цяло 2010 беше доста успешна за Сел! Постигна голям успех и в музикалната и в актьорската си кариера! Доби и голяма популярност в България, (може би покрай Дисни Ченъл) което много ме радва! Надявам се с предстоящото турне през 2011, Монте Карло ии МОУП да придобие още по-голяма популярност и да пожъне още по-голям успех, защото наистина го заслужава! Но живи и здрави, догодина ще говорим за това!
https://selena-gomez.bulgarianforum.net
LightOne
Неспасяем
Неспасяем
LightOne

Warn :
Селена през 2010 Left_bar_bleue5 / 1005 / 100Селена през 2010 Right_bar_bleue

( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©®
Брой мнения : 8611

Селена през 2010 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Селена през 2010   Селена през 2010 Icon_minitimeНед Яну 02, 2011 8:50 pm

Абсолютно за момента това е най-успешната година за Селена. Хубавото е, с всяка година отбелязва прогрес.
Харесва ми всеотдайността й, близостта й с феновете, работата която върши неуморно - то не бяха филми, сериали, концерти, модни линии. Да се чудиш това момиче как издържа. Най-ценя в нея PR-a. И тази година излезе чиста и не се забърка в нищо сериозно, което да й опетни репутацията. Единствено раздялата с Деми бе нещо, което не се хареса на феновете, но въпреки всичко това не й навреди.
Намери ново приятелсто в друг положителен образ - Тейлър Суифт. Също така приятелството с Бийбър също привлече вниманието към нея, пак с положителна насока смятам. Всичко тази година в кариерата за нея бе успех. Успешен филм, успешен албум, успешна модна линия. В кариерата върви стремеглаво нагоре.
Най-успешният момент за нея....хъммм...наградите Teen Choice където обра в три коренно различни категории и това смятам съвсем я бетонира сред водещите тийн звезди.
Това което не ми харесва е...твърде силно казано такова...просто това, че личният живот е обвит в мистерия. Което от една страна е хубаво - тука отново идва перфектния PR. Но за мен лично, като човек жаден за информация, с нищо по-различен от папараците ми е трудно това "затъмнение". Уважам я за това разбира се, но уважението не означава непременно, че трябва да ми харесва.
Така или иначе не е трудно да се отгатне, че личният й живот страда от шеметната кариера. Тя жонглира с толкова много неща едновременно, че няма начин нещо да не остане на заден план - и това се оказва любовния фронт. Но все пак тя е още много млада и смятам, че прави за момента правилния избор за кариера, а след това като поутихнат нещата, когато кариерата се поукроти, веднага ще има кой да бъде до нея. Като стана дума "до нея" трябва да се отбележи и всеотдайността на родителите които са неотлъчно до нея, с които тя прекарва абсолютно всеки празник и придържат към земята.
В крайна сметка всички знаци сочат, че ни очаква поредната супер успешна година за нашия идол.
- NataLiya ~
Неспасяем
Неспасяем

Warn :

Брой мнения : 6146

Селена през 2010 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Селена през 2010   Селена през 2010 Icon_minitimeНед Яну 02, 2011 9:07 pm

Според мен 2010 беше доста успешна година за Селина. Много нови фотосесии, песни, клипове .. Новият албум.. Беше канена в доста предавания, на доста участия.. Издигна се в кариерата си.. Мисля, че стана по зряла.. Вярно имаше и спадове имаше участия на който не се справяше толкова добре, но пък имаше и такива на който беше блестяща. Албумът и достигна страхотен успех.. Клипа на AYWR е страхотен, фотосесията към албума също..
Скара се с Деми, но за сметка на това намери друга близка приятелка в лицето на Тей. Според мен 2010 беше добра година за Селина!
Crazy <33
Неспасяем
Неспасяем
Crazy <33

Warn :
Селена през 2010 Left_bar_bleue5 / 1005 / 100Селена през 2010 Right_bar_bleue

( : I`m a big,big girl in a big,big world! :)
Брой мнения : 1496
Местожителство : Karnobat, Bulgaria

Селена през 2010 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Селена през 2010   Селена през 2010 Icon_minitimeПон Яну 03, 2011 1:19 am

През 2010 година Сел наистина успя. Създаде своя модна колекция, която е наистина невероятна. Има нов албум с песни. Тя снима филма "Рамона и Бийзъс", който е наистина НЕВЕРОЯТЕН, като самата нея.
През тази година Сел имаше много участия, правиха и много интервюта. Нека 2011-та година бъде по-успешна година, дори от 2010-та!
http://miley-love-miley.dir.bg/
monini
Неспасяем
Неспасяем
monini

Warn :

( : A day without you is a year without rain <333
Брой мнения : 3435
Местожителство : Сандански

Селена през 2010 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Селена през 2010   Селена през 2010 Icon_minitimeПон Яну 03, 2011 2:19 am

Категорично успешна за Сел година! Много инервюта, много награди, много нещо..

Излезе вторият й самостоятелен албум - AYWR, който беше доста по-успешен от 1-вия.. Това значи, че Сел става все по-успешна и като певица!!
Премиерата на Рамона и Бийзъс - невероятен филм, а и допринесе за това Сел да стане още по-популярна.. Заснемането на Монте Карло, чиято премиера предстои, също допринася за издигането й.. Също и заснетите епизоди на МОУП са в нейн плюс един вид, не знам как да се изразя.. ;дд
Модната й линия също пожъна огромен успех!

Десетките награди и позициите, които достигна Сел в различни класации говорят за това, че светът оценява това, което тя прави.
Sponsored content

Селена през 2010 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Селена през 2010   Селена през 2010 Icon_minitime

Селена през 2010
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Селена през 2012 година
» 50-те най-добре облечени звезди през 2010
» Родителите на Селена и Джъстин се притесняват Селена да не забременее
» 10-те звезди шокирали планетата през 2010
» Майли през 2010 - rozaLie opinion

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Selena Gomez BG Forum :: Селена Гомез / Selena Gomez :: Дискусии и новини / Discussion and news-
Идете на:  

Tyxo.bg counter
Създаване на форум Forumotion | ©phpBB | Поддръжка на форума | Сигнал за злоупотреба | Cookies | Последните дискусии