| Родителите на Селена и Джъстин се притесняват Селена да не забременее | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Mishoy Редовен
Warn : Брой мнения : 153 Reputation : 0 Join date : 05.03.2011 Age : 28
| Заглавие: Родителите на Селена и Джъстин се притесняват Селена да не забременее Пон Юли 11, 2011 4:14 am | |
| Списание Star публикува една статия, в която се разказва за това как pодителите на Селена и Джъстин се притесняват Селена да не забременее и как ако това се случи ще попречи на кариерата им. Вижте: "Джъстин е получил указания от родителите си ако правят секс със Селена да използва презерватив" - каза източник."Той е млад и пълен с енергия, и последното нещо, което трябва да направят е тя да забременее.. това би било огромна грешка. Само няколко моменти на слабост и.. после голямо разкаяние" - добави той След почивката на Хавайте и внезапното влизане на Селена в болница предизвика слуховете, че Сел е бременна, но това е просто защото е била изтощена и недохранена. Също така двамата влюбени отрчат че са тези, които правят секс. "Майката на Джъстин предупреди изрично и двамата за това. Тя мисли че всичко стана прекалено бързо и за това се страхува страшно много от това." | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Родителите на Селена и Джъстин се притесняват Селена да не забременее Пон Юли 11, 2011 4:01 pm | |
| Да, разбираш ли, някой толкова близък ще сподели тези неща. Да, да, определено.
Плюс това, дори да забременее.. еми какво бате, тя си има лудите пари, както и той, един аборт и никой няма да разбере. (зависи как действат, за това гледайте криминални филми)
То и без това в днешно време секс се прави на поразия, така че не вярвам някой да се учуди чак толкова.
И от сега да знаете, ако някой ваш познат влезе в болница 100% е бременен. | |
|
| |
~Kattu Маниак
Warn : ( : ~When the sun goes down~ Брой мнения : 521 Reputation : 3 Join date : 26.01.2010 Age : 27 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Родителите на Селена и Джъстин се притесняват Селена да не забременее Пон Юли 11, 2011 7:23 pm | |
| Честна казано на мен ми писна от подобни слухове.Представям си на тяхно място ако бях какво щях да направя.Близък казал еди какво си.Че и аз мога да се представя за тяхна близка и да започна да разпръсквам напред назад слухове при това смешни. А относно това за забременяването си е тяхна работа дали ще се тревожат или са говорили с Джелена относно секса. | |
|
| |
*Радии <3 Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6029 Reputation : 15 Join date : 25.07.2010 Age : 25 Местожителство : Сливен
| Заглавие: Re: Родителите на Селена и Джъстин се притесняват Селена да не забременее Пон Юли 11, 2011 9:49 pm | |
| Oф,само глупости.. Това,че като влезе в болницата не значи че е бременна,както бяха казали медиите. Писна ми от техните глупости всеки ден едно и също.. Защо се месят в личния им живот?! И едва ли това ще го е казал някои близък,не ми се вярва..
| |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Родителите на Селена и Джъстин се притесняват Селена да не забременее Пон Юли 11, 2011 10:21 pm | |
| Съгласна съм с Чичи. Това е нещо прекалено лично, за да започнеш да го разказваш на ляво и на дясно. Не ми се вярва те двамата да го правят или поне, ако го направят едва ли не са наясно с последствията, ако не използваш презерватив. |
|
| |
Kat3t0 ♥ Admin
Warn : ( : This ain't nothing but a summer jam ..(H) Брой мнения : 4134 Reputation : 129 Join date : 09.04.2009 Age : 28
| Заглавие: Re: Родителите на Селена и Джъстин се притесняват Селена да не забременее Вто Юли 12, 2011 5:10 am | |
| "Получил указания" .. . Ако е истина, нормално е да са им казали да внимават, но все пак не мисля, че някой близък би споделил такова нещо с пресата. | |
|
| |
Cap`pac. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 4596 Reputation : 5 Join date : 04.12.2010 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Родителите на Селена и Джъстин се притесняват Селена да не забременее Съб Авг 06, 2011 11:52 pm | |
| Боже!Пак блясък с техните мечти!!Само искат да получат някакво внимание. Не мисля и ,че някой би го споделил.
| |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Родителите на Селена и Джъстин се притесняват Селена да не забременее | |
| |
|
| |
| Родителите на Селена и Джъстин се притесняват Селена да не забременее | |
|