| Родителите на Селена Гомез бесни на Джъстин Бийбър | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Sissyy Нов
Warn : Брой мнения : 17 Reputation : 0 Join date : 10.03.2011
| Заглавие: Родителите на Селена Гомез бесни на Джъстин Бийбър Сря Мар 16, 2011 5:36 pm | |
| Родителите на тийн звездата Селена Гомез обвинили Джъстин Бийбър, че заради него щерка им свалила своя „пръстен на непорочността“. „Селена го носеше още от 12-годишна, тогава си обеща да остане девствена до сватбата. След като тръгна с Бийбър обаче спря да го носи, не е много трудно да се сетим защо“, издал близък на семейството на звездата.
„Сега родителите на Селена обвиняват Джъстин, че е развратил щерка им. Двамата са против те да продължават да се срещат, защото се страхуват, че може да се случи нещо, за което тийнейджърите по-късно да съжаляват“, добавила приятелка на актрисата.
„Селена мрази от дъното на душата си да бъде следена от майка си и баща си и сега прави всичко по силите си да се дистанцира от тях. Тя си мисли, че Джъстин Бийбър ще я спаси от консервативните й родители, но истината е, че това няма как да се случи, защото и неговата майка – Пати, не е по-различна“, обяснила дружката на Селена Гомез.
| |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Родителите на Селена Гомез бесни на Джъстин Бийбър Сря Мар 16, 2011 5:47 pm | |
| Ами чак той да е виновен не мисля макар, че си има някой причини да му се сърдят.. Като пръстена например. По-скоро фенките му малко да си размърдат мозъците и да помислят, че той не може да излиза с всяка една своя фенка! Тоест те нападат Сел и незнам си к'во там я заплашват и естествено родителите им се страхуват да не се случи нещо лошо! Според мен ако нямаше толкова заплахи родителите и на двамата нямаше да са толкова против тази връзка. |
|
| |
*Радии <3 Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6029 Reputation : 15 Join date : 25.07.2010 Age : 25 Местожителство : Сливен
| Заглавие: Re: Родителите на Селена Гомез бесни на Джъстин Бийбър Сря Мар 16, 2011 8:19 pm | |
| Toва е малко старичко,но както и да е. Не мисля,че трябва да му се сърдят,той просто я обича. | |
|
| |
Cap`pac. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 4596 Reputation : 5 Join date : 04.12.2010 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Родителите на Селена Гомез бесни на Джъстин Бийбър Сря Мар 16, 2011 10:06 pm | |
| Няма нужда какво да се сърдят ,но може да са разтревожени затова ,че малката им дъщеричка ,която беше по-рано вече е пораснала и няма да мисли за никой друг освен за Джъстин.Нормално е за родителите се пак ..
*PS:Мисля ,че имаше такава тема или поне аз се бъркам.* | |
|
| |
Kat3t0 ♥ Admin
Warn : ( : This ain't nothing but a summer jam ..(H) Брой мнения : 4134 Reputation : 129 Join date : 09.04.2009 Age : 28
| Заглавие: Re: Родителите на Селена Гомез бесни на Джъстин Бийбър Пет Мар 18, 2011 2:49 am | |
| Определено не е вярно, Селена във всяко второ интервю разказва колко много обича родителите си и как мрази да е далеч от тях дори за минута. Даже онзи ден в лайф чата разказваше, че с майка й е трябвало да пътуват с различни самолети и през целия полет се чувствала ужасно, защото не лети с нея ... | |
|
| |
~Paradis♡ Неспасяем
Warn : ( : Don't try to fix me. I'm not broken. Брой мнения : 746 Reputation : 3 Join date : 13.05.2010 Age : 27 Местожителство : On Mercury
| Заглавие: Re: Родителите на Селена Гомез бесни на Джъстин Бийбър Пет Мар 18, 2011 9:19 pm | |
| Съгласна съм с Катето. Ако не се лъжа даже, Сел беше казала в едно интервю с Джордж Лопез, че не мисли да се изнася от къщата на родителите си или да си търси някои самостоятрлрн апартамент. Казва също, че много ги обича и едва ли ще мрази да я следят или незнам с какво. А що се отнася до пръстена.. Малко ми е странно това за Селина и Джъстин.. Незнам защо. Той е твърде малък за такива неща и е доста странно да е заради него. Може би Селена е решила да спре да го носи, защото понякога няма да отива на тоалетите или нещо подобно, но все още да го пази у тях. | |
|
| |
Mishoy Редовен
Warn : Брой мнения : 153 Reputation : 0 Join date : 05.03.2011 Age : 28
| Заглавие: Re: Родителите на Селена Гомез бесни на Джъстин Бийбър Нед Мар 20, 2011 3:51 am | |
| А аз мисля че Селена е достатъчно умна и може би се е позамислила преди да направи нещо а и за пръстена примерно може да и е омръзнало и не мисля че Джъстин има вина ;DD | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Родителите на Селена Гомез бесни на Джъстин Бийбър | |
| |
|
| |
| Родителите на Селена Гомез бесни на Джъстин Бийбър | |
|