Това и това време на годината за малко равносметки. Миналата година така и никой не пожела да се включи, така че очаквам моя анализ да си остане самотен. Пък вземете веднъж ми разбийте очкаванията де...
Селена може с една дума да запомни тази година – ФИЛМИ. Е, побърка се това момиче с толкова филми. Тази година определено се опита да изпълни целите си да се развива актьорския талант по всевъзможни роли. Опита всичко – романтики, комедии, екшъни и дори провокативни роли в инди индустрията. За сега резултатите се очакват да са много добри и догодина Селена да се затвърди сред успешните актриси в Холивуд. Аз направо загубих бройката на филмите, които чакаме догодина.
А догодина обещава да е изключително силна година за Селена като добавим и новия албум. Тази година тя не можа да ни зарадва с ангелския си гласец – но нов албум се готви да ни отвее.
2012 година сякаш ще е по-скоро транзитна и няма да се запомни за нея с кой знае какво – догодина ще прави голямото избухване.
В личен план нещата са добре. Връзката с Джъстин продължава въпреки търканията, но след като са още заедно, значи все още се искат. Известността им в медиите все повече расте и може да се каже вече, че са най-популярната двойка в света. Би ми се искало да се запазят така нещата и през следващата година, щото ще е тъпо успех в кариерата, но провал в личния живот.
Усърдният й Пи Ар продължава – и постоянно я виждаме отново в благотворителни акции, пазейки безупречната си репутация. Да се спомене и новия маркетингов опит за изстискване на кинти чрез нейния образ - линията за лакове за нокти
Така че 2013 година ще чакаме с още по-голям интерес развитието на кариерата й – може да се окаже дори най-важната година в живота й, ако картите са изиграни добре.
Тя може да не запомни 2012 с много, но пък в България ще бъде запомнена завинаги с пристигането си тук и масовата истерия, която предизвика. Да благодарим, че Бояна стана примамлива доста дестинация и ни позволи за миг да се докоснем и да дишаме един и същ въздух със Селена. За концерт обаче ще има доста да почакаме.
С едно изречение за Селена определено 2012г. не е в застой, а тепърва започва да се завихря кариерата й напред и нагоре.