Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bulgarian forum about Selena Gomez

ИндексИндекс  PortalPortal  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Майли през 2010 - rozaLie opinion

Go down 
3 posters
АвторСъобщение
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :
Майли през 2010 - rozaLie opinion Left_bar_bleue10 / 10010 / 100Майли през 2010 - rozaLie opinion Right_bar_bleue

( : happiness is the key to success.
Брой мнения : 15926
Местожителство : Пловдив

Майли през 2010 - rozaLie opinion Empty
ПисанеЗаглавие: Майли през 2010 - rozaLie opinion   Майли през 2010 - rozaLie opinion Icon_minitimeНед Яну 16, 2011 2:34 am

Амии, Митко иска да напиша за Майли.. К'во да се прави, ще се жертвам.
Първо да ви кажа, че изобщо не сте длъжни и вие да пишете, все пак това е за Майли, тя не е главната във този форум. Просто реших да направя темата тук. Иначе ще се радвам на коментари от сорта "съгласна с това и несъгласна с това".
Освен това да кажа, че не се влияя от ничие мнение, всичко е както аз го виждам, мейтс.

Мисля, че днес мога да напиша нещо стойностно. Ще се пробвам. А ако не успея - ще изтрия написаното и ще започна, когато смятам, че съм готова.

Като цяло, годината мисля, че беше успешна за Майли от към всяка страна. Тук със сигурност ще се намесят хора, като кажат как виждаш ли Майли имала по-провокативно държание и това е било неуспешно. Но аз ще ви кажа защо мисля така, от всяка страна.

Започвам с кариерата и откъм музика.
Майли създаде нов албум Can't Be Tamed със невероятно успешния сингъл носещ същото име. Песента вървеше доста добре, а когато клипът излезна имаше разочаровани и не, но все пак клипът също имаше успехи. На някои им пречеше държанието й и новият и образ, други и се кефеха и тепърва и станаха почитатели. Във албума имаше невероятно стойностни песни като Who Owns My Heart (за който ще говоря по-надоло), Scars, Stay (която се смята написана за Ник), Robot, Liberty Walk, etc. След това, концерта и във Rock in Rio беше феноменален, за мен. Просто невероятно представяне и нямаше слабо изпълнение. Бях много доволна от всичко, което направи за феновете си. Особено речта и преди една от песните много ми хареса. Беше нещо от сорта на "Няма значение какво другите казват, но аз ви обичам" - това ме трогна, определено. След това издаването и на Who Owns My Heart като клип беше уникално. Колкото помня от четенето, нямаше недоволни. Е, сигурно е имала но съм имала късмета да не ги прочета. laugh Във видеото отново показа стил и невероятно представяне пред камерата. Както и сингълът беше успешен. Е, кое е неуспешното в музикалната и кариера през годината? Аз не виждам да има нещо, което куца.

Филмова кариера.
В наалото на годината излезна и новият и филм The Last Song, който филм беше доста харесан. И аз мисля, че Майли си изигра добре ролята. Винаги може и по-добре, но имайки предвид, че до тогава Майли е играла само комична роля, за мен тя се представи невероятно. Сега.. няма какво друго да говоря, защото просто другите и филми не са излезнали. Но все пак очаквам добра актьорска игра във излизащите и през 2011, но живи и здрави, другата година по това време ще говоря за тях.

Личен живот.
Бяхме свидетели на сладката и не толкова сладка за някои връзка на Майли с Лиъм. Като цяло, бяха доста хубава двойка, Майли беше щастлива, което за мен е най-важното. Задържаха се дълго, определено. След раздялата и го нямаше онзи период, както в раздялата с Ник, така че не и повлия зле. Може би самата връзка малко повлия на образа и на лошо момиче, но това все някога щеше да стане. След раздялата им бяха засечени няколко пъти, което мен ме радва. Като цяло.. може би съм доволна от развитието, че се разделиха, защото не харесвах много Лиъм. Но все пак го приемах, защото беше с Майли и тя беше щастлива. А аз това искам, тя да е щастлива.

Външен вид.

Започвам със.. КОСАТА!
Това изрусяване на косата не ми допада особено, защото попринципно русите коси не ми харесват, въпреки че има и добри такива. Докато беше тъмна много повече и отиваше. Но смятам, че промяната се дължи на освежаването на образа й. Определено, тази и коса доста освежи лицето й. Друго, от което бях доста разочарована - това е, че косата й е с удължения. Винаги съм се възхищавала на дългата й коса. Чудех се как я поддържа, защото изглежда невероятно. И когато на едни снимки излезна от салона с къса коса бях потресена. След като разбрах, че са били удължения доста се разочаровах, ноо.. преживях го. Със къса коса е адски сладка, много ми харесва. Естествено, не може да се сравнява с дългата й, но за мен, Майли каквито и експерименти да си прави с косата, винаги ще ми харесва.

Като дрехи, много се промени. Едни го приемаха, други - не. Ето какво мисля аз; тя преминаваше през този период, за да разбере кои дрехи са за нея и т.н. Харесвало и е да върви с къси панталонки със висока талия и това е. Просто не знам какво им пречи на другите. Аз я приемах, въреки че в началото ми беше странно. Но това е Майли.

Да, тя загуби фенове. Загуби детската си аудитория, но спечели аудиторията, към която се целеше - 18+.

Годината беше успешна и от към финансова страна. Определено спечели някой и друг милион, така че.. Браво на Майли. Определено момичето си работи здравата и всички успехи ги е заслужила.

Един въпрос; Митко, това удоволетворява ли те и ако нещо съм изпуснала, пиши тук за да пиша и за него! laugh
Върнете се в началото Go down
https://twitter.com/#!/rozaLiex
LightOne
Неспасяем
Неспасяем
LightOne

Warn :
Майли през 2010 - rozaLie opinion Left_bar_bleue5 / 1005 / 100Майли през 2010 - rozaLie opinion Right_bar_bleue

( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©®
Брой мнения : 8611

ПисанеЗаглавие: Re: Майли през 2010 - rozaLie opinion   Майли през 2010 - rozaLie opinion Icon_minitimeНед Яну 16, 2011 3:10 pm

Да, удовлетворен съм.Майли през 2010 - rozaLie opinion JC_doubleup Браво!
За момента не се сещам за допълнителен въпрос.
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :
Майли през 2010 - rozaLie opinion Left_bar_bleue10 / 10010 / 100Майли през 2010 - rozaLie opinion Right_bar_bleue

( : happiness is the key to success.
Брой мнения : 15926
Местожителство : Пловдив

ПисанеЗаглавие: Re: Майли през 2010 - rozaLie opinion   Майли през 2010 - rozaLie opinion Icon_minitimeНед Яну 16, 2011 3:15 pm

Искам да ви покажа видеото, което споменах горе.

Интересното е, че любимите ми изпълнения винаги са на тази песен, именно Simple Song.
Ето го и видеото, което определено ме накара да стана Майли фенка и което изпълнение обожавам и всеки път като го слушам се кефя още повече.

https://twitter.com/#!/rozaLiex
Famous gurll.
Луд фен
Луд фен
Famous gurll.

Warn :
Майли през 2010 - rozaLie opinion Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Майли през 2010 - rozaLie opinion Right_bar_bleue

Брой мнения : 307

ПисанеЗаглавие: Re: Майли през 2010 - rozaLie opinion   Майли през 2010 - rozaLie opinion Icon_minitimeНед Яну 16, 2011 4:35 pm

Страхотна тема!
Прочетох я с удоволствие!
LightOne
Неспасяем
Неспасяем
LightOne

Warn :
Майли през 2010 - rozaLie opinion Left_bar_bleue5 / 1005 / 100Майли през 2010 - rozaLie opinion Right_bar_bleue

( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©®
Брой мнения : 8611

ПисанеЗаглавие: Re: Майли през 2010 - rozaLie opinion   Майли през 2010 - rozaLie opinion Icon_minitimeСря Яну 19, 2011 8:23 pm

А сетих се нещо за коментиране - PR-а. Засегнала си го тук-таме, но една по-конректна оценка да му дадеш. Интересно ми е при Майли как стоят нещата с PR, докато при Селена това е най-силното й "оръжие".
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Майли през 2010 - rozaLie opinion   Майли през 2010 - rozaLie opinion Icon_minitime

Майли през 2010 - rozaLie opinion
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» rozaLie - Бих скочила за Майли,ако оживея
» Селена през 2010
» 50-те най-добре облечени звезди през 2010
» Топ 10 музикални клипове на Дисни през 2010!
» 10-те звезди шокирали планетата през 2010

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Selena Gomez BG Forum :: Музика / Music :: Майли Сайръс / Miley Cyrus-
Идете на:  

Tyxo.bg counter
Créer un forum | ©phpBB | Поддръжка на форума | Сигнал за злоупотреба | Cookies | Последните дискусии