Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bulgarian forum about Selena Gomez

ИндексИндекс  PortalPortal  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Кеч чат

Go down 
+5
wascop
Alice~
~Ivssy`
LightOne
rozaLie
9 posters
Иди на страница : Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 12 ... 16  Next
АвторСъобщение
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :
Кеч чат - Page 9 Left_bar_bleue10 / 10010 / 100Кеч чат - Page 9 Right_bar_bleue

( : happiness is the key to success.
Брой мнения : 15926
Местожителство : Пловдив

Кеч чат - Page 9 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Кеч чат   Кеч чат - Page 9 Icon_minitimeПон Ное 29, 2010 2:10 am

Ми щото аз се излъгах да го гледам, та да коментираме това онова, ама.. Няма да стане. laugh
Върнете се в началото Go down
https://twitter.com/#!/rozaLiex
LightOne
Неспасяем
Неспасяем
LightOne

Warn :
Кеч чат - Page 9 Left_bar_bleue5 / 1005 / 100Кеч чат - Page 9 Right_bar_bleue

( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©®
Брой мнения : 8611

Кеч чат - Page 9 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Кеч чат   Кеч чат - Page 9 Icon_minitimeПон Ное 29, 2010 2:19 am

Е, че що - кажи си приказката - ще ми е интересна и твоята гледна точка.
Иначе моя милост яко го е забатачил откъм гледане и няма изгледи за оправяне.
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :

Кеч чат - Page 9 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Кеч чат   Кеч чат - Page 9 Icon_minitimeПон Ное 29, 2010 2:49 am

Да, бе. И аз неска докато си "изправях" косата реших да си пусна нещо и докато ми се свали Сървайвъра гледах малко от ДВД-то за Джерико и като се свали си го пуснах. Колко гледах, не знам. Набързо ще си кажа приказката.. ;д

US Title Match- Не беше лош мача. Даже ми хареса, доста при това. Ако и на ТLC има мач реванш ще бъде страхотно, защото ми харесват на един ринг.
Промото на Миз - ех, какво да кажа? Поредното добро промо, много ми хареса. И се очудвам, че Райли още не е премахнат!?
Сегмента с Шеймъс - също не беше лош.
Шеймъс срещу Морисън- мачът беше невероятен, както бях казала, че очаквам добър мач, аз си го получих. ;д В смисъл можеха и по-добре, но имаше и къде-къде по-лоши мачове в турнира. Доволна съм!
IC Title Match- любимият ми мач на вечерта!! Много добре се сработиха.
Сегмента с Team Del Rio- май промотата на Сървайвъра са по-добри от мачовете, хъх. ;д
SS Match- Скучна работа. Този чам изобщо, изобщо не ми хареса.. ;x ;d
Сегмента с Ортън- както казах, всички сегменти бяха на шест. Поредният такъв.
Divas Match- Като за женките ми хареса. И накрая появата на Бет много ми хареса.
WHC Match- Страшно мудно начало, но нататък ми хареса. Очаквах повече, но пак добре. За малко повярвах, че Едж е новият шампион. Но добре направиха, като оправиха нещата.
TTT Match- айде бе!! Сантино и Козлов ЗАСЛУЖАВАТ титлите. rofl
WWEC Match- беше много муден, тъп..

Наистина, как съм се излъгала да го гледам не знам. ;x Да си бях гледала ДВД-то на Джерико, поне щях да гледам нещо КАЧЕСТВЕНО! laugh
LightOne
Неспасяем
Неспасяем
LightOne

Warn :

Кеч чат - Page 9 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Кеч чат   Кеч чат - Page 9 Icon_minitimeВто Ное 30, 2010 11:31 pm

Соу мнение за новия крал?
И разбира се...очаквано..не можаха и един епизод да минат без НЕГО... dull
Как само ще натривам носа на един колега като го видя....беше твърдо убеден, че Сина си взимал почивка и щял да довтаса чааак на Кечмания...да бе да.... laugh
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :

Кеч чат - Page 9 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Кеч чат   Кеч чат - Page 9 Icon_minitimeСря Дек 01, 2010 1:21 am

Шеймъс?! Еми не знам. Постояно мнението ми се сменя за него и честно казано, изобщо си нямам на представа какво мисля за него като wrestler, ка моли, че е спечелил.. ;д Ти?

А за Сина.. Абе как може да си пратят top babyface в почивка.. до.. МАНИЯ? rofl
Ахаха! В смисъл, тъпо беше, ама.. ;/
LightOne
Неспасяем
Неспасяем
LightOne

Warn :

Кеч чат - Page 9 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Кеч чат   Кеч чат - Page 9 Icon_minitimeЧет Дек 02, 2010 2:24 am

Ем и аз не знам какво да мисля вече - тия са почудват от коя страна на брега да минат....Световен шампион - победител в турнира за изграждане на шампиони....нещо сбъркано ми мирише в тая идея, но да я видим какво пак са забъркали в буламача. За да прокопса този път вече Шеймъс трябва да направи нещо като хората, но защо ли съм скептично настроен...отново.

Ем на иди го питай, па не е да речеш хванат от гората, но си ги врътка едни странни теории, дето нямат грам хабер допир с реалността...

Понякога са чудя в моменти като този със Сина защо го гледам тоя кеч гаси....то бива, бива ама и 10-годишните ли не загравят, че не можеш да правиш прощално тричасово промо и накрая да го пуснеш още на следващата седмица без грам да позамажеш очите ей тъй заради едната кумова срама...Кеч чат - Page 9 Facepalmp4
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :

Кеч чат - Page 9 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Кеч чат   Кеч чат - Page 9 Icon_minitimeНед Дек 05, 2010 5:37 pm

Да те питам.. Ти попринцип кеч гледаш от коя година? И кои години си изгледал?
LightOne
Неспасяем
Неспасяем
LightOne

Warn :

Кеч чат - Page 9 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Кеч чат   Кеч чат - Page 9 Icon_minitimeНед Дек 05, 2010 5:42 pm

Еми аз почнах да гледам редовно кеч от миналата есен.
Старият съквартирант беше донесъл дисковете си, на които записал всички турнири, та пускаше да гледаме кеч турнирите от 1999 до 2005 година. И тук-таме някои мачове извън тоя диапазон.

Нещо конкретно ли те интересува?
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :

Кеч чат - Page 9 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Кеч чат   Кеч чат - Page 9 Icon_minitimeНед Дек 05, 2010 5:46 pm

Амии да. Интересно ми е дали си гледал WCW, по-конкретно The Monday Night War; WCW Nitro vs. WWF Raw?
LightOne
Неспасяем
Неспасяем
LightOne

Warn :

Кеч чат - Page 9 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Кеч чат   Кеч чат - Page 9 Icon_minitimeНед Дек 05, 2010 5:57 pm

Дам, гледал съм го.
Всъщност гледал съм само един епизод на WCW плюс ДВД-то за което май става въпрос. Но отдавна беше - в началото на годината, та не мога хубаво да си го спомня.
Нещо имаш за коментиране по него ли?
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :

Кеч чат - Page 9 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Кеч чат   Кеч чат - Page 9 Icon_minitimeНед Дек 05, 2010 5:59 pm

Мне. Тегля го, та исках да знам дали си го гледал. laugh
Та като го изгледам, да коментираме. ;д
LightOne
Неспасяем
Неспасяем
LightOne

Warn :

Кеч чат - Page 9 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Кеч чат   Кеч чат - Page 9 Icon_minitimeНед Дек 05, 2010 6:02 pm

Ок. Аз ще хвърля бърз поглед също.
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :

Кеч чат - Page 9 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Кеч чат   Кеч чат - Page 9 Icon_minitimeНед Дек 05, 2010 6:05 pm

Добрем.. Айде, че излизам, да не закъснея. Приятен деен! ;д
LightOne
Неспасяем
Неспасяем
LightOne

Warn :

Кеч чат - Page 9 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Кеч чат   Кеч чат - Page 9 Icon_minitimeЧет Дек 23, 2010 4:57 pm

И естествено пълен провал у прогнозите....
Та коментари за турнира?
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :

Кеч чат - Page 9 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Кеч чат   Кеч чат - Page 9 Icon_minitimeЧет Дек 23, 2010 10:49 pm

Ами като цяло, съм супер доволна от турнира. Единствено от МЕ, което изобщо не трябваше да е МЕ ме изненада и съответно разочарова. Да бъда честна, не изгледах всички мачове. Започнах с пръвия, но превъртях към последните минути. Интересна победа, но рейна му за мен е супер скучен. От мачът на дивите съм безкрайно доволна, очакванията ми бяха оправдани, наистина такъв мач им трябваше. Дано да продължават с страхотните мачове. Видя се, че и те могат да направят добри мачове, дори по-добри и от МЕ мачовете. Мачът за отборните титли.. кога за бога, Сантино и Козлов станали шампиони? Да, това исках. Но на шега. И сега какво, дали са им титрите, Нексъс изглеждат супер жалки? Връщайте титлите, мамка му. И мачът на вечерта, както и да го погледнеш - Шеймъс срещу Морисън. Очаквах НЕВЕРОЯТЕН мач, получих го. Много, много доволна. Един от най-добрите мачове за 2010. Още по-доволна съм от така красивата победа на Морисън, която го издига нагоре. Дано се справи. Очаквам невероятна вражда между него и Миз, да се надяваме. Не мисля, че Шеймъс изглежда жалък сега, но ако беше взел победата, поредната скучна вражда за титлата. Не, мерси. Мачът на Миз и Ортън не беше кой знае какво, но не беше и лош. Защо хийловете си ги правят толкова жалки? sad В един момент Миз се фука, колко AWESOME бил и как щяр да cash-не, садва лапетата. В следващият Ортон го прави на нищо? Чиста подигравка. И това ти е шампиона на федерацията, който не може да си защити титлата? Интересно. Радвам се, че запази, но не и начина, по който го направи. TLC мача - класика. Отново съм доволна, още повече от победителя, а като добавим и че яко марквам на Едж, то е невероятно. Не очаквах да спечели, мислех че рейна на Кейн ще е по-дълъг. И тук идва времето да кажа, че Радокс изобщо не е прав. Но не ми се спори. Последният мач яко го скипнах, дори не си направих труда да видя кой ще победи - ясно е, че беше Сина. Твоите коментари?
LightOne
Неспасяем
Неспасяем
LightOne

Warn :

Кеч чат - Page 9 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Кеч чат   Кеч чат - Page 9 Icon_minitimeЧет Дек 23, 2010 10:55 pm

Я, ама ти не знаеше ли за Сантино и Козлов? А аз се чудех защо не ги споменаваш... xa
Тъкмо щях да те бъзикам - че който си харесаш, става световен шампион. Ей на Миз, Острието, Сантино. Имаш проблясъци на пророческа фенщина. laugh
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :

Кеч чат - Page 9 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Кеч чат   Кеч чат - Page 9 Icon_minitimeЧет Дек 23, 2010 11:14 pm

Сериозно, не знаех. Като гледах slammy-то само чух нещо "tag team champions" като излезнаха, ама викам, нещо се шегуват. Не мога да повярвам. ohmy Не знам да се радвам ли, да плача ли.. laugh
Хаха, ако ще е така - СМ Пънк ПОБЕДИТЕЛ в RR. laugh
LightOne
Неспасяем
Неспасяем
LightOne

Warn :

Кеч чат - Page 9 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Кеч чат   Кеч чат - Page 9 Icon_minitimeЧет Дек 23, 2010 11:37 pm

Та викаш си несъгласна с Радокс, тъй ли? Аз не разбирам вече - не ги следях, за да кажа колко слаб е излезнал Кейн.
То всъщност вече почнах да следя кеча заради BWC. По-голямо шоу правят. Радокс като вкара гимика и става страшно мазало. Единствено Парцала успява да му свива сърмите, а накрая като довтаса Биров да ги затапи и двамцата и става AWESOME!!!Кеч чат - Page 9 Evil6
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :

Кеч чат - Page 9 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Кеч чат   Кеч чат - Page 9 Icon_minitimeЧет Дек 23, 2010 11:45 pm

Еми виж сега, Радокс преувеличава. Едва ли не, хайде Кейн да не я губи тая титла. Не стига, че му падна от небето, ами и вече само от Тейкър да я губи. Ми тъпо е. Вместо да се зарадват и да благодарят на Винс за решението, че изобщо беше шампион, още повече 6 месеца рейн, ами сега и недоволни.
LightOne
Неспасяем
Неспасяем
LightOne

Warn :

Кеч чат - Page 9 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Кеч чат   Кеч чат - Page 9 Icon_minitimeПет Дек 24, 2010 12:24 am

Аз не че искам Кейн да не я губи вечно, но ми се искаше да има поне две спечелени вражди - което още може да стане де зависи какво са измислили.
Просто ми се иска максимално да го бяха "изцедили" като се предполага, че втори път едва ли ще му дадат. Верно, че това малко на алчнотия мяса, ама все пак...
Иначе и противната страна си има своите добри аргументи.
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :

Кеч чат - Page 9 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Кеч чат   Кеч чат - Page 9 Icon_minitimeПет Дек 24, 2010 12:29 am

Не знам, аз не искам да споря на тази тема, защото тук всеки за себе си е прав. Но съм на мнение, че просто Винс трябва да го ужаважат, заради изобщо допускането Кейн да спечели титлата. Половин година рейн, много е за днешни дати.
LightOne
Неспасяем
Неспасяем
LightOne

Warn :

Кеч чат - Page 9 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Кеч чат   Кеч чат - Page 9 Icon_minitimeПет Дек 24, 2010 12:34 am

Соу какъв печат ще удариш на изминалата година? Какво ти хареса? Какво не?
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :

Кеч чат - Page 9 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Кеч чат   Кеч чат - Page 9 Icon_minitimeПет Дек 24, 2010 12:52 am

Ох.. От към кеч ли?
Да проследиме "хронологията на събитията".
Като за начало, победата на Едж на RR беше totally mark out. Както и самата история между Тейкър и Майкълс. На EC мачът за WHС беше доста добър, и след победата на Джерико бях доволна. WrestleMania имаше своите добри мачове, като Taker-HBK, Edge-Y2J, HHH-Sheamus, RKO-DiBiase-Dashing. Не знам дали бях доволна от победата на Суагър. Нататък.. Началото на Нексъс беше добро, определено. След това.. Печеленето на двата MiTB ми харесаха, определено. Победата на Ортън за champ беше невероятна. Доволна съм от cash-ването на Миз и като цяло историята между Дел Рио и Мистерио.
Освен това, съм доволна от подебата на Харди и промотата на Андерсън. That's it. What about you?
LightOne
Неспасяем
Неспасяем
LightOne

Warn :

Кеч чат - Page 9 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Кеч чат   Кеч чат - Page 9 Icon_minitimeПет Дек 24, 2010 4:19 am

Сорка - бях приготвил един хубав дълъг ферманец и токът да ми мигне...Сега просто нямам нерви да го мъдря наново.
Затова накратко какво ми е идеята.

Федерацията се справиха отлично откъм идеи и смели ходове - но яко съкваха откъм лапешки предвидим буукинг. Освежиха терена с нови лица. Но така и не ги използваха както трябваше. Имаше много моменти на които марквах, но те бързо-бързо бяха разрушавани впоследствие. Принципно тази година повече време титлите ги държаха хийлове - но изобщо не я почувствах годината като тяхна. Напротив - правеха ги адски жалки и безлични. Единствено що годе враждата на Кейн-Гробаря беше свястна победа на хийл. Аз преди се чудех на изцепките на Ортън, но тогава той бе къде къде по-добър хийл от сегашното положение. Иначе пак казвам откъм идеи Федерацията имаха страхотни проблясъци - но изпълнението им беше адското мазало.
За мен най-забавляван в годината се почувствах на турнира за куфарчетата.

Иначе останалото - за отборните дивизии, джуджето, жените и така нататък си го знаем...

Да видим догодина с новите вече изградени младоци какво ще измъдрят.
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :

Кеч чат - Page 9 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Кеч чат   Кеч чат - Page 9 Icon_minitimeПет Дек 24, 2010 5:32 pm

Да видим.. Обаче, ето на - Кавал го освободили. O.O
Sponsored content

Кеч чат - Page 9 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Кеч чат   Кеч чат - Page 9 Icon_minitime

Кеч чат
Върнете се в началото 
Страница 9 от 16Иди на страница : Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 12 ... 16  Next

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Selena Gomez BG Forum :: Свободно време / Free time :: Reality :: Кеч-
Идете на:  

Tyxo.bg counter
Free forum | Music | Misc | ©phpBB | Поддръжка на форума | Сигнал за злоупотреба | Cookies | Последните дискусии