| Кеч чат | |
|
+5wascop Alice~ ~Ivssy` LightOne rozaLie 9 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| |
| |
LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: Re: Кеч чат Пон Ное 29, 2010 2:19 am | |
| Е, че що - кажи си приказката - ще ми е интересна и твоята гледна точка. Иначе моя милост яко го е забатачил откъм гледане и няма изгледи за оправяне. | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Кеч чат Пон Ное 29, 2010 2:49 am | |
| Да, бе. И аз неска докато си "изправях" косата реших да си пусна нещо и докато ми се свали Сървайвъра гледах малко от ДВД-то за Джерико и като се свали си го пуснах. Колко гледах, не знам. Набързо ще си кажа приказката.. ;д
US Title Match- Не беше лош мача. Даже ми хареса, доста при това. Ако и на ТLC има мач реванш ще бъде страхотно, защото ми харесват на един ринг. Промото на Миз - ех, какво да кажа? Поредното добро промо, много ми хареса. И се очудвам, че Райли още не е премахнат!? Сегмента с Шеймъс - също не беше лош. Шеймъс срещу Морисън- мачът беше невероятен, както бях казала, че очаквам добър мач, аз си го получих. ;д В смисъл можеха и по-добре, но имаше и къде-къде по-лоши мачове в турнира. Доволна съм! IC Title Match- любимият ми мач на вечерта!! Много добре се сработиха. Сегмента с Team Del Rio- май промотата на Сървайвъра са по-добри от мачовете, хъх. ;д SS Match- Скучна работа. Този чам изобщо, изобщо не ми хареса.. ;x ;d Сегмента с Ортън- както казах, всички сегменти бяха на шест. Поредният такъв. Divas Match- Като за женките ми хареса. И накрая появата на Бет много ми хареса. WHC Match- Страшно мудно начало, но нататък ми хареса. Очаквах повече, но пак добре. За малко повярвах, че Едж е новият шампион. Но добре направиха, като оправиха нещата. TTT Match- айде бе!! Сантино и Козлов ЗАСЛУЖАВАТ титлите. WWEC Match- беше много муден, тъп..
Наистина, как съм се излъгала да го гледам не знам. ;x Да си бях гледала ДВД-то на Джерико, поне щях да гледам нещо КАЧЕСТВЕНО! | |
|
| |
LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: Re: Кеч чат Вто Ное 30, 2010 11:31 pm | |
| Соу мнение за новия крал? И разбира се...очаквано..не можаха и един епизод да минат без НЕГО... Как само ще натривам носа на един колега като го видя....беше твърдо убеден, че Сина си взимал почивка и щял да довтаса чааак на Кечмания...да бе да.... | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
| |
| |
LightOne Неспасяем
| |
| |
rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Кеч чат Нед Дек 05, 2010 5:37 pm | |
| Да те питам.. Ти попринцип кеч гледаш от коя година? И кои години си изгледал? | |
|
| |
LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: Кеч чат Нед Дек 05, 2010 5:42 pm | |
| Еми аз почнах да гледам редовно кеч от миналата есен. Старият съквартирант беше донесъл дисковете си, на които записал всички турнири, та пускаше да гледаме кеч турнирите от 1999 до 2005 година. И тук-таме някои мачове извън тоя диапазон.
Нещо конкретно ли те интересува? | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Кеч чат Нед Дек 05, 2010 5:46 pm | |
| Амии да. Интересно ми е дали си гледал WCW, по-конкретно The Monday Night War; WCW Nitro vs. WWF Raw? | |
|
| |
LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: Кеч чат Нед Дек 05, 2010 5:57 pm | |
| Дам, гледал съм го. Всъщност гледал съм само един епизод на WCW плюс ДВД-то за което май става въпрос. Но отдавна беше - в началото на годината, та не мога хубаво да си го спомня. Нещо имаш за коментиране по него ли? | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
| |
| |
LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: Кеч чат Нед Дек 05, 2010 6:02 pm | |
| Ок. Аз ще хвърля бърз поглед също. | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Кеч чат Нед Дек 05, 2010 6:05 pm | |
| Добрем.. Айде, че излизам, да не закъснея. Приятен деен! ;д | |
|
| |
LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: Кеч чат Чет Дек 23, 2010 4:57 pm | |
| И естествено пълен провал у прогнозите.... Та коментари за турнира? | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Кеч чат Чет Дек 23, 2010 10:49 pm | |
| Ами като цяло, съм супер доволна от турнира. Единствено от МЕ, което изобщо не трябваше да е МЕ ме изненада и съответно разочарова. Да бъда честна, не изгледах всички мачове. Започнах с пръвия, но превъртях към последните минути. Интересна победа, но рейна му за мен е супер скучен. От мачът на дивите съм безкрайно доволна, очакванията ми бяха оправдани, наистина такъв мач им трябваше. Дано да продължават с страхотните мачове. Видя се, че и те могат да направят добри мачове, дори по-добри и от МЕ мачовете. Мачът за отборните титли.. кога за бога, Сантино и Козлов станали шампиони? Да, това исках. Но на шега. И сега какво, дали са им титрите, Нексъс изглеждат супер жалки? Връщайте титлите, мамка му. И мачът на вечерта, както и да го погледнеш - Шеймъс срещу Морисън. Очаквах НЕВЕРОЯТЕН мач, получих го. Много, много доволна. Един от най-добрите мачове за 2010. Още по-доволна съм от така красивата победа на Морисън, която го издига нагоре. Дано се справи. Очаквам невероятна вражда между него и Миз, да се надяваме. Не мисля, че Шеймъс изглежда жалък сега, но ако беше взел победата, поредната скучна вражда за титлата. Не, мерси. Мачът на Миз и Ортън не беше кой знае какво, но не беше и лош. Защо хийловете си ги правят толкова жалки? В един момент Миз се фука, колко AWESOME бил и как щяр да cash-не, садва лапетата. В следващият Ортон го прави на нищо? Чиста подигравка. И това ти е шампиона на федерацията, който не може да си защити титлата? Интересно. Радвам се, че запази, но не и начина, по който го направи. TLC мача - класика. Отново съм доволна, още повече от победителя, а като добавим и че яко марквам на Едж, то е невероятно. Не очаквах да спечели, мислех че рейна на Кейн ще е по-дълъг. И тук идва времето да кажа, че Радокс изобщо не е прав. Но не ми се спори. Последният мач яко го скипнах, дори не си направих труда да видя кой ще победи - ясно е, че беше Сина. Твоите коментари? | |
|
| |
LightOne Неспасяем
| |
| |
rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Кеч чат Чет Дек 23, 2010 11:14 pm | |
| | |
|
| |
LightOne Неспасяем
| |
| |
rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Кеч чат Чет Дек 23, 2010 11:45 pm | |
| Еми виж сега, Радокс преувеличава. Едва ли не, хайде Кейн да не я губи тая титла. Не стига, че му падна от небето, ами и вече само от Тейкър да я губи. Ми тъпо е. Вместо да се зарадват и да благодарят на Винс за решението, че изобщо беше шампион, още повече 6 месеца рейн, ами сега и недоволни. | |
|
| |
LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: Кеч чат Пет Дек 24, 2010 12:24 am | |
| Аз не че искам Кейн да не я губи вечно, но ми се искаше да има поне две спечелени вражди - което още може да стане де зависи какво са измислили. Просто ми се иска максимално да го бяха "изцедили" като се предполага, че втори път едва ли ще му дадат. Верно, че това малко на алчнотия мяса, ама все пак... Иначе и противната страна си има своите добри аргументи. | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Кеч чат Пет Дек 24, 2010 12:29 am | |
| Не знам, аз не искам да споря на тази тема, защото тук всеки за себе си е прав. Но съм на мнение, че просто Винс трябва да го ужаважат, заради изобщо допускането Кейн да спечели титлата. Половин година рейн, много е за днешни дати. | |
|
| |
LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: Кеч чат Пет Дек 24, 2010 12:34 am | |
| Соу какъв печат ще удариш на изминалата година? Какво ти хареса? Какво не? | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Кеч чат Пет Дек 24, 2010 12:52 am | |
| Ох.. От към кеч ли? Да проследиме "хронологията на събитията". Като за начало, победата на Едж на RR беше totally mark out. Както и самата история между Тейкър и Майкълс. На EC мачът за WHС беше доста добър, и след победата на Джерико бях доволна. WrestleMania имаше своите добри мачове, като Taker-HBK, Edge-Y2J, HHH-Sheamus, RKO-DiBiase-Dashing. Не знам дали бях доволна от победата на Суагър. Нататък.. Началото на Нексъс беше добро, определено. След това.. Печеленето на двата MiTB ми харесаха, определено. Победата на Ортън за champ беше невероятна. Доволна съм от cash-ването на Миз и като цяло историята между Дел Рио и Мистерио. Освен това, съм доволна от подебата на Харди и промотата на Андерсън. That's it. What about you? | |
|
| |
LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: Кеч чат Пет Дек 24, 2010 4:19 am | |
| Сорка - бях приготвил един хубав дълъг ферманец и токът да ми мигне...Сега просто нямам нерви да го мъдря наново. Затова накратко какво ми е идеята.
Федерацията се справиха отлично откъм идеи и смели ходове - но яко съкваха откъм лапешки предвидим буукинг. Освежиха терена с нови лица. Но така и не ги използваха както трябваше. Имаше много моменти на които марквах, но те бързо-бързо бяха разрушавани впоследствие. Принципно тази година повече време титлите ги държаха хийлове - но изобщо не я почувствах годината като тяхна. Напротив - правеха ги адски жалки и безлични. Единствено що годе враждата на Кейн-Гробаря беше свястна победа на хийл. Аз преди се чудех на изцепките на Ортън, но тогава той бе къде къде по-добър хийл от сегашното положение. Иначе пак казвам откъм идеи Федерацията имаха страхотни проблясъци - но изпълнението им беше адското мазало. За мен най-забавляван в годината се почувствах на турнира за куфарчетата.
Иначе останалото - за отборните дивизии, джуджето, жените и така нататък си го знаем...
Да видим догодина с новите вече изградени младоци какво ще измъдрят. | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Кеч чат Пет Дек 24, 2010 5:32 pm | |
| Да видим.. Обаче, ето на - Кавал го освободили. O.O | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Кеч чат | |
| |
|
| |
| Кеч чат | |
|