Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bulgarian forum about Selena Gomez

ИндексИндекс  PortalPortal  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Кеч чат

Go down 
+5
wascop
Alice~
~Ivssy`
LightOne
rozaLie
9 posters
Иди на страница : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16  Next
АвторСъобщение
LightOne
Неспасяем
Неспасяем
LightOne

Warn :
Кеч чат - Page 12 Left_bar_bleue5 / 1005 / 100Кеч чат - Page 12 Right_bar_bleue

( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©®
Брой мнения : 8611

Кеч чат - Page 12 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Кеч чат   Кеч чат - Page 12 Icon_minitimeСря Юни 29, 2011 10:04 pm

Гледах дивидито на WCW и ECW за една вечер.

WCW беше много смотано. Очаквах много повече. Почти нищо не споменаха за добрите дни на компанията. Нямаше ги големите звезди, които разбираемо са били тогава в ТНА. Изобщо не ми допадна като предаване на историята на компанията.

Това почти ме бе отказало да си пусна ECW, и слава богу, че не го направих.
Защото това Е НАЙ-ВЕЛИКОТО ДВД ЕВААААААА!!!
Имаше всичко. История от началото до края, кадри на известни моменти, интересни и подробни интервюта със собственика и най-големите звезди на компанията. Всичко беше интересно поднесено и разказано. От тази компания не съм гледал почти нищо - но щом успях само от това ДВД да й стана фен, би трябвало да значи нещо. Перфектното ДВД. Сега разбирам защо се е възродила идеята за шоутата след излизането му. ECW е била велика компания, която вече смятам е помогнала адски много на кеча, да не кажа, че всъщност и го е спасил - давайки едни от най-добрите кечисти, създавайки екстремността, която после Винс гепва за Attitude. Оттам тръгва пътя на Фоли, Джерико, Беноа, Гереро, там се възражда и Остин.
Много ме изкефи, когато се обясни как ветерана Тери Фънк е направил нещо почти революционно дотогава. В момент, когато всички останали ветерани са се държали със зъби и нокти за репутацията си и не са давали път на младите, то Тери с удоволствие е работил с младоците и им давал да го победят.
Това ДВД е трудно да се разкаже, то просто трябва да се гледа.

Поради епичността на ECW, то затова може би и толкова съм отвратен от това на WCW. Разликата е на светлинни години - можеха да се постараят много повече.
Върнете се в началото Go down
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :
Кеч чат - Page 12 Left_bar_bleue10 / 10010 / 100Кеч чат - Page 12 Right_bar_bleue

( : happiness is the key to success.
Брой мнения : 15926
Местожителство : Пловдив

Кеч чат - Page 12 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Кеч чат   Кеч чат - Page 12 Icon_minitimeВто Юли 05, 2011 9:27 pm

Силен сегмент между Сина & Винс. Доволна останах от RAW.
https://twitter.com/#!/rozaLiex
LightOne
Неспасяем
Неспасяем
LightOne

Warn :

Кеч чат - Page 12 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Кеч чат   Кеч чат - Page 12 Icon_minitimeЧет Юли 07, 2011 12:28 am

Аз също се присъединявам. Винс си е старо куче и няма начин да не те вкара у филма. А и Сина, когато играе нещо различно от СуперСпанак изглежда също е интересен.
Много ми се иска Пънк да спечели, но с тази заплаха на Винс ми се струва, че шансовете не са големи.
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :
Кеч чат - Page 12 Left_bar_bleue10 / 10010 / 100Кеч чат - Page 12 Right_bar_bleue

Кеч чат - Page 12 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Кеч чат   Кеч чат - Page 12 Icon_minitimeЧет Юли 07, 2011 12:32 am

Не знам. Както някой в форума беше казал, Сина и миналата година беше уволняван, ама то едно уволнение беше.. Така че не се знае какво може да излезе накрая.
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :

Кеч чат - Page 12 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Кеч чат   Кеч чат - Page 12 Icon_minitimeВто Юли 12, 2011 3:43 pm

Ееее, нема такъв RAW. Как се изкефих, хехехехехехехе. Велики! Кеч чат - Page 12 1453702519
LightOne
Неспасяем
Неспасяем
LightOne

Warn :

Кеч чат - Page 12 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Кеч чат   Кеч чат - Page 12 Icon_minitimeВто Юли 12, 2011 8:46 pm

Дам, чудесни сегементи с Пънк. Нещо голямо се мъдри...ама какво ще е ..или само се мъдри моята кратуна разбиращата.
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :

Кеч чат - Page 12 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Кеч чат   Кеч чат - Page 12 Icon_minitimeВто Юли 12, 2011 10:26 pm

Не само с Пънк. Целият RAW беше силен! Даже сметам пак да си го пусна.
LightOne
Неспасяем
Неспасяем
LightOne

Warn :

Кеч чат - Page 12 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Кеч чат   Кеч чат - Page 12 Icon_minitimeЧет Юли 14, 2011 9:03 pm

Цитат :
BWC Supershow results from Melbourne, Australia, 11/07/2011

Match number three - Hellzin came out and isulted the crowd. He was interrupted by a local talent which introduced himself as LightOne. LightOne defeated Hellzin in about 3 minutes to a monstrous pop from the crowd, posed and left.

Biggest pops:
1. Remus
2. LightOne
3. Radoslav

sun
Новата звезда от Австралия идвааа!!!
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :

Кеч чат - Page 12 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Кеч чат   Кеч чат - Page 12 Icon_minitimeВто Юли 19, 2011 12:04 am

Едно невероятно шоу... вчера гледах WrestleMania XIX, днес MiTB 2011. Все едно гледам турнири през една и съща година! Няма такова шоу, изключително доволна съм. Най-вече, GOOD JOB VINCE!

SD MiTB ladder match: Това беше определено по-добрият MiTB мач. Имаше толкова много добри изпълнения. Нямах определен фаворит, защоот не обръщам много внимание на SD!, но съм доволна от победата на Bryan, ще видим какво ще стане нататък. Започна се страхотно, доволна съм и то много.

RAW MiTB ladder match: Този мач честно да си кажа не го изгледах целият, с малко скипвания. Интересно ми е какво ще стане с Миз сега. Ако евентуално си вземе отпуска, ще е страхотно после да се завърне и отново да е в ME. smile Не мисля, че del Riо трябваше да взима куфара, все пак той вече Е мейн ивентър. До края бях за A-Ry, но нищо, другият път. laugh

WHC match Orton vs Christian: като качество беше добър, но са имали и по-добри. Крисчън направи страхотен ход като се изплю в лицето на Ортън, как ми се иска и на мен.. laugh РАДВАМ СЕ, ЧЕ Е ШАМПИОН! БААААСИИИИИ... Тва е като нереално. Понеже ми спойлнаха победата на Пънк си мислех, че тук Ортън ще запази. Не ми се вярваше и двете титли да се сменят, но looooool!

WWE title match Cena vs CM Punk: ПУБЛИКАТА! ПЪНК! МАЧЪТ! ОМГ.. 2011? laugh Когато Пънк излезна.. лелееееее, не знам как сградата не се срути. :X Такива овации не знам дали Пънк някога е получавал! ГОЛЯМ POP! А Сина така го освиркаха.. хааха. С залата крещях чантовете. Понеже гледах мачът със сестра ми, тя беше за Сина и заедно с марковете му викаше "Lets Go Cena!" аз пък от своя страна отвръщах с "Cena Sucks!" Тя беше твърдо зад Сина и през целият мач АЗ бях на нокти, въпреки че знаех края. ЕТО ТОВА Е! ... Когато Пънк спечели почнах да викам, да скачам.. SERIOUSLY! Такова кефене не е било.. ВЕЛИКИ ХОРА! ВЕЛИК ПЪНК!

Lets face it.. Сина загуби на WRESTLEMANIA, Сина губи на "напускащ" кечист... lele.

Това определено беше PPV-то подарено на IWC и по-старите фенове! Ако сега има недоволни, не знам..

НОВАТА ТЕНИСКА НА ПЪНК РУЛИРАААААА.. ЩЕ Я ИМАМ!
JustLoseIT
Напредващ
Напредващ
JustLoseIT

Warn :
Кеч чат - Page 12 Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Кеч чат - Page 12 Right_bar_bleue

Брой мнения : 136

Кеч чат - Page 12 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Кеч чат   Кеч чат - Page 12 Icon_minitimeСря Юли 20, 2011 5:13 pm

Ain't no grave, can hold my body down!
Какво стана с Гробаря?Не съм гледал кеч от месец сигурно и не знам, видях, че след Wrestlemania го изнесоха на носилка, но не разбрах защо не се появява вече?
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :

Кеч чат - Page 12 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Кеч чат   Кеч чат - Page 12 Icon_minitimeСря Юли 20, 2011 5:19 pm

^Обичайно, след WM си взима почивка и се появява по-късно. Обаче пича май имаше доста контузии(?) и трябва да се възстанови за да може евентуално да участва на следващата WM. Наскоро излезе една негова снимка:

Spoiler:
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :

Кеч чат - Page 12 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Кеч чат   Кеч чат - Page 12 Icon_minitimeВто Юли 26, 2011 6:15 pm

RAW-а беше страхотен. ЕПИЧЕН! Забавен и култов.
Започна с мач между Miz & Mysterio, който аз не изгледах. laugh Исках the Miz да спечели, все пак си ми е любимец, но окей. btw, какво стана с враждата между A-Ry & Miz?
Продължаваме .. и аз не знам с какво, карам по памет. Скипнах мача между Ziggler & Bourne. Скипнах и Kely Kelly & Eve vs. Maryse & Melina, както и Koffi Kingston vs del Rio. Но не пропуснах да погледна все пак Ricardo Rodriguez.

То скипнах повечето мачове, такова, ама нема нищо. laugh Та със сегментите - TRIPLE H!! Хохохохохохо.. Първоначално говори за Vince, the future .. ХОП! Мисля си, че говори за Пънк и.. JR! Хахахха! Яко, какво. След това много се смях на Cole, ебахти изрода е това. laugh THE TRUTH SHALL SET YOU FREE! Тия хора са доста забавни, тука се смях с глас, супер смях, баси. 107 Танам, промото на Миз беше СУПЕР СИЛНО, този човек ее страхотен, сериозно.

Изгледах Mysterio vs Cena, защо по дяволите претендентът излиза втори? ШИТ? Та както и да е, нямам особено наблюдения около мача, накрая както винаги SuperCenа печели. И видях, че има още около 2 минути, естествено оставих. И се радвам, че го направих. Започна някаква.. готина песен и бях 90% сигурна, че е Пънк. Просто нямаше кой да излезне. Два шампиона, WHO'S THE TRUE CHAMP? PUNK! PUNK! PUNKKKK!!!! Айде, до другата седмица. Кеч чат - Page 12 2725349086
LightOne
Неспасяем
Неспасяем
LightOne

Warn :

Кеч чат - Page 12 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Кеч чат   Кеч чат - Page 12 Icon_minitimeПон Авг 15, 2011 7:20 pm

Летното тръшване
Гаси, от кога не бях гледал цяло шоу.

Първият мач беше направен за да обере Спотчета на вечерта. Който и да беше бил все тая.
После Шеймъс и Хенри не беше кой знае какво. Финалът поне беше запомнящ се. Хах как оня с червената блуза избега, а другия пич са хвана с двете ръце за лицето. Рекции и половина.
После женския мач изненадващо получи доста време. И взе че Бет не спечели, което ме изненада. И на женския мач имаше един образ дето много яко са шашна също от успеха на Келито - голяма физиономия извади.
Кво ще праят с Барет и Браян нямам идея. Прилично мачле и то не беше кой знае какво. Края тъкмо виках аре Дракона спечели, а то...И двата Г-н Кеш бяха победени тая вечер. Голямо градене на шампиони няма що.
Ха-ха! И пак са изсмяха гадовете! Познахме, че ще е Острието тайното оръжие, нооо не съвсем! Как му угажда на Крисчън да поддържа тоя образ на мухльо нямам идея. Мамка му и контри! Изгубих им бройката! Определено бях под напрежение кой ще спечели. Доволен съм че оправдаха вида на мача. Жалко, че Крисчън беше закопан пак и то двойно.
Идва и Голямото шоу. Направиха хубаво мачле - разбира се не беше толкова добро като предното, но пак се ядваше. И как братче винаги ставаха в началото на "едното". Не бях виждал досега тая чудесия. Много енергия – много нещо. Която енергия видяхме къде се изчерпи. Викам си леле тея сега съвсем я закопаха ако е двойно отброяване. Добрия Трипси спаси положението. Напрежението в края им се получи. Не можеше се разбере кой ще спечели. В един момент след двата поредни nearfall на Пънк, си рекох че Сина печели, но сбърках. Все пак не можеше току-тъй Сина да изгуби де - трябваше да е "недоглеждане". И разбиха златното правило - три фейса влязоха и трима си излязоха. Обаче нали следя времето и не можах да се отпусна да се нарадвам, щото очаквам нещо да се случи. Викам ся да не напраят резила да отменят победата - батко ти Дизел. (Коулчо вика "Кой е това?" все едно не можем го разпознаем от хиляда километра нали, малко и фейлнаха, щото Кевин влезе в кадър преди да сменят камерите и изненадата не беше 100-процентова).
После довтаса Алберто, който си гепса титличката, след като сямо няколко часа загуби мач - билдвате ги шампионите...не знам дали беше подоходящо времето обаче. Да се надяваме, че ще оправдаят акциите му.
Поне отново приключи така, както не се очакваше. И на Пънк и на Дел Рио симпатизирам, така че не е като да съм разстроен кой знае колко.
Също и сегментите на Пънк бяха страхотни. А да и Пънк както гледаше Трипси уплашено-уплашено през цялото време - викам тия по-голяма подсказка за търн не можаха ли да направят, ама не се случи. Също промото преди мача беше доста странно - просто изреждаха фактология без много-много драматизъм или поне мен така и не ме хвана.
Та тъй миии биваше шоуто. Последните два мача бяха на прилично ниво и ме държаха в напрежение, за да съм доволен.
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :

Кеч чат - Page 12 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Кеч чат   Кеч чат - Page 12 Icon_minitimeПон Авг 15, 2011 10:57 pm

Аз пък ще кажа, че двете главни титли са най-големите курви у целото Е. laugh
LightOne
Неспасяем
Неспасяем
LightOne

Warn :

Кеч чат - Page 12 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Кеч чат   Кеч чат - Page 12 Icon_minitimeПон Авг 15, 2011 11:04 pm

Е, то щото останалите титли получават голямото внимание, за да курвясат освен на Дивите - нито една друга не беше защитавана.

И аре де - драсни едно коментарче. Не е като да няма какво да се каже.
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :

Кеч чат - Page 12 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Кеч чат   Кеч чат - Page 12 Icon_minitimeПон Авг 15, 2011 11:41 pm

Еми няма какво толкова да кажа.

Виж, в рамките на един месец WWE титлата смени притежателя си незнам колко пъти, но нека проследим събитията:
- John Cena взе титлата от Miz.
- CM Punk взе титлата от Cena.
- Rey Mysterio взе титлата в мач за нея.
- John Cena взима титлата от Mysterio.
- CM Punk се появява, имаме двама шампиони.
- CM Punk става безспорен шампион.
- Del Rio взима титлата от CM Punk.

TOO MUCH? smile

WHC не е чак такава курва, но си взима мястото плътно зад "най-важната в този спорт", като тук идва въпрос и за Крисчън, с който се изгавриха за пореден път. Не стигна, че "bff"-то му го нахрани, ами и му взеха титлата от първа защита. (ако естествено не я е защитавал срещу Hunico laugh )

Divas Titlе може да не струва особено, но поне не я сменят на всяко PPV, което пак е нещо.

Няма какво толкова да напиша, защото нито един мач не изгледах цял. Просто не ми се гледаше кеч, просто исках да знам резултатите.

Opener мача не го изгледах, но не разбирам политиката на WWE. Първо - пускат необявен мач, после heel-овете губят, като знаят, че присъстващият в единя отбор ще закрие шоуто като шампион? Kofi пък не можа с по-бяло да се облече.. много ме дразни. (не, не съм расист, но това същество.. eeeeew!)

Следващият мач беше.. кой? Който и да е - Sheamus/Henry или Bryan/Barrett не ме интересуват, не ме накараха да "очаквам" мачовете, а като видях победителя от вторият мач се хванах за главата и реших, че няма да псувам. laugh В другият очаквах победа за Sheamus, но не ми пука особено.

Divas мача не го изгледах, но и аз забелязах, че доста време им дадоха, което може би е нещо. Както повечето, аз също очаквах Beth да вземе титлата, но като се замисля, че ще е по-добре още месец - два Kelly да я подържи, след това евентуално Beth да я вземе и да спретнат вражда с Natalya до RR, а след това Kharma да се появи, да нападне, или там каквото правят, Beth, след което да squash-не Kelly и двоен или троен мач между тях за 'Mania.

След това..???? Christian-Orton? smile МЕГА МНОГО се изкефих на Edge, но знаех какво ще каже. Мача го видях на два-три пъти през скипа ми, обаче като видех Orton и ми се доповръща и веднага скипнах до края, като видех пъълната гавра, но .. кво да се прави, то се вижда, че Christian нема да е шампион за повече време. И на това да се радвам ..

МЕ повечко го гледах и съм доволна. Cena и Punk имат химия и още един мач от тяхната серия няма да е в излишък. HHH пък се оказа много компетентен и към двамата, което.. lol, мислех, че ще стане някакъв screwjob. После обаче, когато коментирахме с King той ми каза, че крака на Cena е бил извън/на въжетата, така че.. HHH screwed Cena. Или нещо такова, ще видим утре какви са ги измислили, няма да псувам, поне за сега. Появата на Diesel ми беше интересна, и може да се окаже, че HHH screwed both Cena & Punk. laugh Естествено, веднага след побоят над Punk си знаех, че del Rio ще се опита да кешира, но си мислех, че няма да успее. Сгреших и съм малко недоволна, но както казах, ще изчакам RAW.

Сегментите с Punk, HHH & Steph бяха много добри. Но най-добрият беше с Truth & "Little Jimmy".

Доволен? smile
LightOne
Неспасяем
Неспасяем
LightOne

Warn :

Кеч чат - Page 12 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Кеч чат   Кеч чат - Page 12 Icon_minitimeПон Авг 15, 2011 11:59 pm

Ъм, йеа.

Ортън и Крисчън може би не биваше толкоз да го скипваш. От към контри мача беше доста напрегнат. Едва в края стана онуй мазало.

И Трите Хикса не прецака Сина. Като да не повярваш Трипси НАИСТИНА(в смисъл не като сторилайн) не го видя.

И пак станах син blink Почна да ме съмнява дали е бъг или нещо друго....
На други да си забелязвала така да посиняват?

LightOne
Неспасяем
Неспасяем
LightOne

Warn :

Кеч чат - Page 12 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Кеч чат   Кеч чат - Page 12 Icon_minitimeВто Авг 16, 2011 3:53 pm

RAW

Началото беше тъпичко. Излезе Трипси. Бла-бла-бла нищо не каза. Излезе Алберто ама и той не можа да ме хване нещо в приказките. И веднага хоп аре да е Рей Мистерио – пфу. Той получава първи възможност, а двамата снощни шампиона да ги забравим напълно. Направи ми впечатление, че го билдваха тоя мач през цялото време с клиповете как Рей печели титлите – това май не го бяха правили.(Леле, дори оная глупост му я броят за титла...)
Мачът на дивите да вземе пък да ми хареса. Може би съм гледал твърде малко диви за тая година и за туй. Та направи ми впечатлени накрая захвата на Белата, изглеждаше болезнен и как да вземе да го „счупим” – като я хванем за косата разбира се, и тя веднага ще пусне...ъххх скъпоценната косица.
Миз беше заспала работа днеска.
След това сегмента между Кевин и Пънк беше разбира се страхотен. Кевин бил извършил услуга хъх. Пънк много хубаво го затапваше (туй не е 1994!), а СМС-а беше просто върха. “OMG! Kevin Nash! WTF! I thought he was dead LOL” Спука ме. И странно че пък точно здравенягата Неш ще му трябва охрана, само развалиха работата тъй.
Еннд йеа закопавате ги бившите шампиони WWE – Суагър спечели срещу Райли щото оня бил са разсеял. Who is the looser? Бая го гласят тоз Райли. С шапката беше WTF, но ме разсмя – как само му я нахлузи на черньото. И “you really disappoint me” – RIP hat laugh
Риййли? Суагър срещу Зиглър в битка за Вики Гереро...What a dream....И все пак нещичко за Джак, което да го бутне поне малко.
Ооо тая вечер решихме да напомним, че съществувала тая титла по двойки.
Голям тандем са Кофито и Борн...Абе да има там да се случва нещо.
Абе виках, че Риото не получава овациите, ама нещо публиката принципно си беше умряла, щото и Мистерио не беше кой знае какво посрещане. Та мача ставаше горе-долу. Алберто показа туй-онуй, и има някакъв имунитет срещу 619 след като три не го спират. И точно когато си помислих, че тия сериозно ли ще направят цяло шоу без Сина, нямаше просто как това да се случи. Е, поне не си обяви мача веднага. Всички ще тръпнем в очакване кой ли е претендента...
Абе ставаше шоуто – предимно заради сегмента в средата ще се помни.
JustLoseIT
Напредващ
Напредващ
JustLoseIT

Warn :
Кеч чат - Page 12 Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Кеч чат - Page 12 Right_bar_bleue

Брой мнения : 136

Кеч чат - Page 12 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Кеч чат   Кеч чат - Page 12 Icon_minitimeСря Авг 24, 2011 7:27 am

"BIG COCKSUCKER" Kevin Nash!Какво да си говорим, Сина отново на Мейн Ивент, а ако го направят шампион се присъединявам към Little Jimmys!РАУ-а беше що-годе добър.Май канадците не харесват много Сина, а?2 пъти да му върнат тениската?Виждам, че се опитват да върнат таг дивизията на върха и това ме радва.Борн и Кофи са перфектен отбор, а сега ако WWE подпишат и с Beer Money Inc. ще бъде върха, тия момчета могат да станат DX №2!Дочух, че плануват да върнат и Cruiserweight Title и претендентите най-вероятно ще са Син Кара, Евън Борн и кечисти от тази класа.Общо взето мисля, че WWE отива на добре.Сторилайна с Пънк, Сина, Хънтър, Дел Рио и Неш е много много интересен и добър.А враждата на Пънк и Хънтър ми напомня за BAD BOSS и THE BOSS HATER (Винс и Остин), сега играни от Пънк и Хънтър!
LightOne
Неспасяем
Неспасяем
LightOne

Warn :

Кеч чат - Page 12 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Кеч чат   Кеч чат - Page 12 Icon_minitimeСря Авг 24, 2011 3:07 pm

Джонката не могат да го оставят извън МЕ-то иззведнъж. Естествено, че той ще е претендента, докато Пънк се занимава с "по-дълбоката" история. Никакви Джимита няма.
И канадската публика е нещо по-различно от американската. В Канада знаят как да правят кеч шоу. Определено ме разсмяха с тениските. Но бяха активни през по-голямата част от шоуто, което само доказва, че публиката също има важна част, за да стане хубаво шоу.
Двата слуха които си прочел и на мен ми се иска дано да се получат.
Враждата между Пънк и Хънтър не е баш враждата на Остин и Винс, защото Хиксовете го играе доброто ченге за момента. Трябва да поизчакаме още, за да разберем неговата роля в целия хаос.
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :

Кеч чат - Page 12 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Кеч чат   Кеч чат - Page 12 Icon_minitimeСря Авг 24, 2011 6:09 pm

Общо взето, както Austin каза, най-накрая третират Punk като истинска superstar.
Punk > all.
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :

Кеч чат - Page 12 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Кеч чат   Кеч чат - Page 12 Icon_minitimeСъб Дек 10, 2011 5:54 am

Почивката ми от кеча ще спре след една седмица и съм супер развълнувана! sun
Продължи прекалено дълго, но просто така се случи, няма да се оправдавам. Обаче съм яко надъхана. Ще изгледам каквото сметна за интересно от третата седмица на септември до сега, а след това - BRING ME EVERYTHING GOOD, WWE!

Супер много се надъхах днеска, особено след като 10 минути от часа с господина си говорехме за КЕЧ и какъв марк е бил! И то само как се започна.. хахаха #TheseRandomMoments
LightOne
Неспасяем
Неспасяем
LightOne

Warn :

Кеч чат - Page 12 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Кеч чат   Кеч чат - Page 12 Icon_minitimeСъб Дек 10, 2011 9:43 pm

Сериозно? Как успяваш да намериш единствения даскал, който гледа кеч... This is destiny! laugh
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :

Кеч чат - Page 12 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Кеч чат   Кеч чат - Page 12 Icon_minitimeНед Дек 11, 2011 5:52 am

И то се почна от както ни даде фразата "Enough Is Enough" и ела да видиш! laugh
LightOne
Неспасяем
Неспасяем
LightOne

Warn :

Кеч чат - Page 12 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Кеч чат   Кеч чат - Page 12 Icon_minitimeНед Дек 11, 2011 9:53 pm

Някои от съучениците не гледа ли кеч, та зарибяваш даскали? laugh
Sponsored content

Кеч чат - Page 12 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Кеч чат   Кеч чат - Page 12 Icon_minitime

Кеч чат
Върнете се в началото 
Страница 12 от 16Иди на страница : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16  Next

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Selena Gomez BG Forum :: Свободно време / Free time :: Reality :: Кеч-
Идете на:  

Tyxo.bg counter
Създайте безплатен форум | ©phpBB | Поддръжка на форума | Сигнал за злоупотреба | Cookies | Последните дискусии