Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
Заглавие: Re: Кеч чат Пет Апр 06, 2012 3:01 pm
*Радии <3 написа:
Помните ли този момент? Разбира се,че го помните. Това е един момент,който никога няма да се забрави. Днес като го гледах много се разчуствах.. Вече не е същото както преди.. Кеч ли? Какъв кеч? Всички добри кечисти се махнаха - Edge,Hbk,Jeff Hardy,Matt Hardy.. и колко хубави още диви.. Сега няма такъв хубав кеч като преди,поне за мен. А сега се чудят какво да измислят. Предпочитам стария кеч,но.. всичко си има начало и край. Този клип,който съм пуснала по-горе няма да го забравя. Edge беше много добър кечист и винаги ще се помни,имаше доста добри мачове. Но.. каквото и да кажем,не можем да го върнем обратно на ринга. И като за край.. мога да кажа,че никога няма да забравя стария кеч,че винаги тези добри хора,ще си останат легенди и ще са дълго време в сърцата ни. WWE!
Абе ти на колко си и как така няма да забравиш "стария кеч"? Какво си гледала от него? Ти тогава ще си била на колко.. 4-5? Има още много стойностни кечисти останали - Christian, CM Punk, Jericho, Triple H ако щеш, Cody Rhodes, Sheamus, Daniel Bryan. И още и още таланти които се присъединяват към този списък. Какво говориш как са се махнали всички яки, НЕ, грешиш! Освен това пприпомни ми кога Matt Hardy, а дори и Jeff са били сред толкова добрите кечисти, че ги слагаш под общ знаменател с имена като HBK & Edge? Недей. Винаги се чудят какво да измислят и докато гледаш с наскмешка, искайки си "стария кеч", всичко, което правят сега ще ти се струва смешно. Но хей, дори не си гледала цялата attitude era, че първо да ти липсва и второ толкова много да ти харесва. Как така ти харесва? Колко шоута си гледала? 10-20? Колко турнира? А запозната ли си с историята? Моля те. Да, хората от преди ще останат легенди, но сега се заформят нови! Айде моля ти се стига с кретенски коментари, особено от дете на не повече от 12-3 да говори как и липсвало стария кеч и как Matt Hardy е най-добрия в бизнеса.
BadKitty Редовен
Warn : ( : If speed kills - consider me dead! Брой мнения : 286 Reputation : 3 Join date : 07.10.2011 Age : 32 Местожителство : Велико Търново
Заглавие: Re: Кеч чат Вто Апр 17, 2012 10:24 am
Ех, за едното изказване изяде момичето. :/ Може и да не разсъждава съвсем правилно, но всеки си има право на мнение.
Кечманията беше... скучничка, донякъде. Имаше моменти, които си струваха гледането - като Крис Джерико и Пънк, Тейкър и Хиксовете и Шеймъс и Браян. Кофти стана, че за 18 секунди Шеймъс победи. Но пък се радвам, че взе златото. Тейкър и Хиксовете - беше очаквано. Скалата и Сина - и там беше очаквано, макар че се разочаровха. Много ми се искаше обаче да видя Крисчън в Тийм Джони. :((( ... А Кели Кели ме изненада много приятно. <3
Е айде сега какво е това...гаврата със световната титла си струвала гледането? То бива бива хейт към Браян ама чак толкова... Явно са знаели какъв боклук ще е първият час и половина, та решиха да замажат очите с тоя абсурден шаш и така да пропуснем останалото до Гробчо и Трипси в потрес.
BadKitty Редовен
Warn : ( : If speed kills - consider me dead! Брой мнения : 286 Reputation : 3 Join date : 07.10.2011 Age : 32 Местожителство : Велико Търново
Заглавие: Re: Кеч чат Вто Апр 17, 2012 10:55 pm
Чак хейт към Браян не, но просто като хийл не могат да го докарат свястно. Няма втори като Едж. :/
При положение че Браян в момента е най-горещото нещо в кеча и публиката е полудяла по него скандирайки на поразия за него на шоута... май са го докарали повече от свястно. Нито Скалата нито Сина нито Леснар в момента имат такава реакция
BadKitty Редовен
Заглавие: Re: Кеч чат Пон Апр 23, 2012 6:39 am
Оставяйки Сина настрани - да, съгласна съм за реакциите по Браян - Скалата - Леснар. Последните двама от които просто са върнати, за да успеят WWE да си повишат рейтингите... че нещо май май куцат. ;д
Не разбрах защо да съм злобар. Щото Сина щял да падне? Ами това е първия мач на Леснар ако искат да го върнат като животно не виждам защо ще пада първия си мач. Но пък на Сина ще стане множко май. Затова ми е интересно. То отдавна им куцат рейтингите и главите им куцат, и още не занем дали и с тези решения ще има светлина в тунела.
BadKitty Редовен
Заглавие: Re: Кеч чат Чет Апр 26, 2012 7:25 pm
Силно се съмнявам. И честно да ти кажа - надявам се Острието да се намеси... по някакъв начин. Не знам дали е възможно и т.н., но си остава да се надявам. Няма шанс на екстремен мач да завършат Сина и Леснар наравно, нали? ;ддд Че не помня какви бяха правилата на подобни турнири/мачове.
Нищо екстремно няма - само заглавието. И Оятрието няма какво да се меси - той излезе само за да надъха. Няма логика да прави каквито и да е било намеси - той скоро няма да има мач. Покрай Сината пак го изуде хубавата вражидца на Пънк и Джерико. Грешното време на грешното място иначе тия двамата щяха да са боговете на шоуто.
BadKitty Редовен
Тука не смея да прави прогнози. И двамата имат равни шансове според мен. И също така никой не губи в този мач. И двамата ме радват, така че ми е все тая. Просто си искам супер качествения мач. Ти?
BadKitty Редовен
Заглавие: Re: Кеч чат Пет Апр 27, 2012 10:45 pm
Силно вярвам, че ще се получи качествен мач. Feud-а им се получи доста силен, така че . . . Отделно и аз не смея да правя някакви прогнози, и аз като теб ги харесвам и двамата, макар че Джерико мъъъничко повече (вероятно заради външния вид? ;дд) . . . Но пък тайничко се надявам той да спечели. Не казвам 'залагам на ...', а просто се надявам..
Ти нещо извън шоутата гледала ли си? Документали филми, ала-бала?
BadKitty Редовен
Заглавие: Re: Кеч чат Съб Апр 28, 2012 5:10 pm
Хм ... освен Залата на славата ... и няколко малки откъсчета от ЮТуб, все по 4-5 минути, май не съм... Но съм отворена за предложения, ако можеш да покажеш нещо, че ми се иска да гледам.
Ем в Замунда има много документални филми- за Скалата, за Ледения, за Крис Джерико и други- който ти е любимец пишеш им имената и ще ти излязат. Има и книга на Крис Джерико - аз съм чел само втората част и е страшно добра и забавна.
BadKitty Редовен
Заглавие: Re: Кеч чат Нед Апр 29, 2012 3:25 am
Ще прегледам в такъв случай. ;РррР
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
Заглавие: Re: Кеч чат Нед Юни 24, 2012 5:18 pm
Аре някой да каже какво се случва в сферата на кеча след WM, знам за Брок, че се беше върнал и че е бил Сина, после го е нямало..?! Кои са шампионите, интересни истории? Митко, знам, че гледаш и странични проекти(филми), има ли някои добри?
~Hope ♥~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 1344 Reputation : 17 Join date : 19.05.2011 Age : 27 Местожителство : Враца
Заглавие: Re: Кеч чат Нед Юни 24, 2012 5:26 pm
Ей, Чичи, гледала ли си "Пехотинецът" и "12 рунда" с Джон? Страшно много го бива за актьор!
rozaLie Неспасяем
Заглавие: Re: Кеч чат Нед Юни 24, 2012 5:29 pm
Ами наскоро даваха някакъв негов филм по БТВ, ако не се лъжа.. ами аз не мисля особено така, но се радвам, че ти е харесал. :D
~Hope ♥~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 1344 Reputation : 17 Join date : 19.05.2011 Age : 27 Местожителство : Враца
Заглавие: Re: Кеч чат Нед Юни 24, 2012 5:31 pm
Да де , "Пехотинецът". Еми на ринга определено го бива повече, но му отива да играе в екшъни, според мен. Друг е въпросът, че самите идеи на филмите са тъпи според мен, но актьорската му игра определено е на ниво (пак според мен ;дд ).
Ами и аз следя отгоре-отгоре. Сина се лигави с адаша си. Имаше мач с него, който загуби заради Грамадата. После се би с Грмадата и спечели. При което Лайнянис си замина като мениджър. Шеймъс още е шампион. СМ Пънк, Браян и Кейн правят интересна вражда, Пънк още е шампион. Казвам интересна, защото в момента твоя човек ЕйДжей е най-интересното нещо в кеча. Играе го откачалка-курве, която се нахвърля на всекиго и не знаеш какво ще направи. Надолу няма май интересно - освен че Крисчън стана Интерконтинентален, а и че го пуснаха да гостува за годишнината на ТНА. Винс Макмеън се появи за едно шоу и беше готино тогава. Направиха страхотен сегмент с Браян, който си беше чист real life-shoot. Браян яко го намля с истини. А и Трипси и Пол, мениджъра на Брок, се дръвчат кой кого щял да съди и всичко върви към мач на Лятното сецване между Брок и Трипси, без Леснар да се показва. Май това е. За странични не знам. Наскоро най-накрая гледах Breaking the code на Джерико и беше много добър документален филм.
BadKitty Редовен
Заглавие: Re: Кеч чат Вто Юли 03, 2012 7:27 pm
~Hope ♥~ написа:
Да де , "Пехотинецът". Еми на ринга определено го бива повече, но му отива да играе в екшъни, според мен. Друг е въпросът, че самите идеи на филмите са тъпи според мен, но актьорската му игра определено е на ниво (пак според мен ;дд ).
Да, подкрепям те напълно!!
Относно това, което Митко каза - в общи линии е така. Но не съм съгласна, че са тласнали Крисчън надолу. Е, вярно, че малко до подценяват напоследък, но не е чак към mid card-а... Ако го забутат пък там... истинска загуба ще си е. И да, това с Ей Джей стана малко... изтъркано... Според мен цялата схема е да прецака всички и накрая да се върне при Браян.
От целия турнир MITB най ще запомня 0ч:23м:23/24сек, как като беше Зиглър сам на стълбата и никой не се виждаше да става да го спре, едното реферче са наведе към земята и в следващия миг оттам изскочи Крисчън като младо яре. Good team work WWE! Също да се даде Оскар на AJ - момичето й дадоха да играе и тя максимално се възползва от образа си. А и Оскар по режисура на режисьорчето - спука се да дава лицата (особено на реферката) и така се пропускаха не една и две контри в името на емоцията и character development. Soup opera FTW! Иначе мачът Пънк-Браян беше красота и вярно, че пичката накрая посвали кеч елемента в края, ама откъм soup opera всичко си беше 6, даже за плюс заради чистия финал. А Сина с изнендания фейс беше ЕПИК!