Гледах Ръмбъла, такава простотия не си и мислех, че могат да сътворят...
Като цяло мачовете преди това не ги гледах. Бяха ми меко казано безинтересни, а и с оглед на това, че не знаех storyline-ове ми бяха ужасно досадни и каквото там се сетиш. Почна ръмбъла, и първите двама бяха много обещаващи - Джерико и Зиглър, изглеждаше силен старт. Много се израдвах на Джерико, а от коментаторите разбрах, че това му е завръщане. Върви си мача, идват някви пичове... 3MB ли бяха тези глупчовци? Изобщо стават ли за нещо? И какво стана с dashing Cody Rhodes? Ама той много дашинг е станал! Иначе не знам дали до сега е имало нещо, но ръмбъла изглеждаше като начало на една потенциална вражда между Коди и брат му Голдъст, на мен лично ще ми бъде интересно. Но май вече е заформена, ако може някой да каже... Друго, неочаквано появата на Ортън ми хареса, но след като излезнаха всички участници реших да превъртя, защото се бях отчаяла от слабия кеч, особено тази глупост с Кофи и стола, или пък когато Браян отстрани Кейн и после си викаха yes и no, dafuq? Или пък супер глупавия Barret, нямам думи, та като превъртях и като видях че сред последните двама е Сина и се хванах за главата и моля ти се коментатора казва "Cena is in the main event at WM", апф.. че той излизал ли е от там? phaha не, просто се надявах да е някой друг и да build-нат нещо, но Сина отново да печели? Ай стига, де. А мачът за wwe championship не го изгледах и яко го скипнах, само промото на Роки изслушах и леко ме надъха, и после превъртам и виждам как CM Punk ликува и виждам, че има още около 10 минути, превъртам и те пак се бият и после Роки ликува... dafuq какво изобщо се случва в тази федерация и... продуктът за една година е паднал УЖАСНО много... иначе много добро клипче за мача за титлата, много ми хареса! :)))