| Кеч чат | |
|
+5wascop Alice~ ~Ivssy` LightOne rozaLie 9 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Кеч чат Пон Сеп 06, 2010 4:15 pm | |
| | |
|
| |
LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| |
| |
Alice~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6295 Reputation : 56 Join date : 10.11.2009 Age : 26 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Кеч чат Сря Сеп 08, 2010 12:14 am | |
| Понеже Чичи не може да влезе във форума ме помоли да постна съобщението, уоу никога не мислих, че ще пиша в тази тема.. Таа: Абе аз за начало ще съм дъ онли хийл, окей? Ся като си имаш жена и любовница дай всичко около вас да направим, да бе! Те двечките ще са фейс версия на ЛейКуул, те да си решават коя е Лейла, коя Мишел. А ти ще си подобие на Кавал, т.е. НЯМА ДА СИ КАВАЛ! И после нали Лейла целуна Кавал и тогава САМО ЕДНАТА ще стане хийл, и ще се бият там за.. ъм, тебе. Пък после ще дебютирам АЗ^^ и ще съм бетер хийл, та ще имам вражда със съответно хийла от ЛейКуул (подобието, де ;д) ии.. Да. Йей, колко съм creative. Абе, не знам дали ще бъде така, ама просто няма да правим цялото фъкинг шоу, или поне мейн ивента, със драмата "Кой да вземе мъжа", хъх. Частта за РОУ-а не съм я чела. Сутринта само погледнах около какво се върти епизода, после ще го гледам. | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Кеч чат Сря Сеп 08, 2010 11:47 pm | |
| За РОУ-а.. Гадно ми е за Джерико, макар и да знам, че няма да напусне, а ще ходи в Смака. Заедно с Еджоо.. YES!! Мачът на Едж и Кали беше уникален. Толкова се смях. Много, ама много добри и силни промота. Простоо.. Еdge: I love my mom. Zack Ryder: I love her too. Edge: What? Толкова съм се смяла тука. И после, когато Едж казва, че може да победи Райдър, защото цитирам "You suck." Шоуто беше добро. Особено накрая. RANDY FOR CHAMP! RANDY FOR CHAMP! HOLLY YEAH, изгубения Сина се появи. И още нещо.. Може Хълк да е в конкуренцията (ама и тя една конкуренция.. ;д), чак ме очудиха, че повечето кадри бяха със него. Като си спомня мачовете от WCW Monday Night Nitro, които съм гледала.. | |
|
| |
LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: Re: Кеч чат Пет Сеп 10, 2010 5:20 am | |
| - Birov написа:
- 'начииии next week on RAW гледайте mega-giga-hyper-ultra сблъсъка Superman 1.0 vs. Superman 2.0
whoever loses, Superman wins И после що съм маркче на Биров. bwc ме спукват от сеири. Не знам дали следиш голямата драма с блога на wascop от последните дни. Аз все си викам не могат направят по-голям сеир и те все ми доказват колко много са бъркам... | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Кеч чат Пет Сеп 10, 2010 6:17 am | |
| NXT 3 не е лошо шоу. Като за първи епизод беше добро. А имайки предвид, че това са диви - още по-добре. (: | |
|
| |
LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: Кеч чат Пет Сеп 10, 2010 7:15 pm | |
| Смачака отиде.
Нещо не бях на кеф докато го гледах. Уж сегментите бяха добре и мачовете ми харесаха...ама нещо ми се губеше. Харесах че Кофито най-накрая взе пустата чиста победа и то в правилен букинг като таг тийм. Харесах мача на Кавал. Но знаех че Дрю ще спечели, щото той е "Избрания" и ако втора поредна седмица беше паднал си плюят на цялата история.Макар че според мен беше по-добре на Кавала да му пратят някой друг - примерно джуджето. Победител, а пък почна със загуба... Също великолепно селване на Гробчо. Супер много му се кефех как не спираше да се държи неориентирано, да показва явна слабост, да прави "очевадни" грешки - изобщо добро "представление" направи. Също ми хареса и краят като напомниха че въпреки победата, силата още е у брат му. А да, стана ми смешно като гледах лапетиите как запушват ушички, щото явно музиката им беше бая силна. | |
|
| |
wascop Нов
Warn : Брой мнения : 4 Reputation : 0 Join date : 13.09.2010
| Заглавие: Re: Кеч чат Пон Сеп 13, 2010 3:17 am | |
| Дами... Виждам,че измежду вас има фенове на кеча. Някои от вас които са наминавали напоследък в BWC,знаят кой съм.За останалите ще кажа че могат да се запознаят тук в блога ми с това което възнамерявам да направя. А то е нов кеч форум! Всяка една от вас е добре дошла в него и ако се съберат достатъчно дами мога да направя някаква обособена дамска част или нещо по ваше желание.Ще намина пак към този форум,за да проверя дали има желаещи,както и ако има интерес и желание а съобщя адреса на форума. Нядявам се да не отнеса хийта,за това,че не съм голям марк на Биров и още по-малко на Радокс или Вичикс. Поздрави! | |
|
| |
LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: Кеч чат Пон Сеп 13, 2010 6:07 am | |
| .... Муахахахх.ох..хахахa...ох, олеле...wascop...хахаха.. Какво правиш тука бре, пич? Как на изнамери? Нямаше нужда от агитация и без това следя какво се мъдри в твоя блог и имах желание да хвърля поглед на начинанието ти. | |
|
| |
wascop Нов
| Заглавие: Re: Кеч чат Пон Сеп 13, 2010 6:45 am | |
| Ами имам програма,която може да ми проследява името,когато бъде използвано нейде из интернет и като някой ме спомене изниквам :D Благодаря ви за подкрепата!Успехи на форума! Появявайте се в новия форум и кажете кои сте,ще и създам група ladies,специално за всички дами,които имат желание да пишат качествени коментари.Тук видях едно две мнения,които ми се сториха по-смислени от тези на някои потребители от BWC.Това може само да ме радва и да искам да ви имам във форума си. :) Засега имам количество хора,като за добър старт,само че всяко рамо би било полезно,а женско такова би изглеждало и естетически красиво. :) Хайде до скоро,когато ще обявя адреса на форума! | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Кеч чат Пон Сеп 13, 2010 6:47 am | |
| | |
|
| |
LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: Кеч чат Вто Сеп 14, 2010 4:50 pm | |
| - Цитат :
- Специална благодарност на дамите от форума на Селена Гомез,които се отзоваха и обещаха да ударят женско рамо на форума.Благодаря ви дами!
Kill me! Kill meeeeeeeeeeee! А, стига бе - у вибокса имало епизоди от времето на БТВ!!!В случая шоуто след Армагедон 2000. http://vbox7.com/play:930a7f8b | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
| |
| |
LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: Кеч чат Нед Сеп 19, 2010 3:39 pm | |
| Аз пък от теб го научих.(щото не ги гледам тия торенти) Сега гледам това трябва да е филмът за неговата кариера. Такъв филм нямаше досега в Замунда. Така че Чалънджъра(пичът който качва шоутата) хубаво се е сетил да го качи. | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Кеч чат Нед Сеп 19, 2010 3:42 pm | |
| | |
|
| |
wascop Нов
| Заглавие: Re: Кеч чат Нед Сеп 19, 2010 11:53 pm | |
| Дами форумът е отворен и набира посетители :D
Даже госпожица rozali вече се регистрира,за което й благодарим!
Ще се радваме и останалите,които са привържаници на кеча да заповядат!
Адреса е http://www.bulforums.com/wascopwe.
Поздрави и успех! | |
|
| |
LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: Кеч чат Вто Сеп 21, 2010 12:33 am | |
| А бе аз щях да съм под номер 4 в листата още първата вечер. Ама рекох да изчакам официалната покана. Хммм нещо спиращо дъха...ми няма.Аз си се кефя на промотата само. Е,не е като да го няма филмът в Замунда(май). Ще го изтеглиш - ще му видиш края. Да живее Замунда ТВ!!!
Последната промяна е направена от LightOne на Вто Сеп 21, 2010 1:24 am; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
wascop Нов
| Заглавие: Re: Кеч чат Вто Сеп 21, 2010 1:21 am | |
| Официално си поканена! :) | |
|
| |
LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: Кеч чат Вто Сеп 21, 2010 1:31 am | |
| Пич,не гледай аватара. I'm dude. | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
| |
| |
LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: Кеч чат Вто Сеп 21, 2010 3:18 am | |
| Е, аз когато го писах още не бях гледал турнира, а и ти ме пита конкретно за шоутата, не за турнира. Аз пък дигам фанфари на Даниелчо. | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
| |
| |
LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: Кеч чат Вто Сеп 21, 2010 3:44 am | |
| Е бива ли така? Аз принципно нямам против тези поглеждания, но за седмични шоута. За турнир така се губи ефект.Яд ме е още, когато се спойлнах за Кейн с куфарчето. Ако не бях го направил щях да умра от кеф невярващ на очите си - а така малко ми се уби кефа... Но всеки с търпението си... | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
| |
| |
LightOne Неспасяем
| |
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Кеч чат | |
| |
|
| |
| Кеч чат | |
|