| Кеч чат | |
|
+5wascop Alice~ ~Ivssy` LightOne rozaLie 9 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: Re: Кеч чат Пон Авг 30, 2010 7:00 pm | |
| И това имам напредвид - не би ме учудило, ако е някакъв параван. И отдавна съм се отказал от идеята, че WWE може да ме чуе. Гробаря също "страда" колкото и да е голямо име - първо го смъмриха за снимката от сватбата, а после не му позволяват да се появява публично. Но образ с образ не си прилича. Те няма как да го накарат да бъде Мъртвеца, защото такъв образ не вирее извън ринга, но могат да карат елементарното - да не пиеш и купонясваш. Правят разлика между образите, след като всички са на едно ниво. За невъзможния образ позволяваме, а за "по-лесния" - не. За мен това е двоен стандарт. Всички са актьори и всички имат равни като идея образи, не смятам за редно да искаш от един нещо, което не може да изискваш от друг при същите условия. Това са си моите пет с'тинки - естествено, че на Федерацията не й пука за тях.
Та чакаме утре с интерес какво са измислили за празника... | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Кеч чат Вто Авг 31, 2010 3:34 am | |
| Еми надявам се да е нещо добро и качествено. | |
|
| |
LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: Re: Кеч чат Вто Авг 31, 2010 5:06 pm | |
| 900 RAW из ин дъ хистъри...
Уж го мислехме за 3 часа, па те и 2 не изкараха...
Та общо взето силни сегменти. Не знам на кои да се спра, то май нямаше нещо слабо. Било то Брет и Кейн, Алберто, СМ Пънк, Джерико (пак ли ще напуска бре, нали уж слуховете не бяха верни) и Острието с Шеймъс - все интересни прикзазки. Като чух как Пънк разправя Оsтин да слиза по рампата си рекох, че сега ще спретнат някъв номер и тъй стана. Не ми хареса как Коул имитираше Джей Ар - повече ми мясаше на гавра , както и опитите му да говори шпаньолски. Най-накрая им дойде акъла в главата и решиха да обединяват женските титли. Сега ми светна, че ако Мелина спечели, тя ще трябва да вдигне двете половинки - това ако не бъде най-леймското празнуване на титла, та на. Ако пък спечелят двечките, то поне нейсе другата ще има цяло коланче да разнася. Беше ясно, че мача меду Гробаря и Брет няма да се състои - хареса ми целият тоя съспенс, верно дойде малко в повече играта "тука има, тука нема", но все пак Гробаря селва болен, оставаше да може да направи това, което и Спаначко не успя. Главният мач беше интересен - как Дерико и Острието ги оставиха на сухо...все пак боят се състоя Шеймъс даде отпор, не е престижно шампиона да го махаш първи, ама трябваше Сина да смалява бройката. Добре направиха финала, Сина туширан, Ренди раздава РКО-та и накрая Барет печели, с което най-накрая Нексъс върщат малко кредит. Хареса ми идеята със старите кадри, макар да имаше доста от миналата година. За мен най-доброто на вечерта е сегментът на СМ Пънк - дадоха му бая време, което той използва ползотворно, Грамадата също направи добро включване. Изобщо хийловете Пънк и Алберто извлякоха най-голяма полза от снощи според мен. Та след шоуто звездите си го върнали и Барет изял тупаника, та не се е радвал много на успеха... | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Кеч чат Вто Авг 31, 2010 6:01 pm | |
| Само да си кажа, че не съм ти чела поста, после като си изгледам серията ще го чета и.. пиша. Ето нещо, което Мима искаше до постна: [01:25:49] - badass hardy. каза: wij wij neshto > https://2img.net/h/i984.photobucket.com/albums/ae323/MiPiSxc/tumblr_l7s6tqHGf11qcva24o1_500.jpg [01:25:56] - badass hardy. каза: Hannah Montana? :D Сега остана само да запише песен с Justin Bieber и от WWE да уредят Miley Cyrus и Justin Bieber да guest host-нат Raw и да направят трио с JilLian - The Three Flawless Girls. Тогава ще се появят Johnas Sisters...ugh...I mean Brothers - да успорят прякора, и че те са истинските Three Flawless Girls. OMG имаме МАЧ!!! ЗА ДА СПЕЧЕЛИШ, трябва да ПОМИЛВАШ противника си. Bieber се нахвърля върху Nick Johnas и записва победата за своя тим! Винс на следващия ден: RATIIINGS! Край на PG Era-та! Почваме the real deal - Rated G Era-та!!!!!! WOOOOOO! Lady Gaga е разкрита като the secret GM! AWESOME!!!
ПП: Та това дъългото идва от bwc форума, просто ми стана смешно и го споделих с Лилии.. ;д | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Кеч чат Сря Сеп 01, 2010 5:49 am | |
| Изгледах РОУ-а. Нормално шоу. Първите минути - невероятни. Две легенди на един ринг.. Тройният мач беше много добър, хареса ми. И + една победа за Миз и Алекс, добре му се отразява. Отборният мач - ужасенн.. И къде in the blue hell бяха Династията, къдеее??? Ужас. Както и мача на дивите. Промото на Крис беше страшно. He's the best in the world at what he does. Но, фък, не си отиваййй.. Не искам да си ходи, бе. КрисИо ще си седи тук &that's the bottom line, `cuz Rozalie said so!! Промото на Пънк май само на мен ми беше скуучно.. Защо по дяволите споменаха Еди? (РИП) И Пънк, както винаги повтаряя.. Че е по-различен от ВСИЧКИ нас, защото "не пие, не пуши".. Окей, ай гет ит. Обаче се вързах на "появата" на Ледения. И уу.. Публиката беше ужасна. Пънк пита, дали Ледения им липсва, явно на тях не им липсва. Слаба работа.. МЕ-та беше на ниво. Сина, туширан. Нексъс - печелят. Едж, Джерико - предават отбора. Забравих да кажа - Ъндъртейкър срещу Брет. Еми още когато мениджъра обяви мача, си знаех, че няма да има мач.. И това със 343243 пътното включване-изключване на тока беше ужасно.. То един път, окей, ама прекалиха.. | |
|
| |
LightOne Неспасяем
| |
| |
rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Кеч чат Сря Сеп 01, 2010 5:38 pm | |
| Че защо? Аз смятам, че ще е много по-добре да се обединят. Ако има един световен шампион - СУПЕР! Да махнат US титлата, и да върнат примерно cruise-weigh, защото аз все аще не разбирам значението на US титлата.. А има и кой да се бие за cruise-weigh. Интерконтиненталната титла отново ще си бъде заслужено престижна и една световна - прекрасно. | |
|
| |
LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: Кеч чат Сря Сеп 01, 2010 5:49 pm | |
| Само дето това ще означава и еднообразие. Едни и същи ще се изреждат да се бият, без да дава път на тези отдолу. А сега имаме такова - хора като Пънк, Харди или Шеймъс изобщо не биха имали възможност да се доберат до светлините на прожекторите, ако титлата беше една. Но това си е предположение, може пък да измислят как да разнообразят пейзажа.
Точно това е дилемата - дали да дадат титлата на най-отбраните кечисти, но така няма ли пък да стане твърде еднообразно и втръсващо. За тези две титли не е като да няма кой да се бие. Положението им не е това като на отборните и женските. Или поне аз така го виждам. | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Кеч чат Сря Сеп 01, 2010 5:56 pm | |
| Как им е положението? Същата работа е. Кой се бие за Интерконтиненталната? Всеки петък Кофи-Зиглър. Ами за US титлата? Миз сам срещу себе си? И сега вражда ще си има с Браян. Ами за тежката категория? Тейкър-Кейн. Световната - едни и същи, само дето сложиха Барет, Джерико и Едж, колкото да е "по-интересно", хъх. А ако се унифицират, хора като Кавал (ако естествено бие във NXT), Чаво за по-нататък пичовете от Nexus и още куп момчета, ще се бият за.. евентуално върнатата cruise-weigh или оставената US. Ще има по интересни reign-ове, съответно и по-добри. Не знам, аз така виждам нещата. Определено компанията се опитва да направи нещо по-добро и що се отнася до моите виждания - то ще стане.
Последната промяна е направена от rozaLie на Пон Дек 06, 2010 8:21 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Кеч чат Сря Сеп 01, 2010 7:58 pm | |
| Изгледах и NXT. ЕВАЛА! Ауу, страшно добра победа на Кавал. Толкова се радвам, че той е финалист. Йесссссс.. Макгирикъти изобщо няма място във компанията, като цяло. Малко съм разочарована, че Райли беше трети, все пак не може да се отрече, че на микрофона има доста прилики с Миз, дамо да подпише с WWE. Побоят беше уникално тъп и безсмислен. Амии.. Надявам се да не закопаят Кавал, защото пиа е доста добър на ринга, а със времето ще се оправи и на микрофона. Иска ми се да е нещо голямо и интересно, искам да бъде добър образ, защото е страшно техничен кечист. И дано да отиде в SD!.
За третият сезон със дивите ще погледна първите епизоди, ако е нещо интересно ще го гледам. | |
|
| |
LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: Кеч чат Пет Сеп 03, 2010 5:20 am | |
| Тия bwc к'во шоу са, к'во чудо са. Загубих им вече бройката на "напусканията". . Те такива драми и в тийн форум не мога да видя гаси. | |
|
| |
LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: Кеч чат Пет Сеп 03, 2010 8:04 pm | |
| Смачко го смачках. Начлният сегмент Крисчън - Дел Рио беше великолепен. Лафовете за JBL и Енрике Иглесиас ме изкефиха. Сценаристите явно не са слепи че копират предишен образ. Засега Дел Рио ме кефи много. Обаче продължават да ме къртят някой път - 10 минути Крисчън не може да стане от удар в гърба. Де бе... Крисчън спечели мача си, което ме изненада - нали Дрю цял етюд изкара за бъде непобедим преди месеци, сега редовно си го бухат. Явно Дрюто ще го закопват, а Крисчън да вземе да си получи пуша нейсе, но с идваща вражда с Дел Рио не виждам как ще стане. Home, School or anymore? Ох, преди едвам им изтрайвах едното, сега цели три пъти го ръсят. Преди беше само за вкъщи - и чак сега в даскало ли са трепят...много са зле, ако са толкова бавноразвиващи. Не че не са полезни тия предупреждения - просто дразнят. Джуджето с електрошок да го карат да говори.... Забавно го правят, но самата идея е толкова лейм...чак сега решиха да му обръщат внимание на проблем, дето третират от години. Промо на Кейн, Кели Кели, МВП, Крисчън - каква идея вкарват с тия промота? Люк Галоу ще прави суплекс на Грамадата - да не се е прекръстил случайно на Брок Леснар? Грамадата печели с предаване - ама че интересно, нямам спомен друг път да го е правил. И накрая отново прилично добро промо на Кейн. Само ме дразни влизането на Гробчо - 5 минути са влачи, влачи и накрая пак "тука има, тука нема" Ще видим какво "разрушаване" ще става на турнира между двамцата. Джуджето си приказва не ми, та се къса. - http://www.vbox7.com/play:f73238f2 Не бил по-къс от Рей Мистерио и то първо хубавосе огледа. | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Кеч чат Нед Сеп 05, 2010 12:18 pm | |
| Не съм чела последния коментар, но ще коментирам относно bwc. ;d
Само да не стане Дързост и Красота 2.
Последната промяна е направена от rozaLie на Нед Яну 02, 2011 10:54 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: Кеч чат Нед Сеп 05, 2010 3:43 pm | |
| О, на нешката и аз съм фен. Ама някой път прекалява. Ако се съберат трите хийла - нешката, парцала и вохов на едно място, плюс лафовете на Биров и накрая да довтаса Радокс и ще стане едно мазало мъъъ...ще бие всякакви сапунки. | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
| |
| |
LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: Кеч чат Нед Сеп 05, 2010 8:43 pm | |
| Ей го на поредния епизод - още един си тръгва показно.. "А ти кой беше?" Врътка са само от месец и вече тема за сбогом си прай. Да не говорим, че предишния "сапунджия" са върна... Там просто е нечовешки фън. | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
| |
| |
LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: Кеч чат Нед Сеп 05, 2010 9:02 pm | |
| В скоро време ще вземе да направя белята да се регна, то е нечовешко само да ги четеш. Искам и аз такъв хайп. Хич няма да им обръщам внимание на глупостите и да рева за плюсчета - само шоу да става. | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
| |
| |
~Ivssy` Неспасяем
Warn : ( : ☮ Брой мнения : 1743 Reputation : 8 Join date : 17.04.2010 Age : 27
| |
| |
LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: Кеч чат Пон Сеп 06, 2010 3:48 am | |
| Ах, преглеждам кеч-феда на Радокс и ми се ще да можехме и ние да спретнем нещо такова. Да създадем тука нещо като женска кеч федерация(щото мъже тука няма откъде да изкопаем) и да се разхвърлят "дивите" една друга в шоута. | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Кеч чат Пон Сеп 06, 2010 4:01 am | |
| Ще бъде яко. Иначе ние с Мима си работим по един "проект", така де, все още не, но съвсем скоро ще се заемем с него. | |
|
| |
LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: Кеч чат Пон Сеп 06, 2010 4:02 pm | |
| Та интересно кои пък биха били подходящи за хийлове или по-точно за хилки - тука все на душици се правят. | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
| |
| |
LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: Кеч чат Пон Сеп 06, 2010 4:11 pm | |
| Е, то с една хилка не става. Трябват още. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Кеч чат | |
| |
|
| |
| Кеч чат | |
|