| Кеч чат | |
|
+5wascop Alice~ ~Ivssy` LightOne rozaLie 9 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Кеч чат Чет Юли 22, 2010 7:17 pm | |
| Някой, който и да е, да има регистрация в xtreme wrestling torrents? | |
|
| |
LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: Re: Кеч чат Пет Авг 06, 2010 4:27 pm | |
| Тъй, тъй, на последните Разбивания решиха да ни въртят номера по историята с Гробаря. Първо Горбаря бил казал, че е Рей Мистерио. Търн на Рей??? В някоя друга вселена. Да не говорим че е просто адски неадекватно, как дребосъка ще ступа толкова зле Гробаря сам самичък? Поне малко от малко да има логика де. И после хоп, Рей разкрива че бил Кейн. Ъъъ к'во? Изобщо идеята да разкриват каквото и да е било преди турнира си е лоша идея. Хубаво искаха да вдигнат залога за мача. Ама точно Рей ли? Кой ще повярва?
Та също научих любопитен факт, че младите таланти на Федерацията, освен че преминават през тренировъчно обучение, имат и финансов клас. Федерацията ги учи как да си харчат милиончетата правилно. Което си е много добра идея, тъй като много бивши кечисти страдат от лошото си разпределяне на парите на младини. Браво, че са се сетили да се погрижат за бъдещето на талантите си и след кеча. | |
|
| |
LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: Re: Кеч чат Чет Авг 12, 2010 7:29 pm | |
| Чичи като преглеждаш кеч форума , обезателно да хвърлиш и един поглед тука. http://www.bwcommunity.org/topic/20952-%D0%BA%D0%B0%D0%BA%D0%B2%D0%BE-%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%B0-%D1%81-wwe/
Радокс както винаги е вкарал малко повече драма, но резюмето е добре направено. | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| |
| |
rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Кеч чат Съб Авг 14, 2010 3:04 am | |
| Да, Да, ДАААААААААААААААА!!!! Леле, пичовеее.. Дано Сина търне хийл. Блаааа, искам го хийл, бе. Значи, излезна спойлер, че е обмисляна тази идея (thank you bwc forum ;d), дано, дано, дано наистина да търне. Ако стане така.. Дори не си помислям какво може да стане.. Например с Ортън.. ^^ | |
|
| |
LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: Кеч чат Пон Авг 16, 2010 4:46 pm | |
| Тъй, тъй, тъй...отиде си още едно шоу... Не знам още не ми е улегнал у тикватаи се чудя да го харесам ли, да не го ли. Първият мач с намесата на Нексус беше WTF??? Това е мач на Смака, не на РАУ ... Както и да е искаха да направят последен хийт на Нексуса, успяха. Очаквано завърщане на Гробаря, хареса ми е все пак имаше елемент на изненада - чак при третото отваряне на ковчега реши да се "материализира". Абе чудя им се на тия пичове какво ли е да се гъниш по един час под ринга и да та блъскат отгоре, за да си чакаш момента. Също така имаше и изненадка Кейн набуха Гробаря, а не обратното.Тръгна си като пич, което не очаквах. Драмата бе в малко повече между Гробаря и Рей. Рекламата на онова там с Острието беше ново WTF??? А аз се чудех защо Острието хрупа тая глупост и че хрупа изобщо преди мач, а тя каква била работата. Което ме води до Миз. Ъъъ сценаристите...давате как Миз го зарибяват Джерико и Острието и после Сина се цепи, че не искали човек в последния момент, а тогава за къв чеп беше цялото мазнене щом сте имали вече 7-ми бре!!! Както и да е - хубави сегменти, великолепно промо на Миз. Имаше си елемента на изненадата, колкото и да беше тъпо направен. Даниел Браян О Йеее бейбе!!! Това се казва кеф. Значи цялата история все пак е приключила добре за него. Тъпият коментатор взе, че се изцепи как Даниел бил по "unexperienced" от Миз...Really? REALLY? Та видехме кое му е "неопитното" в мача. Та добра намеса на Миз, отбора се разпадна и всичко вървеше добре, когато отново Супер Сина изгълта спанака...че и с хватка за предаване... И сега какво и накъде? Утре ще разберем. ЕДИТ А, да и глупостта с дисквалификацията...това е SummerSlam батка...втори мач завършва без победител. И как се предполага това шоу да бъде нещо повече от останалите, щом прайте такива леймски номера? | |
|
| |
LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: Кеч чат Вто Авг 17, 2010 4:23 pm | |
| Айде и RAW мина. И наблегна да се отговори само на един въпрос. Какво ще става с Нексъс? Ми какво да става - по-малко са, ама са по-силни...уж. Сегментите с тях ми харесаха. Обаче опита на Сина да се прай на комик беше провал, ей тонинко заряд не можа да ми вкара при смешките си. Както и да е - извадиха Нексъс пак за нови битки да ги правят по-силни и какво са получи? Нищо. Ренди, Острието и Браян бяха бити по тъпи начини, с което Нексъс изобщо не излязоха по-силни. Само Барет и то вече сме свикнали на Джерико да им джоби още в NXT. Харесах Миз, ще има хубава враждица с Браян. Промотата му стават все по-добри. Очаквано Дарънчо си замина - не се а родил още оня дето да бие Супермена. И Коул продължава да ме дразни - ясно ми е, че е хийл и трябва да приказва против, ама айде да не са чисти глупости гаси... Враждата между Ортън и Шеймъс явно ще продължи, което е хубаво - остава да разберем при какви условия. А да, и най-накрая се сетиха да обединят отборните титли в една. Първоначално мислех,че беше тъпа идея при драфта да забутат мидкардовете от RAW. Ама сега с тия Нексъс верно, че няма време за развитие на друго и им трябват суперзвездите за историята. За финал да повторя фразата на Сина "You are human. You can be beaten." Оставаше само да добави And I am Superman. I am unbeaten. | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Кеч чат Сря Авг 18, 2010 5:51 am | |
| И така.. Изгледах РОУ-а. ^^ Абе, вкара си заряд. Не е толкова зле на микрофона. (: Иначе очаквам скоро Нексъс да се разпаднат, тотално.. -_- Ъмм.. Новите титли ми харесват. Суперски са. Добре стана като ги обединиха в две. ГОЛЯМО джобене падна при Джерико.. Браян-Тарвър - Освен частта с Миз, друго не ми направи впечатление. (Тук изключвам техниката на Браян, защото то се знае какъв пич е.) Гейблиъл яко загази. Тая усмивка на Ортън докато излизаше беше супер зловеща. Хаха!! Супер яко РКО направи на Гийбриъл, да не говорим за боя над Шеймъс. Отборният мач беше пълна скука. Просто не знам какъв е тоя буукинг, оставиха ей така Отунга и Шефилд да спечелят. Ужас. И друго - ЗАЩО ПО ДЯВОЛИТЕ МОРИСЪН НЕ СЕ БРЪСНЕ? Не че така не е секси хубав, но трябва да я махне, сириъсли. Мача на дивите - пъъъъъъъъълна скука. Мача между Хийт и Едж беше горе/долу добър. Сина срещу изгубения си брат - суплекса от Янг супер мног ми хареса. А краят, когато Нексъс атакуват Дарън е невероятен. Чудя се кой е следващия. | |
|
| |
LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: Кеч чат Сря Авг 18, 2010 6:06 am | |
| Ем ще ги видим нататъчка. Но ще трябва доста да се постараят сценаристите, за да ме убедят, че стават за нещо тия. Два пъти картбланш не давам. Шеймъс и Ортън така и няма да си получат чакания реванш с тоя six-pac. Което ме хвата страх, щом Сина е в мача, дали няма пак да я спечели, та да вдигат нивото на враждата с шампионска титла...А на Шеймъс да му дадат втори подред "страхлив" рейн. Хич не ме кефи, ако ще е тъй. И ГМ дето не щат да го изкарат на бял свят. Требе да е някоя голяма работа - инак цялата тая половингодишна история няма да има смисъл, ако е некой смешник. Нямам търпение за първия хубав мач на Даниел срещу Миз. | |
|
| |
LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: Кеч чат Пет Авг 20, 2010 7:48 pm | |
| Гуд бай и за Смака. Имаше доста интересни моменти, които ми харесаха. Промото на Рио беше добро. След което му дадоха и пуш, май той ще става следващото "непобедимо" нещо в кеча. Хареса ми пича, вживя са добре. Кейн отново беше на ниво на микрофона и нов великолепен сегмент. Не знам що са полъгах, че Гробаря ще ся вясне, както и да е - другата седмица. Но от спойлерите знам, че и тогава няма да е кой знае какво. Бавно почват да я развиват враждата. Засега не мога да кажа това харесва ли ми или не. СМ Пънка и той беше на ниво - великолепно я докарва тая тънка надменна усмивчица. А да - Серина най-накрая получи мач! Откога го чаках туй! И победа, което ме зарадва - не ми се още да се цепи групичката. Хареса ми съюзяването на Коуди и Дрю срещу Мат и Крисчън. На средата е мача между Кофи и Зиглър. Отново мача нямаше победител, което ме издразни, но пък от друга страна изграждането на враждата става все по-напрегнато. Абе като гледам май всичко харесах. Но все пак съм далеч от мисълта за велико шоу - просто добър сценарий(най-накрая). Всъщност имаше нещо дето ме цапардоса - скъсали женската титла на две... Какво по д...??? | |
|
| |
LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: Кеч чат Вто Авг 24, 2010 4:59 pm | |
| RAW is gone. Добро начало с Шеймъс и как тормозеше дечицата или поне опита, не ми изглеждаха притеснени от оранжевия снежен чичко. Един са изкряска Come over here, fellow, ама Шеймъс не посмя да отиде там. Чудно ми е дали нарочно го прави туй "добли добли" или пичът тъй си приказва. Мачовете не беше кой знае колко изненадващи. Джерико най-накрая накара някого да се предаде от Стените и то баш Кали, да са чудиш другите тогава как успяват...Миз с поредно силно промо - кефи как се вживява пича. Интересно ми беше какво ще решат за Миз и Сина. Хем Сина не може да загуби, хем пък тъй свалят имиджа на бъдещ световен шампион. Добре, че се вясна Даниел Браян да оправи положението и всички да си тръгнат доволни. Нов опит за въздушно РКО, тоя път не беше толкова ефектно като първия път като че ли. А, и сегментът със Сантино ми хареса, верно беше малко нескопосано поднесен, ама пък италианеца пак ще минава на "нежния" фронт. Не знам само струва ли си Козлов и Сантино да са отборни шампиони с тоя отбор дето го спретнаха. Мачът с Райдър беше простотия. С един ритник и айде готово, вижте колко е силен Снежко... Финалът израдва с размяната на финишъри. Само дето се пита в задачата Нексъс где бяха, не че поредното меле нямаше да омръзне де, ама все пак - къде бяха?И накрая Ренди Ортън вместо Сина? Интересно, интересно, ама може и всъщност нищо да не значи.
Последната промяна е направена от LightOne на Вто Авг 24, 2010 5:17 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Кеч чат Вто Авг 24, 2010 5:01 pm | |
| Поста ти ще го прочета после. Не че не видях сценария за снощи миналия понеделник, но като го изгледам ще ти го прочета и ще коментирам.. ;д Иначе..
WTF?? Serena са я изгонили? O srsly? И защо пък? Цц.. | |
|
| |
~Ivssy` Неспасяем
Warn : ( : ☮ Брой мнения : 1743 Reputation : 8 Join date : 17.04.2010 Age : 27
| Заглавие: Re: Кеч чат Вто Авг 24, 2010 5:08 pm | |
| И аз така чух, че са я изгонили. Ама не разбрах защо. :( P.P По коя гледате мачовете?
Последната промяна е направена от loveyoumore ♥ .. на Вто Авг 24, 2010 5:16 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: Кеч чат Вто Авг 24, 2010 5:15 pm | |
| По Замунда ТВ. За Серена още няма инфо от WWE, това са само слухове. Най-вероятно верни, но нямаме официална причина. | |
|
| |
~Ivssy` Неспасяем
| Заглавие: Re: Кеч чат Вто Авг 24, 2010 5:19 pm | |
| Трябва да я намеря таз програма. Аз го гледам по пропадналата btv comedy Ама повечето мачове ги търся в тубата. ;д. | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
| |
| |
~Ivssy` Неспасяем
| |
| |
rozaLie Неспасяем
| |
| |
~Ivssy` Неспасяем
| |
| |
LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: Кеч чат Вто Авг 24, 2010 5:38 pm | |
| Това май беше от преди да сложи маската - на следващата вечер след като го обръснаха. И съответно беше още бесен заради загубата от Мистерио. Май за това питаш. Спойлер. Пънк си махна маската, споко. | |
|
| |
~Ivssy` Неспасяем
| Заглавие: Re: Кеч чат Вто Авг 24, 2010 5:49 pm | |
| Да, знам, че си я е махнал. Поне с това не съм изостанала ;д. На 8-ми или кой беше септември ще дават Лятно тръшване на живо. < 333 | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
| |
| |
~Ivssy` Неспасяем
| Заглавие: Re: Кеч чат Вто Авг 24, 2010 5:53 pm | |
| Ами в рекламата така казаха ;д. Алии ;x трябва да си намеря тази програма. Тази комеди е много назад с материала ;д. | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
| |
| |
LightOne Неспасяем
| |
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Кеч чат | |
| |
|
| |
| Кеч чат | |
|