Warn : Брой мнения : 485 Reputation : 3 Join date : 21.06.2010 Age : 31
Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Пон Авг 30, 2010 4:11 am
По принцип. Как се чувстваш тук като по-голям? Имаш ли приятели фенове на Сел? До колко се интересуваш от нея? Кой е на аватара ти? :Д Намери ли приятели тук?
Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Пон Авг 30, 2010 4:37 am
Какво мислиш,че ти липсва? Хммм, най-вече ми липсва бабичка...Инак липсва ми повече комуникация - не съм от бъбривите и лесно контактни типове(поне не и на живо). Липсва ми възможността да се изразявам по-ясно с хората тука - що чудесии се изринаха само заради недоразумение какво съм казал и какво не.
Как се чувстваш тук като по-голям? Не е леко. Всеки път трябва да доказваш, че уважаваш мнението на по-малките и че не се опитваш да злорадстваш или налагаш над тях. Определено си изисква усилия да запазиш самообладание или да не се предадеш пред опитите да те изкарат идиот, само щото не се интересуваш от фъна колкото тях, а все гледаш натам, където те хич няма и да се сетят.
Имаш ли приятели фенове на Сел? Ами нямам сред приятелите фенове на Сел. Имам една колежка, на която й харесва музиката й, но нищо повече.
До колко се интересуваш от нея? От Селена хммм...доста, все пак следя всеки ден информацията за нея. Харесвам я, но чак да го нарека някаква луда мания мисля, че не е.
Кой е на аватара ти? :Д Не знам как се казва момичето, нито на колко е години, нито откъде е. А снимката е стара, на няколко години.
Намери ли приятели тук? Сред момичетата няма никого, когото да нарека приятел или поне с такова впечатление съм останал.
Kat3t0 ♥ Admin
Warn : ( : This ain't nothing but a summer jam ..(H) Брой мнения : 4134 Reputation : 129 Join date : 09.04.2009 Age : 28
Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Пон Авг 30, 2010 10:29 am
Хм .. в чата в момента сме 10 човека. Дори ще ти ги изброя - Аз, Чичи, Теди, другото Теди, Сис, Вени, Тали, Мими, Мони и Веско. Уверявам те, че не е Чичи .. таа както и да е, да зарежем темата :Д.
Цитат :
Защо се интересуваш толкова от форума? Защото му свикнах - изкарах почти година тука и съм се привързал много. Много рядко съм успявал да се докопам до толкова добре развиващ се сайт, още когато се наливат основите му и ми е прелюбопитно да видя развитието му. Не че не съм попадал на нови форуми, просто не са били толкова бързо проспериращи. Виждам огромния потенциал, заложен в него и бих искал да се "изразходва" правилно, а не да стане поредното място в нета, където лигави дечица знаят само да се узяват и да показват колко са "готини" на латиница.
Какво те държи в него? Държи ме в него просперитета и потенциала, който притежава. Държи ме с потребителите си. Държи ме, че тук лиготиите и наглостта са сведени до миниум. Държи ме с липсата си на невъзпитани лайненца, които си мислят че светът е техен и са голямата работа. Харесва ми да виждам колко много интелигентни младежи има тук , с които при подходящи условия съвсем спокойно можеш да си спретнеш приятна дискусийка.(друг е въпросът защо тези условия се проявяват толкова рядко) Държи ме, че подобна атмосфера доста трудно мога да открия в друг тийн сайт. Но най-вече необятният потенциал - тука може да пуснеш почти всичко, без да те е страх от надути кифли и големи гъзарчета.
Благодаря за хубавото мнение!
Alice~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6295 Reputation : 56 Join date : 10.11.2009 Age : 26 Местожителство : Варна
Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Пон Авг 30, 2010 2:38 pm
Защо не напишеш една книга за родители "Как да се отнасяме към тийнейджърите готино" ;д. Голям успех ще имаш - с наученото от форума тук :D ... Бая си ни гледал и още малко да ни погледаш през микроскопа и да завършиш книгата - кой знае каква кариера ще се открие пред теб.
Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Пон Авг 30, 2010 3:39 pm
Желая да благодаря на Jolie за хубавите въпроси и по-точно за цитираните два. Аз имах желание да напиша нещо подобно, но ме спираше притеснението, че направя ли го самоволно пак ще решите, че се изкарвам нарочно жертва и така целия ефект да се изгуби. Не че не се опасявам и сега от подмятания "ама ти сега пак на какъв се правиш", но поне не е вследствие на мой трик, което щеше да е още по-подозрително.
Теди, не бих могъл да напиша такава книга, защото аз самия не знам отговора на този въпрос. Ако го знаех нямаше всяка моя дума да гледате като на злобна нападка и тия циркове щяха да са сведени до минимум. Ама цирковете не спират и всяка моя дума е гледана с подозрение, та в момента никаква книга не мога да напиша, освен "10 бързи стъпки как да сгафиш най-лесно с тийн".
Jolie Маниак
Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Пон Авг 30, 2010 7:44 pm
Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Чет Сеп 02, 2010 1:51 am
Цитат :
To Selena
From the beginning to the end its been a fight to the top Never stopping to think about giving you all that I got Some people say that this is worthless Maybe its useless But I've been given a chance so I must pursue this Maybe if you see this it'll be worthwhile maybe you'll smile Possibly give me a dial You smile and shake your head, but a guy can dream If you're not dreaming you're not living said Dr. King So dream on like you're asleep Do something bold, bend at the knees And finally take the leap Just know that whatever you do, or wherever you go I'll stand behind you until you say so Because its you that keeps my dreams alive And I keep you motivated its how we survive Before this turns into a lecture, I wrote this song today Its an important day for you, so I gotta say
I've always wanted to write metaphors and Similes What better way to express myself primitively If you were eyes, I wouldn't mind being tears I wish you were a calendar so I could date you If the conditions were perfect what would fate do? Or we could be flames in the wind, we could go out Like sweaters during winter I'm going all out We could be polar bears on ice, just chillin' Get a doctor 'cause I'm killin' You're sweet like candy you keep me alive you're a lifesaver
I don't write these songs to creep you out I write them to think out loud I'm lucky to even just be allowed So one last verse to show you I'm proud Proud of you Proud of the things you do I'm proud to be a fan of you too Its great to be able to watch you on Youtube And I'll admit to me you're like soda you're my Crush Seeing you gives me a rush Better said now that I'm alive So give me five I'm on your side That ain't no lie look in my eye I come alive If you're feeling down take a quick listen sometimes people don't know who they be dissin' You put the awe in awesome Hope this song makes a smile blossom Me and you should hang out like possums hahah So from my computer screen to yours Here's a hug I hope you don't ignore.
Много ме кефи тоя текст. Има страхотни попадения. Пичът кърти с фенщината си. Дано не се окаже психопата, какъвто изглежда.
Jolie Маниак
Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Чет Сеп 02, 2010 4:19 am
Тъй като останах с впечатлението,че си гледал Герои,би ли споделил твоите любимци и защо са ти такива? : ) Любими актьори/актриси? Филми/Сериали? А комикси? ^^
Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Чет Сеп 02, 2010 4:41 am
Мдам следя Героите. Обожавам Хиро - голям е образ с манията да бъде реален герой. Също ме кефи Клеър, но повече заради визията. Сайлър е другия който кефи заради великолепния зъл образ, който изгради. Кефи ме и идеята за Бенет разкриваща смесването на два свята - секретната работа с дома.
Я как тука съвпаднахме - та актьори са Ед О'Нийл и Хю Лори, но те са по-скоро от сериали, от филми има само един неподражаем - Джони Деп. От жените...Катрин Зита Джоунс, Мерил Стрийп, Дрю Баримор... не бих казал че терминът е любима актриса, защото аз рядко харесвам някоя заради играта, повече ме влече визия(освен баба Мерил де, няма как да отрека че има страхотни роли). Примерно последният път когато женска роля ме е впечатлявала бе Тупалката, а няма как да кажа, че е от визията, при положение, че Клоуи е на 12.
Филми - Карибски пирати: Съндъкът на мъртвеца, Шут в гъза, Ловът на мишката, Час пик, Звездни рейнджъри, Петдесет първи срещи и Среднощен влак за месо. Сериалите повече ги тача - Хаус, Анатомията на Грей, Спешно отделение, Farefly, Герои, Куклената къща. А от тая година прибавям Модерно семейство и Теория на големия взрив. На върха на класацията за сериали стои еднолично най-великият - Женени с деца.
Американски комикси не съм чел. Единствено като дете бях манияк на тогавашното, което можеше да се купи - Мики Маус и Фют.
Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Пет Сеп 03, 2010 1:57 am
Цитат :
Амии .. явно не четеш Браво :Д.
Да, ей сега хукнах жълтуркото да го чета.
Та има ли някъде в нета биография, където да се споменава тоя факт или нейно изказване? Предпочитам да видя чужд източник, ако е възможно. Аз с Гугъл нищо повече не мога да намеря.
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Пет Сеп 03, 2010 1:58 am
Е, вече видя доказателство,че БРАВО не пишат само лъжи, както си предубеден. ;д
Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Пет Сеп 03, 2010 2:03 am
Браво не си е измислил тая информация ей тъй. Взел я е отнякъде. Та аз търся това "отнякъде", ако е възможно да се намери. Предпочитам оригиналния източник, пред нещо преведено.
Kat3t0 ♥ Admin
Warn : ( : This ain't nothing but a summer jam ..(H) Брой мнения : 4134 Reputation : 129 Join date : 09.04.2009 Age : 28
Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Пет Сеп 03, 2010 3:00 am
Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Пет Сеп 03, 2010 3:09 am
А, мерси. Тъпият Гугъл не ми даде тия резултати.
Та ако има друга тривиа информация, която вездесъщия Браво да е разпространил, а в биографиите липсва, ще помоля да ми я споделите.
Kat3t0 ♥ Admin
Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Пет Сеп 03, 2010 3:14 am
Амиии не мога да се сетя сега за такава :Д:Д. Бтв тоо това за очилата го открихме съвсем случайно. Нали има там еднаа .. "рубрика" дето тийновете пишат до Браво за проблемите си и едно момиче беше писало, че се притеснява да носи очила. Ии съответно човекът от Браво му беше писал, че има много известни личности, които носят очила и беше изброил няколко, сред които и Сел. Аз дори нямаше да го видя, добре че беше Мони ии после се разрових из нета. Наскоро пък видях сайт, в който можеш да си поръчаш уж същите лещи като на Сел
Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Съб Сеп 04, 2010 3:12 am
Дам, виждал съм я в клипове в Ютуба за двойници на Сел. Но не я сложих заради това - виждал съм тая снимка много преди да съм чул за Селена. А и не я смятам за чак толкова близка двойничка.
Barbie. Неспасяем
Warn : ( : Дявола ме кара и ми вика нека, нека! ;-) Брой мнения : 1965 Reputation : 143 Join date : 03.03.2010 Age : 27 Местожителство : Варна
Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Съб Сеп 04, 2010 3:56 am
На мен страшно много ми прилича,незнам за друготе... ;дд
Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Съб Сеп 04, 2010 4:18 am
Може, може, има основните черти на лицето. То и без това най-известната двойничка на Сел (оная дето се снима с банския) в крайна сметка всъщност не прилича толкова, колкото я изкарва прословутата снимка.
~Ivssy` Неспасяем
Warn : ( : ☮ Брой мнения : 1743 Reputation : 8 Join date : 17.04.2010 Age : 27
Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Съб Сеп 04, 2010 7:01 am
от място, което не е за деца ,а ?? Мисля си за едно място ;д .. хъх .
Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Съб Сеп 04, 2010 3:44 pm
Ми мисли си го, само недей влиза там.
Аз пък още я мисля мистерията с двойния клип, по-точно с двойния огледален клип. Това втория е официалния ли и са направили промяна в последния момент... но как са го заснели, така огледално трябват две камери, а за какво им са две камери...интересна загадка...
Sponsored content
Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка!
Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка!