Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bulgarian forum about Selena Gomez

ИндексИндекс  PortalPortal  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка!

Go down 
+22
...:СиС:...
xapricotkiss,,
monini
dessie.:)
~Rossita
Сwет0с
cMexypaH
NoW i'm BITCH <3
*DanSs*
The_vampire_girl
vassy
Kat3t0 ♥
..:ŁŷuбζΞŦסּØסּ:.. =]
foxxie.
xxHeadfirst
Alice~
candyx. .
БетС :)
rozaLie
U make me so hot
- NataLiya ~
LightOne
26 posters
Иди на страница : Previous  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 33 ... 38  Next
АвторСъобщение
Jolie
Маниак
Маниак
Jolie

Warn :
Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! - Page 28 Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! - Page 28 Right_bar_bleue

Брой мнения : 485

Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! - Page 28 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка!   Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! - Page 28 Icon_minitimeПон Авг 30, 2010 4:11 am

По принцип. smile
Как се чувстваш тук като по-голям?
Имаш ли приятели фенове на Сел?
До колко се интересуваш от нея?
Кой е на аватара ти? :Д
Намери ли приятели тук?
Върнете се в началото Go down
LightOne
Неспасяем
Неспасяем
LightOne

Warn :
Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! - Page 28 Left_bar_bleue5 / 1005 / 100Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! - Page 28 Right_bar_bleue

( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©®
Брой мнения : 8611

ПисанеЗаглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка!   Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! - Page 28 Icon_minitimeПон Авг 30, 2010 4:37 am

Какво мислиш,че ти липсва?
Хммм, най-вече ми липсва бабичка...Инак липсва ми повече комуникация - не съм от бъбривите и лесно контактни типове(поне не и на живо). Липсва ми възможността да се изразявам по-ясно с хората тука - що чудесии се изринаха само заради недоразумение какво съм казал и какво не.

Как се чувстваш тук като по-голям?
Не е леко. Всеки път трябва да доказваш, че уважаваш мнението на по-малките и че не се опитваш да злорадстваш или налагаш над тях. Определено си изисква усилия да запазиш самообладание или да не се предадеш пред опитите да те изкарат идиот, само щото не се интересуваш от фъна колкото тях, а все гледаш натам, където те хич няма и да се сетят.

Имаш ли приятели фенове на Сел?
Ами нямам сред приятелите фенове на Сел. Имам една колежка, на която й харесва музиката й, но нищо повече.

До колко се интересуваш от нея?
От Селена хммм...доста, все пак следя всеки ден информацията за нея. Харесвам я, но чак да го нарека някаква луда мания мисля, че не е.

Кой е на аватара ти? :Д
Не знам как се казва момичето, нито на колко е години, нито откъде е. А снимката е стара, на няколко години.

Намери ли приятели тук?
Сред момичетата няма никого, когото да нарека приятел или поне с такова впечатление съм останал.
Kat3t0 ♥
Admin
Admin
Kat3t0 ♥

Warn :
Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! - Page 28 Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! - Page 28 Right_bar_bleue

( : This ain't nothing but a summer jam ..(H)
Брой мнения : 4134

ПисанеЗаглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка!   Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! - Page 28 Icon_minitimeПон Авг 30, 2010 10:29 am

Хм .. в чата в момента сме 10 човека. Дори ще ти ги изброя - Аз, Чичи, Теди, другото Теди, Сис, Вени, Тали, Мими, Мони и Веско. Уверявам те, че не е Чичи .. таа както и да е, да зарежем темата :Д.

Цитат :
Защо се интересуваш толкова от форума?
Защото му свикнах - изкарах почти година тука и съм се привързал много. Много рядко съм успявал да се докопам до толкова добре развиващ се сайт, още когато се наливат основите му и ми е прелюбопитно да видя развитието му. Не че не съм попадал на нови форуми, просто не са били толкова бързо проспериращи. Виждам огромния потенциал, заложен в него и бих искал да се "изразходва" правилно, а не да стане поредното място в нета, където лигави дечица знаят само да се узяват и да показват колко са "готини" на латиница.

Какво те държи в него?
Държи ме в него просперитета и потенциала, който притежава. Държи ме с потребителите си. Държи ме, че тук лиготиите и наглостта са сведени до миниум. Държи ме с липсата си на невъзпитани лайненца, които си мислят че светът е техен и са голямата работа. Харесва ми да виждам колко много интелигентни младежи има тук , с които при подходящи условия съвсем спокойно можеш да си спретнеш приятна дискусийка.(друг е въпросът защо тези условия се проявяват толкова рядко) Държи ме, че подобна атмосфера доста трудно мога да открия в друг тийн сайт. Но най-вече необятният потенциал - тука може да пуснеш почти всичко, без да те е страх от надути кифли и големи гъзарчета.
Благодаря за хубавото мнение! happy
https://selena-gomez.bulgarianforum.net
Alice~
Неспасяем
Неспасяем
Alice~

Warn :

Брой мнения : 6295
Местожителство : Варна

ПисанеЗаглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка!   Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! - Page 28 Icon_minitimeПон Авг 30, 2010 2:38 pm

Защо не напишеш една книга за родители "Как да се отнасяме към тийнейджърите готино" ;д. Голям успех ще имаш - с наученото от форума тук :D ... Бая си ни гледал и още малко да ни погледаш през микроскопа и да завършиш книгата - кой знае каква кариера ще се открие пред теб.
http://avatar-for-you.dir.bg
LightOne
Неспасяем
Неспасяем
LightOne

Warn :
Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! - Page 28 Left_bar_bleue5 / 1005 / 100Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! - Page 28 Right_bar_bleue

ПисанеЗаглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка!   Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! - Page 28 Icon_minitimeПон Авг 30, 2010 3:39 pm

Желая да благодаря на Jolie за хубавите въпроси и по-точно за цитираните два. Аз имах желание да напиша нещо подобно, но ме спираше притеснението, че направя ли го самоволно пак ще решите, че се изкарвам нарочно жертва и така целия ефект да се изгуби. Не че не се опасявам и сега от подмятания "ама ти сега пак на какъв се правиш", но поне не е вследствие на мой трик, което щеше да е още по-подозрително.

Теди, не бих могъл да напиша такава книга, защото аз самия не знам отговора на този въпрос. Ако го знаех нямаше всяка моя дума да гледате като на злобна нападка и тия циркове щяха да са сведени до минимум. Ама цирковете не спират и всяка моя дума е гледана с подозрение, та в момента никаква книга не мога да напиша, освен "10 бързи стъпки как да сгафиш най-лесно с тийн".
Jolie
Маниак
Маниак
Jolie

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка!   Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! - Page 28 Icon_minitimeПон Авг 30, 2010 7:44 pm

Няма защо ! :)
LightOne
Неспасяем
Неспасяем
LightOne

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка!   Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! - Page 28 Icon_minitimeЧет Сеп 02, 2010 1:51 am

Цитат :
To Selena

From the beginning to the end its been a fight to the top
Never stopping to think about giving you all that I got
Some people say that this is worthless
Maybe its useless
But I've been given a chance so I must pursue this
Maybe if you see this it'll be worthwhile maybe you'll smile
Possibly give me a dial
You smile and shake your head, but a guy can dream
If you're not dreaming you're not living said Dr. King
So dream on like you're asleep
Do something bold, bend at the knees
And finally take the leap
Just know that whatever you do, or wherever you go
I'll stand behind you until you say so
Because its you that keeps my dreams alive
And I keep you motivated its how we survive
Before this turns into a lecture, I wrote this song today
Its an important day for you, so I gotta say

I've always wanted to write metaphors and Similes
What better way to express myself primitively
If you were eyes, I wouldn't mind being tears
I wish you were a calendar so I could date you
If the conditions were perfect what would fate do?
Or we could be flames in the wind, we could go out
Like sweaters during winter I'm going all out
We could be polar bears on ice, just chillin'
Get a doctor 'cause I'm killin'
You're sweet like candy you keep me alive you're
a lifesaver

I don't write these songs to creep you out
I write them to think out loud
I'm lucky to even just be allowed
So one last verse to show you I'm proud
Proud of you
Proud of the things you do
I'm proud to be a fan of you too
Its great to be able to watch you on Youtube
And I'll admit to me you're like soda you're my Crush
Seeing you gives me a rush
Better said now that I'm alive
So give me five
I'm on your side
That ain't no lie
look in my eye
I come alive
If you're feeling down take a quick listen
sometimes people don't know who they be dissin'
You put the awe in awesome
Hope this song makes a smile blossom
Me and you should hang out like possums
hahah
So from my computer screen to yours
Here's a hug I hope you don't ignore.

Много ме кефи тоя текст. happy Има страхотни попадения. Пичът кърти с фенщината си. clap Дано не се окаже психопата, какъвто изглежда. xa
Jolie
Маниак
Маниак
Jolie

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка!   Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! - Page 28 Icon_minitimeЧет Сеп 02, 2010 4:19 am

Тъй като останах с впечатлението,че си гледал Герои,би ли споделил твоите любимци и защо са ти такива? : )
Любими актьори/актриси?
Филми/Сериали?
А комикси? ^^
LightOne
Неспасяем
Неспасяем
LightOne

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка!   Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! - Page 28 Icon_minitimeЧет Сеп 02, 2010 4:41 am

Мдам следя Героите.
Обожавам Хиро - голям е образ с манията да бъде реален герой.
Също ме кефи Клеър, но повече заради визията.
Сайлър е другия който кефи заради великолепния зъл образ, който изгради.
Кефи ме и идеята за Бенет разкриваща смесването на два свята - секретната работа с дома.

Я как тука съвпаднахме laugh - та актьори са Ед О'Нийл и Хю Лори, но те са по-скоро от сериали, от филми има само един неподражаем - Джони Деп. От жените...Катрин Зита Джоунс, Мерил Стрийп, Дрю Баримор... не бих казал че терминът е любима актриса, защото аз рядко харесвам някоя заради играта, повече ме влече визия(освен баба Мерил де, няма как да отрека че има страхотни роли). Примерно последният път когато женска роля ме е впечатлявала бе Тупалката, а няма как да кажа, че е от визията, при положение, че Клоуи е на 12.

Филми - Карибски пирати: Съндъкът на мъртвеца, Шут в гъза, Ловът на мишката, Час пик, Звездни рейнджъри, Петдесет първи срещи и Среднощен влак за месо.
Сериалите повече ги тача - Хаус, Анатомията на Грей, Спешно отделение, Farefly, Герои, Куклената къща. А от тая година прибавям Модерно семейство и Теория на големия взрив.
На върха на класацията за сериали стои еднолично най-великият - Женени с деца.

Американски комикси не съм чел.
Единствено като дете бях манияк на тогавашното, което можеше да се купи - Мики Маус и Фют.
LightOne
Неспасяем
Неспасяем
LightOne

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка!   Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! - Page 28 Icon_minitimeПет Сеп 03, 2010 1:57 am

Цитат :
Амии .. явно не четеш Браво :Д.

Да, ей сега хукнах жълтуркото да го чета.

Та има ли някъде в нета биография, където да се споменава тоя факт или нейно изказване?
Предпочитам да видя чужд източник, ако е възможно.
Аз с Гугъл нищо повече не мога да намеря.
~Rossita
Неспасяем
Неспасяем
~Rossita

Warn :

( : 8-9-10112012
Брой мнения : 14468

ПисанеЗаглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка!   Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! - Page 28 Icon_minitimeПет Сеп 03, 2010 1:58 am

Е, вече видя доказателство,че БРАВО не пишат само лъжи, както си предубеден. ;д
http://acciosharman.tumblr.com/
LightOne
Неспасяем
Неспасяем
LightOne

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка!   Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! - Page 28 Icon_minitimeПет Сеп 03, 2010 2:03 am

Браво не си е измислил тая информация ей тъй. Взел я е отнякъде. Та аз търся това "отнякъде", ако е възможно да се намери. Предпочитам оригиналния източник, пред нещо преведено.
Kat3t0 ♥
Admin
Admin
Kat3t0 ♥

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка!   Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! - Page 28 Icon_minitimeПет Сеп 03, 2010 3:00 am

http://wiki.answers.com/Q/Does_selena_gomez_wear_glasses
http://www.celebrity-mania.com/news/view/00007381.html

Наскоро го гледах това от Twist, ноо сега не мога да го намеря.
LightOne
Неспасяем
Неспасяем
LightOne

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка!   Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! - Page 28 Icon_minitimeПет Сеп 03, 2010 3:09 am

А, мерси. 143
Тъпият Гугъл не ми даде тия резултати. angry

Та ако има друга тривиа информация, която вездесъщия Браво да е разпространил, а в биографиите липсва, ще помоля да ми я споделите.
Kat3t0 ♥
Admin
Admin
Kat3t0 ♥

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка!   Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! - Page 28 Icon_minitimeПет Сеп 03, 2010 3:14 am

Амиии не мога да се сетя сега за такава :Д:Д. Бтв тоо това за очилата го открихме съвсем случайно. Нали има там еднаа .. "рубрика" дето тийновете пишат до Браво за проблемите си и едно момиче беше писало, че се притеснява да носи очила. Ии съответно човекът от Браво му беше писал, че има много известни личности, които носят очила и беше изброил няколко, сред които и Сел. Аз дори нямаше да го видя, добре че беше Мони ии после се разрових из нета. Наскоро пък видях сайт, в който можеш да си поръчаш уж същите лещи като на Сел dry
LightOne
Неспасяем
Неспасяем
LightOne

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка!   Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! - Page 28 Icon_minitimeПет Сеп 03, 2010 3:31 am

Аха.
Странно как тая информация е толкова скрита в биографиите. Не е нещо позорно, за да го крие.

Ау бтв чукнах 50-рка. Остаряваме бавно, неусетно почти...Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! - Page 28 Oldboy
~Rossita
Неспасяем
Неспасяем
~Rossita

Warn :

( : 8-9-10112012
Брой мнения : 14468

ПисанеЗаглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка!   Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! - Page 28 Icon_minitimeПет Сеп 03, 2010 3:51 am

LightOne написа:
Това момиче не знам под каква звезда е родена - то не е неясно името й, не е неясно рождението й. Добре поне, че е ясен пола. laugh

Хъх, под звездата "Рак"! ;д Мойта звездичка.. т.е. аз съм зодия рак. Бъзикам се.
Да, добре че й е ясен поне пола.
laugh
http://acciosharman.tumblr.com/
monini
Неспасяем
Неспасяем
monini

Warn :

( : A day without you is a year without rain <333
Брой мнения : 3435
Местожителство : Сандански

ПисанеЗаглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка!   Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! - Page 28 Icon_minitimeПет Сеп 03, 2010 1:55 pm

~R o n n i e написа:
LightOne написа:
Това момиче не знам под каква звезда е родена - то не е неясно името й, не е неясно рождението й. Добре поне, че е ясен пола. laugh

Хъх, под звездата "Рак"! ;д Мойта звездичка.. т.е. аз съм зодия рак. Бъзикам се.
Да, добре че й е ясен поне пола.
laugh

Ама тя е рак.. Аз до сега винаги съм мислела, че е лъв.. ;хх
LightOne
Неспасяем
Неспасяем
LightOne

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка!   Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! - Page 28 Icon_minitimeПет Сеп 03, 2010 2:57 pm

Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! - Page 28 258

Ох, ще ме побъркате.
Има ли тука някой, който да знае изобщо нещичко за момичето... tongue
Barbie.
Неспасяем
Неспасяем
Barbie.

Warn :

( : Дявола ме кара и ми вика нека, нека! ;-)
Брой мнения : 1965

ПисанеЗаглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка!   Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! - Page 28 Icon_minitimeСъб Сеп 04, 2010 3:09 am

Момичето от аватара на профила ти адски много прилича на Сел. ;дд
LightOne
Неспасяем
Неспасяем
LightOne

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка!   Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! - Page 28 Icon_minitimeСъб Сеп 04, 2010 3:12 am

Дам, виждал съм я в клипове в Ютуба за двойници на Сел.
Но не я сложих заради това - виждал съм тая снимка много преди да съм чул за Селена.
А и не я смятам за чак толкова близка двойничка.
Barbie.
Неспасяем
Неспасяем
Barbie.

Warn :

( : Дявола ме кара и ми вика нека, нека! ;-)
Брой мнения : 1965

ПисанеЗаглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка!   Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! - Page 28 Icon_minitimeСъб Сеп 04, 2010 3:56 am

На мен страшно много ми прилича,незнам за друготе... ;дд
LightOne
Неспасяем
Неспасяем
LightOne

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка!   Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! - Page 28 Icon_minitimeСъб Сеп 04, 2010 4:18 am

Може, може, има основните черти на лицето.
То и без това най-известната двойничка на Сел (оная дето се снима с банския) в крайна сметка всъщност не прилича толкова, колкото я изкарва прословутата снимка.
~Ivssy`
Неспасяем
Неспасяем
~Ivssy`

Warn :

( :
Брой мнения : 1743

ПисанеЗаглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка!   Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! - Page 28 Icon_minitimeСъб Сеп 04, 2010 7:01 am

от място, което не е за деца ,а ?? Мисля си за едно място ;д .. хъх .
http://mileycyrusbg.forumf.biz/forum.htm
LightOne
Неспасяем
Неспасяем
LightOne

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка!   Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! - Page 28 Icon_minitimeСъб Сеп 04, 2010 3:44 pm

Ми мисли си го, само недей влиза там. wink

Аз пък още я мисля мистерията с двойния клип, по-точно с двойния огледален клип.
Това втория е официалния ли и са направили промяна в последния момент... think но как са го заснели, така огледално трябват две камери, а за какво им са две камери...интересна загадка...
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка!   Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! - Page 28 Icon_minitime

Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка!
Върнете се в началото 
Страница 28 от 38Иди на страница : Previous  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 33 ... 38  Next
 Similar topics
-
» АЗ ДЯДО ГОШО!!!
» Дядо Коледа
» Какво ми донесе Дядо Коледа?
» Бийбър ще празнува с баба си и дядо си!
»  Родителите на Скримов: Синът ни слави името на дядо си, тази фамилия го отличава

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Selena Gomez BG Forum :: Служебни :: Кошче-
Идете на:  

Tyxo.bg counter
Free forum | ©phpBB | Поддръжка на форума | Сигнал за злоупотреба | Cookies | Последните дискусии