Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Чет Авг 26, 2010 3:45 am
Аха. Значи електронно пиано - туй вече ми е ясно.
Обожавам пародии, особено ако са качествени като това.
Решението да възпроизведат идеята на оригинала чрез дребосъци от детската градина е изпълнено великолепно, текстът също кърти - а малчуганите са големи сладури, справили са се блестящо със задачата.
Колко ли детски любови са се развили именно така. Момчетата понякога са големи jerk-ове.
Kat3t0 ♥ Admin
Warn : ( : This ain't nothing but a summer jam ..(H) Брой мнения : 4134 Reputation : 129 Join date : 09.04.2009 Age : 28
Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Чет Авг 26, 2010 4:43 am
Aaa жестоко е :Д:Д
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Чет Авг 26, 2010 2:59 pm
Лелее, уникат!
Kat3t0 ♥ Admin
Warn : ( : This ain't nothing but a summer jam ..(H) Брой мнения : 4134 Reputation : 129 Join date : 09.04.2009 Age : 28
Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Нед Авг 29, 2010 1:38 am
Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Нед Авг 29, 2010 1:45 am
Ама съм и кьорав, не съм забелязал, че съм ги разменил. Мерси.
Kat3t0 ♥ Admin
Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Нед Авг 29, 2010 6:42 pm
Цитат :
Не Чичи- не гледам моя си двор. Гледам двора на целия форум. Щото това не се отразява върху мене, а се отразява върху целия форум. Форумът ме интересува мен и това което се случва в него. Бидейки част от тоя форум, и доколкото това се случва в тоя фоум, аз СЪМ с право на коментар. Ще коментирам това, което се случва в форума, ако ще за ланския сняг да е. Не ми дръж сметка какво ще коментирам и какво не, както аз на теб не ти държа. Това че нямам желание, не ознчава, че съм против тая идея. И на мен ми е болно от провала също. Затова и направих коментара.
Ами дай да те направим ангел-хранител на форума? А това "Имайте късмет да опропастите интервютата, като заплаха ли ми прозвуча или..?
Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Нед Авг 29, 2010 7:00 pm
Сега пък какво... Сега пък ви пречи, че съм взел форумът присърце и искам да бъде възможно най-добро за него? Сега пък ви пречи , че не искам нещо егоистично само за себе си, а искам най-доброто място за всички вас, останалите? Виждам проблем, посочвам го и желая да бъде оправен, какво му е лошото на това?
Искахте от мен да се отнасям с вас сериозно, сега пък не искате това ми поведение. Ама айде разберете се какво искате от мен гаси.
Kat3t0 ♥ Admin
Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Нед Авг 29, 2010 7:03 pm
Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Нед Авг 29, 2010 7:09 pm
Какви заплахи? Какво мога да направя аз? Нищо. Как тогава може да ги приемете за реална заплаха от моя страна?
Kat3t0 ♥ Admin
Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Нед Авг 29, 2010 7:20 pm
Офф абе айде стига си се правил все ти на жертвата бе, малее. Баси човека ... И значи щом нищо не можеш да направиш можеш да си ръсиш глупости наляво и надясно, така ли?
Цитат :
Виждам проблем, посочвам го и желая да бъде оправен, какво му е лошото на това?
Само ти все негодуваш и все виждаш проблеми, които в повечето случаи другите не виждаме ... жалко пък, че не можеш да видиш най-големия проблем на всички тука ..
...:СиС:... Неспасяем
Warn : ( : life is a journey...enjoy the trip! Брой мнения : 2520 Reputation : 14 Join date : 08.06.2009 Age : 27
Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Нед Авг 29, 2010 7:21 pm
Абе ти добре ли си?"Имайте късмет да опропастите интервютата" като какво го приемаш?Кой си ти, че да казваш "имайте късмета да опропастите еди-си-какво" ?Мисля че има само един администратор и това е Катето и само тя може да поставя ултиматуми.
Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Нед Авг 29, 2010 7:33 pm
Това не беше нито заплаха, нито ултиматум. Не се съмнявам, че никой тука не го е приел насериозно, че аз мога да направя каквото и да е било. Целта на тая "глупост", беше отрезвяваща - ентусиастчетата да се стреснат и да си кажат, че няма да допуснат и това да се провали.
А когато разбирате грешно нещата, как няма да да се правя все аз. Щото нито веднъж не сте уцелили която и да е от целите ми - все гледате в грешната посока. И все е нужно по няколко пъти да обяснявам и разяснявам какво съм имал напредвид. Дори и тогава не искате да разберете.
Аз ли само се дразня, от това как няма нито едно оцеляло начинание, което да включва повече от трима души?
...:СиС:... Неспасяем
Warn : ( : life is a journey...enjoy the trip! Брой мнения : 2520 Reputation : 14 Join date : 08.06.2009 Age : 27
Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Нед Авг 29, 2010 7:46 pm
Щом сме разбрали грешно "имайте късмета.." защо не ни удостоиш с честта да ни обясниш какво си имал в предвид?Според мен това не е правилния начин да ни кажеш, че искаш да избегнем провала на интервютата.
Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Нед Авг 29, 2010 8:39 pm
А, и още нещо. Като ще правите нещо, правете го като хората. Какъв беше смисълът "авторката" да е анонимна, при положение, че накрая оставихте само една-единствена опция за отгатване?
Alice~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6295 Reputation : 56 Join date : 10.11.2009 Age : 26 Местожителство : Варна
Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Нед Авг 29, 2010 8:47 pm
Така сме решили, така сме го направили. И на нас ни е странно за някои неща които си направил или по-точно написал, но не ги намесваме в спор!
Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Нед Авг 29, 2010 9:06 pm
Аха, нямате ни уста, ни пръстенца да питате, вместо да ви е странно. Така сте решили - ок, но това не означава, че смисълът на анонимността не се изгуби. И това не беше намеса в спора, тъй като "спорът" е за нещо съвсем друго и няма нищо общо с това.
Kat3t0 ♥ Admin
Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Нед Авг 29, 2010 9:59 pm
И кой според теб е автора? Защото съм 100% сигурна, че не е този, който си мислиш !!
Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Нед Авг 29, 2010 10:31 pm
Прилагам даже и обяснения. Методът на изключването. Първо предполгам, че това е от чата. Там, доколкото ми е известно, сте 5 човека. Ти не може да си, щото го постваш и говориш за чужд автор. Също така не съм забелязал, някой в тая тема да си слага собствените смешки и сам да си смее на тях. Теди и Сиси не могат, поради това че сами се изключиха, пишейки в темата. Каква ще е тая анонимност, ако ще се навираш на очи. Другото Теди също не е, щото знам, че я няма тая събота и неделя. И остана петият ми известен участник - Чичи. Ако има шести участник, то тогава не го знам и няма как да го вкарам в данните. Поради което при наличието на подобен фактор цялото ми предположение се срутва. Също така ми е любопитен и въпросът за какъв чемер пък баш на Чичи ще й трябва анонимност, но с тези данни разполагам, това мога да предположа. Ако съм прав - все тая, ако бъркам - здраве да е.
Alice~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6295 Reputation : 56 Join date : 10.11.2009 Age : 26 Местожителство : Варна
Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Нед Авг 29, 2010 10:47 pm
Аз мога да ти кажа, че не е Чичи, нито който и да познаваш от форума.
Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Нед Авг 29, 2010 10:53 pm
Ок. Здраве да е. Това пък повдига въпросът защо коментира хора, за които грам не знае за какво става въпрос, но карай да върви.
Jolie Маниак
Warn : Брой мнения : 485 Reputation : 3 Join date : 21.06.2010 Age : 31
Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Пон Авг 30, 2010 2:47 am
Надявам се да не приемеш въпросите лично. :)
Защо се интересуваш толкова от форума? Какво те държи в него? Работиш ли и ако да какво? Защо пък "дядка"? Изрази най-искреното си мнение за Чичи. Какво мислиш,че ти липсва?
Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Пон Авг 30, 2010 3:33 am
Защо се интересуваш толкова от форума? Защото му свикнах - изкарах почти година тука и съм се привързал много. Много рядко съм успявал да се докопам до толкова добре развиващ се сайт, още когато се наливат основите му и ми е прелюбопитно да видя развитието му. Не че не съм попадал на нови форуми, просто не са били толкова бързо проспериращи. Виждам огромния потенциал, заложен в него и бих искал да се "изразходва" правилно, а не да стане поредното място в нета, където лигави дечица знаят само да се узяват и да показват колко са "готини" на латиница.
Какво те държи в него? Държи ме в него просперитета и потенциала, който притежава. Държи ме с потребителите си. Държи ме, че тук лиготиите и наглостта са сведени до миниум. Държи ме с липсата си на невъзпитани лайненца, които си мислят че светът е техен и са голямата работа. Харесва ми да виждам колко много интелигентни младежи има тук , с които при подходящи условия съвсем спокойно можеш да си спретнеш приятна дискусийка.(друг е въпросът защо тези условия се проявяват толкова рядко) Държи ме, че подобна атмосфера доста трудно мога да открия в друг тийн сайт. Но най-вече необятният потенциал - тука може да пуснеш почти всичко, без да те е страх от надути кифли и големи гъзарчета.
Работиш ли и ако да какво? Не, не работя.
Защо пък "дядка"? Ами защото батко им звучи подозрително. Бъда ли батко, те постоянно ще бъдат нащрек как винаги се правя на строгия брат, който винаги гледа отвисоко по-малките. А аз не желая тоя образ. Да бъда дебелия бирен чичко също не става, защото това навява съвсем други асоциации, които също не желая. Така че остава дядката и той се вписва най-добре. Дядката е образ, който хем е достатъчно живял, за да може да се налага над малчуганите когато трябва, хем е достатъчно безопасен, за да не ги плаши. Плюс че може да прилага старчески болести, с които да се бъзикат, което означава, че с него все пак има възможност и за забава, също така той най-вече ги гледа с гордост, радва се най-много от всички на растежа на "внуците" и се опитва да им е добре, да се интересува от техните желания и интереси.
Изрази най-искреното си мнение за Чичи. Сякаш мога да дам друго освен искрени отговори. Всички сякаш са останали с впечатлението, че покрай дрязгите с Чичи, аз съм останал озлобен към нея или най-малкото не тая желание за нормален контакт. Което не е вярно. Много добра илюстрация е кеч раздела - там с Чичи си лафим без никакви проблеми, обсъждам с нея всичко за кеча, ценя нейното мнение за шоутата, радвам се на израстването й като кеч фен, което демонстрира и това не съм го крил. Личи си интелигентността й, личи си желанието й да не е проста кокошка, личи си желанието й да бъде верен приятел, личи си че има живец - това са неща, които оценявам и адмирирам. И като всеки човек и най-вече като типичен тийн и тя си има трески за дялане, върху които би могла да работи по-упорите, ако ги вижда. Няма нещо конкретно, което да я отличава от останалите по недостатък. Все неща, които с времето ще израсте.
Какво мислиш,че ти липсва? Тука ще помоля за повечко разяснение - какво ми липсва във форума или по принцип?
Sponsored content
Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка!
Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка!