|
| Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! | |
|
+22...:СиС:... xapricotkiss,, monini dessie.:) ~Rossita Сwет0с cMexypaH NoW i'm BITCH <3 *DanSs* The_vampire_girl vassy Kat3t0 ♥ ..:ŁŷuбζΞŦסּØסּ:.. =] foxxie. xxHeadfirst Alice~ candyx. . БетС :) rozaLie U make me so hot - NataLiya ~ LightOne 26 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Съб Юли 17, 2010 4:13 pm | |
| Ъм, selena_gomez_90, знаеш ли въобще защо се карат, че да изказваш такова мнение? | |
| | | ~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| | | | ~Rossita Неспасяем
| | | | Kat3t0 ♥ Admin
Warn : ( : This ain't nothing but a summer jam ..(H) Брой мнения : 4134 Reputation : 129 Join date : 09.04.2009 Age : 28
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Чет Юли 29, 2010 3:26 am | |
| - Цитат :
- А, честито ти да е мъжки. wink И да се вясваш по-честичко, че след като ме изгонят само ти и Светс ще трябва да браните мъжкия фронт. laugh
Абе ти няма лии да спреш с тея мазни, стил "ирония" коментари??? Баси .. ми то човек така с удоволствие да те изгони апффф | |
| | | LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Чет Юли 29, 2010 6:03 am | |
| - Цитат :
- И как по-точно са издънки?
Първо, не видях отговор на този въпрос.
- Цитат :
- Да, е. Сега пък се оправдай, че било шега. Всеки път като ти направят забележка все хленчиш. Все си недоволен.
Не е никакво оправдание. Шега беше. Стопроцентова шега. Това че гордостта ти е толкова голяма, че не ти позволява самоиронията, на мен изобщо това не ми пречи. Мога се бъзикам с цялата ситуация, без грам да ми пречи. Щото аз знам къде са намирам, знам какво мога и какво не мога. Да бъда самоироничен, ей тонинко не означава злоба. Ей тониничко. И не хленча, изразявам си мнението с аргументи. Това че отсреща не ми се отвръща със същото, не ме прави хленчещ. И не ми говори точно ти за хленчене - щото всеки път, когато някой те критикува, вдигаш вой до небесата и точно ти хленчиш колко е несправедлив света спрямо твоя милост. Веднага три примера мога ти изкарам от форума на хора, които са опитаха да "хленчат" против твоя милост и им изля помията си отгоре им и после ни лук яла, ни лук мирисала.
И не, не съм всеки път недоволен. Това че другите толкова не си отварят устата, за да поправят грешките ви - не ме прави недоволен. И ако случайно забравяш, точно АЗ твърдя, че това е най-добрият тийн форум в България(о, да, голямото недоволство е това), така че как ще съм винаги недоволен в такъв случай, нещо не се връзва. Аз не го правя, за да злобея, а за да се опитам да помогна като посоча какво се бърка. И никога, ама никога не съм бил от позицията на силния. Никога не съм казвал тъй ще е, щото аз съм го бил казал. Винаги, В-И-Н-А-Г-И съм давал аргументи, винаги съм обяснявал за какво става въпрос. И никого не съм задължавал да е съгласен с мен, ЕДИНСТВЕНОТО, което се иска, са аргументи доказващи грешката ми, аргументи, които така и не виждам да се опитваш да излагаш – щото винаги залагаш на злобата и помията стане ли дума за критики. Винаги презуимираш, че го правя от злоба. Което НЕ Е вярно. Нямаше да съм в тоя форум, ако смятах, че съм недоволен. Нямаше да съм в тоя форум, ако ви смятах за хора, недостойни да общувам.
- Цитат :
- Изобщо започна, от както се изяви за най-умният. Няма смисъл да се почва ОТ НАЧАЛО, знаеш го. Пък ако не - въри чети от предния спор.
Точно затова повтарям въпроса си - А дали Чичи знае това начало? Помни ли защо, кога и как бе поставено? Защото в предния спор изобщо не стана ясно. А „онзи” абзац ти казвам още от сега да не го вадиш. Защото той отдавна е иревалентен с моето мнение днес. Не се опитвай да го повдигаш – ти може и да си забравила какво си писала Ноември месец, ама аз не съм.
И въпросът ми не е за тогава. Даже айде аз ще отговоря на първия - защото тоя спор не започна Ноември месец, а много по-късно. Тази година. Март месец, за да ти опресня по-хубавичко паметта. Сега остава да отговориш на въпросите „Защо?” и „Как?”. Четири дни те наблюдавах как претърпя пълната метаморфоза от сладко гукане до змийски отрови. И така още не ми е ясно какво точно се случи в тези четири дни. Моля те да ме осветлиш.
Задавам тези въпроси, защото е нужно да се изясни началото. Нищо такова е нямало досега – в никой от предните спорове.
Другите ще ме прощавате, че ви пропускам, но на вас няма какво да се отговори. Благодаря все пак, че се отбихте.
- Цитат :
- Абе ти няма лии да спреш с тея мазни, стил "ирония" коментари??? Баси .. ми то човек така с удоволствие да те изгони апффф
Защо да се спирам? Нима е забранено да се шегувам. И не са мазни. На кого се „мазня”? Защо трябва да се лъжем? Шансовете да оцелея до Коледа, са все едно България да стане световен шампион по футбол 2014 година. Не разбирам какво ви пречи да се шегувам с нещо, което е ясно на всички. Нима е лъжа? Приемате всички тези коментари сякаш с тях ви обиждам или ви удрям по голямото честолюбие - което няма нищо такова вярно. Грам злобичка, ама ей толчинко грамче злобичка, не вкарвам в бъзиците си. Бъзиците са си бъзици и нищо повече. В тях няма нищо дразнещо. Твърде много честолюбие вкарвате, твърде много, затова и 90 процента от скандалите тука са от наранени честолюбия, когато всичко можеше да се разреши по съвсем спокоен и миролюбив начин, ако не се взимате толкова насериозно, че всичко и всеки е против вас.
Аз не съм ви враг. Никога не съм бил. Бил съм давал повече критика от останалите, а защо само критиката ми се взима под внимание? Защо нищо не се казва за положителното ми отношение към форума? Защо всеки пренебрегва факта, че смятам форума за най-добрия? Това какво са? Значи на критиката ми вярвате, а на похвалите ми - не, тъй ли?
Не се мисля за нещо повече - аз съм потребител като всички останали. И като останалите искам грешките да бъдат поправяни. Ако аз бъркам, да ми бъде обяснено нормално, а не с обиди и злоба. | |
| | | Kat3t0 ♥ Admin
Warn : ( : This ain't nothing but a summer jam ..(H) Брой мнения : 4134 Reputation : 129 Join date : 09.04.2009 Age : 28
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Чет Юли 29, 2010 8:19 pm | |
| Преди време беше попитал какво можеш да направиш, за да те приемем като нормален потребител - като за начало можеш да намалиш шегичките (или по-точно ироничките коментари). Не знам колко сляп трябва да си за да не разбереш, че дразниш всички с тях .. - Цитат :
- Бил съм давал повече критика от останалите, а защо само критиката ми се взима под внимание? Защо нищо не се казва за положителното ми отношение към форума? Защо всеки пренебрегва факта, че смятам форума за най-добрия? Това какво са? Значи на критиката ми вярвате, а на похвалите ми - не, тъй ли?
Никой не ги пренебрегва, както похвалите така и темите, с които се опитваш да раздвижиш форума (визирам уроците най-вече). | |
| | | rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| | | | LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Сря Авг 11, 2010 6:12 pm | |
| Кате, ще видя какво мога да направя по въпроса. Аз съм си фенче на тоя тип хумор, а и идва ми интуитивно и няма да стане отведнъж да спра нацяло. Всъщност си бях сляп - нямам спомен друг освен ти и евентуално Чичи да са давали обратна връзка по тая точка, така че за "всички" нямаше как да знам. Ще се постарая, щом е речено тъй.
- Цитат :
- Кога и как смяташ, че ще е края на тази PG ера?
Какво мислиш за евентуален heel turn на Сина? Ортън ли е бъдещето на компанията, според теб? И.. Линда ли е виновна за PG ерата? Няма да е скоро. Винс добре си печели от фанелки и търговски джунджурийки. Рейтингите му не са чак толкова фатални, няма реална силна конкуренция - все неща които не изискват промяна на плановете му. Изобщо не мога да се наема с прогнози, за кога и как ще приключи. Може да е след 2 години, може да е повече. Няма силни фактори, които да заплашват ерата. Напротив има фактори, които да я задържат още дълго. Сега примерно историята с Нексус ще е тест дали в ПГ ера, може да направи стойностен продукт.И ако успее това само ще я затвърди. Но тази и следващата година ми е трудно да предположа, че ще се сложи края. За въпроса как - това може да стане само по един начин - да вдигнат "адреналина" на мачовете с една идея по-брутална и това директно ги изхвърля от ПГ-то за друг лиценз. Освен с по-брутални и кървави мачове друго няма какво да смени тая ера. Едва ли може да го направят още по-детско.
Търн на Сина, ще бъде интересен за тези, които се интересуват от това. Но дали ще бъде интересен за масовата публика и за децата? Не мисля. Сина си кърти кинти преспокойно и няма изгледи да бъде променян. Образът му е на защитниткът на Америка, който почита патриотизма и американската армия. Как това ще се съчетае с хийлски образ? Определено не се съчетава. А точно това е успешната формула на Сина според мен.
Ортън е сред главните играчи, прави хубави мачове, получава добри отзиви, също така има власт зад кулисите (според слуховете той е отрязал пуша на Кофи и искал да направи същото с Миз). Определено той е настоящето и ще е бъдещето на компанията. Ако не беше ПГ ера може би той щеше и да е лицето на компанията. Но в ПГ на власт са истински фейсове като Сина. Сега и него нещо се опитват да го праят фейс, ама за мен все още си остава лудия Вайпър.
Ами за Линда - да, това също е важен фактор за решението на Федерацията. Особено вече след като тя е официално Сенатор, нещата просто не виждам как ще се променят. Политиката явно е приоритет за семейство Макемън и Винс няма да си дръпне чергата току-тъй и да променя продукт, който е успешен и същевременно не му пречи на политическите интрижки. Но да е само тя виновна..не мисля - важен фактор, но единствен едва ли.
За Макмеън ПГ ерата е правилен подход откъм мениджмънт. Да,за феновете които мечтаят за старата Атитюд ера, това е светотатство. Но откъм мениджърски подход е брилянтна идея. Хем разширява аудиторията предимно сред децата, които са най-лесни за привличане, нито може родителите да бъдат чак толкова агресивни както преди години, също и отваря врати в политиката. Аз също не съм на кеф от това решение. Но мен Винс не ме пита - гледа си интересите човека и това е най-важното.
Изобщо не ми досаждаш. Щом съм отворил тая тема, няма за какво да се оплаквам от въпроси. С удоволствие си коментирам кеча с твоя милост. Няма причина да бъде друго. | |
| | | rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Сря Авг 11, 2010 8:03 pm | |
| Да, де.. Ама всичко това с Ортън? Имам предвид - да кажем, че той стане фейса на компанията, само че да не е babyface, ами да си е хем heel, хем face. Няма ли да е PG ера с повече бруталност? Щото все пак Ортън не е Сина, пък и публиката го харесва.. ;д
Относно това бях чела едно мнение - Примерно, Сина вече е heel. Маркчетата са разочаровани от това и почват да подкрепят Ортън и така води до някоя нова ера, нещо по-добро. Пък и нали Сина си готви нов албум, какъв по-добър начин да го рекламира, от това в WWE? Хем ще си отдъхнем от Сина-фейса, хем така ще стане по интересен на хейтърите си. ;д
Да, ама аз те питам само за кеча.. И ми се струва, че почвам да досаждам. ;дд
Любима фраза на Скалата? (само една!! ;дд) Любимо ППВ от 2010? | |
| | | LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Сря Авг 11, 2010 8:32 pm | |
| Tweener му викат на туй - такъв беше Остин. Раздаваше зашеметители наляво-надясно и нямаше никакво значение кой си. И хватката на Ортън е подобна. Под бруталност не се разбира само образа да е по-брутален. Нима образа на Гробаря не е най-ужасното и брутално изобщо - трябва да напикава малките дечица от страх , а всъщност нищо подобно. Ако имаше мачове, подобно на Гробаря-Фоли в клетката - ето това ще им изкарва акъла. Бруталността зависи предимно от самите мачове. Преди 10 години мач в клетка е бил немислим без кръв. Сега тази липса не разваля мача,а разваля атмосферата му. Едно е да гледаш как са праскат в метала и разраняват до припадък, друго е да са мотат без изобщо да ползват клетката. ПГ ера с повече бруталност няма. Това е ръба, на който Федерацията може да стои. Една идейка в повече и лиценза им за ПГ изхвръква.
Маркчетата да харесват Ортън...да, биха го направили. Но не всички. Не и достатъчно народ. Ортън просто не го виждам заобиколен от дечурлига. Пак ще дам Остин за пример - и за него много деца са му били фенове, но основния гръб на който се градял, са били тийнейджърите-младежи. Затова е бил ТВ-14 за да привлече по-възрастна аудитория, която съответно ще си хареса бунтаря. Децата нямат такова мислене и малко от тях биха разбрали колко велик образ е бунтаря Остин - те харесват по-героичния тип като Сина. Сина не е станал герой щото така са е сетил, а защото децата търсят героя. Ако махнат героя Сина, трябва да го заменят с друг герой. А Ортън в сегашния си вид няма такава аура според мен. На Винс не му трябва да удовлетворява малцинството което харесва Ортън, пред безбройния брой деца, който си искат супергероя. Да, в момента Ортън набира повече подкрепа от публиката и това в крайна сметка може и да изиграе роля, но аз не съм чак толкова голям оптимист.
Не досаждаш повтарям. Аз също искам да споделям за кеча. Виж, ако вземе да ме разпитваш за гримчета и обички - тогава може и да досадиш.
Любима фраза - ами би трябвало да му е запазената марка Do you smell what the Rock is cooking? Засега като любимо ППВ на 2010 ми се очертава Money in the bank. Но е минала едва половината година. Надявам се да има какво още да покажат поне тая неделя. | |
| | | rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Сря Авг 11, 2010 8:44 pm | |
| Защо точно MiTB? Кой мач ти хареса най-много? Следователно, защо? А кой е най-слабият турнир от показаното за 2010, според теб? | |
| | | LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Сря Авг 11, 2010 8:52 pm | |
| Защото направиха много добри мачове с куфарчетата. Имаше по-добра атмосфера и повече емоция от останалите турнири поне за мен. А и немалко от това ме спечели заради кешването на Кейн. Понякога и тези емоции надделяват в оценката. Все пак не е само мачовете, но и забавлението. А аз определено на друг турнир тая година не се бях така забавлявал.
Най - слаб турнир като цялостно излъчване и атмосфера бих посочил Over the limit. И мачовете не бяха кой знае какви и атмосферата не беше достатъчно надъхваща - изобщо не ме хвана тоя турнир. | |
| | | LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Чет Авг 12, 2010 3:16 am | |
| | |
| | | rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Чет Авг 12, 2010 3:19 am | |
| | |
| | | rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Пет Авг 13, 2010 3:23 am | |
| Я, тъкмо го отварях. Сега ще го и прочета. | |
| | | rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Пет Авг 13, 2010 4:12 am | |
| Дам пича добре се е справил .Точно такова нещо търся. Изключително е полезно. Дано продължава в същия дух. | |
| | | rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Пет Авг 13, 2010 4:18 pm | |
| Е, то и аз не съм чак толкова навътре в детайлите - та хубаво си поцвилих то кеф гледайки клипчетата за пръв път. Особено сегмента където Кейн дойде да помага на Гробаря и ги разхвърляше като мравчици по пода. Тука много добре се вижда каква машина за убиване е бил Кейн и защо аджеба толкова му са се кефели. А мачът на Мелето, няма такъв завършек просто, всичко е изпипано да те държи в напрежение(не че повярвах, че Гробаря си стои мирно в ковчега и не е офейкал през дупката отдолу де). Точно такова нещо търсех през последните месеци - хем да проследява важните детайли, хем и да не е прекалено дълго, пък и като има клипчета още по-добре. Радокс е машина, човече! | |
| | | rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Пет Авг 13, 2010 5:10 pm | |
| Че темите му са яки, спор няма - малко повечко си пада по форумните мелодрами (разглеждал съм архива), но туй не влияе върху темите. Е, то щото аз пък не съм същия. Изобщо нямам топките да тръгна да пиша коментари на шоутата там. Само като видя какви обстойни фермани изписват и ми става лошо. Предпочитам да чета, вместо да се излагам с глупости. Има кой да пише там стойностни мнения. А да ти раправя гледах миналата седмица ревю на аркадна игра за кеча от 1995г. Няма такъв сеир просто. Федерацията са направили кратко филмче към играта, в което да я рекламират и съответно да обяснят екстрите в нея. Като филмчето е направено само от звездите на Федерацията. Гледаш как Шон Майкълс, Рамон, Гробаря обясняват играта, ама със образите си. Голямо чудо е да ги гледаш как са вживяват. Но върха на сладоледа беше с Брет Харт. Изкараха го, че той видиш ли, бил дал идеята за игрта и че той я бил разработвал с останалите дизайнери. Не само това ами даваха и кадри как работи, как обсъжда с останалия дизайнери играта. Нищо лошо - само дето и той си беше с гимика. Как си го представяш навлякъл розовото трико и с това отива на работа. С трикото! И го дават как ходи до магазина с него. Пукнах са! | |
| | | LightOne Неспасяем
| | | | rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Нед Авг 15, 2010 2:00 am | |
| Блааа, пропуснала съм "ш"-то. Сории.. ;д Иначе аз да питам "дъртия дядка" какво мисли за темата? | |
| | | LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Нед Авг 15, 2010 2:08 am | |
| Ах., значи няма пиячка? Дядо няма нищо против теми, стимулиращи мозъчните клетки за хубави дълги описателни постове, които да ти е кеф да четеш. За такова чудо се боря. Жалко само че не на мен се падна честа да се сетя. Няма да се заема веднага, но определено ще се включа утре-вдругиден. А твоя милост ще участва ли в темата? Знаем, че Сел не ти е приоритет. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! | |
| |
| | | | Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |