Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Нед Сеп 05, 2010 3:35 am
Неска като ми е тръгнало да намирам глупости....
selenagomezpregnant.com "This site does not claim that Selena is Pregnant, it only seeks to engage discussions about if she is pregnant, when she will be pregnant and by whom she will become pregnant"
~Ivssy` Неспасяем
Warn : ( : ☮ Брой мнения : 1743 Reputation : 8 Join date : 17.04.2010 Age : 27
Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Нед Сеп 05, 2010 3:44 am
Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Нед Сеп 05, 2010 4:13 am
И влакчето продължава.
Цитат :
Is it weird that i have a big crush on selena gomez and miley cyrus?
I'm a 52 year old trucker who has been married for over 20 years. I have 2 daughters who are 17 and 14. They watch a lot of Disney stuff and I kind of got hooked as well even though I pretend that I'm not interested. I really have a thing for Selena Gomez, Miley Cyrus, and Vanessa Hudgens. My wife caught me getting off to Selena's hot pics the other day and she kicked me out of the house. I'm staying at a motel now. It's very embarrassing if my daughters know about this. To further complicate matters, there is a girl from my daughter's class who looks like Selena and I have made inappropriate innuendos and physical contact with this particular girl, which embarrassed my daughter. Is this whole thing normal?
Това е топло, топло вчерашно... Ще ме побъркат с туй развинтено въображение...
Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Нед Сеп 05, 2010 4:42 pm
Кхъъъ и днеска пак съм на кеф. Вчера видето на Сел, днес пък трейлърче на сцена, която някои чакат от 17 години(йеп правилно виждате - 17)(за мен лично са шест). Кефът с който си го връткам днеска мога да го сравня само с вчерашния кеф на видеото на Сел. Знам, че тоя трейлър нищо не ви говори, ама аз ще си го пусна, да си изкарам и тука еуфорията.
My dearest Thom, when you receive this, you will be told I am dead. One day soon you, Mat Cauthon and another man may try to rescue me. If you do, it must be only you three. More or less would mean death for us all. Should you still decide to come for me? Young Mat knows the way. But come soon. For the end is close. And I may yet have a role to play. Let the Light keep you save. And perhaps I will see you again soon. Moiraine.
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Нед Сеп 05, 2010 5:17 pm
Сложил си си авки на мократа кокошчица! Ауу, хепи съм!
Alice~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6295 Reputation : 56 Join date : 10.11.2009 Age : 26 Местожителство : Варна
Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Нед Сеп 05, 2010 5:30 pm
Браво, браво. Дано нещо пак да те зарадва утре - гледа ли Мисия Лондон?
Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Нед Сеп 05, 2010 5:36 pm
Ами не съм го гледал още. И все противоположни мнения получавам за него. Ти хареса ли го?
И да питам някой може ли да обясни как става хавата с тия анимирани авки. Щото сега ма е фанало желание да поръчам авки и от трейлъра, ама знам ли дали само трябва да дам линк, за да се свали клипа от Ютуба или се иска да е качен някъде?
Alice~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6295 Reputation : 56 Join date : 10.11.2009 Age : 26 Местожителство : Варна
Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Нед Сеп 05, 2010 5:44 pm
Даваш линка и с YouTube Downloader Катето примерно ще го свали. Ами и аз не съм го гледала - чакам го още в нета...