| Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! | |
|
+22...:СиС:... xapricotkiss,, monini dessie.:) ~Rossita Сwет0с cMexypaH NoW i'm BITCH <3 *DanSs* The_vampire_girl vassy Kat3t0 ♥ ..:ŁŷuбζΞŦסּØסּ:.. =] foxxie. xxHeadfirst Alice~ candyx. . БетС :) rozaLie U make me so hot - NataLiya ~ LightOne 26 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
~Ivssy` Неспасяем
Warn : ( : ☮ Брой мнения : 1743 Reputation : 8 Join date : 17.04.2010 Age : 27
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Пет Апр 30, 2010 12:35 am | |
| Честно да си призная ,дразни ме заглавието на темата ти xD .. не си дядо. :D Та за кеча. Ами ,то тези сценаристи всичко оговарят. А ,като знам ,че някой са се пребивали взаимно с Гробаря [пример Батиста] такъв бой си хвърлят тези двамата ,че. Много несвързано говоря ;D ... аз ,се опитвам да разбера нали това, че гробаря е въскръснал е измислица за повече печалби. И той да всява све повече страх в хората около него. ;d | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Пет Апр 30, 2010 12:39 am | |
| В подфорумът е за флууд, нали? Може да си пиша, без да ми е разрешено. (: Както ти се месиш на всякъде, защо и аз да не го правя? Защо не станем всички идеалисти като теб? (: | |
|
| |
~Ivssy` Неспасяем
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Пет Апр 30, 2010 12:40 am | |
| Сега няма да правите скандал, нали ? . ;D ..
| |
|
| |
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Пет Апр 30, 2010 12:41 am | |
| Той не е свършвал, за да правим нов. | |
|
| |
LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Пет Апр 30, 2010 12:41 am | |
| Ами работното загавие беше "Оня глупак, дето са прави на всезнайко" но не звучеше...по-добре.
Да, възкресението си бе чист маркетингов ход - при това доста успешен. Но аз си предпочитам рокерския му образ и звука на мотора пред камбаните. Но сегашното положение много по-добре му отива - просто защота няма да е какво друго щом са те кръстили Гробар. | |
|
| |
~Ivssy` Неспасяем
| |
| |
LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Пет Апр 30, 2010 12:56 am | |
| Спокойно Чичи не съм те забравил. И да, смятам да го завърша. Смятам, че открих камъчето.
Не се меся навсякъде. Форумът е на всички и всички могат да си пишат - той е общодостъпен. Твърде ограничени са местата, за които да има табела "Частно парти" и да не е позволено на трето лице да пише. Споменах го онова, защото въпросът беше конкретен, а не насочен към всички останали.
Аз не съм писал там, където би се приело като "намеса". В момента ти се месиш в опит да дразниш - аз никога не съм писал с идеята да дразня когото и да е било. Можеш да пишеш тука - с това съм ОК - не съм обаче ОК, ако единствената ти цел е да дразниш.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------- Е, не може да се отрече, че тези трикове на Гробаря са доста ефектни и постигат желания резултат. И мен не ме кефи затъмняването, но то е нужна част от елемента на изненадата. | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Пет Апр 30, 2010 12:58 am | |
| О, така ли? А когато си "нанасяхме удари" с Рос, относно Сина и Логън, кой се намесваще непоканен? Кой? Аз? Нее.. Не!! НЕЕ!! | |
|
| |
LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Пет Апр 30, 2010 1:02 am | |
| Споменах нещо. Дразнене. Да съм го правил с едничката цел да ви дразня? | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Пет Апр 30, 2010 1:03 am | |
| Да. Дразнене. Мен ме дразнеше. И ти какво направи по въпроса? Продължи. И аз ще продължа. И не, няма да се измъкнеш. Нито темата ще се заключи, нито аз ще престана. Единственият начин е доста.. Хм, труден?! Но за теб няма трудни неща, забравих. | |
|
| |
LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Пет Апр 30, 2010 1:05 am | |
| Кой говори за заключване?
Я дай да видя за какво точно става въпрос, че не го помня, моля. | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Пет Апр 30, 2010 1:15 am | |
| Ти ръце нямаш ли? | |
|
| |
LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Пет Апр 30, 2010 1:17 am | |
| Ти си тази, която трябва да докаже обвинението си - но айде от мен да мине ще се постарая аз да го открия.
Ок - намерих го. И не е нищо повече от бъзик. Нито съм тръгнал на бой, нито съм го правил с единствената цел да се заяждам. И не знам какви сливи си имала в устата тогава, че да не кажеш едно просто "това е само между нас си". Да беше го казала, нямаше да продължа да пиша. Вместо това ми се пускат усмивки, който аз няма как да разтълкувам като враждебност.
Последната промяна е направена от LightOne на Пет Апр 30, 2010 1:35 am; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
~Ivssy` Неспасяем
| |
| |
LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Пет Апр 30, 2010 1:37 am | |
| Спокойно Ив - ние ако не си вземем дневната доза ще се побъркаме.
Та какви ги вършиш в момента? | |
|
| |
~Ivssy` Неспасяем
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Пет Апр 30, 2010 1:39 am | |
| Хмм .. слушам някаква непозната песен за мен по The Voise ;D ... вече се зарибих по нея . Ще трябва да изчакам края ,за да видя как се казва. ;[ :D Ти ? | |
|
| |
LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Пет Апр 30, 2010 1:41 am | |
| Ами мотам са из нета. Разглеждам форуми. Нищо особено. | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Пет Апр 30, 2010 1:45 am | |
| И моите коментари не са нищо повече от бъзици. За разлека от теб, аз различавам писането, от говоренето. Не съм имала никакви сливи, колкото и да ти се иска. А ти толкова ли си ПРОСТ, че да не можеш да се сетиш, че каквито ги "мършим" са си между нас? Както ти каза преди няколко поста, че въпросът ти е бил конкретен, и нашият разговор беше такъв, за който ти НЯМАШЕ никакво право да се намесваш. ТЪПАК! И мисля, че си наясно, че ги мразя тия усмивки, за да се досетиш как се обръщам.
| |
|
| |
~Ivssy` Неспасяем
| |
| |
LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Пет Апр 30, 2010 11:43 pm | |
| - Цитат :
- Както ти каза преди няколко поста, че въпросът ти е бил конкретен, и нашият разговор беше такъв, за който ти НЯМАШЕ никакво право да се намесваш.
Между въпрос отправен към някого и разговор в който не са определени участници има лееека разлика - малка, но я има. Не е въпросът в това дали се месиш или не. Както казах аз нямам проблем с това. Работата е там, че постът ти бе чисто и просто злоба. - Цитат :
- И мисля, че си наясно, че ги мразя тия усмивки, за да се досетиш как се обръщам.
А, връщай сега бумеранга. То и аз мислех, че доста неща са били очевидни, ама на - сеирът от недоразумения не свършва. Така че айде без този плаващ аргумент. - Цитат :
- И моите коментари не са нищо повече от бъзици
Поздравления! Нов вид бъзици си открила - бъзици от злоба. Не ми бяха известни до сега. - Цитат :
- ТЪПАК!
И разбира се, когато няма какво друго да кажеш - прибягваш до стария изпитан метод на малките надрундени дечица. Само дето той върви само при определени група от индивиди, за определен възрастов период. Ще загрееш ли, че с обиди нищо не постигаш, освен да си лееш злобичката? ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- - Цитат :
- Харесваш ли ,Майли ?
Не и визуално. Понякога ми се струва, че гримьорите й са слепи. Давай още въпроси, ако имаш желание. | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Пет Апр 30, 2010 11:49 pm | |
| Не ме познаваш. При мен бъзиците могат да са от всякакъв вид. Не си най-всезнаещият, за да знаеш всичко и да познаваш видовете бъзици и т.н. Много добре знам, че с обиди нищо не се постига. Особено при теб. Защото имаш голямо самочувствие, което стотици хора взети заедно, немогат да го образуват. Я да видим, да не би да си нещо от родът на безсмъртен, та да си изпитал всичко от тоя живот? Пф.. Аматьор. | |
|
| |
~Ivssy` Неспасяем
| |
| |
rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Съб Май 01, 2010 12:41 am | |
| Че неможе ли? Просто ми писна да го гледам как се прави на "кой съм аз"! (: И ти да беше от тогава, от когато съм аз щеше да го знаеш каква риба е. Но всеки си има мнение и е свободен да си го изрази, а аз така изразих моето. Ако не ти харесва, разбираемо е. ;] | |
|
| |
~Ivssy` Неспасяем
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Съб Май 01, 2010 12:45 am | |
| Нямам си ,и на представа каква риба е ,нито пък не искам и да узнавам. За мен ,е страхотен човек! И на мен ми е писнало ,вие да се правите на 'кой съм аз' ,ама не ви обиждам. Все пак той е доста по-голям от нас . И заслужава поне малко доказано уважение. ;] . [b] | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Съб Май 01, 2010 12:50 am | |
| Йес, бе! Още месец нямаш, правосъдие раздаваш. Няма лошо. Като батко Митко ли искаш да станеш? ;д И за мен имаше едно кратко време, в което беше "страхотен човек", но явно бързо разбрах за какво става дума. И много голямо уважение бяхме "получили" от него. Така че не го заслужава и от нас. Но както казах, съм от година в този форум и това означава, че знам как влезна, знам какъв беше, знам какъв е и сега. (: Уважение към него от моя страна ..Хм, може би ще е ДОСТА трудно.. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! | |
| |
|
| |
| Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! | |
|