| Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! | |
|
+22...:СиС:... xapricotkiss,, monini dessie.:) ~Rossita Сwет0с cMexypaH NoW i'm BITCH <3 *DanSs* The_vampire_girl vassy Kat3t0 ♥ ..:ŁŷuбζΞŦסּØסּ:.. =] foxxie. xxHeadfirst Alice~ candyx. . БетС :) rozaLie U make me so hot - NataLiya ~ LightOne 26 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Нед Мар 28, 2010 5:31 pm | |
| I knew it.
Това са постове отпреди половин година!!! Покажи нещо такова от поне последните два месеца. Ако ще си вадим стари ризи, какъв е смисъла? | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Нед Мар 28, 2010 5:34 pm | |
| Няма значение от кога са. Важното е, че показваш, че се мислиш за нещо повече. А и такова впечатление направи на всички още с влизането си във форума.. | |
|
| |
LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Нед Мар 28, 2010 5:39 pm | |
| Да, това не го отричам. Но нали досега това обяснявам на разбираем език.
Тоя период отмина! Аз израстнах заедно с вас.
В последните месеци моето отношение, моето мнение е коренно различно! Всички вие заедно го променихте! Аз ви уважавам! Вие сте равни на мен независимо от възрастта! В колко по-прав текст искаш да ти го кажа? Ония постове в началото са отдавна забравено минало! Нима ти не се промени през тая една година? Признавам това беше грешка. Голяма грешка. Която оттогава насетне с пълни сили се стремя да поправя. | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Нед Мар 28, 2010 5:43 pm | |
| Сиси, Тали.. Погледнете и се сетете за това, което ви писах в скайпа.
По темата. Много издребняваш, баси. Минал, не минал.. Ти така си го направи. Ако за теб е минал, е аз мога да те уверя, че за по-старите потребители (имам предвид тези, които са от повече време в форума) си пазят мнението за теб от "оно време", по твой речик. О, сега сме равни на теб, така ли? Ставаш смешен.. Прекалено смешен. | |
|
| |
LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Нед Мар 28, 2010 5:46 pm | |
| Значи човек не може да се промени? Не съм дал видни и ясни доказателства за промяната ми? Значи всички ще ме съдите за това какъв съм бил вчера, а не днес? Това вече е смешното. Защо не питаме и тия по-новите да кажат, а? И те ли ще твърдят, че с тях съм се отнасял така както го описваш? | |
|
| |
Kat3t0 ♥ Admin
Warn : ( : This ain't nothing but a summer jam ..(H) Брой мнения : 4134 Reputation : 129 Join date : 09.04.2009 Age : 28
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Нед Мар 28, 2010 5:48 pm | |
| ^^ За флууда, както каза Чичи, и аз още преди ти направих забележка. За мене флууд-а в темите за снимки примерно е много по-добре, отколкото безполезните мнения, в темите във "Всичко важно". Там точно трябва да е подредено, като влезе някой да прегледа темата, дали вече не е задаван същия въпрос, а не да чете флууд. | |
|
| |
LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Нед Мар 28, 2010 5:49 pm | |
| Ок, Кате. Това го разбрах. Там вече не пиша. | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Нед Мар 28, 2010 5:50 pm | |
| Те не знаят що за стока си, батко. Който е чел във "Селина или Селена", те знаят. А и новите потребители също могат да видят за какво става въпрос. Да съм казала, че не можеш да се промениш? Пък и да ти кажа.. За мен тези "видни доказателства", бе не са много видни. Продължаваш да се държиш като великият, който неможе да приеме, че греши. А защо да не си направя извоода от това какъв си бил и какъв си сега? Не, не е смешно. Не забравяй, че ми пише в биографията "реже ги". Така че, не е много добре да се захващаш в спор с мен..
А, сега защо не се опълчиш на Катето? Смешен си!
Последната промяна е направена от rozaLie на Нед Мар 28, 2010 5:52 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти | |
|
| |
Kat3t0 ♥ Admin
Warn : ( : This ain't nothing but a summer jam ..(H) Брой мнения : 4134 Reputation : 129 Join date : 09.04.2009 Age : 28
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Нед Мар 28, 2010 5:50 pm | |
| Добре, питайте новите .. питайте Мони примерно .. | |
|
| |
monini Неспасяем
Warn : ( : A day without you is a year without rain <333 Брой мнения : 3435 Reputation : 57 Join date : 07.10.2009 Age : 29 Местожителство : Сандански
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Нед Мар 28, 2010 5:53 pm | |
| Какво сега, защо ме намесвате?? Ами.. аз да си кажа честно нямам напълно изградено мнение.. В смилъл той Митко не ми е направил нищо човека.. Сега флууди малко - ама това доста хора го правят... Сега според мен един вид си плаща за старите грешки - това, което е правил преди му се връща днес може би...
Едит:Ии да, чела съм я темата там за Селена или Селина... Там наистина на места си бил доста брутален - налагал си се.. Ии оттогава може би ми е останало малко така... даже доста.. ;дд | |
|
| |
LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Нед Мар 28, 2010 5:58 pm | |
| Ама защо да се опълчвам на Катя бре? Тя говори за нещо съвсем друго! Ти си тази с доводите, че аз се държа ненормално с вас. - Цитат :
- За мен тези "видни доказателства", бе не са много видни
Когато плашеше че ще си тръгваш. Не бях ли аз тоя който пръв отказа да продължаваме. Аз спрях и оставих дргите да се оправят с тая ситуация. Когато хвърляше огън и жупел по мен - покажи един пост с който да съм ти отвърнал със същото дори и на ЛС! Нещо което със сигурност щях да сторя ако това беше се случило още в началото. Когато спорех с Вени - да съм използвал обидни квалификации. Аз ли бях тоя който я обиждаше. Не се ли опитвах със спокоен тон и разумни доводи да я оборя. Къде бе, къде беше прословутото ми високомерие в тези моменти? - Цитат :
- Прозължаваш да се държиш като великият, който неможе да приеме, че греши
Едва ли пазиш ЛС-а, на който в прав текст ти казах именно това. | |
|
| |
Alice~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6295 Reputation : 56 Join date : 10.11.2009 Age : 26 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Нед Мар 28, 2010 6:02 pm | |
| Абе хора ще престанете ли? Това вече го направихте на истински флууд - няма крив, няма и прав! Разберете се по скайп - тук още повече флуудите форума! | |
|
| |
monini Неспасяем
Warn : ( : A day without you is a year without rain <333 Брой мнения : 3435 Reputation : 57 Join date : 07.10.2009 Age : 29 Местожителство : Сандански
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Нед Мар 28, 2010 6:06 pm | |
| Е тук нали тук флууда е наволя..;дд
БТУ, нали знаете, че тя мрази да й викат Катя..;дд | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
| |
| |
LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Нед Мар 28, 2010 6:22 pm | |
| А аз не. Не говорех за флууда. Защото онова което ми каза нямаше нищо общо с флууда. Говореше за отношението ми към вас.
Ок. Какво искате от мен? Какво трябва да сторя, за да спрете да ме сравнявате с оня, който бях? На мен никак не ми е приятно това, че аз ви приех като нови приятели(колкото и да е условно), а се оказа че продължавате да ми точите ножове. Вие като не щете да се променяте, то аз искам. Кажете ми условията. | |
|
| |
Kat3t0 ♥ Admin
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Нед Мар 28, 2010 6:23 pm | |
| Бе той, не се опълчи за флууда, а за т'фа дали се е променил .. не се подмазва на мене, Чичи нали знаеш, че на теб ти е фен ;д
Едит: той пък Митко ме изпреварил, аз докато напиша .. ;д | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Нед Мар 28, 2010 6:26 pm | |
| Кате, Кате.. ;д Тихо, тихо, че ми е смешно.
Я си погледни предните страници, от къде започна всичко. Като ти дигнах уорна на 20%.. Айде, моля ти се. | |
|
| |
LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Нед Мар 28, 2010 6:27 pm | |
| Не. Почна от едно ЛС.
Нямам против, че ми вдигна уорна. Против съм мотивите ти за това действие. | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
| |
| |
LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Нед Мар 28, 2010 6:32 pm | |
| - Цитат :
- Ок.
Какво искате от мен? Какво трябва да сторя, за да спрете да ме сравнявате с оня, който бях? На мен никак не ми е приятно това, че аз ви приех като нови приятели(колкото и да е условно), а се оказа че продължавате да ми точите ножове. Вие като не щете да се променяте, то аз искам. Кажете ми условията. В момента сме на това. | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Нед Мар 28, 2010 6:33 pm | |
| Е, аз не мисля. Продължавай с опитите да се изкараш невинен. | |
|
| |
LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Нед Мар 28, 2010 6:36 pm | |
| Поисках в прав текст да ме оформите, така както подобава да бъде моето поведение тука. Не знам какво по-голямо желание да изразя, че аз съм тоя който бърка. Ако знаеш, кажи ми. | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
| |
| |
LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Нед Мар 28, 2010 6:39 pm | |
| За теб - ок. Едно изречение, а казва толкова много.
Някой друг желаещ? | |
|
| |
Alice~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6295 Reputation : 56 Join date : 10.11.2009 Age : 26 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Нед Мар 28, 2010 6:41 pm | |
| Митко, според мен всичко беше заради уорн-а, когато Ро ти го вдигна, тогава ти написа романът в темата.. Сега обърна темата на това дали си се променил - едва ли онова мнение беше за това! Ро не ти е вдигала уорна понеже е мислила, че ти лъжеш, че си се променил, за да бъте мнението от този тип.. Все още мога да се нарека нова във форума, но забелязвам нещата в него.. Просто онова нещо беше заради уорна ти.. За това ли го написа когато Ро ти го вдигна? Или просто тогава се сети... | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! | |
| |
|
| |
| Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! | |
|