Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bulgarian forum about Selena Gomez

ИндексИндекс  PortalPortal  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка!

Go down 
+22
...:СиС:...
xapricotkiss,,
monini
dessie.:)
~Rossita
Сwет0с
cMexypaH
NoW i'm BITCH <3
*DanSs*
The_vampire_girl
vassy
Kat3t0 ♥
..:ŁŷuбζΞŦסּØסּ:.. =]
foxxie.
xxHeadfirst
Alice~
candyx. .
БетС :)
rozaLie
U make me so hot
- NataLiya ~
LightOne
26 posters
Иди на страница : Previous  1, 2, 3 ... 20 ... 38  Next
АвторСъобщение
LightOne
Неспасяем
Неспасяем
LightOne

Warn :
Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! - Page 2 Left_bar_bleue5 / 1005 / 100Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! - Page 2 Right_bar_bleue

( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©®
Брой мнения : 8611

Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка!   Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! - Page 2 Icon_minitimeСря Дек 02, 2009 3:25 am

Пфф каква съм заспа.
Забрайх да кажа друго любимо нещо.
Гледам много сериали. Повече сериали съм свалил на компа отколкот филми. Всяка седмица си разпускам с епизоди от 4-5 сериалчета, които следя. По-добре от някакви екшън бози.
Върнете се в началото Go down
- NataLiya ~
Неспасяем
Неспасяем

Warn :
Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! - Page 2 Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! - Page 2 Right_bar_bleue

Брой мнения : 6146

ПисанеЗаглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка!   Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! - Page 2 Icon_minitimeСря Дек 02, 2009 3:33 am

LightOne написа:
Емануела. (С която имах любопитна случка в Градската градина в центъра на Пловдив ah )

.

Мм ще ни разкажешш ли?? tongue
LightOne
Неспасяем
Неспасяем
LightOne

Warn :
Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! - Page 2 Left_bar_bleue5 / 1005 / 100Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! - Page 2 Right_bar_bleue

ПисанеЗаглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка!   Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! - Page 2 Icon_minitimeСря Дек 02, 2009 3:42 am

Ми то не е кой знае какво...
Април тая година.
Връщах се от едни дълги лекции с една колежка и минавахме през градината. Бях много жаден и реших да пийна от чешмата (тая до пощата) и отивам аз нали, утолявам си жаждата. Изправям се и се обърщам. А срещу мене на една крачка стои Емануела. И ми вика "Ти знаеш ли, че съм по-тъпа от Памела Андерсън?" При кеото аз съвсем си глътнах езика и измънках "Да,добре" и си офейках по пътя.

Чак после схфанах цялата работа. Това е било част от играта на Слави "Бягство към победата" Епизодът в който те сниамаха в Плвдив заедно с Крум. Едно от наказаният им беше да отидат в центъра на Пловдив и да кажат на 30 души че са много тъпи (не можаха да си направят теста за интелигентност). И по една случайност аз се оказах от тия 30 човека. Само че за нещастие камерите са били по това време с Крум и аз не ги видях. Тъй че поне месец се чудих какво аджеба беше тоя гръм от ясно небе? Съответно не разбрах че това е за шоуто. Поради което ми беше адски тъпо. Първо че реагирах адски тъпо и второ можеше по тв-то да ма дават. crying
- NataLiya ~
Неспасяем
Неспасяем

Warn :
Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! - Page 2 Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! - Page 2 Right_bar_bleue

Брой мнения : 6146

ПисанеЗаглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка!   Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! - Page 2 Icon_minitimeСря Дек 02, 2009 4:14 am

Хах,Яко .. ;п
LightOne
Неспасяем
Неспасяем
LightOne

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка!   Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! - Page 2 Icon_minitimeСря Дек 02, 2009 4:23 am

Яко ахъм.
То баси идиотщината. Абсолютно най-неочаквано да ти се изпречи красиво момиче, при това звезда (за стандарта на България), да ти изцепи възможно най-малоумния въпрос и как да му се не види да не си глътна езика. То аз по принцип не съм си от приказливите, ма тука съвсем я сгафих баси! 121

Е, ако беше Сел сигурно нямаше изобщо да помръдна от потрес, та камо ли да измрънкам нещо. :shok: (пфф я да 'зема да се събудя)
candyx. .
Неспасяем
Неспасяем
candyx. .

Warn :

( : И сърце,и душа,и каквото пожелаеш ще ти дам..Да бъдеш с мен сега. &amp;lt;3
Брой мнения : 2309

ПисанеЗаглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка!   Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! - Page 2 Icon_minitimeСря Дек 02, 2009 8:56 pm

Тааа етоо го и човека,на който не му писва да се заяжда /казвам очевадното/
Ето и мойте въпроси:
*Защо толкова ти харесва това да се заяждаш?
*Как не ит писва?
*Обичаш ли да четеш?
*От колко време се занимаваш с четене на книги/литература/?
*Любима Книга?
*Любим писател/ка?
*Защо не учиш 'Висше образование' След като се смяташ за по-компетентният тук?
Еми засега само това се сещам ;дд.Бай.
LightOne
Неспасяем
Неспасяем
LightOne

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка!   Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! - Page 2 Icon_minitimeСря Дек 02, 2009 9:14 pm

Цитат :
Обичам да се заяждам на дребно и да флуудя, което също прекрасно знаете

Е, аз пък съм си го изкарал черно на бело, направо да ти избоде очите. (ко' ще се занимавам да ги вадя) wink

*Защо толкова ти харесва това да се заяждаш?

Ъъъ...стандартния отговор - щото ми е кеф и става голяма лудница после. (макар че честно - кога съм бил груб в заяжданията си? huh )

*Как не ит писва?

Нема как да ми писне. Щото това "заяждане" тепърва го преоткривам тука. На другите форуми изобщо не може да се каже че ползвам тоя подход, тъй че скоро няма да му видим края. dance

*Обичаш ли да четеш?

ОБОЖАВАМ да чета. Стига да е художествена литература. Пък особено фентъзи ли е забравете да си дигна носа от книгата, ако ще и Сел да ми звъни. (хайде бе! xa )

От колко време се занимаваш с четене на книги/литература/?

Ми хъм от малко млекопитаещо. Като дете си събирах комикси и си ги четях. Научил съм се да чета още преди да отида на училище. "Професионалното" изкривяване дойде към 13-та година, когато прочетох първото си фентъзи и оттам като се почна едно четене, мамата си трака. ah
Дори толкова ме 'фана, че седнах и да създавам писмени творения.

Защо не учиш 'Висше образование' След като се смяташ за по-компетентният тук?

Аз изобщо не съм споменавал такова нещо. Откъде знаеш, че не съм студент?

Да се върна на "заяждането", не знам що толкова ми се зорите. Аз не го смятам за такова, а за некви лигави бъзици. Досега никога не съм използвал злобен език, никого не съм обиждал, че да приемате "заяждането" за нещо сериозно, което заслужава дрязги. blink
candyx. .
Неспасяем
Неспасяем
candyx. .

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка!   Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! - Page 2 Icon_minitimeСря Дек 02, 2009 9:24 pm

Цитат :
Аз изобщо не съм споменавал такова нещо. Откъде знаеш, че не съм студент?

Аз незнам,че си студент просто попринципно казаноби трябвало затова ти зададох въпроса..та ти не ми отговори такаче пак ще те попитам Студент ли си?

Цитат :
Аз не го смятам за такова, а за некви лигави бъзици. Досега никога не съм използвал злобен език, никого не съм обиждал, че да приемате "заяждането" за нещо сериозно, което заслужава дрязги.

Може и да е бъзик,но щом е бъзик,защо винаги след някое твое мнение /пост/ избухва война в темата?
LightOne
Неспасяем
Неспасяем
LightOne

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка!   Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! - Page 2 Icon_minitimeСря Дек 02, 2009 9:33 pm

Да, студент съм.

Защото вие го възприемате като обявяване на война. wacko
Верно целта на бъзика е да предизвика реакция. Но целта на бъзиците ми никога не е било "айде да се бием", а да си изкараме приятно и весело. Обикновено на бъзици отвръщам с подобни средства. И оттам става едно шоу в най-добрия дух. Не сте свикнали с такъв подход ли, винаги сте се конфронтирали насериозно един другиму, що ли? Не знам, защо трябва на очевиден бъзик, очевидно не съдържащ злоба или обида, да се третира все едно съм обявил Трета Форумна Война. dull
candyx. .
Неспасяем
Неспасяем
candyx. .

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка!   Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! - Page 2 Icon_minitimeСря Дек 02, 2009 9:39 pm

rofl rofl rofl rofl

Цитат :
Не сте свикнали с такъв подход ли, винаги сте се конфронтирали насериозно един другиму

Извинявай,но ако си забелязал в темите който си правят за представяне има много базици,но проблема е там,че ти явно си по-голям и от там възрастовата граница е голяма и за теб това е базик,но ние го приемаме така,а като вид заяждане,защото се пак ние сме на 10-11-12-13-14-...-21,има голяма разлика между теб и едно 10 годишно момиче цели 11 години,няма как този твой бъзик момичето да не го приеме йато заяждане схващаш ли?
LightOne
Неспасяем
Неспасяем
LightOne

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка!   Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! - Page 2 Icon_minitimeСря Дек 02, 2009 9:50 pm

Забелязал съм естествено. Ама като не знаех причини, други не ми дойдоха на акъла.

ъъъ.. и какво излиза от цялата работа? Искате да ви третирам като равни и да комуникирам с вас, както с хора на моята възраст...а пък сега излиза друго - да ви увивам в пеленки. Щото аз това схванах от поста ти. blink

Как да си правя фъна тука тогава? Приемам предложения с широко отворени обятия? hug
candyx. .
Неспасяем
Неспасяем
candyx. .

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка!   Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! - Page 2 Icon_minitimeСря Дек 02, 2009 9:56 pm

Цитат :
ъъъ.. и какво излиза от цялата работа? Искате да ви третирам като равни и да комуникирам с вас, както с хора на моята възраст...а пък сега излиза друго - да ви увивам в пеленки. Щото аз това схванах от поста ти.

Всъщност не това искаме,нито на ни увиваш в пеленки rofl rofl rofl rofl rofl.Напротив бади си себе си,това не ти пречи,но искаме само да си мериш приказките,защото понякога ставаш найстина дразнещ wink

Последната промяна е направена от Debby<3 на Сря Дек 02, 2009 10:40 pm; мнението е било променяно общо 1 път
LightOne
Неспасяем
Неспасяем
LightOne

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка!   Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! - Page 2 Icon_minitimeСря Дек 02, 2009 10:02 pm

Е, добре де. Какво по-голямо мерене от това да не ползвам злоба и обиди в постовете? Всичко което не включва тези две квалификации са според мен най-нормални постове. unsure

("увивам" ли цитираш, щото в първия момент се стреснах как ще ва "убия"?)
U make me so hot
Неспасяем
Неспасяем
U make me so hot

Warn :

Брой мнения : 2198

ПисанеЗаглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка!   Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! - Page 2 Icon_minitimeСря Дек 02, 2009 10:11 pm

Debby<3 написа:
Цитат :
ъъъ.. и какво излиза от цялата работа? Искате да ви третирам като равни и да комуникирам с вас, както с хора на моята възраст...а пък сега излиза друго - да ви увивам в пеленки. Щото аз това схванах от поста ти.

Всъщност не това искаме,нито на ни убиваш в пеленки rofl rofl rofl rofl rofl.Напротив бади си себе си,това не ти пречи,но искаме само да си мериш приказките,защото понякога ставаш найстина дразнещ wink

Не Вени жестока си xa
Аз се съмнявам ,че може да увие в пеленки някой ако има някоя 7годишна тук може.
Казваме ти че това твойте на са бъзици а усторумни отговори от теб.
И да понякога наистина си дразнещ
Успех ;d
LightOne
Неспасяем
Неспасяем
LightOne

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка!   Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! - Page 2 Icon_minitimeСря Дек 02, 2009 10:18 pm

Цитат :
Нема как да ми писне. Щото това "заяждане" ... тъй че скоро няма да му видим края.

alone alone alone alone alone
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :
Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! - Page 2 Left_bar_bleue10 / 10010 / 100Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! - Page 2 Right_bar_bleue

( : happiness is the key to success.
Брой мнения : 15926
Местожителство : Пловдив

ПисанеЗаглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка!   Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! - Page 2 Icon_minitimeСря Дек 02, 2009 10:19 pm

Стига бе! В момента сами си го предизвиквате!
https://twitter.com/#!/rozaLiex
U make me so hot
Неспасяем
Неспасяем
U make me so hot

Warn :

Брой мнения : 2198

ПисанеЗаглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка!   Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! - Page 2 Icon_minitimeСря Дек 02, 2009 10:22 pm

Ма Чучулинке как го предизвикваме бе! С Вени изказваме мнение unsure
Нали е позволено или не даваш?
LightOne
Неспасяем
Неспасяем
LightOne

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка!   Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! - Page 2 Icon_minitimeСря Дек 02, 2009 10:24 pm

Не и такива по които мога да развия два романа и да остроумнича, да остроумнича... xex
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :
Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! - Page 2 Left_bar_bleue10 / 10010 / 100Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! - Page 2 Right_bar_bleue

ПисанеЗаглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка!   Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! - Page 2 Icon_minitimeСря Дек 02, 2009 10:28 pm

Не, имам предвид, че Вени написа в поста си /първия/ че е човекът който..бла бла бла.. и от там се почна и вместо единя да млъкне или да каже край вие продължавате, после се оплаквате, че има спор. Аз не ви забранявам, да си изказвате мнението, но е най-добре който и да го изказва да не кара Митко да пише.. 243364566456464357345745745 страницови романи.. ;д wacko
LightOne
Неспасяем
Неспасяем
LightOne

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка!   Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! - Page 2 Icon_minitimeСря Дек 02, 2009 10:34 pm

Е, Чичи, в случая имаше значение.
Щото аз НАИСТИНА не разбирах, що бъзиците ми се възприемат като обявяване на война.
Ся' ми е малко по-ясно.
candyx. .
Неспасяем
Неспасяем
candyx. .

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка!   Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! - Page 2 Icon_minitimeСря Дек 02, 2009 10:44 pm

Аз не спора,нито псувам в момента,простов момента гводя един зрял разговор без лиготий *учудена че го казва*,просто му казвам,че има хора във форума,който възприемат мението му като заяждане и от там почва война...схващаш ли?
Та не исках да кажа 'Убиваш' исках да кажа 'Увиваш' просто си мислех за смърт и това написах без да искам ;дд
Таа въпроса ми е Любима книга?
LightOne
Неспасяем
Неспасяем
LightOne

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка!   Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! - Page 2 Icon_minitimeСря Дек 02, 2009 11:03 pm

Ей ти го направо христоматиен пример за това как се почват "войни". Можеше първия абзац да си го приключиш с многоточието и всеки по пътя си(поне в голям процент от случаите), ма с това "схващаш ли?" 100 процента как да не ти реагира и да почнат едни обяснения, едни чудесии... dull

И сериозно? Мислила си за смърт в разговор с мен? Такива ли асоциации навявам ? wacko

Любими книги бол sun
Намислил съм към края на седмицата като си седна на компа и ако не ме мързи да постна една статийка за фентъзи жанра, та там по-обстойно ще развия любимците си.
Сега само ще нахвърля заглавия - "Колелото на Времето", "Хрониките на Амбър", "Дядо Прас" "Цветът на магията", "Маджипурски хроники" "Принцът на нищото", "Warbreaker" и айде "Хари Потър"
От фантастиката са ми "Пътеводител на Галактическия стопаджия" и "1984".
От кримките любимец ми е Реймънд Чандлър, създател на детектив Филип Марлоу.
От по-древните романи - са ми "Чичо Томовата колиба" и "Клетниците"
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка!   Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! - Page 2 Icon_minitimeНед Дек 13, 2009 5:07 pm

Кое е най-голямото предизвикателство, което би направил за Сел?
*не се приемат отговори от сорта на "незнам", "всичко", и така нататък. Искам точен отговор. Пример:
"Бих скочила от небостъргач за нея.."..

Чичи [:
LightOne
Неспасяем
Неспасяем
LightOne

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка!   Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! - Page 2 Icon_minitimeНед Дек 13, 2009 5:59 pm

Бих отвлякъл Майли. xa Бъзикам се.

Не съм привърженик на идеята да правя опасни за живота изпълнения, за да ме забележи. Нема смисъл от такова нещо.

Виж за да привлека вниманието й - би могло да помогне, ако проникна в дома й. Да й се обаждам всеки ден и само да дишам тежко в слушалката. Май се получи образа на психично болен фен, ама това си е предизвикателство все пак. think
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка!   Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! - Page 2 Icon_minitimeНед Дек 13, 2009 6:01 pm

Хах ;д..
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка!   Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! - Page 2 Icon_minitime

Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка!
Върнете се в началото 
Страница 2 от 38Иди на страница : Previous  1, 2, 3 ... 20 ... 38  Next
 Similar topics
-
» АЗ ДЯДО ГОШО!!!
» Дядо Коледа
» Какво ми донесе Дядо Коледа?
» Бийбър ще празнува с баба си и дядо си!
» КАКВО ПОВЕЧЕ ИСКАТЕ БАБА ВИ И ДЯДО ВИ ТРУШИЯ ЛИ ДА ПРАВЯТ ИЛИ ДА СТОЯ ИЗ ИНТЕРТА?

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Selena Gomez BG Forum :: Служебни :: Кошче-
Идете на:  

Tyxo.bg counter
Free forum | ©phpBB | Поддръжка на форума | Сигнал за злоупотреба | Cookies | Последните дискусии