| Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! | |
|
+22...:СиС:... xapricotkiss,, monini dessie.:) ~Rossita Сwет0с cMexypaH NoW i'm BITCH <3 *DanSs* The_vampire_girl vassy Kat3t0 ♥ ..:ŁŷuбζΞŦסּØסּ:.. =] foxxie. xxHeadfirst Alice~ candyx. . БетС :) rozaLie U make me so hot - NataLiya ~ LightOne 26 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Сря Дек 02, 2009 3:25 am | |
| Пфф каква съм заспа. Забрайх да кажа друго любимо нещо. Гледам много сериали. Повече сериали съм свалил на компа отколкот филми. Всяка седмица си разпускам с епизоди от 4-5 сериалчета, които следя. По-добре от някакви екшън бози. | |
|
| |
- NataLiya ~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6146 Reputation : 76 Join date : 26.04.2009 Age : 29
| |
| |
LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Сря Дек 02, 2009 3:42 am | |
| Ми то не е кой знае какво... Април тая година. Връщах се от едни дълги лекции с една колежка и минавахме през градината. Бях много жаден и реших да пийна от чешмата (тая до пощата) и отивам аз нали, утолявам си жаждата. Изправям се и се обърщам. А срещу мене на една крачка стои Емануела. И ми вика "Ти знаеш ли, че съм по-тъпа от Памела Андерсън?" При кеото аз съвсем си глътнах езика и измънках "Да,добре" и си офейках по пътя. Чак после схфанах цялата работа. Това е било част от играта на Слави "Бягство към победата" Епизодът в който те сниамаха в Плвдив заедно с Крум. Едно от наказаният им беше да отидат в центъра на Пловдив и да кажат на 30 души че са много тъпи (не можаха да си направят теста за интелигентност). И по една случайност аз се оказах от тия 30 човека. Само че за нещастие камерите са били по това време с Крум и аз не ги видях. Тъй че поне месец се чудих какво аджеба беше тоя гръм от ясно небе? Съответно не разбрах че това е за шоуто. Поради което ми беше адски тъпо. Първо че реагирах адски тъпо и второ можеше по тв-то да ма дават. | |
|
| |
- NataLiya ~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6146 Reputation : 76 Join date : 26.04.2009 Age : 29
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Сря Дек 02, 2009 4:14 am | |
| | |
|
| |
LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Сря Дек 02, 2009 4:23 am | |
| Яко ахъм. То баси идиотщината. Абсолютно най-неочаквано да ти се изпречи красиво момиче, при това звезда (за стандарта на България), да ти изцепи възможно най-малоумния въпрос и как да му се не види да не си глътна езика. То аз по принцип не съм си от приказливите, ма тука съвсем я сгафих баси! Е, ако беше Сел сигурно нямаше изобщо да помръдна от потрес, та камо ли да измрънкам нещо. (пфф я да 'зема да се събудя) | |
|
| |
candyx. . Неспасяем
Warn : ( : И сърце,и душа,и каквото пожелаеш ще ти дам..Да бъдеш с мен сега. &lt;3 Брой мнения : 2309 Reputation : 22 Join date : 18.06.2009 Age : 28
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Сря Дек 02, 2009 8:56 pm | |
| Тааа етоо го и човека,на който не му писва да се заяжда /казвам очевадното/ Ето и мойте въпроси: *Защо толкова ти харесва това да се заяждаш? *Как не ит писва? *Обичаш ли да четеш? *От колко време се занимаваш с четене на книги/литература/? *Любима Книга? *Любим писател/ка? *Защо не учиш 'Висше образование' След като се смяташ за по-компетентният тук? Еми засега само това се сещам ;дд.Бай. | |
|
| |
LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Сря Дек 02, 2009 9:14 pm | |
| - Цитат :
- Обичам да се заяждам на дребно и да флуудя, което също прекрасно знаете
Е, аз пък съм си го изкарал черно на бело, направо да ти избоде очите. (ко' ще се занимавам да ги вадя) *Защо толкова ти харесва това да се заяждаш?Ъъъ...стандартния отговор - щото ми е кеф и става голяма лудница после. (макар че честно - кога съм бил груб в заяжданията си? ) *Как не ит писва?Нема как да ми писне. Щото това "заяждане" тепърва го преоткривам тука. На другите форуми изобщо не може да се каже че ползвам тоя подход, тъй че скоро няма да му видим края. *Обичаш ли да четеш?ОБОЖАВАМ да чета. Стига да е художествена литература. Пък особено фентъзи ли е забравете да си дигна носа от книгата, ако ще и Сел да ми звъни. (хайде бе! ) От колко време се занимаваш с четене на книги/литература/?Ми хъм от малко млекопитаещо. Като дете си събирах комикси и си ги четях. Научил съм се да чета още преди да отида на училище. "Професионалното" изкривяване дойде към 13-та година, когато прочетох първото си фентъзи и оттам като се почна едно четене, мамата си трака. Дори толкова ме 'фана, че седнах и да създавам писмени творения. Защо не учиш 'Висше образование' След като се смяташ за по-компетентният тук?Аз изобщо не съм споменавал такова нещо. Откъде знаеш, че не съм студент? Да се върна на "заяждането", не знам що толкова ми се зорите. Аз не го смятам за такова, а за некви лигави бъзици. Досега никога не съм използвал злобен език, никого не съм обиждал, че да приемате "заяждането" за нещо сериозно, което заслужава дрязги. | |
|
| |
candyx. . Неспасяем
Warn : ( : И сърце,и душа,и каквото пожелаеш ще ти дам..Да бъдеш с мен сега. &lt;3 Брой мнения : 2309 Reputation : 22 Join date : 18.06.2009 Age : 28
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Сря Дек 02, 2009 9:24 pm | |
| - Цитат :
- Аз изобщо не съм споменавал такова нещо. Откъде знаеш, че не съм студент?
Аз незнам,че си студент просто попринципно казаноби трябвало затова ти зададох въпроса..та ти не ми отговори такаче пак ще те попитам Студент ли си? - Цитат :
- Аз не го смятам за такова, а за некви лигави бъзици. Досега никога не съм използвал злобен език, никого не съм обиждал, че да приемате "заяждането" за нещо сериозно, което заслужава дрязги.
Може и да е бъзик,но щом е бъзик,защо винаги след някое твое мнение /пост/ избухва война в темата? | |
|
| |
LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Сря Дек 02, 2009 9:33 pm | |
| Да, студент съм. Защото вие го възприемате като обявяване на война. Верно целта на бъзика е да предизвика реакция. Но целта на бъзиците ми никога не е било "айде да се бием", а да си изкараме приятно и весело. Обикновено на бъзици отвръщам с подобни средства. И оттам става едно шоу в най-добрия дух. Не сте свикнали с такъв подход ли, винаги сте се конфронтирали насериозно един другиму, що ли? Не знам, защо трябва на очевиден бъзик, очевидно не съдържащ злоба или обида, да се третира все едно съм обявил Трета Форумна Война. | |
|
| |
candyx. . Неспасяем
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Сря Дек 02, 2009 9:39 pm | |
| | |
|
| |
LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Сря Дек 02, 2009 9:50 pm | |
| Забелязал съм естествено. Ама като не знаех причини, други не ми дойдоха на акъла. ъъъ.. и какво излиза от цялата работа? Искате да ви третирам като равни и да комуникирам с вас, както с хора на моята възраст...а пък сега излиза друго - да ви увивам в пеленки. Щото аз това схванах от поста ти. Как да си правя фъна тука тогава? Приемам предложения с широко отворени обятия? | |
|
| |
candyx. . Неспасяем
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Сря Дек 02, 2009 9:56 pm | |
|
Последната промяна е направена от Debby<3 на Сря Дек 02, 2009 10:40 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Сря Дек 02, 2009 10:02 pm | |
| Е, добре де. Какво по-голямо мерене от това да не ползвам злоба и обиди в постовете? Всичко което не включва тези две квалификации са според мен най-нормални постове. ("увивам" ли цитираш, щото в първия момент се стреснах как ще ва "убия"?) | |
|
| |
U make me so hot Неспасяем
Warn : Брой мнения : 2198 Reputation : 0 Join date : 24.08.2009 Age : 27
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Сря Дек 02, 2009 10:11 pm | |
| | |
|
| |
LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Сря Дек 02, 2009 10:18 pm | |
| | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Сря Дек 02, 2009 10:19 pm | |
| Стига бе! В момента сами си го предизвиквате! | |
|
| |
U make me so hot Неспасяем
Warn : Брой мнения : 2198 Reputation : 0 Join date : 24.08.2009 Age : 27
| |
| |
LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Сря Дек 02, 2009 10:24 pm | |
| Не и такива по които мога да развия два романа и да остроумнича, да остроумнича... | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| |
| |
LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Сря Дек 02, 2009 10:34 pm | |
| Е, Чичи, в случая имаше значение. Щото аз НАИСТИНА не разбирах, що бъзиците ми се възприемат като обявяване на война. Ся' ми е малко по-ясно. | |
|
| |
candyx. . Неспасяем
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Сря Дек 02, 2009 10:44 pm | |
| Аз не спора,нито псувам в момента,простов момента гводя един зрял разговор без лиготий *учудена че го казва*,просто му казвам,че има хора във форума,който възприемат мението му като заяждане и от там почва война...схващаш ли? Та не исках да кажа 'Убиваш' исках да кажа 'Увиваш' просто си мислех за смърт и това написах без да искам ;дд Таа въпроса ми е Любима книга? | |
|
| |
LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Сря Дек 02, 2009 11:03 pm | |
| Ей ти го направо христоматиен пример за това как се почват "войни". Можеше първия абзац да си го приключиш с многоточието и всеки по пътя си(поне в голям процент от случаите), ма с това "схващаш ли?" 100 процента как да не ти реагира и да почнат едни обяснения, едни чудесии... И сериозно? Мислила си за смърт в разговор с мен? Такива ли асоциации навявам ? Любими книги бол Намислил съм към края на седмицата като си седна на компа и ако не ме мързи да постна една статийка за фентъзи жанра, та там по-обстойно ще развия любимците си. Сега само ще нахвърля заглавия - "Колелото на Времето", "Хрониките на Амбър", "Дядо Прас" "Цветът на магията", "Маджипурски хроники" "Принцът на нищото", "Warbreaker" и айде "Хари Потър" От фантастиката са ми "Пътеводител на Галактическия стопаджия" и "1984". От кримките любимец ми е Реймънд Чандлър, създател на детектив Филип Марлоу. От по-древните романи - са ми "Чичо Томовата колиба" и "Клетниците" | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Нед Дек 13, 2009 5:07 pm | |
| Кое е най-голямото предизвикателство, което би направил за Сел? *не се приемат отговори от сорта на "незнам", "всичко", и така нататък. Искам точен отговор. Пример: "Бих скочила от небостъргач за нея..".. Чичи [: | |
|
| |
LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Нед Дек 13, 2009 5:59 pm | |
| Бих отвлякъл Майли. Бъзикам се. Не съм привърженик на идеята да правя опасни за живота изпълнения, за да ме забележи. Нема смисъл от такова нещо. Виж за да привлека вниманието й - би могло да помогне, ако проникна в дома й. Да й се обаждам всеки ден и само да дишам тежко в слушалката. Май се получи образа на психично болен фен, ама това си е предизвикателство все пак. | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Нед Дек 13, 2009 6:01 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! | |
| |
|
| |
| Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! | |
|