| “Whether you come back by film or by page, Hogwarts will always be there to welcome you home.” | |
|
+27*Радии <3 Barbie. Claudia Тuтu. ♥ Dirty Little Liar. Monitaa -A. *SelZzZ* Kimberly Crazy <33 Mиckey ;]] Нинзи ^ <3 ...:СиС:... The_vampire_girl ~Rossita vassy xxHeadfirst - NataLiya ~ candyx. . LightOne foxxie. БетС :) -freak Cookie *b* Kat3t0 ♥ U make me so hot rozaLie Alice~ 31 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Alice~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6295 Reputation : 56 Join date : 10.11.2009 Age : 26 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: “Whether you come back by film or by page, Hogwarts will always be there to welcome you home.” Пон Ное 30, 2009 5:41 pm | |
| Умирааааааам дайте въпроси | |
|
| |
foxxie. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 1281 Reputation : 3 Join date : 12.11.2009 Age : 26 Местожителство : Испания ;; До Гибралтар при мамуните ;д
| Заглавие: Re: “Whether you come back by film or by page, Hogwarts will always be there to welcome you home.” Пон Ное 30, 2009 5:43 pm | |
| искаш ли да си гадже с някой друг а не с гошо? можеш ли да пиеш през носа си? най-яко падане? искаш ли да се убиеш без да ти мигне окото? мислила ли си за скачане от прозореца? други въпроси? Мале, убих тА! Нали умираш .. | |
|
| |
foxxie. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 1281 Reputation : 3 Join date : 12.11.2009 Age : 26 Местожителство : Испания ;; До Гибралтар при мамуните ;д
| |
| |
Alice~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6295 Reputation : 56 Join date : 10.11.2009 Age : 26 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: “Whether you come back by film or by page, Hogwarts will always be there to welcome you home.” Пон Ное 30, 2009 5:46 pm | |
| 1. Еми не Да не се обижда господин Тиквичка ама ако може с Джъстин Бийбър 2. Охх ами да ти кажа не съм опитвала... Това е специалност на Сашо ;д 3. О, това го помня. На лагера пролетта щото имаше ски писта и тя ся в трева и аз от хълма скачам и се търкалям и после 10 минути немога да дойда на себе си ;д. 4. Да ти кажа , не - харесвам си живота... 5. Не - искам да тормозя още майка ми и и баща ми ... 6. ДаАаАа!!! | |
|
| |
foxxie. Неспасяем
| Заглавие: Re: “Whether you come back by film or by page, Hogwarts will always be there to welcome you home.” Пон Ное 30, 2009 5:50 pm | |
| ако сестра ти беше по-голяма от теб и все ти се караше, щеше ли да си пожелаеш да е малка или не? пуканки или чипс? дъвки или ония розовите бонбонки? майонеза или кетчуп? гърди или долнотУ? да умреш от яд или да умреш от гъделичане? училище или градина? още въпроси? | |
|
| |
Alice~ Неспасяем
| Заглавие: Re: “Whether you come back by film or by page, Hogwarts will always be there to welcome you home.” Пон Ное 30, 2009 5:52 pm | |
| ако сестра ти беше по-голяма от теб и все ти се караше, щеше ли да си пожелаеш да е малка или не? - естествено! пуканки или чипс? - чипс.. дъвки или ония розовите бонбонки? - дъвките мноу ясно. майонеза или кетчуп? - нито едно от двете гърди или долнотУ? Дидоууууу... Нито едното да умреш от яд или да умреш от гъделичане? гъдел ;д училище или градина? даскалоуу още въпроси? да - ама по-бързУ | |
|
| |
foxxie. Неспасяем
| Заглавие: Re: “Whether you come back by film or by page, Hogwarts will always be there to welcome you home.” Пон Ное 30, 2009 5:56 pm | |
| краставица или домат ? да умреш от яд или да умреш от завист ;Р ? Какво мислиш за Ангелина? Кисело мляко или кайма? Майонеза "Краси" или майонеза /от друга фирма ;д/ ? Вобще обичаш ли майонеза ? [rofl] Искаш ли сега да дойда до вас ? Писна ми от въпроси ... Айде ти задавай ся! | |
|
| |
Alice~ Неспасяем
| Заглавие: Re: “Whether you come back by film or by page, Hogwarts will always be there to welcome you home.” Пон Ное 30, 2009 5:58 pm | |
| 1. Краставица 2. От нищо ... 3. Знаеш ми мнението... същото като на майка ми 4. Офф нз 5. Не ям майонеза... 6. Не... 7. Идвай вааааа... 8. Няма пък пуу вчера цял ден ти писах ся си ти! | |
|
| |
foxxie. Неспасяем
| Заглавие: Re: “Whether you come back by film or by page, Hogwarts will always be there to welcome you home.” Пон Ное 30, 2009 6:03 pm | |
| харесваш ли иван? искаш ли да се ожениш за някой? защо си с подпис на николета лозанова? би ли яла развалена тор от животно за приятелите си? /т. де - лайна ;д/ а искаш ли вобще? математика или английски? що няма ми пишеш въпроси? кога ще тръгваш на даскало? кЪк си? неска до кой ша седиш? кат имам рд може ли да седна до теб? ко пр? ае бб | |
|
| |
Alice~ Неспасяем
| Заглавие: Re: “Whether you come back by film or by page, Hogwarts will always be there to welcome you home.” Пон Ное 30, 2009 6:07 pm | |
| 1. Аз и Прасчоо? Ниога...!!! 2. Ми за сега не! Сори Тикво 3. Ми нз кефи ме - не тва, че се разголва - просто по външен вид... 4. Ти луда ли си??? 5. Не! 6. Математика 7. Щото след малко ставам от компа... 8. След кажи-речи 40 мин. 9. Супер. 10. Е, до г-н Тиквичка ;д 11. Питай Тиквата - аз съм ЗА! 12. Незнам | |
|
| |
LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: Re: “Whether you come back by film or by page, Hogwarts will always be there to welcome you home.” Сря Дек 02, 2009 3:35 am | |
| Ъъъ 700 поста за 20 дни. Баси фурията! Момиче ти немаш ли куклички за играене, та спамиш наред? | |
|
| |
candyx. . Неспасяем
Warn : ( : И сърце,и душа,и каквото пожелаеш ще ти дам..Да бъдеш с мен сега. &lt;3 Брой мнения : 2309 Reputation : 22 Join date : 18.06.2009 Age : 28
| |
| |
LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: Re: “Whether you come back by film or by page, Hogwarts will always be there to welcome you home.” Сря Дек 02, 2009 8:57 pm | |
| Първо шъ ка'я - аз се бъзикам и ти се бъзикаш. Второ шъ ка'я - няма нужда да ми ги пращаш, аз си ги имам. Трето шъ ка'я - че вместо "пост" го смених със "спам", щото на практика всички тука си спамим наред. И четвърто шъ питам след като вече е пораснала за куклички (и що да пък да са в кавички, да не би да са били куклища?), с какво се занимава в свободното време си тогава? | |
|
| |
candyx. . Неспасяем
Warn : ( : И сърце,и душа,и каквото пожелаеш ще ти дам..Да бъдеш с мен сега. &lt;3 Брой мнения : 2309 Reputation : 22 Join date : 18.06.2009 Age : 28
| Заглавие: Re: “Whether you come back by film or by page, Hogwarts will always be there to welcome you home.” Сря Дек 02, 2009 9:06 pm | |
| - Цитат :
- и що да пък да са в кавички, да не би да са били куклища
Слагам го в кавички защото цитирам това което ти казваш,да съм казала 'куклища'? - Цитат :
- И четвърто шъ питам след като вече е пораснала за куклички с какво се занимава в свободното време си тогава?
Емм..има много неща на тоя свят: *Да излиза с приятелки в квартала. *Да излиза с приятелки по центъра. *Да гледа телевизия. *Да слуша музика. *Да чати. *да гледа филм/независимо дали ще е на компютъра или на телевизора/ *Да учи.. Има много неща който да прави,но е голяма за 'Куклички'! | |
|
| |
LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: “Whether you come back by film or by page, Hogwarts will always be there to welcome you home.” Сря Дек 02, 2009 9:16 pm | |
| Ъъъ това не е твоят топик, нали? Щото си питам създателката на тоя топик? | |
|
| |
candyx. . Неспасяем
| Заглавие: Re: “Whether you come back by film or by page, Hogwarts will always be there to welcome you home.” Сря Дек 02, 2009 9:27 pm | |
| Да,вярно е не е моята тема,но твоето реаргиране е много странно: - Цитат :
- Ъъъ 700 поста за 20 дни.Баси фурията!
Защо пък не?Не намирам нищо лошо в това да има 700 поста за 20 дни.Ако си има време момичето,защо да не пише? | |
|
| |
LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: “Whether you come back by film or by page, Hogwarts will always be there to welcome you home.” Сря Дек 02, 2009 9:37 pm | |
| Ми за моите стандарти това си е огромна цифра. А и не бях забелязвал досега някъде другаде тази експлозия от постове за толкова малко време. Затова и изразих очудването си (абсолютно добронамерено, без капчица злоба). И ако ти се отговаря на въпроси - в твоята тема та чакат два тамън. | |
|
| |
Alice~ Неспасяем
| Заглавие: Re: “Whether you come back by film or by page, Hogwarts will always be there to welcome you home.” Нед Дек 13, 2009 1:28 am | |
| Кога се е развило това тук хич не знам... Но просто аз обичам форумите както и този и може би за това са се наваксали толкова мнения... А за въпросите - чакам | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: “Whether you come back by film or by page, Hogwarts will always be there to welcome you home.” Нед Дек 13, 2009 1:29 am | |
| По-горе имаш зададени, на които не си отговорила! | |
|
| |
Alice~ Неспасяем
| Заглавие: Re: “Whether you come back by film or by page, Hogwarts will always be there to welcome you home.” Нед Дек 13, 2009 1:31 am | |
| О, не съм видяла... Ами какво мога да правя - като всеки обикновен човек на моята възраст които Вени изброи | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: “Whether you come back by film or by page, Hogwarts will always be there to welcome you home.” Нед Дек 13, 2009 4:57 am | |
| Гледаш ли Гасип Гърл? Любима песен на Джонасите? Какво мислиш за самостоятелната кариера на Ник? | |
|
| |
Alice~ Неспасяем
| Заглавие: Re: “Whether you come back by film or by page, Hogwarts will always be there to welcome you home.” Нед Дек 13, 2009 4:40 pm | |
| 1. Дамм гледам ги и се радвам, че ги пускаха по Нова ^^ 2. Труден въпрос... може би When you look me in the eyes... 3. Ами това си е негово решение и може би е до някаква степен добро - песента му Nick & the Administration - Who I am e доста добра така, че и другите сигурно ще са супер! хохо Теди, мерси за въпросите | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: “Whether you come back by film or by page, Hogwarts will always be there to welcome you home.” Нед Дек 13, 2009 4:45 pm | |
| Любимо момче от Гасип Гърл /ГГ/? Любимо момиче от ГГ? Блеър или Серина? Чък или Нейт? Дан или Чък? Джени или Блеър? Ванеса или Серина? | |
|
| |
Alice~ Неспасяем
| Заглавие: Re: “Whether you come back by film or by page, Hogwarts will always be there to welcome you home.” Нед Дек 13, 2009 5:06 pm | |
| Хмм може би Нейт.. Блеър! Ммм нз Блеър.. Нейт! Ми... Дан... Блеър! Серина!
хохо Теди | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: “Whether you come back by film or by page, Hogwarts will always be there to welcome you home.” Нед Дек 13, 2009 5:06 pm | |
| Кое е най-голямото предизвикателство, което би направила за Сел? *не се приемат отговори от сорта на "незнам", "всичко", и така нататък. Искам точен отговор. Пример: "Бих скочила от небостъргач за нея..".. Чичи [: | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: “Whether you come back by film or by page, Hogwarts will always be there to welcome you home.” | |
| |
|
| |
| “Whether you come back by film or by page, Hogwarts will always be there to welcome you home.” | |
|