| “Whether you come back by film or by page, Hogwarts will always be there to welcome you home.” | |
|
+27*Радии <3 Barbie. Claudia Тuтu. ♥ Dirty Little Liar. Monitaa -A. *SelZzZ* Kimberly Crazy <33 Mиckey ;]] Нинзи ^ <3 ...:СиС:... The_vampire_girl ~Rossita vassy xxHeadfirst - NataLiya ~ candyx. . LightOne foxxie. БетС :) -freak Cookie *b* Kat3t0 ♥ U make me so hot rozaLie Alice~ 31 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Alice~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6295 Reputation : 56 Join date : 10.11.2009 Age : 26 Местожителство : Варна
| Заглавие: “Whether you come back by film or by page, Hogwarts will always be there to welcome you home.” Вто Ное 10, 2009 1:03 am | |
| Такам здравейте всички фенове на Сели Казвам се Теди и съм от Варна. На 11 години съм имам тъмна коса и светли сини очи. Прекалено висока съм за годините ми - 163, но съм нищо в сравнение на моята съученичка Бори която е 175. Най-добри приятели.. хмм... имам така да се нарече ПРИЯТЕЛИ, но истинските са малко - Диди, Наско, Сиси, Дидка и Георги. От начало бях фенка на Майли и Селена, но в последните месеци Майли ми се стори нищо, а Сели - като някаква принцеска и от тогава мога да кажа, че тя 100 процента е моя идол. Ако някой има някакви въпроси към мен нека пише с радост ще Ви отговора! Нямаше какво да правя и реших да добавя още малко инфо... Уча в СОУ "Гео Милев" в най-шантавия 5-ти клас. Бяхме си 22 ама добавиха нови ученици и сме 29, а аз съм последния номер . Естествено за всички госпожи сме ужаса на ужасите. Имаме 1 олигофрен наречен Калоян - пълен малоумник... Отчаяно се опитва да си намери гадже, но не успява - момичето което харесва вече се отврати от него... От новите ученици бих казала, че всички са яки с изключение на 1. Естествено имаме си и враг в училище... Тоест имаме една хипер луда и страшна лелка която се казва Виличка. Всяко междучасие ходим да се бъзикаме с нея... Ко друго щях да ви казвам, а да сетих се. Стига ви толкова за класа ми. Аз съм спортен тип - просто обожавам спорта. Не, че съм много добра по физическо - провал съм само на скок на дължина от място . Любимите ми спортове са баскетбол и футбол. Естествено синя душа съм - само Левски! Вкъщи редовно си гледам мачовете на : Ман Ю., Реал Мадрид, Барса, Милан, Левски и Черно Море. Естествено както всички обожавам лагерите. Такива простотии сме правили с Атанас и Александър, че като се сетя ми идва да се напикая от смях . Любимия ми цвят е зелен. Ох боже каква съм тъпа забравих да кажа кога съм родена - на 20.08.1998. Рожденната ми дата съвпада с тази на Деми Ловато. Айде стига толкова - за другото питайте
Последната промяна е направена от Alice~ на Нед Авг 21, 2011 7:39 pm; мнението е било променяно общо 14 пъти | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: “Whether you come back by film or by page, Hogwarts will always be there to welcome you home.” Вто Ное 10, 2009 1:24 am | |
| Защо Майли ти се е сторила НИЩО? | |
|
| |
Alice~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6295 Reputation : 56 Join date : 10.11.2009 Age : 26 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: “Whether you come back by film or by page, Hogwarts will always be there to welcome you home.” Вто Ное 10, 2009 1:31 am | |
| Ами не искам да обиждам вас феновете на Майли аз все още я харесвам просто тогава сякаш все едно Сел и Майли бяха 2 кукли и изведнъж Сел сякаш заблестя и ме вплени повече от Майли. Все още си харесвам и двете, но Сел я харесвам повече и извинявайте ако съм казала нещо лошо за Майли! | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: “Whether you come back by film or by page, Hogwarts will always be there to welcome you home.” Вто Ное 10, 2009 1:32 am | |
| Ама аз не те питам как реши че Сел ти харесва повече, а как започна да мислиш че Майли е нищо? | |
|
| |
Alice~ Неспасяем
| Заглавие: Re: “Whether you come back by film or by page, Hogwarts will always be there to welcome you home.” Вто Ное 10, 2009 1:38 am | |
| Ами първо всички знаем, че излезе новия албум на Майли той ме плени, но в последствие взе малко да ми омръзва понеже аз съм малко странна и песните от албума бяха пободни като на всички от Дисни и от там Майли сякаш малко се снижи. Иначе преди това бях нейна фенка от 2007 насам. След това излезе албума на Сел - когато чух песните ми се сториха нещо различно от другите, започнах по-често да разглеждам сайтове на Сел, снимки... И изведнъж ми се стори това, че Сел е нещо по-добро от Майлз. Вмомента не съм на това мнение понеже отново се запалвам по Майли, но мисля, че няма толкова лесно да измести Сел както стана Сел да измести Майли. | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: “Whether you come back by film or by page, Hogwarts will always be there to welcome you home.” Вто Ное 10, 2009 1:44 am | |
| Ъм.. извинявам се че го казвам... и знам че след този мой пост всички ще започват да ми говорят и незнам си какво но само едно ще кажа, това, че Сели в момента е нашумяла, единствено защото издаде албумът си, неозначава че е изместила Майли! Защо? Защото Майли винаги ще си е на върха. Все пак Майли ила албуми, книги, сериал, филми и какво ли не. Айде.. очаквам бурята след поста ми. И знам че всички ще ми азвате "Какво правиш тук, след като не харесваш Сел?" Ами погледнете ми описанието. ;]
Относно теб, Теди още няколко въпроса.
1. Ако трябва да избираш между Сел и Майли ти ще избереш? 2. Гледаш ли Сървайвър? 3. Любима песен на Майли/Сел? | |
|
| |
U make me so hot Неспасяем
Warn : Брой мнения : 2198 Reputation : 0 Join date : 24.08.2009 Age : 27
| |
| |
rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: “Whether you come back by film or by page, Hogwarts will always be there to welcome you home.” Вто Ное 10, 2009 2:43 am | |
| Еми тя е написала на описанието си "Ако някой има някакви въпроси към мен нека пише с радост ще Ви отговора!" И реших да я попитам.. нещо лошо ли направих? ЕДИТ: За радост на всички повече никой нищо няма да питам..баси | |
|
| |
U make me so hot Неспасяем
Warn : Брой мнения : 2198 Reputation : 0 Join date : 24.08.2009 Age : 27
| |
| |
Alice~ Неспасяем
| Заглавие: Re: “Whether you come back by film or by page, Hogwarts will always be there to welcome you home.” Вто Ное 10, 2009 3:40 am | |
| Извинете ме, но нямах интернет и към Respect Records. - нищо лошо не си направила просто ти си си изявила мнението все пак всеки харесва каквото му допадне.
А сега съм въпросите и: 1. Ами предпочитам да избера Сели 2. Дам 3. На Майли - the climb а на Сели - I got u и naturallу
А сега към въпросчетата на ;ddlovato
1. I got U и Naturally 2. Ами всички ми харесват, но тази full circle незнам дали така се пишеше, но сякаш ми е малко странна.
И искам да се обърна към Respect Records. и всички във форума - извинявайте ако съм направила нещо лошо с мнението си, че изведнъж Майли ми се е сторила НИЩО, а и не мисля, че ще има някой който да се заяжда с теб - да тук е за фенове на Сел, но не виждам нищо лошо и феновете на Майли да са тук - просто няма нужда да мислиш, че сега ще те нападат нека спрем с това не искам да създавам неприятности с първите си постове в този чудесен форум. | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: “Whether you come back by film or by page, Hogwarts will always be there to welcome you home.” Вто Ное 10, 2009 3:45 am | |
| Че те вече ме нападнаха.. все едно. | |
|
| |
Kat3t0 ♥ Admin
Warn : ( : This ain't nothing but a summer jam ..(H) Брой мнения : 4134 Reputation : 129 Join date : 09.04.2009 Age : 28
| |
| |
rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: “Whether you come back by film or by page, Hogwarts will always be there to welcome you home.” Вто Ное 10, 2009 4:45 am | |
| Не се oпитвам да я убедя..изказвам мнение..но явно и това е забранено тук! | |
|
| |
Kat3t0 ♥ Admin
Warn : ( : This ain't nothing but a summer jam ..(H) Брой мнения : 4134 Reputation : 129 Join date : 09.04.2009 Age : 28
| Заглавие: Re: “Whether you come back by film or by page, Hogwarts will always be there to welcome you home.” Вто Ное 10, 2009 5:09 am | |
| Абе за мен си е точно обратното, но айде .. | |
|
| |
Alice~ Неспасяем
| Заглавие: Re: “Whether you come back by film or by page, Hogwarts will always be there to welcome you home.” Вто Ное 10, 2009 3:43 pm | |
| Към въпросите на Катето: 1. 1, 2 и няколко епизода от 3-ти 2. В защита на принцесата, Магьосниците от Уевърли Плейс филмът, Здрач 3. Математика щото ми е най-лесна и ест физическото И за тези които са нападнали Respect Records. - все пак аз написах, че ще отговоря на въпроси които все пак са в рамките на приемливото, а нейния е такъв така, че и отговорих. Това, че за нея Майли е нещо повече от Сел не означава, че тя мрази Селина за това няма нужда както тя казва да я "нападате". Но моля ви нека спрем това, че от тема за въпроси се превърна в спор. | |
|
| |
Alice~ Неспасяем
| Заглавие: Re: “Whether you come back by film or by page, Hogwarts will always be there to welcome you home.” Чет Ное 12, 2009 1:31 am | |
| Хора немога да повярвам но внимавайте!!! Чатенето с Чичи и Бети води до пристрастяване към Майли!!! Сега те ме накараха да я харесвам толкова колкото Сел Миси по-добре с два идола от колкото с 1 | |
|
| |
-freak Cookie *b* Неспасяем
Warn : ( : * Бiсkвiтka &lt;33 Брой мнения : 1082 Reputation : 1 Join date : 23.10.2009 Age : 25 Местожителство : Варна^^
| Заглавие: Re: “Whether you come back by film or by page, Hogwarts will always be there to welcome you home.” Чет Ное 12, 2009 1:35 am | |
| Браво.
Малко куесчънс от Мое Величество: 1.Как се запали по Селина? 2.Често ли се чешеш (Сори , но се интересувам дали и другите го правят)? 3.Как реши да се занимаваш с графиорство? 4.И аз съм от Варна. Та...какво мислиш за града? 5.Често ли хапваш в МакДоналдс? 6.Мол Варна или Фое мол?
Не съм много интилигентна. Сори за което. | |
|
| |
Alice~ Неспасяем
| Заглавие: Re: “Whether you come back by film or by page, Hogwarts will always be there to welcome you home.” Чет Ное 12, 2009 1:39 am | |
| - БуряНкъ написа:
- Браво.
Малко куесчънс от Мое Величество: 1.Как се запали по Селина? 2.Често ли се чешеш (Сори , но се интересувам дали и другите го правят)? 3.Как реши да се занимаваш с графиорство? 4.И аз съм от Варна. Та...какво мислиш за града? 5.Често ли хапваш в МакДоналдс? 6.Мол Варна или Фое мол?
Не съм много интилигентна. Сори за което. Споко интелигентна си! 1. Ами първо се запалих по Майли като гледах Хана Монтана в последствие започнах да разглеждам сайтове и там имаше нещо за Сели и щом я видях се влюбих в нея. 2. Ами да - мога да кажа, че книгите са моя страст 3. Ами моята най-добра приятелка Диди я гледах какви хубави графики правя и тя някак си ме убеди и започнах. 4. Ами чудесен - всичко на 6 - молове сега нови строят ще има къде да се мотая. 5. Ами да, но по малко едвам изяждам един чийзбургер, но Колата на минута я изпомпвам 6. Мол Варна заради моторите на последния етаж ПП Мерси мн за интересните въпроси! | |
|
| |
Warn : ( : * Бiсkвiтka &lt;33 Брой мнения : 1082 Reputation : 1 Join date : 23.10.2009 Age : 25 Местожителство : Варна^^
| Заглавие: Re: “Whether you come back by film or by page, Hogwarts will always be there to welcome you home.” Чет Ное 12, 2009 1:43 am | |
| Аз имах предвид ,,чешеш'' не ,,четеш'' , но нищо. Измисли нов въпрос. | |
|
| |
Alice~ Неспасяем
| Заглавие: Re: “Whether you come back by film or by page, Hogwarts will always be there to welcome you home.” Чет Ное 12, 2009 1:45 am | |
| О, сори ами да!
ПП ако имаш други въпроси задавай ако ще и 101 ми дай с радост ще ти отговоря | |
|
| |
| Заглавие: Re: “Whether you come back by film or by page, Hogwarts will always be there to welcome you home.” Чет Ное 12, 2009 1:52 am | |
| Ами...Ок.
1.Гледаш ли анимации? 2.Кои? 3.Яла ли си храна за животни (аз да)? 4.Сели или Майли (отговор и двете НЕ се приема)? 5.Деми или Сели (същото важи и за този въпрос)? 6.Харесваш ли близнаците Спраус? 7.Ако да ,,Дъ суит лайф оф Зак анд Коди'' или ,,Дъ суит лайф он дек''? 8.Любим цвят? 9.Имаш ли домашен любимец? 10.Колко плакати имаш в стаята? 11.Имаш ли домашен любимец? 12.Какъв и как се казва? 13.Кажи някоя интересна случка. 14.Каква е мечтата ти? 15.Ходила ли си в чужбина?
Олях се... | |
|
| |
БетС :) Неспасяем
Warn : ( : Do you remember? :) Брой мнения : 760 Reputation : 5 Join date : 09.04.2009
| Заглавие: Re: “Whether you come back by film or by page, Hogwarts will always be there to welcome you home.” Чет Ное 12, 2009 4:21 am | |
| Абе Теди... нещо пропускам.... кога сме се запознали, аз често пропускам, ама пак такова нещо да проспусна... би ли ми приомнила? | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: “Whether you come back by film or by page, Hogwarts will always be there to welcome you home.” Чет Ное 12, 2009 4:24 am | |
| Бети, ти я беше направила мод във форума на Майли. Беше miley_love .. сигурно сте си писали в чат стаята, или във нейната тема! | |
|
| |
БетС :) Неспасяем
Warn : ( : Do you remember? :) Брой мнения : 760 Reputation : 5 Join date : 09.04.2009
| Заглавие: Re: “Whether you come back by film or by page, Hogwarts will always be there to welcome you home.” Чет Ное 12, 2009 5:04 am | |
| Аааа е ти ли си? Ааа е здравей Как си? | |
|
| |
Alice~ Неспасяем
| Заглавие: Re: “Whether you come back by film or by page, Hogwarts will always be there to welcome you home.” Чет Ное 12, 2009 4:10 pm | |
| Ами супер малко се позабравихме Сега към въпросите на Борито 1. Естествено 2. Ами Мечо Пух, Мики Маус и вс по Диснито и Картууна предимно заради малката ми сестра... 3. Ами да - за мене малката ми сестра е животно , но иначе не 4. Ами сега нещо ми стана започнах с БФФ-то ми да правим сайта и на ново в нов домейн и отново се влюбвам в Майлз така, че в този момент може би МАЙЛИ 5. Сел ест 6. Дам 7. Дъ суит лайф от Дек 8. зелен 9. Не заради малката ми сестра 10. Много бяха, но стана прекалено грозно и сега са ми в една папка 11. както казах - не 12. - 13. Охх с моя лудия клас особено с авера ми Александър и Атанас само простотии прайм Ако започвам да ти разказвам ще се напикая от смях 14. Дам само фр ми я знаят понеже много искам да се сбъдне 15. Дам почти на всякъде където се сетиш ест не съм ходила на Южния полюс Ако имате още въпроси - думайте! | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: “Whether you come back by film or by page, Hogwarts will always be there to welcome you home.” | |
| |
|
| |
| “Whether you come back by film or by page, Hogwarts will always be there to welcome you home.” | |
|