| “Whether you come back by film or by page, Hogwarts will always be there to welcome you home.” | |
|
+27*Радии <3 Barbie. Claudia Тuтu. ♥ Dirty Little Liar. Monitaa -A. *SelZzZ* Kimberly Crazy <33 Mиckey ;]] Нинзи ^ <3 ...:СиС:... The_vampire_girl ~Rossita vassy xxHeadfirst - NataLiya ~ candyx. . LightOne foxxie. БетС :) -freak Cookie *b* Kat3t0 ♥ U make me so hot rozaLie Alice~ 31 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: “Whether you come back by film or by page, Hogwarts will always be there to welcome you home.” Съб Мар 20, 2010 3:55 pm | |
| Какво ти пука. ;дд Ъм, всъщност.. Фенка ли си на Гага? Как се зариби по ГГ? Пиеш ли кафе, или мислиш, че си още малка? Любимата ти напитка? Четеш ли в момента някоя книга? Ако четеш, коя е тя? последната книга, която прочете? Любима книга? Действаш ли прибързано? (Не винаги, но в някоой моменти..) Мерси! Обичкам те, Алисс! <3 | |
|
| |
Alice~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6295 Reputation : 56 Join date : 10.11.2009 Age : 26 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: “Whether you come back by film or by page, Hogwarts will always be there to welcome you home.” Съб Мар 20, 2010 9:51 pm | |
| 1. Всичко свързано със сестра ми.. 2. Да.. 3. От нета.. 4. Понякога.. 5. Вода ;д.. Ем там един коктейл от "Явора" ама му забрайх името ;д.. 6. Не. 7. - 8. Автобиография на Бранислав Нушич. 9. Нямам точно любима.. 10. Понякога!
И аз тебе ... | |
|
| |
Alice~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6295 Reputation : 56 Join date : 10.11.2009 Age : 26 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: “Whether you come back by film or by page, Hogwarts will always be there to welcome you home.” Нед Мар 21, 2010 8:05 pm | |
| 1. Не съм пробвала ;д. 2. Един път ме замерваха и беше забавно.. така, че може би да ;д. 3. Не! 4. Да. 5. Не! Но пък от друга страна отдавна не съм го чистила... 6. Да, знам! 7. Да. 8. Да, едно на два крака, малко, русо с къдрава коса.. 9. Еми ако съм се блъснала в него, значи съм го убила.. 10. Не. 11. Не съм пробвала.. 12. Зависи какви са, аз бих си направила, но временна.. Не като за цял живот, но може, стига да отида при някой специалист в друга държава да не ме боли.. И ще е нещо мъничко.. 13. То като я погледнеш с пола, и като и видиш краката ще ти стане лошо.. 14. Имаше едни зарахни пари - само тогава съм яла от тях ;д. 15. Не, нямам зъби от стомана.. 16. Обичам си живота и не бих го направила! | |
|
| |
Alice~ Неспасяем
| Заглавие: Re: “Whether you come back by film or by page, Hogwarts will always be there to welcome you home.” Нед Мар 21, 2010 8:42 pm | |
| На първите отговорих..
1.Гледа ли снощи Грамитата? - Да. 2.Гледаш ли научи програми? - Понякога. 3.Обичаш ли да четеш истории свързани с войни? - Не.. 4.Вярваш ли в свръхестественото? - Може би.. 5.Мислиш ли, че нещата които сънуваме са израз на дълбокото ни подсъзнание? - Да. 6.Кой момент от живота ти досега те е натъжил най - много? - Незнам.. 7.Любима фраза? - "Знам го!" 8.Често ли излизаш? - Зависи какво миаш в предвид ;д.. 9.Би ли се съблякала насред улицата, ако от това заваси живота на някой твой близък? - Не.. 10.Кой е любимият ти компот? - От сливи ;д.. 11.Харесваш ли негрите? - Еми.. и те са хора.. Но най-вече ги харесвам щото един от мойте идоли е негър.. 12.Расист ли си? - Не. 13.Харесваш ли името си? Не. Да не съм луда да го харесвам.. Ама до някъде да.. 14.До края ли се бориш за нещо, което изглежда невъзможно или бързо се отказваш? До край - няма да се откажа яя, борила съм се и да остая всичко на вятъра? 15.Съпричастна ли си към проблемите на другите? Да. 16.Как най - често се обличаш? Спортно.. 17.Ако можеш в кой момент от живота си би искала да се върнеш? В периода 1-ви до 6-ти Юни миналата година.. 18.Обичаш ли да фантазираш? Много. 19.Ходила ли си на рок концерт? Да. 20.Мислиш ли задълбочено върху смисъла на живота или не ти пука? Не ми пука - родила съм се, значи трябва да бъда тука.. Защо трябва да бъда тука, не ме интересува.. 21.Вярваш ли в задгробния живот? Не.. 22.Какво най - много мразиш в характера си? Че се хиля само на простотиите на Сашо. 23.Кой е най - големият ти страх? Любимите ми магазини да се изпарят! 24.Колко пъти си се влюбвала? Истински..? Заа сега мисля, че няма.. 25.На колко би правила с*** за първи път? *ако вече не си де хД* Не съм, но не е хубаво да се поставят години.. Когато си му дойде, времето - тогава, но не като циганите по 13-14 години.. 26.Ако те изнасилят какво би направила? Еми ще убия човека който го е направил - наистина! 27.Би ли си купила камасутра? хД - Наде, добре ли си? 28.Пиеш ли водка? Не. 29.Ще пиеш ли противозачатъчни или винаги ще имаш кондом под ръка? хД Абе от къде да знам ;д.. Ама до колкото чувам противозачатъчните по-вършат работа.. 30.Би ли правила орална любов? хД На този етап от живота ми - НЕ! Ама и незнам за нататъка, има още време.. 31.Против или за ге****е и лесб***ите? Те също за си хора, аз не съм против.. Това, че сексуалната им ориентация е различна, от нормалната не би трябвало да ни кара да ги отхвърляме от обществото.. 32.Гледала ли си по**о? Ако не би ли гледала? хД Не съм, Не бих.. 33.Имала ли си несподелена любов? Не. 34.Би ли си уредила среща по интеренет? Не. 35.Би ли участвала в по**о филм? хД Неее! 36.Къде си сегаа? В една каравана.. 37.Каква поза би искала да пробваш? хД Абе кви са тея въпроси тука ;д.. 38.Би ли правила с*** в басейн? хД Незнам, има още време.. Ама за сега бих казала Не.. 39.Досега опитвала ли си да се самоубиеш? Веднъж! Ама беше за простотии.. 40.Вярваш ли, че някъде по света имаш своя сродна душа? Да.. 41.Искаш ли да посетиш Марс? Да. 42.Яде ли ти се лютеница? хД Не. 43.Кой човек от форума би прелъстила? хД Никой ;д.. 44.А кой би убила? хД Сиси щото има невероятен комплект.. 45.Ако можеш да се срещнеш само с един човек от форума, кой би е той? Сиси, Сиси, Сиси! 46.Наистина ли би използвала садо мазо елементи в половия живот? хД Кво е тва ;д? 47.С кой бе искала да имаш връзка в момента? Еми с Тейлър Л., ама е дъртичък за мене.. 48.Къде би отишла на екскурзия? Еми аз съм ходила почти навсякъде, но сега ме тресе "лагерна" треска... Много ми се ходи на лагер. 49.Какъв език би искала да можеш да говориш? Ами.. японски! 50.Би ли си направила тату? Ако да къде? Бих, но при специалист в друга държава, да не ме боли ;д, и може би като на Николета Лозанова ще е .. На вените и ще пише, на английски език " Само Господ може да ме съди". 51.А пиърсинг? хД Не. 52.Обичаш ли да попълваш лексикони? Донякъде.. 53.Често л иядеш зеленчукови храни? Да. 54.Яла ли си сухари? Да.. 55.Коя част от България искаш да посетиш? Еми единственото място където не съм ходила... Гр. Мелник! 56.Вярваш ли в Бог? Не.. Ама до някъде.. 57.Често ли ходиш на църква? Да. 58.Би ли учствала в секта? Знам, че съм тъпа ама какво е тва? 59.Мислиш ли, че трябва да отидеш на психолог? Не. 60.Какво е мнението ти за суинг двойките? Не са много нормални.. 61.А когато се омъжиш ти били била склонна на суинг? Незнам. 62.Какво е мнението ти за ромите? Еми и те са хора, ама да не крадат.. Иначе има и добри .. 63.Слушаш ли опера? Понякога.. 64.А народна музика? Зарази якия ми дядо! 65.Какво средство използваш за епилация? хД За сега не ми е било нужно да се епилирам.. 66.Какви превръзки ползваш? хД Аз не ползвам.. Все още не ми е текнало ;д.. 67.А доволна ли си от тях? - 68.Мнението ти за електричеството? хД Ако го нямаше щях да съм мъртва.. 69.А какво мислиш за килимите? хД Незнам.. 70.Какво би направила за любовта на живота си? Е, чак такива въпроси.. Та аз още незнам кой е ;.. 71.Коя кръвна група си? А + 72.Знаеш ли какво е ензим? Едни молекули май.. 73.Коя е любимата ти дреха? Една тениска.. 74.Имаш ли дъждобран? Да. 75.Вманиачена ли си на тема сутиени? Аз не нося ;д.. 76.А на тема гащи? хД Да - да са чернички! 77.Имате ли кола? Да естествено.. 78.Ти би ли искала да можеш да шофираш? Да. 79.Често ли използваш таксита? Не. 80.А градска транспорт? *автобуси,трамваи...* Рядко, но се случва! 81.Откачена ли съм? Да..
хохо Тедито! | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| |
| |
Alice~ Неспасяем
| Заглавие: Re: “Whether you come back by film or by page, Hogwarts will always be there to welcome you home.” Нед Мар 21, 2010 8:45 pm | |
| Само да дойде до България и няма да има граници ;д.. | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
| |
| |
Alice~ Неспасяем
| Заглавие: Re: “Whether you come back by film or by page, Hogwarts will always be there to welcome you home.” Нед Мар 21, 2010 8:56 pm | |
| Мерси, чао! И аз те обичам . | |
|
| |
Alice~ Неспасяем
| Заглавие: Re: “Whether you come back by film or by page, Hogwarts will always be there to welcome you home.” Вто Мар 23, 2010 3:45 am | |
| Толкова ли съм зле, че никой не ми пише в горещия стол . | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: “Whether you come back by film or by page, Hogwarts will always be there to welcome you home.” Вто Мар 23, 2010 3:46 am | |
| Изобщо бях забравила, че има такъв! | |
|
| |
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| |
| |
Alice~ Неспасяем
| Заглавие: Re: “Whether you come back by film or by page, Hogwarts will always be there to welcome you home.” Сря Мар 24, 2010 2:21 am | |
| Абе защо ми се извинявате ;д.. Не съм Ви сърдита! | |
|
| |
Crazy <33 Неспасяем
Warn : ( : I`m a big,big girl in a big,big world! :) Брой мнения : 1496 Reputation : 2 Join date : 15.11.2009 Age : 24 Местожителство : Karnobat, Bulgaria
| Заглавие: Re: “Whether you come back by film or by page, Hogwarts will always be there to welcome you home.” Сря Мар 24, 2010 3:09 am | |
| Какво би направила за най-добрата/добрия си приятел? Какво мислиш за любовта? Имаш ли си гадже? Ако да как се казва? Любим аксесоар? | |
|
| |
Alice~ Неспасяем
| Заглавие: Re: “Whether you come back by film or by page, Hogwarts will always be there to welcome you home.” Сря Мар 24, 2010 3:18 am | |
| Защо не ми ги зададе в горещия стол? Но все пак ще ти отговоря.. 1.Каквото се изисква да се направи.. 2.Точно на моята вързаст е нищо ... 3.Не. Не четете ли мненията ми?? Няколко пъти писах, че нямам щото го зарязах оня ден.. 4. Една гривна. Мерси за въпросчетата. | |
|
| |
foxxie. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 1281 Reputation : 3 Join date : 12.11.2009 Age : 26 Местожителство : Испания ;; До Гибралтар при мамуните ;д
| Заглавие: Re: “Whether you come back by film or by page, Hogwarts will always be there to welcome you home.” Пет Мар 26, 2010 2:56 pm | |
| | |
|
| |
Alice~ Неспасяем
| Заглавие: Re: “Whether you come back by film or by page, Hogwarts will always be there to welcome you home.” Сря Мар 31, 2010 12:54 am | |
| | |
|
| |
Alice~ Неспасяем
| Заглавие: Re: “Whether you come back by film or by page, Hogwarts will always be there to welcome you home.” Чет Апр 01, 2010 6:53 pm | |
| Хора спешно! Моля Ви.. Тази песен от снощи съм луднала по нея - клик. Но няма да я има в интернета.. Та да помоля ако има някой да отреже гласът т.е. там където е песента - без клип, само на мп3 да ми я запише - много Ви моля! Ще бъда огромно благодарна на този който го направи! | |
|
| |
Alice~ Неспасяем
| Заглавие: Re: “Whether you come back by film or by page, Hogwarts will always be there to welcome you home.” Чет Апр 01, 2010 7:07 pm | |
| Нем , никъде не съм казвала, че съм.. Объркала си ме с Анчу сигурно.. | |
|
| |
Alice~ Неспасяем
| Заглавие: Re: “Whether you come back by film or by page, Hogwarts will always be there to welcome you home.” Чет Апр 01, 2010 7:12 pm | |
| Няма проблем ;д.. По-точно аз питах Диди що не остана след даскало ;д! | |
|
| |
Alice~ Неспасяем
| Заглавие: Re: “Whether you come back by film or by page, Hogwarts will always be there to welcome you home.” Съб Апр 03, 2010 2:48 am | |
| | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: “Whether you come back by film or by page, Hogwarts will always be there to welcome you home.” Съб Апр 03, 2010 2:49 am | |
| Зад онова с блузка на Хана? ;д | |
|
| |
Alice~ Неспасяем
| Заглавие: Re: “Whether you come back by film or by page, Hogwarts will always be there to welcome you home.” Съб Апр 03, 2010 2:54 am | |
| | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: “Whether you come back by film or by page, Hogwarts will always be there to welcome you home.” Съб Апр 03, 2010 2:55 am | |
| Не с червеното. А с суитчъра на.. Цветя?! | |
|
| |
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: “Whether you come back by film or by page, Hogwarts will always be there to welcome you home.” Съб Апр 03, 2010 2:57 am | |
| Разпознах те! Горе-долу си в средата - мое ляво от онова момиче със червената блузка и щурата прическа. :) | |
|
| |
Alice~ Неспасяем
| Заглавие: Re: “Whether you come back by film or by page, Hogwarts will always be there to welcome you home.” Съб Апр 03, 2010 2:59 am | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: “Whether you come back by film or by page, Hogwarts will always be there to welcome you home.” | |
| |
|
| |
| “Whether you come back by film or by page, Hogwarts will always be there to welcome you home.” | |
|