| “Whether you come back by film or by page, Hogwarts will always be there to welcome you home.” | |
|
+27*Радии <3 Barbie. Claudia Тuтu. ♥ Dirty Little Liar. Monitaa -A. *SelZzZ* Kimberly Crazy <33 Mиckey ;]] Нинзи ^ <3 ...:СиС:... The_vampire_girl ~Rossita vassy xxHeadfirst - NataLiya ~ candyx. . LightOne foxxie. БетС :) -freak Cookie *b* Kat3t0 ♥ U make me so hot rozaLie Alice~ 31 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
- NataLiya ~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6146 Reputation : 76 Join date : 26.04.2009 Age : 29
| |
| |
foxxie. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 1281 Reputation : 3 Join date : 12.11.2009 Age : 26 Местожителство : Испания ;; До Гибралтар при мамуните ;д
| Заглавие: Re: “Whether you come back by film or by page, Hogwarts will always be there to welcome you home.” Пон Дек 21, 2009 9:48 pm | |
| Знаеш, че го казах и в скайпа, но айде и аз да не остана назад хД. Умната, оправяй се бързо, и главата по-леко! | |
|
| |
Alice~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6295 Reputation : 56 Join date : 10.11.2009 Age : 26 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: “Whether you come back by film or by page, Hogwarts will always be there to welcome you home.” Пон Дек 21, 2009 10:10 pm | |
| Мерси на всички ви И Диди не беше моята глава, а на сестра ми ... | |
|
| |
foxxie. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 1281 Reputation : 3 Join date : 12.11.2009 Age : 26 Местожителство : Испания ;; До Гибралтар при мамуните ;д
| Заглавие: Re: “Whether you come back by film or by page, Hogwarts will always be there to welcome you home.” Пон Дек 21, 2009 10:16 pm | |
| Оооо, така ли?!? Не съм разбрала Горкичката ;( Дано се оправи бързо и тя .. | |
|
| |
Alice~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6295 Reputation : 56 Join date : 10.11.2009 Age : 26 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: “Whether you come back by film or by page, Hogwarts will always be there to welcome you home.” Пет Дек 25, 2009 2:21 am | |
| Едно бързо съобщение.. От утре до 2-ри Януари няма да посещавам форума по простата причина, че ще бъда на почивка в Пампорово.. Там няма да имам нет понеже искам малко да се разтоваря от нахалното училище.. Всички от форума с които се познаваме най-добре ще ми лиспват най-много както и всички други! | |
|
| |
candyx. . Неспасяем
Warn : ( : И сърце,и душа,и каквото пожелаеш ще ти дам..Да бъдеш с мен сега. &lt;3 Брой мнения : 2309 Reputation : 22 Join date : 18.06.2009 Age : 28
| Заглавие: Re: “Whether you come back by film or by page, Hogwarts will always be there to welcome you home.” Пет Дек 25, 2009 3:08 am | |
| Блазе ти..ще те чакаме да се върнеш и да се похвалиш как е минало <33 | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: “Whether you come back by film or by page, Hogwarts will always be there to welcome you home.” Нед Яну 03, 2010 4:31 pm | |
| На ден колко пъти си миеш зъбите? Колко пъти седмично си чистиш ушите? Оправяш ли си веждите? В месеца колко пъти ходиш на фризьор? | |
|
| |
Alice~ Неспасяем
| Заглавие: Re: “Whether you come back by film or by page, Hogwarts will always be there to welcome you home.” Нед Яну 03, 2010 5:29 pm | |
| 1. 2 пъти, понякога 3, но това е доста рядко явление.. 2. Всеки ден! 3. Ми не - то няма смисъл да започвам да ги скубя на моята възраст - те ще станат като джунгла, а и според мен сега са си добре.. 4. Всяка седмица..
хохо Тудито | |
|
| |
LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: Re: “Whether you come back by film or by page, Hogwarts will always be there to welcome you home.” Нед Яну 03, 2010 7:28 pm | |
| Tвоят топ 5 песни за 2009 г. ? Любимо ТВ шоу? | |
|
| |
Alice~ Неспасяем
| Заглавие: Re: “Whether you come back by film or by page, Hogwarts will always be there to welcome you home.” Нед Яну 03, 2010 7:41 pm | |
| Хм.. 1. Pitbull - Calle Ocho 2. Lady GaGa - Poker face 3. Britney S. - If you seek Amy 4. Akon - We don't care 5. Paramore - Decode
Може би незнам.. Господари на ефира.. и Шоуто на Слави.. | |
|
| |
vassy Редовен
Warn : Брой мнения : 206 Reputation : 0 Join date : 30.07.2009 Age : 29 Местожителство : Враца
| Заглавие: Re: “Whether you come back by film or by page, Hogwarts will always be there to welcome you home.” Нед Яну 03, 2010 8:04 pm | |
| Защо си избра този ник-Cry.me.a.river? | |
|
| |
LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: Re: “Whether you come back by film or by page, Hogwarts will always be there to welcome you home.” Нед Яну 03, 2010 8:09 pm | |
| - Цитат :
- ? Ами избрах си този ник понеже и аз незнам ;д... Във вибокс един доста добър потребител под ника "crankitup" пусна една историйка и още първия епизод ми хареса и от там си смених името на скайп с - Сry.me.a.river и понеже някак си ми хареса как стои и реших тук да си го сменя с това smile Иначе не е е за нещо гадно или лошо което се е случило на последък, че да си го сменям във форума - просто го смених заради историйката и това, че ми хареса как стои като ник smile
Ако има ъпдейт казвай... | |
|
| |
Alice~ Неспасяем
| Заглавие: Re: “Whether you come back by film or by page, Hogwarts will always be there to welcome you home.” Нед Яну 03, 2010 8:12 pm | |
| Относто сериалчето скоро излезе 3-тия еп. клик - не е от най-сполучливите и .. | |
|
| |
Alice~ Неспасяем
| Заглавие: Re: “Whether you come back by film or by page, Hogwarts will always be there to welcome you home.” Пон Яну 04, 2010 4:41 pm | |
| Айде и аз си направих история обща с Дидито.. Отдавна я мислех още преди да започна да работя с фотошоп, но ето, че я започнах.. Знам, че сега ще ме атакувате, че съм копирала идеи и ала-бала някакви тъпотии.. Но аз си реших и ще я направим.. 1-ви еп. ще е при мен.. Трейлър - КлиКК | |
|
| |
LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: “Whether you come back by film or by page, Hogwarts will always be there to welcome you home.” Пон Яну 04, 2010 6:34 pm | |
| А от какво "би трябвало" да си копирала, щото този трейлър нищо не показа...още е раничко за хейт. | |
|
| |
Alice~ Неспасяем
| Заглавие: Re: “Whether you come back by film or by page, Hogwarts will always be there to welcome you home.” Сря Яну 06, 2010 5:18 pm | |
| Ами понеже все ще има някой да се заяде, че съм видяла от някой за да си направя и аз историйка.. | |
|
| |
candyx. . Неспасяем
Warn : ( : И сърце,и душа,и каквото пожелаеш ще ти дам..Да бъдеш с мен сега. &lt;3 Брой мнения : 2309 Reputation : 22 Join date : 18.06.2009 Age : 28
| Заглавие: Re: “Whether you come back by film or by page, Hogwarts will always be there to welcome you home.” Чет Яну 07, 2010 9:06 pm | |
| Аа...Тедиииии<3333
Харесваш ли дрехите на Тали Лейл?;дд
Последната промяна е направена от Buttleflield*Ssun` на Чет Яну 07, 2010 9:11 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: “Whether you come back by film or by page, Hogwarts will always be there to welcome you home.” Чет Яну 07, 2010 9:10 pm | |
| | |
|
| |
Alice~ Неспасяем
| Заглавие: Re: “Whether you come back by film or by page, Hogwarts will always be there to welcome you home.” Пет Яну 08, 2010 2:17 am | |
| - Buttleflield*Ssun` написа:
- Аа...Тедиииии<3333
Харесваш ли дрехите на Тали Лейл?;дд Шегуваш ли се?? Направо ги обожавам!! | |
|
| |
LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: “Whether you come back by film or by page, Hogwarts will always be there to welcome you home.” Вто Яну 12, 2010 2:31 am | |
| - Цитат :
- . Любимите ми спортове са баскетбол и футбол.
Сляп, сляп. че чак кьорав - как съм го изтървал туййй!?!? Чекай да са ошашавя - после въпросите... | |
|
| |
LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: “Whether you come back by film or by page, Hogwarts will always be there to welcome you home.” Вто Яну 12, 2010 3:05 am | |
| Тъй като акълът ми още не може да преживее факта, че вижда извънземни от плът и кръв ще се наложи да изплагиатствам въпроси от тебе инопланетянке..
Ливърпул или Челси? Имат ли някакъв шанс Юнайтед за Шамп. лига? Какво мислиш за полу-финалът миналата година между Барса и Челси - мислиш ли, че съдията беше подкупен? А Финалът на шампионска лига? | |
|
| |
Alice~ Неспасяем
| Заглавие: Re: “Whether you come back by film or by page, Hogwarts will always be there to welcome you home.” Вто Яну 12, 2010 3:16 am | |
| Ммм определено Челси!! Ами все още имат шанс.. Пълна излагация.. Направо ужас - какъв беше този съдия и аз незнам - егати подкупеният дето беше!! Направо този мач за мен беше един от най-ужасните.. Челси превъзхождаха с игра, но този съдия.. Е там играхме слабо.. До някъде нямаше подкупност понеже от Фифа едва ли са искали същия победител да спечели пак, но все пак е хубаво, че стигнахме до финалът!! | |
|
| |
LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: “Whether you come back by film or by page, Hogwarts will always be there to welcome you home.” Вто Яну 12, 2010 3:19 am | |
| А за баскетбола - гледаш ли НБА и любими отбори? | |
|
| |
Alice~ Неспасяем
| Заглавие: Re: “Whether you come back by film or by page, Hogwarts will always be there to welcome you home.” Вто Яну 12, 2010 3:22 am | |
| Ами когато имам време го гледам, но предпочитам Българския баскет.. Не гледам много мачове - повече съм привключила на футболът или на някакви лекоатлетически игри.. Попринцип баскета го обичам да го играя.. Сама пред коша или с приятели - тва за мене е едно от най-хубавите неща на света.. Иначе и волей и хандбал си гледам, от време на време тенис и понякога когато дават щангите.. | |
|
| |
LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: “Whether you come back by film or by page, Hogwarts will always be there to welcome you home.” Вто Яну 12, 2010 3:23 am | |
| А как си със зимните спортове? | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: “Whether you come back by film or by page, Hogwarts will always be there to welcome you home.” | |
| |
|
| |
| “Whether you come back by film or by page, Hogwarts will always be there to welcome you home.” | |
|