| [[=Вашия учебен ден=]] | |
|
+20mims.. Alice~ The Stranger rozaLie *SelZzZ* The_vampire_girl Miss*Sunshine xxHeadfirst nicky_lovesg ..:ŁŷuбζΞŦסּØסּ:.. =] -freak Cookie *b* cMexypaH |SweeT| ~SellY <33~ ~MarieAn. ДанС - NataLiya ~ candyx. . selena_15 U make me so hot 24 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
The_vampire_girl Неспасяем
Warn : ( : Върни ми сърцето!!! Брой мнения : 1061 Reputation : 9 Join date : 13.07.2009 Age : 34
| |
| |
*SelZzZ* Неспасяем
Warn : ( : Miley's biggest fan! Брой мнения : 1227 Reputation : -1 Join date : 16.02.2010 Age : 26 Местожителство : Dreaming St.
| Заглавие: Re: [[=Вашия учебен ден=]] Нед Мар 14, 2010 9:28 pm | |
| Утре имаме патронен празник на училището и няма да учим. Щ гледаме Мис и мистър ПМГ и мини мис и мистър ПМГ. ;д | |
|
| |
- NataLiya ~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6146 Reputation : 76 Join date : 26.04.2009 Age : 29
| Заглавие: Re: [[=Вашия учебен ден=]] Вто Мар 16, 2010 12:07 am | |
| Днес мина горе долу добре .. Първите 2 часа имахме изобразително.. Цял час слушах музика.. Следващия час-литература..нищо интересно .. После голямо ходихме да пушим.. След голямото имахме БГ..Цял час четох затъмнение. 5-ти час...Математика-Цял час музика ии книгата. ;д И последен час имахме география .. Четохме си докладите ии аз получих 6.. | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: [[=Вашия учебен ден=]] Вто Мар 16, 2010 12:16 am | |
| Първият час по човекът и природа мина сравнително добре.. После история. Почтни заспах. Иначе се и смяхме много. "Бихме" се с Бубата и.. Така. ;д После математика - две шестици от контролната. Бях направила и на двете групи. М.. След това решавахме задачи. Лесни, повече от лесни. (поне за мен) После математика ЗИП. И там решавахме задачи.. И четох от "Последна Песен". Български - връщаха контролните, пак шест. И четох от книтага. Музика - цял час четох. ;д Мина добре. | |
|
| |
The Stranger Нов
Warn : Брой мнения : 37 Reputation : 0 Join date : 15.01.2010 Age : 28
| Заглавие: Re: [[=Вашия учебен ден=]] Вто Мар 16, 2010 12:23 am | |
| Стоях първите два часа - Музика и Физика и после се чупих, за да се видя с Него, а и не ми се стоеше ;d Мдаа.. Избягах от даскало о.О ;D И без тва ме изгониха от Музиката щото се лигавих в час.. ;d А в физиката щях да заспя брааат ;х | |
|
| |
Alice~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6295 Reputation : 56 Join date : 10.11.2009 Age : 26 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: [[=Вашия учебен ден=]] Вто Мар 16, 2010 1:18 am | |
| Първи час - много добре, математика.. Схванах от раз, и започнах да решавам по трудния начин задачите ;д.. След това - английски, върнаха ми контролното, 5-ца, мразя се! Часът мина добре, после ИИ - само се закачахме с момчетата, рисувахме дрехи.. Голямото междучасия бихме Гошо, втория час пак се лигавих.. После Музика - много добре мина.. Следваше ЧП - скууууука и много смях! Общо взето - гаден ден! | |
|
| |
mims.. Неспасяем
Warn : ( : ;]] Брой мнения : 1140 Reputation : 1 Join date : 28.02.2010 Age : 26 Местожителство : ПлОвДиВвВ
| Заглавие: Re: [[=Вашия учебен ден=]] Вто Мар 16, 2010 1:42 am | |
| Ами .. първи час История спах .. Втория час Литература говорихме за някви общонсти, след това четохме някви глупости .. Такам Трети час ЧП ни върнаха теста имам 5-ца, след като ни ги върнаха правихме пак тест Четвърти час Музика .. не го карах .. Пети час ИИ ми писахме някви глупости .. И шести час Математика .. господина ме изкара на даската !! | |
|
| |
Little Girl ~ Неспасяем
Warn : ( : But you’re hurting me from inside of my head, I can’t take it, I can’t take it .. Брой мнения : 5829 Reputation : 48 Join date : 09.03.2010 Age : 28
| Заглавие: Re: [[=Вашия учебен ден=]] Сря Мар 17, 2010 4:29 am | |
| Ами първи час имахме български правихме некви тъпи упражнения.През междучасието се преобличахме с момичетата , защото имахме физкултура.По ФВС играхме волейбол и баскет.После трети час математика некви тъпи параметрични уравнения и неравенства упражнявахме и аз нищо не им чаткам :Д.Четвърти час Английски взимахне някъв текс ама предимно аз и Криси се смяхме и говорихме.Междучасието преди биология както винаги се опитаха да ме изнасилят :Д.Едвам се спасих и после тест.Беше лесен и бяхме готови на 20 минута от часа.Госпожата ни ги провери и имам шестица.После междучасието преди Физика се хилихме и така.Връщаха ни едни контролни имам петица пак добре.През целия час се смяхме и си писахме бележки , както обичайно.После към вкъщи!Общо взето тва беше днеска. | |
|
| |
The Stranger Нов
Warn : Брой мнения : 37 Reputation : 0 Join date : 15.01.2010 Age : 28
| Заглавие: Re: [[=Вашия учебен ден=]] Сря Мар 17, 2010 4:43 am | |
| Първи час - Математика нищо не схванах ;d Втори час - Английски Тъпня, само се лигавихме после Той дойде и ме изненада приятно в даскало понеже имаха свободен и по някакво случайност охраната го пусна, въпреки че е от друго училище ;d Лигавихме се и понеже имахме физическо той остана за през часа и такам, като цяло той ми оправи настроението <333 | |
|
| |
Little Girl ~ Неспасяем
Warn : ( : But you’re hurting me from inside of my head, I can’t take it, I can’t take it .. Брой мнения : 5829 Reputation : 48 Join date : 09.03.2010 Age : 28
| Заглавие: Re: [[=Вашия учебен ден=]] Сря Мар 17, 2010 8:56 pm | |
| Ами първи час имахме химия и решавахме некви задачи , ама основно се смяхме :Д.После английски работихме в учебната терадка - скука голяма.След това в междучасието както винаги един ми се натискаше , нищо ново.После История и правихме ужасен тест надявам се поне на пет.След това български правихме някакви пробни изпити , но аз и Криси си говорихме и се смяхме.Следващият час математика - контролно.Еми мина ужасно и почти нищо не съм решила дай боже тройка :Д. После музика пълна скука слушахме някви симфониийки , глупости.Седми час смях , смях и смях.С момичетата ни беше много забавно общо взето горе - долу мина денят. | |
|
| |
~Paradis♡ Неспасяем
Warn : ( : Don't try to fix me. I'm not broken. Брой мнения : 746 Reputation : 3 Join date : 13.05.2010 Age : 27 Местожителство : On Mercury
| Заглавие: Re: [[=Вашия учебен ден=]] Сря Яну 19, 2011 12:58 am | |
| Моят учебен ден...Е, доста депресиращ. Стана една ужасяваща случка и нали сме малко градче всеки научи много бързо за станалото. Майката на Габриела(Едно от най - добрите ми приятелки) почина. Тя имаше проблеми със сърцето и вчера като беше развила бронхит плевмония и я отведоха в спешното в Сандански. Оттам направо за спешното във София, но тъкмо пристигнали и леля Сонче починала. Беше и все още е много ужасяващо. Наистина. Всеки познаваше леля Сони. Тя беше добра, мила, състрадателна и на никой лошото не мислеше. Но явно на нея някой го мислеше и сега вече я няма. Немога да си представя какво 'и е сега на Габи. Немога да си представя какво е да загубиш майка си и неискам и да си го и представям. Но ето че се случи и то на Габи. Незнам защо изобщо се е случило точно на нея. Тя беше толкова добро и мило момиче. Точно като майка си. Но явно някой това не го зачиташе. И сега леля Соня я няма. Габи беше направо съсипана. Нямате си и напредстава колко съкрушително беше за нея. А точно сега Габи имаше най - голяма нужда от майка си. Тя дори и не знаеше, че майка 'и е починала. Всичко стана толкова бързо... Значи вчера тя се прибира и си няма и идея какво става. Прибрала се е мисля към 2 часа. А тогава майка 'и е била починала. А гората ми Гъбка не знае. Никой не е смеял да 'и каже. И Нана от нашия клас (също много добра приятелка и на мен и Габи) разбрала от сестра 'и и се обажда на Габи. И нали вече я пита дали наистина е вярно, че майка 'и е почина, а Габи горката чак сега разбира. И Нана ми кажа, че тогава връзката е прекъснала. Явно тогава Габи е отишла при всичи. другото не го знам. И днеска не беше на училище. Гората ми тя беше къкрушена. Незнам защо Господ назава така хората. И то най - добрите хора, а на лошите им се разминава. Но стига вече съм говорила, че съм готова да се разплача. И днеска още с влизането в стаята по История на първия етаж всичко мълчи. Смръщило поглед. Как няма и ти веднага да се натъжиш. След това и Илияна и Ваня и всички дойдоха. Без Габи. И като почнахме да си спомняме за леля Соня и сега какво 'и е на Габи и нямаше как да не заплачем. А Йоана (Братовчедка на Габи и племенница на лела Соня) и тя горката ми заплака ии просто ужас. Наистина. Направихме теста по История и след това цял час седяхме по Литература и се натъжавахме. По Физика само пречертахме някакви лещи или сфер. По Математика взехме нов урок, макър че почти на всеки учител си личеше, че е доста тъжен. По Английски правихме нещо в тетрадката и по учебника и накртая по Музика господин Петков изпитваше, за да оформи оценките. Общо взето това е. След като си тръгнаме почти целия клас отидохме да видим как е Габито. Ох, милата ми...След това в 15:00 бяхме на погребението. След това останахме още малко при Габи и след това всеки от където е... | |
|
| |
*Радии <3 Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6029 Reputation : 15 Join date : 25.07.2010 Age : 25 Местожителство : Сливен
| Заглавие: Re: [[=Вашия учебен ден=]] Сря Яну 19, 2011 1:37 am | |
| Оф ами само глупости днес.. Първи час госпожата ни затрупа с листи с упражнения по математика... После втория час пак обаче по гръцки (уча в Кипър) После ходих там един час при една друга госпожа.. 5ти час имахме танци , репетираме един танц.. Направо сички капнали вече. И госпожата ни кара да играем цели 2 учебни часа И последния час имахме Изкуство и там глупости само абе общо взето беше лош ден.. и много се изморих | |
|
| |
Little Girl ~ Неспасяем
| Заглавие: Re: [[=Вашия учебен ден=]] Сря Яну 19, 2011 1:51 am | |
| Пръви час имахме Немски. Проверявахме домашни, пяхме песнички ;дд. Втори час пак Немски довършихме си проверката на домашна и госпожата започна да изпитва там на автобиографията на Айнщайн ;д. Изпита Радо ии Ники Р. и часът свърши. Трети час математика ... правихме тест Беше ужасен .. На функции и системи .. Уж направих нещо, ама да видим. После четвърти час пак Немски. Госпожата продължи да изпитва, ама изпита само Надя и дотам. После започнахме да си пишем автобиографиите. Не че има нещо много интересно за описване, ама айде ;дд. През повечето време аз, Ветито, Мони ии Ники К. се хилехме като побъркани ии си играхме с прозореца .. Та часът мина и пети час ФВС. Каато по чудо беше як час. И то защото ходихме на нещо като поход там по едни заплетени улици на Невястата, но пък си беше много яко и забавничко ии само се хлихме ;дд. И Краси постоянно ни дразнеше ама аз му се навиках и продължихме напред ;ддд. Шести час пак Немски .. Дописахме си автобиографиите и после госпожата нещо се обесняваше и ни каза каква ни е домашната и тва е ;дд. После голяма почивка преди СИП - а. С Ветито се качихме при Криси. Седяхме там, лигавихме се ;дд. После си слезнахме на нашия етаж. Там пак си се лигавихме, седяхме си в стаята и СИП - а почна. Първо пеехме една смахната песен, после я превръщахме в свързан текст и госпожата ми взе тетрадката баа .. И ни казваше на какво ще ни изпитва утре и ни освободи по - рано слава на бога ;ддд. | |
|
| |
Famous gurll. Луд фен
Warn : Брой мнения : 307 Reputation : 0 Join date : 09.01.2011 Age : 27
| Заглавие: Re: [[=Вашия учебен ден=]] Сря Яну 19, 2011 4:02 pm | |
| Вчера беше хубав ден! 1.Литература - Загубихме часа щот само 2-3 знаем к`во е "отечество"! 2.Математика - Тест!Дано съм направила нещо! 3.Математика - Бог да е с нас,че урока беше по-лесен отколкото мислех! Голямото междучасие момичетата отидохме до магазина пък момчетата - играха покер! 4.Биология - Не беше ден за нов урок и г-жата ни отговаряше на въпроси по старите! 5.Физическо - Нашия отбор победи с 58 на 45 6.Физическо - Момичетата стояхме пък момчетата играха футбол ;д 7.Химия - Г-жата беше болна и го карахме свободен ;д | |
|
| |
Little Girl ~ Неспасяем
| |
| |
*Радии <3 Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6029 Reputation : 15 Join date : 25.07.2010 Age : 25 Местожителство : Сливен
| Заглавие: Re: [[=Вашия учебен ден=]] Съб Яну 22, 2011 1:43 am | |
| Ми общо взето не карахме много часове пак.. Имахме тест по история,но аз отидох на гръцки , а пък и без това много не разбирам (отскоро съм в Кипър и за това).. После имахме спорт правихме каквото искаме и там след това два часа с една друга госпожа и накрая пак малко с класната и си трагнахме. За мен деня мина добре.. Забавлявахме се и така | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: [[=Вашия учебен ден=]] Съб Яну 22, 2011 1:46 am | |
| Първия час по математика уж решавахме задачи от типа на смеси и глупости, но в крайна сметка нещо ми се губи всичко, като цяло и не помня какво толкова правихме. После имахме английски, контролна на глаголите. Дадоха ми мойта контролна и като я почнах, за 2-3 минути бях готова с нея, та направих и контролната на другата група. После по български Иванов искаше да правим преразказ, та го почнахме и другия час го свършихме, като на мен хич не ми се пишеше и слушах нещо на телфона, някакво предаване беше. После.. имахме география, разработвах си урока. По физическо обсъждахме с Добито и бубата някои случки.. Имаше и издънки и смешни неща, ноо ме мързи да пиша. ;д | |
|
| |
*Радии <3 Неспасяем
| Заглавие: Re: [[=Вашия учебен ден=]] Пет Яну 28, 2011 10:05 pm | |
| Беше супер. Първият час танцувахме , а втория правихме тест който беше супер лесен за мен ,но за другите не! После празнувахме там празника на буквите , казвахме едни неща и последния час госпожата каза домашната и си тръгнагме. Иначе междучасието се забавлявахме. Играхме в градината на фризби измислихме си една игра с нея и така.. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: [[=Вашия учебен ден=]] | |
| |
|
| |
| [[=Вашия учебен ден=]] | |
|