| [[=Вашия учебен ден=]] | |
|
+20mims.. Alice~ The Stranger rozaLie *SelZzZ* The_vampire_girl Miss*Sunshine xxHeadfirst nicky_lovesg ..:ŁŷuбζΞŦסּØסּ:.. =] -freak Cookie *b* cMexypaH |SweeT| ~SellY <33~ ~MarieAn. ДанС - NataLiya ~ candyx. . selena_15 U make me so hot 24 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
U make me so hot Неспасяем
Warn : Брой мнения : 2198 Reputation : 0 Join date : 24.08.2009 Age : 27
| Заглавие: [[=Вашия учебен ден=]] Нед Сеп 27, 2009 7:29 pm | |
| В тази тема пишете за учебния си ден.Ама не да почнете да пишете примерно:Днес бях на училище и учихме.То е ясно..тук тряя да пишете примерно някоя яка или някоя лоша случка.Аз лично два дни не съм ходила на даскало и нищо не ми се се случило | |
|
| |
selena_15 Нов
Warn : Брой мнения : 7 Reputation : 0 Join date : 28.09.2009 Age : 25 Местожителство : София Дружба 1
| Заглавие: Re: [[=Вашия учебен ден=]] Вто Сеп 29, 2009 7:20 pm | |
| | |
|
| |
candyx. . Неспасяем
Warn : ( : И сърце,и душа,и каквото пожелаеш ще ти дам..Да бъдеш с мен сега. &lt;3 Брой мнения : 2309 Reputation : 22 Join date : 18.06.2009 Age : 28
| Заглавие: Re: [[=Вашия учебен ден=]] Вто Сеп 29, 2009 7:25 pm | |
| | |
|
| |
- NataLiya ~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6146 Reputation : 76 Join date : 26.04.2009 Age : 29
| |
| |
ДанС Маниак
Warn : Брой мнения : 593 Reputation : 0 Join date : 13.04.2009 Age : 27
| Заглавие: Re: [[=Вашия учебен ден=]] Чет Окт 01, 2009 2:23 pm | |
| Аз пък миналич четвъртък изядох половин картов и вдигнах 37температура ;д Прайсе че ме боли адски корема и майка ккато се обади на калсната,че няма да съм на даскало ми света ;д | |
|
| |
~MarieAn. Неспасяем
Warn : ( : ...But, I don't wanna study, I just wanna to party!... Брой мнения : 1125 Reputation : 5 Join date : 05.05.2009 Age : 25 Местожителство : гр. Пещера
| Заглавие: Re: [[=Вашия учебен ден=]] Съб Окт 03, 2009 2:58 pm | |
| Малии тоя петък пак Лариса заместваше класната Добре, че нямахме от човеците! Ама кефа, че тя ни преподава е, че ни пусна след третия час! И не ни даде домашно по развитие на речта, защото там попалнихме тетрадката!!! имахме само по матияйца 2 задачи в учебната тетрадка! И май ги написах. Не помна. | |
|
| |
~SellY <33~ Маниак
Warn : Брой мнения : 406 Reputation : 0 Join date : 12.09.2009 Местожителство : черно море,много е добре :дд
| Заглавие: Re: [[=Вашия учебен ден=]] Нед Окт 04, 2009 10:42 pm | |
| ми мина ОК..ний не че учихме мн0у | |
|
| |
|SweeT| Неспасяем
Warn : Брой мнения : 1948 Reputation : 1 Join date : 30.08.2009 Age : 26
| Заглавие: Re: [[=Вашия учебен ден=]] Вто Окт 06, 2009 8:18 pm | |
| Ужасноооо!Просто ужас.Взехме си тестовете за входното по история...Познйте колко имам!3!Е как може това нещо ве тази госпожа е най ужасната.В час се дръжи просто хипер супер строго.Мразя я.Тази оценка напълно ми развали настроението.И допълнително един загубеняк от класа ми ме дразнеше през всички часове. | |
|
| |
| |
| |
|SweeT| Неспасяем
| Заглавие: Re: [[=Вашия учебен ден=]] Сря Окт 07, 2009 8:29 pm | |
| Ааа късметлия си Светс!Аз пък днеска получих оценката ми от входното по математика.Имам 5-ца и не мога много да повярвам защото очаквах нещо по слабо.Но все пак браво на мен. Иначе като изцяло денят мина добре.Само където първият час ми стана много лошо и едвн идържах но после се оправих. | |
|
| |
candyx. . Неспасяем
Warn : ( : И сърце,и душа,и каквото пожелаеш ще ти дам..Да бъдеш с мен сега. &lt;3 Брой мнения : 2309 Reputation : 22 Join date : 18.06.2009 Age : 28
| Заглавие: Re: [[=Вашия учебен ден=]] Сря Окт 07, 2009 9:09 pm | |
| Моя ден,.как мина спящо,бях отнесена от вихъраа днескаа,въобще не бях на себе си иначе общо взето добре :) | |
|
| |
cMexypaH Неспасяем
Warn : ( : Момичето... ;д Брой мнения : 647 Reputation : 7 Join date : 29.07.2009 Age : 31 Местожителство : Стара Загора
| Заглавие: Re: [[=Вашия учебен ден=]] Сря Окт 07, 2009 9:38 pm | |
| Офф... ами как да мине... отидох първия час да ме понабие даскалката после си тръгнах и се върнах за информатиката да вида ко прааат идиотите след това изкарах БГ да на праа контролната за 15 мин и пак си отидох.На кратко отидох да ме бият и да прая тест | |
|
| |
-freak Cookie *b* Неспасяем
Warn : ( : * Бiсkвiтka &lt;33 Брой мнения : 1082 Reputation : 1 Join date : 23.10.2009 Age : 25 Местожителство : Варна^^
| Заглавие: Re: [[=Вашия учебен ден=]] Пет Окт 23, 2009 6:09 pm | |
| Днес..Имахме рисуване. Даскалата пак ,,Какви са тези мацанки?! Айде да си измиеш рисунката...). Скука...Ммм...И половина. После човек и пророда (пак без домашно взе да ми става навик). Пак скука. Добре че е голямато. Нагълтах два малки дюнера. И пак гледна (аз по много ям). Звънеца би. Пфф...Добре , че съм първи номер и първа ме изпитаха. Имахме да казваме стихотворение ,,Боряна Войвода''. После ДБТ и си праих помпони! Разместихани , но аз помолих да остана с Валито и станаааа! | |
|
| |
candyx. . Неспасяем
| Заглавие: Re: [[=Вашия учебен ден=]] Пет Окт 23, 2009 6:27 pm | |
| | |
|
| |
..:ŁŷuбζΞŦסּØסּ:.. =] Луд фен
Warn : Брой мнения : 372 Reputation : 0 Join date : 22.10.2009 Age : 28 Местожителство : София
| Заглавие: Re: [[=Вашия учебен ден=]] Пет Окт 23, 2009 6:33 pm | |
| Оо аз цяла седмица не съм на даскало и ми е гадно, щото ми липсват моите щурачета Простоо не мога без тях. В даскало винаги пада голям купон. Иначе в понеделник отивам най-накрая. | |
|
| |
| Заглавие: Re: [[=Вашия учебен ден=]] Пет Окт 23, 2009 6:56 pm | |
| Ужасен ден днеска отидох за да видя кви домашни имаме (щото не съм ходила 2 седмици зарад операцията) гаджето ми го гледам с няква фръцла но това е друга тема :д та изпитаха ме по мат ама тая госпожа има психически отколенения :д аз не съм била там па ще ме изпитва съостветно получих 2-ка :д после танцувахме кючек на двора абе общо взето не беще много як ден.. | |
|
| |
nicky_lovesg Напредващ
Warn : Брой мнения : 60 Reputation : 0 Join date : 30.07.2009 Age : 28
| Заглавие: Re: [[=Вашия учебен ден=]] Сря Окт 28, 2009 3:25 am | |
| Днес правихме тест по Химия .. 3 пъти обърках 1 въпрос щото бях супер замаена, а той беше адски елементарен.По математика се развиках на госпожата щото пак обвиняваше една моя приятелка за някакви простотии - та нищо ново, всеки път се караме с нея..А иначе може би трябваше да започна отначало: 11 и нещо станах, като трябваше да съм от 11:40 на даскало. И естествено закъснях, а както майка ми се изрази "Вкъщи май тайфунът Николета пак е минал през спалнята, хола и е опустошил детската."През голямото приятелка от горния клас ме измъчваше, че искала да ми каже нещо, накрая се оказа, че една 'бактерия' искал да ми предложи.По английски се спукахме от смях, защото обърках имената на едни момчета и още разни другите лафове пускахме с момичето, с което седя на един чин, тя започни да се хили така, че разсмя и мен, защото винаги ми става смешно, когато друг се смее, дори да е за някоя пълна тъпотия или да ми праща смеещи се човечета в скайп.Накрая ме задържаха за Ч К за да слушам как някакви лигльовци от класа се сбили и накрая трети незнайно защо се оказал пребит и се оплаквал на директорката.Някви лели профучаха и в часа ни.. | |
|
| |
xxHeadfirst Неспасяем
Warn : ( : I'm crazy,sooo watch out! xdd Брой мнения : 961 Reputation : 0 Join date : 14.08.2009 Age : 28 Местожителство : София [sun]]
| Заглавие: Re: [[=Вашия учебен ден=]] Сря Окт 28, 2009 3:39 am | |
| Емии значиии...получих 4 на входното по БЕЛ,преместиха ме да седя с най-добрия приятел на Мончо,обвиниха ме в пласиране на домашни животнии,блъсах се в Мончо и се олях цялата в горещ шоколааад...абеее як ден може би един от най-добрите ми. | |
|
| |
| Заглавие: Re: [[=Вашия учебен ден=]] Сря Окт 28, 2009 5:18 am | |
| От ужасно по ужасно :д ... малко се сбихме с един не малко но..той кво ми прави..да не казвам че трябва да цензурирам половин час и имам предупреждение за изкючване за една седмица не само заради боя те ще видят утре с едни момчета от 8 клас съм се уговорила да счупиме процореца на директорският кабинет не знаят с кой си имат работа ;д единствесното хубаво нещо днес беще че имахме химия обожавам го тоя предмет <33 ;д дано тоя птичи вирус (или квото е ) да дойде към софия да затворят училищата.. | |
|
| |
- NataLiya ~ Неспасяем
| |
| |
Miss*Sunshine Напредващ
Warn : Брой мнения : 90 Reputation : 0 Join date : 05.11.2009
| Заглавие: Re: [[=Вашия учебен ден=]] Чет Ное 05, 2009 4:21 am | |
| В грипна ваканция сме тази и другата седмица. | |
|
| |
|SweeT| Неспасяем
| Заглавие: Re: [[=Вашия учебен ден=]] Чет Ное 05, 2009 4:58 pm | |
| Аз бях болна цяла седмица...В понедилник отидох на даскало и ни пуснаха в грипна и нас.За кво изобщо отидох... | |
|
| |
- NataLiya ~ Неспасяем
| Заглавие: Re: [[=Вашия учебен ден=]] Чет Ное 05, 2009 5:47 pm | |
| Ами аз не съм на даскало защото имам проблеми и ходя по лекари иии както се говори от другата седмица ще ни пускат грипна,но аз и след грипната няма да ходя,защото ще ми правят операция .. такаче сега съм си у нас ;п | |
|
| |
|SweeT| Неспасяем
| Заглавие: Re: [[=Вашия учебен ден=]] Чет Ное 05, 2009 6:54 pm | |
| Аз пък преди няколко дена се отървах на косъм от операция... | |
|
| |
Miss*Sunshine Напредващ
Warn : Брой мнения : 90 Reputation : 0 Join date : 05.11.2009
| Заглавие: Re: [[=Вашия учебен ден=]] Пет Ное 06, 2009 3:42 am | |
| | |