Честит първи учебен ден, успех на всички. ^^
С желание ли отидохте на училище и отидохте ли въобще? Отидох с желание, но дъжда ми скапа настроението. (за компенсация: возих се в кола с един супер як приятел на брат ми <333) Малко като мокра кокошчица изглеждах, и косата ми се начупи, абе приличах на нищо, но не бях само аз. :DD
Как мина? Мина добре, макар че малко се разочаровах, защото времето не позволи програмата да е навън. Бяхме във фоайето, където беше супер гъчканица (почти всички от 1-4 клас си бяха домъкнали цялата рода с тях). После отидохме в класната стая, и там заварихме супер якия пич, aka Николов по физика/информационни технологии. Каза ни че класната имала била още работа там със хора си и затова той ни каза каквото трябва, а после дойде и Анелия Петкова, или с други думи - заспалата ни класна. Говорихме си каквото си говорихме и после си тръгнахме.
Какви са очакванията ви за тази година - учебен материал, клас (ако сте в нов, ако има попълнения или тръгнали си ученици) и т.н. Общо взето, каквото ви хрумне.. Очакванията ми са за една трудна година, 7 клас няма да е лека работа. Като знам колко калпави са учебниците, ще трябва да слушам всичко в час и още там да запомням, но ще се оправя няма как. Надявам се да си мина изпитите с хубави резултати и да вляза там където съм си набелязала. Относно учениците: имаме една новичка, с която имам общи приятели, затова си мисля че с нея ще се разберем. ;д Но.. за жалост Тимофейчето ми с кашлицата си е тръгнааааааааааал. Колкото и да беше лигав, ще ми липсва, все пак си е моето Тимофейче. ;(