|
| ЧРД на Тигър, най-гнусливия човек на света, Вениии! | |
|
+5rS.19 ♥ `Melody LightOne ~Rossita rozaLie 9 posters | Автор | Съобщение |
---|
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: ЧРД на Тигър, най-гнусливия човек на света, Вениии! Вто Юни 26, 2012 4:42 am | |
| ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НАЙ-ПРЕКРАСНИЯ ТИГЪР НА СВЕТА! < 3
Първо искам да ти пожелая да си жива и здрава. Ако не си, всички планове отиват на вятъра, честно. Нито ще спечелиш xf, нито ще се събудиш до най-якото(за теб) момче на света, which sucks you know. Или пък ще можеш да докоснеш най-яките ръце на света, нито ще успееш все пак да се докоснеш до момчето с най-готиния перчем, или примерно къдрава коса. После мисля да ти пожелая много успех. Защото трябва да успееш в xf, да направиш всичко възможно да се събуждаш до най-якото(за теб) момче на света, да докоснеш най-яките ръце на света, да се докоснеш до момчето с най-готиния перчем, или примерно къдрава коса. След това много късмет, защото без него няма да можеш да се събудиш до най-якото(за теб) момче на света, да докоснеш най-яките ръце на света, да се докоснеш до момчето с най-готиния перчем, или примерно къдрава коса. Пожелавам ти и кураж за 30-ти, ти си знаеш! Трябва да го направиш, защото това ще промени цялото ти съществуване, просто го направи, окей! Нищо и не губиш, резултатът ще е върховен, поне ще се забавляваш. Ако не наистина смятам да не ти говоря, просто срамота ще е! Пожелавам ти много париииииии, за да може да ме заведеш на околосветско пътешествие! :* Знам, че винаги си искала да ми го подариш, нека да го направим двете. (няма да откажем на 4353454645756756 ни мъже, но зависи колко пари ще имаш) Трябва да се добереш и до пича с къдравата коса, защото все пак знам колко много го харесваш. Аз не го одобрявам за твой мъж, пича related с пича с червеното на ръката е много по-добър за теб, много повече ще си подхождате. Другият е извратен и дърт за теб, но виж – една среща е позволена! Иначе бой от братът на пича related с пича с червеното на ръката, ще ти го пусна(не знам как) и тогава дим да те няма, бейби! Ще се постарая при срещата ти с момчето с перчема бухалка да я няма, за да може да имате най-яката вечеря на яхта, само най-доброто за теб!
И нещо, което просто няма как.. да завършиш годината успешно, тигрицееееее! :*****
И искам да ти благодаря, че ме търпиш с моите супер глупости, честно не знам как го правиш, ти си някво супер pro. Мерси и за супер моментите, примерно като снощния с планината и гонитбата, хахаха! ИИИИИИИИИИ аз много си те обичам, ама много, много.. даже повече от последния ми crush. (Д.Д.), това btw, не беше комплимент. Верно де, много те обичам! Ама много, много, много, чак ще те заведа на разходка до едно китно градче. Хихиххихихихихихи и щото много те обичам, ще продължа да те гнуся с гнусливи работи, ама ти и за това ме обичаш, щото те карам да ставаш още по-гнуслива, awwww!!
АЙДЕ БАТЕ, ЛОВИМ ТЕ МНОГО И УТРЕ ШЕ СЕ ВИДИМ, днес искам веднага да ми пратиш СМС като разбереш за цветята, интересно ми е, чесно. АРЕ МЪЖКИ ОТИВАЙ НА МОКРО СЪС ПИЧА RELATED С ПИЧА С ЧЕРВЕНОТО ПО РЪЦЕТЕ!
ОБИЧАМ ТЕ ПОВЕЧЕ ОТ КОЛКОТО ОБИЧАМ ДА ТИ ГОВОРЯ ГНУСНИ РАБОТИ!
(пиша го по-рано, щото каза, че ще лягаш.. ах ти!) | |
| | | ~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: ЧРД на Тигър, най-гнусливия човек на света, Вениии! Вто Юни 26, 2012 2:33 pm | |
| Честит рожден ден Вениииииии! <3 Първо, пожелавам ти да си жива и здрава, защото без здраве си заникъде, признай си го. Пожелавам ти много много много хубави моменти, прекарани с най-близките ти. Пожелавам ти успех - в училище, и във всичко, което си наумиш занапред. Пожелавам ти любов. Бъди обичана, но обичай и ти. Остани си все така пекана и все така пичка, ей. Пожелавам тииии.. всичко което си пожелаеш да се сбъдне. <3 И черешката на тортата: когато се уредиш с Р******, нали няма да забравиш да уредиш твойта ichy с you know who? Да, и аз те обичааааам. :D Приятно изкарване.
Последната промяна е направена от ~Rossita на Сря Юни 27, 2012 4:14 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти | |
| | | LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| | | | `Melody Неспасяем
Warn : Брой мнения : 3220 Reputation : 49 Join date : 21.11.2010 Age : 26
| | | | rS.19 ♥ Неспасяем
Warn : ( : don't expect me to be nice with you. Брой мнения : 6044 Reputation : 126 Join date : 06.03.2011 Age : 26 Местожителство : umm.. at home?
| | | | ~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| | | | YesSir.. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 1604 Reputation : 20 Join date : 06.01.2012
| Заглавие: Re: ЧРД на Тигър, най-гнусливия човек на света, Вениии! Сря Юни 27, 2012 12:10 am | |
| Ей Тигър, Честит рожден ден! :)) | |
| | | Мимето♥ Неспасяем
Warn : ( : Don`t w0rry, be happy Брой мнения : 1115 Reputation : 9 Join date : 30.05.2011 Age : 25 Местожителство : Mystic Falls
| | | | ~Hope ♥~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 1344 Reputation : 17 Join date : 19.05.2011 Age : 27 Местожителство : Враца
| Заглавие: Re: ЧРД на Тигър, най-гнусливия човек на света, Вениии! Сря Юни 27, 2012 1:11 am | |
| ЧРД и от мен, Вени! Пожелавам ти много щастие, поводи за усмивки, весели и незабравими мигове с любими хора и весело изкарване! | |
| | | -A. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 5179 Reputation : 291 Join date : 21.02.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: ЧРД на Тигър, най-гнусливия човек на света, Вениии! Сря Юни 27, 2012 3:59 am | |
| | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: ЧРД на Тигър, най-гнусливия човек на света, Вениии! | |
| |
| | | | ЧРД на Тигър, най-гнусливия човек на света, Вениии! | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |