Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bulgarian forum about Selena Gomez

ИндексИндекс  PortalPortal  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Николай Желязков: След години Матей ще съжалява

Go down 
3 posters
АвторСъобщение
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :
Николай Желязков: След години Матей ще съжалява Left_bar_bleue10 / 10010 / 100Николай Желязков: След години Матей ще съжалява Right_bar_bleue

( : happiness is the key to success.
Брой мнения : 15926
Местожителство : Пловдив

Николай Желязков: След години Матей ще съжалява Empty
ПисанеЗаглавие: Николай Желязков: След години Матей ще съжалява   Николай Желязков: След години Матей ще съжалява Icon_minitimeСря Юни 13, 2012 3:25 pm

Николай Желязков: След години Матей ще съжалява NikolayZhelyazkov_04

BGvolleyball.com разговаря с легендарния български волейболист Николай Желязков в качеството му на член на УС на БФВ относно скандалната ситуация около мъжкия национален отбор и ръководството на федерацията.

“Цялата ситуация е много неприятна. Никак не са хубави нещата, които станаха, но за съжаление вече са необратими, според мен. Проблемът ескалира прекалено много”, започна Желязков. “Според мен, националният ни отбор не се представи добре в първата квалификация в София, но решението на Управителния съвет за освобождаването на Радостин Стойчев още вечерта след мача с Германия беше прибързано. Мисля обаче, че и реакцията на Радо Стойчев след това беше пресилена. Все пак във всяка една организация има някакви правила, които, хубави или лоши, трябва да се спазват. Един треньор няма правото да иска оставката на своите работодатели.”

Относно оттеглилия се от националния отбор Матей Казийски, Ники Желязков добави: “Мисля, че и Матей реагира прибързано и под въздействие на огромното напрежение – той е много уморен, и психически, и физически. Безкрайно го уважавам, но мисля, че неговата реакция беше неправилна. Един състезател не трябва да се намесва в управленските решения по този начин. Шансът да играеш на олимпиада идва веднъж на четири години и съм сигурен, че след време той ще съжалява. Неговото отсъствие ще се отрази много лошо на отбора, защото е незаменим на този етап. Матей заслужава да изиграе тази Олимпиада, и заради себе си, и заради останалите момчета в отбора.”
Върнете се в началото Go down
https://twitter.com/#!/rozaLiex
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :
Николай Желязков: След години Матей ще съжалява Left_bar_bleue10 / 10010 / 100Николай Желязков: След години Матей ще съжалява Right_bar_bleue

( : happiness is the key to success.
Брой мнения : 15926
Местожителство : Пловдив

ПисанеЗаглавие: Re: Николай Желязков: След години Матей ще съжалява   Николай Желязков: След години Матей ще съжалява Icon_minitimeСря Юни 13, 2012 3:45 pm

Ники Желязков, в интерес на истината, е казал доста интересни и правилни неща. Аз самата не знам как бих определила реакцията на Матей, може би наистина е прибързана, но далеч не е безпочвена. И нека тук да добавя за какъв човек става въпрос. Винаги желал за Олимпиада, подпомага за класиране и си тръгва. Човек не просто оставя желанията си ей така. Да, той със сигурност ще съжалява ако не изиграе топките, но щом се отказва от мечта, заради тези проблеми явно има защо.
https://twitter.com/#!/rozaLiex
rS.19 ♥
Неспасяем
Неспасяем
rS.19 ♥

Warn :
Николай Желязков: След години Матей ще съжалява Left_bar_bleue5 / 1005 / 100Николай Желязков: След години Матей ще съжалява Right_bar_bleue

( : don't expect me to be nice with you.
Брой мнения : 6044
Местожителство : umm.. at home?

ПисанеЗаглавие: Re: Николай Желязков: След години Матей ще съжалява   Николай Желязков: След години Матей ще съжалява Icon_minitimeСря Юни 13, 2012 3:51 pm

Матей вече е играл на една олимпиада и знае какво е да играеш на такъв терен .. даже трети станаха. Ники Желясков е прав, че може и да съжалява, но с тези си действия, Матей подкрепя Радо, подкрепя и отбора като се опитва да накара УС да си подадат оставката, защото нека си го кажем - смени ли се УС на БФВ - всичко ще бъде по-добре. Сигурна съм, че в напускането му има наистина основателна причина. И на мен ми е мъчно, че ги няма, защото те дълго преследваха олимпийската мечта.
enormous-heart
Неспасяем
Неспасяем
enormous-heart

Warn :
Николай Желязков: След години Матей ще съжалява Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Николай Желязков: След години Матей ще съжалява Right_bar_bleue

Брой мнения : 1183

ПисанеЗаглавие: Re: Николай Желязков: След години Матей ще съжалява   Николай Желязков: След години Матей ще съжалява Icon_minitimeСря Юни 13, 2012 7:50 pm

xx.Somerhalder♥ написа:
Сигурна съм, че в напускането му има наистина основателна причина.
Абсолютно! Фактите, които Радо изкара на бял свят сигурно са само част от всички грешки на БФВ. Кой знае за какво още става въпрос.
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Николай Желязков: След години Матей ще съжалява   Николай Желязков: След години Матей ще съжалява Icon_minitime

Николай Желязков: След години Матей ще съжалява
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Как технологиите ще променят живота ни след 5 години?
» Николай Пенчев отива в Фарт (Киелце)
» Матей Казийски
» Матей – Апостола на волейбола
» Матей Казийски: Съжалявам, че не бях в Лондон с отбора

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Selena Gomez BG Forum :: Свободно време / Free time :: Спорт :: Волейбол-
Идете на:  

Tyxo.bg counter
Free forum | ©phpBB | Поддръжка на форума | Сигнал за злоупотреба | Cookies | Последните дискусии