rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Николай Желязков: След години Матей ще съжалява Сря Юни 13, 2012 3:25 pm | |
|
BGvolleyball.com разговаря с легендарния български волейболист Николай Желязков в качеството му на член на УС на БФВ относно скандалната ситуация около мъжкия национален отбор и ръководството на федерацията. “Цялата ситуация е много неприятна. Никак не са хубави нещата, които станаха, но за съжаление вече са необратими, според мен. Проблемът ескалира прекалено много”, започна Желязков. “Според мен, националният ни отбор не се представи добре в първата квалификация в София, но решението на Управителния съвет за освобождаването на Радостин Стойчев още вечерта след мача с Германия беше прибързано. Мисля обаче, че и реакцията на Радо Стойчев след това беше пресилена. Все пак във всяка една организация има някакви правила, които, хубави или лоши, трябва да се спазват. Един треньор няма правото да иска оставката на своите работодатели.” Относно оттеглилия се от националния отбор Матей Казийски, Ники Желязков добави: “Мисля, че и Матей реагира прибързано и под въздействие на огромното напрежение – той е много уморен, и психически, и физически. Безкрайно го уважавам, но мисля, че неговата реакция беше неправилна. Един състезател не трябва да се намесва в управленските решения по този начин. Шансът да играеш на олимпиада идва веднъж на четири години и съм сигурен, че след време той ще съжалява. Неговото отсъствие ще се отрази много лошо на отбора, защото е незаменим на този етап. Матей заслужава да изиграе тази Олимпиада, и заради себе си, и заради останалите момчета в отбора.” | |
|
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Николай Желязков: След години Матей ще съжалява Сря Юни 13, 2012 3:45 pm | |
| Ники Желязков, в интерес на истината, е казал доста интересни и правилни неща. Аз самата не знам как бих определила реакцията на Матей, може би наистина е прибързана, но далеч не е безпочвена. И нека тук да добавя за какъв човек става въпрос. Винаги желал за Олимпиада, подпомага за класиране и си тръгва. Човек не просто оставя желанията си ей така. Да, той със сигурност ще съжалява ако не изиграе топките, но щом се отказва от мечта, заради тези проблеми явно има защо. | |
|
rS.19 ♥ Неспасяем
Warn : ( : don't expect me to be nice with you. Брой мнения : 6044 Reputation : 126 Join date : 06.03.2011 Age : 26 Местожителство : umm.. at home?
| Заглавие: Re: Николай Желязков: След години Матей ще съжалява Сря Юни 13, 2012 3:51 pm | |
| Матей вече е играл на една олимпиада и знае какво е да играеш на такъв терен .. даже трети станаха. Ники Желясков е прав, че може и да съжалява, но с тези си действия, Матей подкрепя Радо, подкрепя и отбора като се опитва да накара УС да си подадат оставката, защото нека си го кажем - смени ли се УС на БФВ - всичко ще бъде по-добре. Сигурна съм, че в напускането му има наистина основателна причина. И на мен ми е мъчно, че ги няма, защото те дълго преследваха олимпийската мечта. | |
|
enormous-heart Неспасяем
Warn : Брой мнения : 1183 Reputation : 174 Join date : 05.06.2011
| Заглавие: Re: Николай Желязков: След години Матей ще съжалява Сря Юни 13, 2012 7:50 pm | |
| - xx.Somerhalder♥ написа:
- Сигурна съм, че в напускането му има наистина основателна причина.
Абсолютно! Фактите, които Радо изкара на бял свят сигурно са само част от всички грешки на БФВ. Кой знае за какво още става въпрос. | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Николай Желязков: След години Матей ще съжалява | |
| |
|