|
| Николай Пенчев отива в Фарт (Киелце) | |
| | Автор | Съобщение |
---|
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Николай Пенчев отива в Фарт (Киелце) Чет Сеп 06, 2012 5:37 am | |
| И да пусна официално темата, понеже съм вече 100% сигурна, че ще играе там. Във фейсбук смени местоживеенето си на Киелце, Полша. Няма какво повече да говорим, Пенчев има отбор, Пенчев ще играе, Пенчев е в Полша!
И все пак да пусна новината, че нали е официална тема;
Националът Николай Пенчев, който през миналия сезон игра за италианския Копра Елиор (Пиаченца), може да продълъжи кариерата си в полската Plus Liga.
Според медиите в Полша 20-годишният посрещач е пред трансфер в тима на Фарт (Киелце).
Ники Пенчев игра за България на Олимпиадата в Лондон 2012, където националите стигнаха до 4-то място.
Ако Пенчев премине в отбора от Киелце, то той ще стане вторият български волейболист в полската Plus Liga. За втора поредна година Методи Ананиев ще носи екипа на Индикпол (Олшчин). | |
| | | rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Николай Пенчев отива в Фарт (Киелце) Чет Сеп 06, 2012 6:00 am | |
| И така, още веднъж, да му е честито! Много се радвам, че са го забелязали, още повече от Полша! Както съм казвала, за мен това е страхотно място за развиване в областта на волейбола, защото държавата сипва направо тирове пари! Изключително щастлива съм, че ще се състезава там, дай боже на тренировъчния процес да се докаже и хареса още повече и да го видим титуляр, а не както беше в Пиаченца - по 1-2 изяви. Нямам търпение да излезнат повече ясноти около договора, колко време ще играе и такива работи, много съм щастлива, ей! <3
И нямаше как да пропусна да му пиша, 'щото съм яко ..фенка, ехехе.
И, естествено, го хареса, АААААААААААААААААААААААА Добре де, знам, че ми се смеете, ама к'во да направя, Пена си е Пена.. а аз обичам Пена, който си е Пена.. ъъъъъ | |
| | | ~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: Николай Пенчев отива в Фарт (Киелце) Чет Сеп 06, 2012 2:55 pm | |
| Пак за поздравя Ники.. заслужаваше едно хубаво предложение и се радвам, че го получи! Айде Пенчев развивай се, доказвай се, сега ти е времето. ^^
едит; честито за харесването Чиче. :D | |
| | | rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Николай Пенчев отива в Фарт (Киелце) Нед Сеп 09, 2012 9:02 pm | |
| Още двама български волейболисти в полската Plus Liga
Националът Николай Пенчев и Венцислав Георгиев са новите попълнения на полския тим Ефектор (Киелце), който се състезава в елитната Plus Liga. Българските волейболисти пристигнаха в Килце още в четвъртък и преминаха медицински прегледи. Трансферът на Ники Пенчев вече е сигурен на 100% научи Sportal.bg, докато Венци Георгиев за сега е само на проби в Киелце.
"Никога не съм имал шанс да играя тук, така че за мен това е много интересна оферта. Знам, че в полската Plus Liga всички отбори са много силни и се представят на добро ниво. За мен този трансфер е забавно приключение", заяви с усмивка 20-годишният посрещач Николай Пенчев, който през миналия сезон носи екипа на италианския Копра Елиор (Пиаченца).
Диагоналът Венцислав Георгиев иска да покаже силна игра, за да впечатли шефовете на Ефектор.
"Ако остана тук ще е страхотно. Осъзнавам, че за сега съм само на тестове, но ако заиграя в Киелце ще бъде супер, защото в Полша има много силно първенство. Знам, че волейбола е спорт №1 в Полша", заяви 23-годишният Венци Георгиев. Високият 202 сантиметра диагонал е носил екипите на Левски-Сиконко, КВК Габрова и Нефтохимик (Бургас). | |
| | | ~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: Николай Пенчев отива в Фарт (Киелце) Нед Сеп 09, 2012 11:08 pm | |
| Ееее браво браво, успех им пожелавам (на Венцислав с пробите, а на Ники с мачовете). | |
| | | rozaLie Неспасяем
| | | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Николай Пенчев отива в Фарт (Киелце) | |
| |
| | | | Николай Пенчев отива в Фарт (Киелце) | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |