LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: Медиите за Селена в България Май 2012г. - част 3 Съб Май 26, 2012 4:33 pm | |
| Селена Гомез размахва пистолет в София - Spoiler:
Селена Гомез размахва пистолетАктрисата и певица Селена Гомез реши да разпусне малко напрежението около снимките на лентата The Getaway и посети център за обучение по стрелба в София, където опресни уменията си с пистолета.
"Днес освободих малко напрежение", сподели 19-годишната звезда с феновете си в социалните мрежи и пусна своя снимка от стрелбището, на която се цели в мишената, стиснала пистолет с две ръце. На ушите си Селена носи специални предпазни слушалки.
Американски медии шеговито коментират, че предвид милия характер на Селена Гомез биха очаквали тя да бори стреса с печене на курабийки, вместо със стрелба, но явно е прихванала някои умения от екшъна, в който участва в момента. /bliasak.bg/
Миналата нощ около 3 часа папараци се натъкнаха на Селена и Итън, които се вихреха в центъра на София. Двете звезди образуваха нерви на рояк полицейски коли, които с бясна газ преследваха тунингования им „Форд Мустанг Шелби", с който звездите се опитваха да им се изплъзнат от преследвачите си. - Spoiler:
За жалост преследването е режисирано като част от филма The Getaway, който двамата снимат в София. 19-годишната звезда призна, че никак не й е забавно да работи във филм, пълен с екшън сцени и динамика.
Както първи писахме, Селена пусна в Twitter своя снимка от площадката, под която написа:
„Фейт се забавлява през пролетната ваканция, но с Kid става по-сериозно! LOL PS Екшън филмите са трудни!". Фейт е героинята на Селена от комедията Spring Breakers („Пролетна ваканция"). В The Getaway обаче й е по-трудно. Там героинята на Гомес ¬ младата хакерка Kid, е съблазнена от банков обирджия и трябва да бяга с него. По-голяма част от действието е в автомобил и е доста динамично.
Селена работи усърдно върху ролята си в The Gеtаway, не проявява капризи и приема това, което режисьори и сценаристи й кажат. Тя обаче се чувства самотна в София. Преди дни пак в Twitter Гомес пусна снимка от караваната си на снимачната площадка. "Караваната ми, любов". Отвъд Океана коментарът беше изтълкуван от медиите като призив към гаджето й Джъстин Бийбър да дойде при нея.
„Селена ще бъде в България 6 седмици. Това е доста дълго време, когато си тийнейджър и още по-дълго, когато си влюбен. Тя може би иска Бийбър да хване първия самолет и да долети при нея. България може да служи за чудесно любовно гнезденце", заваляха коментари. /lifestyle/
Нова статия Селена Гомез и Итън Хоук работят върху поредната сцена от екшън филма The Gеtаway в центъра на София. Селена Гомез видя доста зор с екшън сцените, които є се налага да снима у нас. Красавицата участва в лентата The Getaway заедно с доста по-опитния си колега Итън Хоук. - Spoiler:
19-годишната звезда призна, че никак не є е забавно да работи във филм, пълен с екшън сцени и динамика. Вчера в официалния си профил в Twitter Селена пусна своя снимка от площадката, под която написа: „Фейт се забавлява през пролетната ваканция, но с Kid става по-сериозно! LOL PS Екшън филмите са трудни!”. Фейт е героинята на Селена от комедията Spring Breakers („Пролетна ваканция”). В The Getaway обаче є е по-трудно. Там героинята на Гомез ¬ младата хакерка Kid, е съблазнена от банков обирджия и трябва да бяга с него. По-голяма част от действието е в автомобил и е доста динамично.
Миналата нощ около 3 часа папараци се натъкнаха на Селена и Итън, които се вихреха в центъра на София. Двете звезди образуваха нерви на рояк полицейски коли, които с бясна газ преследваха тунингования им „Форд Мустанг Шелби”, с който звездите се опитваха да им се изплъзнат от преследвачите си.
Селена работи усърдно върху ролята си в The Gеtаway, не проявява капризи и приема това, което режисьори и сценаристи є кажат. Тя обаче се чувства самотна в София. Преди дни пак в Twitter Гомез пусна снимка от караваната си на снимачната площадка. “Караваната ми, любов”. Отвъд Океана коментарът беше изтълкуван от медиите като призив към гаджето є Джъстин Бийбър да дойде при нея.
„Селена ще бъде в България 6 седмици. Това е доста дълго време, когато си тийнейджър и още по-дълго, когато си влюбен. Тя може би иска Бийбър да хване първия самолет и да долети при нея. България може да служи за чудесно любовно гнезденце”, заваляха коментари.
Медиите за Селена - 6 част Вестник "24 часа" - Spoiler:
Итън Хоук и Селена Гомес обикаляха площад “Св. Александър Невски” вчера през нощта с мощния автомобил “Шелби Кобра”. В същото време на метри от тях Галерията за чуждестранно изкуство се превърна в централна гара от 50-те години на миналия век за снимките на италианска тв продукция.
Подготовката за сцена, в която те разговарят, докато пътуват в колата, отне часове на снимачния екип. Светлините например бяха подредени с помощта на дубльори на звездите.
Истинският екшън се разрази в малките часове, когато американски полицейски коли се впуснаха да ги преследват. 42 автомобила са потрошени досега за нуждите на екшън сцените в “Бягството”. Части от преследванията и взривовете на коли бяха заснети миналата пролет пред НДК.
БТВ Снимките на холивудската продукция "Бягството", заради която звездите Селена Гомес и Итън Хоук са в България, се пренесоха в центъра на София. Актьорите се впуснаха в шеметно преследване по улиците около храм-паметника "Свети Александър Невски". Това не остана скрито от обективите на родните фотографи, които следят всяка стъпка на знаменитостите по време на престоя им в България. offnews.offroad-bulgaria.com - Spoiler:
Оказва се,че миловидното излъчване лъже. Родената в Тексас Селена Гомез не е това, което се очаква от нея – поредната изнежена знаменитост. Вчера звздата се е забавлявала с пистолет в ръка.
19-годишната Селена Гомез, която е в България за снимките на филма „Getaway” е открила начин да си почива активно от забързания си график. Самата тя е качила в Twitter своя снимка от стрелбище. До снимката старлетката е написала „днес се освободих от стреса“.
Въпреки напрегнатите снимки на екшъна с участието на Итън Хоук, приятелката на канадския певец Джъстин Бийбър намира време и да се позабавлява. Екшънът на снимачната площадка явно не е достатъчен на Селена Гомез, която и в свободното си време се отправя към стрелбището.
За да ú прави компания, вчера в България пристигна братовчедката на актрисата Присила. Двете момичета изглежда си прекарват много добре с оръжие в ръка. Това се вижда на втората снимка, споделена от Селена.
www.slava.bg са пуснали анкета! Според вас тийн-идолът Джъстин Бийбър ще дойде ли в България, за да види любимата си Селена Гомес? -Ще дойде, за да види Селена и да се разходи в София -Няма да дойде, всичко е пиар трик -Джъстин изобщо не знае къде се намира България -Двамата непрексънато си общуват в социалните мрежи Потрошиха 42 коли заради филма със Селена 42 автомобила са били потрошени по време на снимките на филма „Getaway“ с участието на Селена Хомез и Итън Хоук. - Spoiler:
Лентата се снима в България. Тази нощ двамата снимаха екшън сцени по столичните булеварди „Христо и Евлоги Георгиеви“ и „Янко Сакъзов“, които бяха затворени за движение.
Това не се оказа проблем за фотографите и почитателите на звездите, които успяха да ги издебнат и да проследят снимачния процес.
Филмът разказва за автомобилния състезател Брент Магна (в ролята Итън Хоук), чиято съпруга е отвлечена. 19-годишната Селена пък играе хакерката „Kid”, която помага на мъжа.
Много от сцените включват преследвания с полицейски коли. Затова снимачният процес е изключително любопитен за софиянци. Автомобилът, с който се придвижват Хоук и Гомез, е „Шелби Кобра“.
За сцените, в които диалогът на звездите протича вътре в колата, е изработен специален хибрид, разказва в. „24 часа“. Той се състои от камион, чиято задна част е отрязана. На нейно място е поставена колата с отстранена част от предницата. Към предното стъкло са прикрепени камери и микрофони. За монтирането на съоръжението са били необходими две седмици.
Подготовката на сцените също отнема немалко време. Прожекторите например, които осигуряват необходимото осветление за снимачния процес, се подреждат с часове. В това време дубльори заемат местата на звездите, за да се осигури идеалната светлина.
Работата на актьорите също се оказа нелека. Само преди дни старлетката сподели пред феновете си, че снимането на екшъни е трудно и изисква немалки усилия. Въпреки това на снимките ясно се вижда, че звездите много се забавляват и работния процес преминава повече от леко и приятно.
Източник: OFFNews.bg Селена нагъва софийски банани!/Медиите за Селена 7-ма част - Spoiler:
Световноизвестната актриса и певица Селена Гомес, която снима у нас щатския екшън "Бягството", обича да яде софийски банани. Но не за десерт, а за вечеря!
Топ папараците на "България Днес" изловиха във фотообективите си 19-годишната звезда в сряда вечерта. Селена бе на забранена за външни лица снимачна площадка около храм-паметника "Св. Ал. Невски" и разиграваше епизоди от екшъна, в който си партнира с друга холивудска знаменитост - Итън Хоук.
Селена се размотаваше по театралната ул. "Раковски" още от осем и половина вечерта, но дъждът, който валеше, я уплаши и към 22 ч. тя за кратко се върна в хотела си.
Малко преди полунощ Гомес се появи на снимачната площадка и се хвана на работа. Преди идолът на тийнейджърите да влезе в кадър, внушителният екип използваше нейна дубльорка, за да нагласи осветлението и останалата техника правилно.
Когато всичко бе готово, 19-годишната звезда се качи в специално пригодена за лентата тузарска кола "Шелби" и започна да си бърбори с Итън Хоук.
По едно време младата актриса извика личната си асистентка - девойка от латиноамерикански произход, и й поръча късна вечеря.
Момичето за всичко веднага се зае с изпълняването на задачата и предаде поръчката си на мъж от продукцията.
Той притича до бюфета на снимачната площадка и се върна с чепка банани и праскови, които Селена изяде с видим кеф, пише "България днес".[spoiler]
Световно известната всестранно развита личност Селена Гомес полудяла по софийските банани, докладваха любознателни граждани. Всяка вечер младата американка изяждала поне по една пълна чанта с вкусния плод, като това била основната й храна.
[spoiler]Истината лъснала, докато Селена и екипът на филмовата продукция „Бягството”, правели външни снимки в района на храм – паметника „Александър Невски” в средата на тази седмица. Възползвайки се от пауза в снимките, звездата привикала настрани своята лична асистентка от латиноамерикански произход и й заръчала късна вечеря, понеже пригладняла тотално.
Момичето се заръгнало на секундата да изпълни поръчението и след минути се завърнало с пълна чанта банани, гарнирани с две – три праскови. Селена се нахвърлила като невиждала върху сладките плодове и погълнала всичко с огромно удоволствие. После споделила пред част от статистите, че единствената храна, която приема в неограничени количества са бананите, защото от тях се чувствала най – добре.
БТВ Бившата сензация на Дисни Селена Гомес продължава да изненадва почитателите си. Актрисата, която в момента - Spoiler:
снима филм в България, изстреля няколко пълнителя по време на почивката между дублите. Селена Гомес
"Чаровницата се чувстваше отегчена и изгаряше от желание да разпусне. Затова се върна към тексаските си корени и изстреля няколко куршума”, разкри запознат източник.
По-късно музикалната звезда качи във Фейсбук снимка, на която се прицелва с пистолет към камерата и написа: "Разпускам от стреса".
Вестник "Уикенд" Селена се прибра при Бийбър Актрисата и певицата Селена Гомес, която напоследък снима нов филм у нас съкруши почитателите си. Звездата стегна куфари миналия петък, за да сюрпризира гаджето си Джъстин Бийбър в бекстейджа на шоуто му в Лос Анджелис. Преди около две седмици Джъстин Бийбър хвърли в екстаз българските си фенове като спомена в интервю, че ще изкара Деня на майката с гаджето си. Тази година празникът се отбелязва на 13 Май в САЩ и по план на тази дата канадскяит поп идол трябваше да долети при любимата си в България. Селена обаче взе друго решение - лично да навести избраника си. Така идването на Бийбър се отлага за края на Май. Вестник 24 часа- Селена Гомес: Искам да осиновя българско куче - Spoiler:
22 ч, студио “Ню Бояна”, базовият лагер на високобюджетния холивудски екшън “Бягство”. Луксозната каравана на 19-годишната звезда на лентата Селена Гомес е строго охранявана от личния й бодигард, пристигнал заедно с нея от Лос Анджелис.
Програмата й е разчетена до минута - грим, прическа, репетиции с колегата й Итън Хоук , учене на нови реплики. Снимките стартират в 23 часа чак до 6 сутринта. Въпреки натоварения график младата актриса и певица намира време, за да даде единственото си интервю за българска медия.
В личната каравана на Селенита, както я наричат близките й, присъства и майка й Манди, която следи всяка публична изява на известната си дъщеря. Момичето, което привлече тълпи от екзалтирани български фенове под прозорците на хотелската си стая в “Грандхотел София” изглежда точно като повечето си връстнички - дънки, тениска, суичър и ботушки тип “Йети”. Месец май е, но нощем в Бояна температурите падат до 6-7 градуса.
Въпреки крехката си възраст и вида на небрежна тийнейджърка г-ца Гомес има зад гърба си дългогодишна успешна актьорска и певческа кариера - 22 филма за малкия и големия екран, 3 студийни албума, 16 саундтрак заглавия, 22 награди и 17 номинации в различни категории. И това определено й личи - младата дама е изключително уверена и премерена в отговорите си.
- Селена, успя ли да се наспиш, след като стотици фенове скандираха името ти дни наред под прозорците на хотелската ти стая?
- О, те изобщо не ме притесняваха. По-скоро се тревожех за останалите гости на хотела. Истината е, че изобщо не бях подготвена за такъв интерес към мен от страна на българските ми почитатели. Даже малко се притесних, че нещо може да стане с тези деца, които тичаха между колите, за да стигнат до мен. Но е много трогателно и приятно да разбера, че и в България хората ме познават и следят моите телевизионни изяви.
- И музикални. Много от децата пееха песните ти пред хотела.
- (Усмихва се). Да, вярно. Това беше много мило.
- Много мило е, че слезе при тях и им раздаде автографи.
- Разбира се. Това е най-малкото, което мога да направя за българските си фенове. Проблемът е, че новината за автографите се разчу и заприиждаха още и още хора (смее се). Стана голяма лудница.
- Имам поръчение от една твоя малка почитателка да те попитам няма ли да направиш концерт в България? Вероятно хиляди други деца се питат същото.
- Така ли? О, с удоволствие, но в момента съм прекратила концертните обиколки и съм фокусирана повече върху кариерата ми в киното. Може би по-нататък. Сериозно ще си помисля.
- Екшънът “Бягство" е първият ти опит в киното за възрастни. Вълнуваш ли се?
- Всичко тече много гладко. До сега не ми се беше налагало да снимам почти изцяло в кола. Това е ново за мен. Итън (Хоук) много ми помага. Работата с него е истински купон. Вярвам, че ще излезе страхотен филм.
- Режисьорът Кортни Соломон не спести комплименти по твой адрес. Заяви, че си натурален талант и определено имаш потенциала от дете звезда да се превърнеш в истинско явление в голямото кино.
- Благодарна съм за тези думи и наистина се надявам да успея да оправдая големите очаквания към мен.
- В лентата “Монте Карло" играеш две героини едновременно - доброто момиче Грейс и разглезената богаташка Корделия. Има ли Селена Гомес две лица - едно за пред феновете и друго, когато остане насаме?
- О, не. Определено в мен не живеят две личности. Аз съм това, което хората виждат. Всъщност съм доста обикновена. Обичам да бъда със семейството си, с приятелите. Нищо вълнуващо.
- В Twiter се появи твоя снимка на софийски ресторант. Въпреки че програмата ти е изключително натоварена, успяла ли си да видиш нещо от София?
- През нощта работя, а през деня спя и чета сценария. Не ми остава време за нищо друго. Надявам се, към края на снимките да успея да посетя някои от забележителностите на България.
До като пътувам към снимачния терен, разглеждам София. Особено от студиото гледката към планината е фантастична.
- По сценарий действието в “Бягство" се развива изцяло в България. Бащата на твоята героиня е изпратен на работа у нас. По-различна ли е страната ни оттова, което си прочела в сценария?
- Вярно е, че моята героиня Хлапето живее в България, но в сценария няма много подробни описания на страната ви. Аз, разбира се, преди да дойда тук, направих моето лично проучване в интернет. Все пак исках да съм подготвена.
- Имаш шест кучета и всички те са спасени от приюти. Както вероятно си забелязала, в София имаме голям проблем с бездомните кучета. Режисьорът Кортни Соломон вече осинови няколко. Не ти ли се иска и на теб да спасиш някоя животинка?
- Бездомните кучета определено натъжават мен и мама. Макар че тези, които видях досега, поне изглеждат здрави. (Поглежда към майка си). Ако тя няма нищо против, аз бих осиновила българско куче.
- Манди, още едно куче?
Манди: (Смее се.) Мъжът ми се грижи за шест. Предполагам, че още едно няма да е проблем.
Режисьорът на “Бягство” Кортни Соломон: Вашите каскадьори са куражлии с топки
Режисьорът на “Бягство" и изпълнителен директор на компанията After Dark Film Кортни Соломон е кинаджията с може би най-богатия опит в правенето на филми у нас сред колегите си отвъд океана. За 4 години като режисьор и продуцент Соломон е заснел на българска земя 6 ленти. Работил е с наши актьори като Валентин Ганев, Захари Бахаров, Башар Рахал и Христо Шопов. Като режисьор 41-годишният канадец е майстор на ужасите. Създал е два култови хоръра - “Подземия и дракони" с носителя на “Оскар" Джеръми Айрънс и An American Haunting с Доналд Съдърланд и друга оскарова актриса Сиси Спейсик.
- Кортни, какво е усещането да снимаш с 19-годишна звезда, докато фенове крещят до снимачната площадка “Искаме Селена”?
- Не съм предполагал, че Селена Гомес ще се окаже толкова популярна в България. А що се отнася до възрастта й, тя отдавна е надраснала тийнейджърските си години. Работи като телевизионна и киноактриса, пее и изобщо е на сцената от 9-годишна. Това по дефиниция я прави професионалист.
Идва винаги подготвена, умее да се нагажда към всякакви промени в сценария и в момента, в който застане пред камерата, влиза в кожата на героинята си. Тя е роден талант. На всичко отгоре е много приятна за общуване. Няма превземки, няма пози. Често ми се налага да го казвам за някой актьор само от куртоазия, но в случая със Селена е самата истина.
- Ще успее ли тя да премине изпитанието от дете звезда да се превърне в успяла зряла актриса?
- Категорично да. На това заложихме, когато я избрахме за ролята на Хлапето. Селена определено има потенциал и съм сигурен, че няма да остане в историята на киното като едно от многото деца звезди, които така и не порастват.
- Как се разбират на снимачната площадка Селена и два пъти по-възрастният от нея Итън Хоук?
- Между двамата се получи невероятна сценична химия и динамика - карат се, смеят се, ядосват се, шегуват се. В “Бягство” Итън е много повече от актьор. Той непрекъснато участва в изглаждането на сценария. Дори се записа на специализиран курс по автомобилизъм в Охайо, където се срещна с истински автомобилни състезатели и видя отблизо техния живот, навици и поведение.
- От всички филми, които си правил в България кой се оказа най-голямото предизвикателство?
- Този. "Бягство" определено е най-сложният като техническо изпълнение и с най-рисковите каскади. В Щатите едва ли щяхме да сме в състояние да заснемем толкова опасни и зрелищни сцени. Но в България всичко е възможно благодарение на българските каскадьори, които имат, както ние евреите казваме хуцпа.
- Хуцпа?
- С други думи те са куражлии с топки. Тези момчета са готови да се хвърлят в изпитания, които в САЩ едва ли ще се намери кой да ги изпълни.
И това определено се вижда на екрана. Изобщо обичам да работя с българи. Те са работливи, приспособими и се опитват да дадат най-доброто от себе си. За това ще продължаваме да снимаме в България отново и отново.
Още статии от България Вчера Селена Гомес, която в момента се намира в България, е решила да отпусне със стрелба, съобщават американски медии. - Spoiler:
Гомес е една от най-заетите млади звезди в Холивуд, тя играе в киното, прави музика и има сериозна връзка с любимецът на тийнейджърите Джъстин Бийбър. Вероятно снимките на филма "Бягство" са дошли вповече на 19-годишната Селена и тя е решила да се разтовари от натрупания стрес в стрелбището. Звездата дори постна своя снимка в Twitter. Междувременно от "Ню Бояна" вече разпространяват и снимки от снимачната площадка на сцени с Итън Хоук и Селена Гомес, които дойдоха в България за работа по лентата. Режисьори на филма са Кортни Соломон и Ярон Леви, като Соломон заедно с Моше Даймънд и Крис Милбърн е и негов продуцент. Сценарият е дело на Грег Максуел Паркър и Шон Финегън. Хоук влиза в ролята на изморен от живота си автомобилен състезател на име Брент Магна. Единственият му съюзник е младата хакерка (в ролята Селена Гомес), а последната му надежда да спаси жена си е да следва инструкциите на тайнствен глас (в ролята Джон Войт), който следи всяко негово движение с помощта на камери, монтирани в автомобила му.
Селена Гомез се забавлява на парти в столичен клуб. След стрелянето с пистолет актрисата е намерила и друг начин да разпуска в София. - Spoiler:
Графикът на Селена Гомез по време на престоя й в България е изключително натоварен. Снимките на филма „Getaway”, които са причината за пристигането на старлетката у нас, започват след 23:00 часа и продължават до сутринта. Затова през деня звездата обикновено си почива и учи реплики.
Въпреки това 19-годишната звезда беше забелязана да купонясва на „черно“ парти в столичния клуб „Yalta”. Селена пристигна в един след полунощ, придружавана две момичета и от охраната си. Останаха за няколко часа, за да потанцуват.
Преди дни певицата сподели и друг свой любим начин за премахване на стреса. Тя качи снимки от стрелбище, където са решили да разпуснат с оръжие в ръка с братовчедка й Присила.
След като тийн идолката бе преместена в луксозна къща в Драгалевци, за да си почине от феновете, сега папараци изловиха гаджето на Бийбър на снимачната площадка. - Spoiler:
Както стана ясно преди време, в България се снима екшън филма The Getaway, в който ролите са поверени на Селена Гомес и Итън Хоук. Двамата вече започнаха да снимат в центъра на София някои от екшън сцените. Изглежда този процес се оказва малко по-труден за Гомес, която досега е играла само в комедии. Тя самата сподели, че никак не й е забавно да работи във филм, пълен с екшън сцени и динамика. Вчера в официалния си профил в Twitter Селена пусна своя снимка от площадката, под която написа: „Фейт се забавлява през пролетната ваканция, но с Kid става по-сериозно! Хаха P.S Екшън филмите са трудни!”. Фейт е героинята на Селена от комедията Spring Breakers („Пролетна ваканция”), чиито снимки приключиха преди месец. В The Getaway обаче ролята на Гомес е на ¬ младата хакерка Kid, съблазнена от банков обирджия, с който трябва да избяга. Миналата нощ около 3 ч. папараци се натъкнаха на Селена и Итън, които се вихреха в центъра на София. Двете звезди образуваха рояк полицейски коли, преследващи тунингования им „Форд Мустанг Шелби”, с който звездите се опитваха да им се изплъзнат от преследвачите си, пише в. Монитор.
Идолът на тийнейджърите Селена Гомес, която в момента пребивава у нас заради последния си филм не дава особено добър пример на подрастващите, които искат да приличат на нея. Холивудската знаменитост се отдаде на шумно парти и цяла нощ дивя под звуците на силната музика в популярен столичен клуб, от който въпреки крепката си възраст реши да си тръгне чак в ранни зори. - Spoiler:
Всъщност 19 годишната певица и актриса се появи едва около 1 часа вечерта в Yalta Club и заедно с 2 свои приятелки се раздаде на макс, но съвсем естествено под зоркия поглед на крупната си лична охрана. Светските хроникьори пък побързаха да коментират, че хубавата знаменитост най – вероятно се отдава на нощния живот заради катаклизмите в личния си.
Както вече всички знаем най – горещата клюка от последните дни е, че докато Селена работи у нас, гаджето й Джъстин Бийбър и игра шута. За момента нито един от двамата не е потвърдил официално информацията, но неуравновесеното поведение на Селена Гомес в България доста накланя везните в тази посока.
Селена е танцувала на Поли Генова! zona.gong.bg Поли Генова пя "По гащи" пред Селена Гомес [spoiler]Поли Генова и ЛаТиДа представиха новия си летен хит „По гащи” пред холивудската звезда Селена Гомес. Премиерата на парчето бе в петък (18 май) в известен столичен клуб. По време на представянето Селена извади мобилния си телефон и засне шоуто, което Поли и ЛаТиДа спретнаха на сцената. Видеото на лятното реге парче „По гащи” ще излезе след броени дни и ще бъде представено пред публиката през юни. Гомес не спря да танцува и по време на другите изпълнения на Поли, а на парчето „На инат” припяваше заедно с българската публика. Американският тийн идол бе придружен от 10 бодигарда, които бяха неотлъчно до нея през цялото време. Звездата е в България за снимките на новия си филм и ще остане в страната ни до 25 май. | |
|