LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: Медиите за Селена в България Май 2012г. - част 1 Съб Май 26, 2012 4:29 pm | |
| Представям ви сборка на всичко писано по време на престоя на Селена в България през месец Май 2012г. Ако ви интересува какво са писали българските медии за нея може да го прочетете всичкото тук. Както виждате бе огромен интереса така че съм насложил спойлери за по-добро скролване и ориентиране в темата. Аз самият съм изключително доволен от високия интерес към Селена от медиите, които побързаха да влязат в час и да обсипват с новини българите - някои вярни, други тъпи, но все пак новини.Вестник 24 часа за Селена! - Spoiler:
Селена Гомес започва снимки у нас още утре. Една от най-известните световни млади звезди е в София от понеделник, но вместо с гаджето си - тийнидола Джъстин Бийбър, пристигна с майка си Аманда. Тя ще се включи в снимките на новия холивудски филм у нас Get Away ("Бягството").
Заради него по същото време като Селена кацна и актьорът Итън Хоук. Той ще изиграе главната роля в продукцията. Той дойде сам и вече се подготвя за работата си на снимачната площадка.
По сценарий цялото действие ще се развива в София, макар само част от продукцията да се прави у нас. Другите кадри ще се заснемат в Атланта и в тях ще се включи третото действащо лице в екшъна - Джон Войт. Бащата на Анджелина Джоли ще е злодеят във филма, но почитателите му тук няма да го видят отблизо, защото Войт ще работи по лентата само в САЩ.
Селена Гомес проби в киното като комедийна актриса от сериала на "Дисни" "Магьосниците от Уейвърли плейс". Но в Get Away образът ще е много по-различен от всичко, което е правила досега. Тя ще играе дъщерята на американски банкер, който е изпратен да работи в София. Екипът ще снима в Киноцентъра и по софийските улици, но основно нощем. Той беше тук и в края на миналата година. Тогава засне каскади в центъра на столицата. Автомобили фучаха пред НДК, по "Раковски", "Дондуков" и "Цар Освободител".
Актьорите сега са отседнали в голям столичен хотел. Итън Хоук дори вечерял с режисьора на филма Кортни Соломон в четвъртък и от съседните маси веднага го познали и му поискали автографи. И той, и Селена ще останат в София около 3 седмици.
БНТ за Селена - Spoiler:
Любимката на децата от телевизионния сериал "Магьосниците от Уейвърли Плейс" и изгряваща звезда на музикалната сцена Селена Гомес вече е в България.
За съжаление 19-годишната красавица не е довела със себе си другия тийн идол - нейния приятел Джъстин Бийбър. Затова пък тя кацна в София в компанията на кинолегендата Джон Войт, който е баща на друга икона от големия екран Анджелина Джоли.
Поводът за гостуването им у нас е участието им във филма "Бягството". Селена Гомес ще се превъплъти в един от главните образи. Роля в продукцията ще има и актьорът Итън Хоук. Той ще изиграе световен шампион по автомобилизъм.
Гомес вече е тук, но къде точно в столицата е отседнала и как прекарва свободното си време, се пази в пълна тайна. Ясно е само едно - звездата все още не е на снимачната площадка.
Докато в България тя се готви за ключовата роля, в САЩ музикалната група "Люс" я съди за 1 милион долара. Бандата твърди, че певицата и актриса е откраднала мелодията на свой хит от тяхна песен. Става въпрос за парчето на Гомес "Година без дъжд".
Обвиненията обаче трябва да изчакат, защото сега на дневен ред за младата знаменитост е "Бягството", чиято интрига се заплита по улиците на София. А ние ще направим всичко възможно да уловим тийн дивата.
Интернет медиите за Селена в България! - Spoiler:
Представяме ви някои от медиите които са отразили идването на Селена в България. По същество не казват нищо ново.
http://cinebum.eu/ http://zona.gong.bg http://www.maini4kiteen.net/ http://tvoetoradio.com http://inews.bg bliasak.bg offroad-bulgaria.com monitor.b njoybg.com Тук е интересен цитата "Близък до радио N-JOY източник съобщи, че вчера Гомес е била забелязана в столичен мол, където се отбила за да похапне." dnes.bg Златен бисер - "Настана време разделно за българите, които не понасят Джъстин Бийбър, но и не носят хавлиени чорапи със сандали. Сега е моментът да се разбие сърцето на канадеца, тъй като гаджето му Селена Гомес вече актьорства у нас. Брюнетката трябва да усети, че по тези ширини е пълно с мачовци, гларуси и прочее култови субекти, които нямат нищо общо със сладникавия й избраник.
Е, със сигурност разликата от няколкостотин милиона в банковата сметка е съществена, но пък Селена може да има щастието да издържа някой български мъж, да реже салатката и да "жули" 55-градусова ракия. И след това бой и сръбска музика - ей тия три неща." vij-me.com/ hotnews.bg bgnovinite.com "Новината се оказа една от най-строго пазените тайни в държавата." - напълно прави са. dariknews.bg
Още една история на фен/ка, срещнала Селена: - Spoiler:
Е, наистина е неловко, но исках да споделя това с вас, хора. Така че нека да започвам... Вчера прочетох, че Селена снима тук на 6ти май (днес) в София и аз казах на моите приятели, че трябва да я преследваме по улиците, ако разбере къде ще снима. И ние решихме да отидем навън и аз напълно забравих, че мога да видя Селена в моя град, защото повярвайте ми, никой известен не идва тук, наистина. Признавам, че не съм й най-големия фен. Да, слушам някои от песните й, гледал/а съм филмите й, но все пак ... както и да е. Е, аз и моите приятели се разхождахме по улицата и чух няколко деца да крещат и скандират името на Селена, така че отидохме да видим какво става. И видях 20-30 деца (между 13 и 15 години), които викаха пред хотела, в който работех. (и да, всичките ми бивши колеги не бяха там), така че решихме да стоим далеч от тълпата и просто да видим какво ще се случи... След 3 часа чакане, изведнъж всички деца се подредиха на опашка и спряха да крещят. След около 10 минути видях майката на Селена да излиза и си казах "Боже мой, тя идва и никой не обръща внимание"... След нейната майка и охраната, се появи Селена. Все още нямаше и звук от тези деца. Ние изтичахме да я видим и да направим няколко снимки. Тя беше наистина мила и мина през всяко дете, за да му даде автограф и да ги прегърна. Бях изненадан/а, че тя е толкова мила и добра. Аз и моите приятели бяхме към края на опашката и тя дойде, подписа ни картичките и ни прегърна. Аз бях толкова безмълвен/на. Казах "Ау, Селена, ти си толкова хубава". И тя каза "Благодаря ти толкова много". Нямах думи, толкова дразнещо ;д. И след това тя се качи в колата си и вероятно отиде на снимачната площадка... Е, това е моята история. Качил/а съм и няколко снимки, но тя не искаше да се снима с нас, не знам защо. Но си загубих автографа (такъв/такава идиот/ка съм). Както и да е, това е всичко от мен, надявам се да ви хареса. :))) П.С. Облеклото й...не е хубаво, но тя беше една от най-красивите жени, които съм виждал/а.
История за срещата - Spoiler:
Цял ден се чудех дали си заслужава да отида или не.Накрая казах на мама и тати да да тръгваме и около 5 часа бях пред Гранд Хотел София.Там се бяха събрали около 50 фена които викаха към втория етаж.Присъединих се към тях като написахме-PLEASE SELENA COME OUT ! Започнахме да пеем всички песни на Селена и изведнъж започнахме да викаме SELENA.Тогава тя се показа на прозореца, показа ни сърце и ни помаха.Толкова бяхме щастливи, че няма на къде.Помолихме охраната да я викнат но ни отказаха.Изведнъж ни казаха че в хотела е щяло да има сватба и да спрем с всичко но в знак на протест Селенатори седнаха на улицата и не ставаха.След много уговаряния и караници дойде агентът на Селена.Помоли ни да се наредим в колона и да мълчим.Много хора ни снимаха но ги изгонихме защото ни забраниха снимките.Чакахме я и почти стана 8 часа.Видяхме как колата на Итън Хоук тръгва и той влиза.След това слезна и Сел.Много се зарадвах и плаках.Подадох и Тиги и я гушнах! След това направих 5-6 снимки и се прибрах.Това беше най-хубавият момент в живота ми! П.С.:снимах 3 видеота!Другото което каза агента и е че няма да се вижда с фенове вече защото от днес започнаха снимките в Бояна!
Защо Селена Гомез показа „среден пръст” на българските си фенове? - Spoiler:
razkritia.com Селена Гомез разплака десетки хлапета, които мечтаеха да се щракнат за спомен с любимата си изпълнителка Защо Селена Гомез показа „среден пръст” на българските си фенове?
Селена Гомез изненадващо се превърна в примадона от ранга на Мадона. Въпреки крехката си възраст и оскъден стаж на световната сцена, миловидната тийн идолка демонстрира чутовно самочувствие. При това не само пред медиите, а и пред феновете си в България. На които категорично забрани да се снимат с нея по какъвто и да било претекст.
Два дни поред хиляди малчугани обсаждаха столичния хотел, в който Селена е отседнала по време на снимките на филма „Бягството”. Часове наред децата скандираха името й, но Гомез не благоволи да излезе и да се срещне с тях.
Чаровницата от сериала „Магьосниците от Уейвърли Плейс” напусна покоите си едва днес, за да направи един тигел из центъра на столицата, пък макар и с брониран джип. Под давлението на свитата си, 19-годишната американка се престраши да слезе от колата само за броени минути, а група тийнейджърки моментално я фиксираха.
„Боже! Селена! Селена Гомез! Това е тя!”, крещяха момичетата, изпаднали в транс, а гаджето на Джъстин Бийбър ги дари с лъчезарна усмивка. Заобиколена от почитатели, младата звезда започна усърдно да раздава автографи като внимаваше да не пропусне нито един от протегнатите към нея листове, снимки и плакати. След всеки автограф Селена подаряваше на собственика му нежна прегръдка.
„Невероятно мила е! Обичам я!”, разнасяха се гласове в тълпата. До мига, в който първото момиченце пожела да се снима с нея за спомен.
Зърнала фотоапарата, благата Селена Гомез светкавично придоби сериозно, дори сърдито изражение. Фръцна се и наведе глава, за да скрие лицето си. Докато децата недоумяваха какво става. „No pictures, no pictures!”, размахваше ръце бодигардът й, сякаш в опит да пропъди досадни мухи.
Колкото и да я умоляваха малчуганите, Селена остана непреклонна. Нещо повече – минута по-късно тя буквално избяга от почитателите си и скочи в джипа, който потегли с мръсна газ.
„Защо постъпи така? Винаги съм мечтала да се снимам с нея”, проплака 12-годишно русокосо момиченце, а сълзите се разляха като река по бузите му. „Успяхме да я щракнем от далече. Но тя не искаше да се снима с нас, не знам защо…”, пише и друга фенка на Селена в сайта Selena-Daily.com.
Остава въпросът защо Селена Гомез пренебрегна българските си почитатели по толкова безцеремонен начин, сякаш им показа „среден пръст”?
Разбираеми са игрите й на котка и мишка с медиите. Но да разплаче децата, които я боготворят, със сигурност не лъска имиджа й на…Селена Гомез.
Медиите за срещата на Селена в София - Spoiler:
DNES.BG Изгряваща звезда на музикалната поп сцена - актрисата Селена Гомес, се появи за минути в центъра на София за радост на нейни фенки.
Обградена от бодигардове, 19-годишната американка раздаде автографи на свои фенки.
В момента, в който екипа й забеляза минувачи с фотоапарати и телефони, охраната буквално я избута обратно в чакащия джип и изчезна в неизвестна посока, посочват от "Булфото".
Гомес пристигна преди няколко дни в България заедно с кинолегендата Джон Войт.
Поводът за гостуването е участието им във филма "Бягството". Селена Гомес влиза в един от главните образи, като роля в продукцията има и актьорът Итън Хоук. Той изиграе световен шампион по автомобилизъм.
offnews.offroad-bulgaria.com Почитатели на Селена Гомез я причакваха в продължение на няколко часа днес пред Гранд Хотел София, където е отседнала.
Тийн идолът Селена Гомез пристигна в България на 2 май за снимките на филма „Gateway”, в който си партнира с Итън Хоук. В тайна се пазeше хотелът, където е отседнала, и дори къде ще се снима филмът.
Това обаче не се оказа проблем за най-големите ъ фенове, които вече втори ден я причакват пред Гранд Хотел София. Те разказаха за OFFNews.bg, че вчера са успели да я видят, докато се прибирала в хотела. Въпреки че е изключително строго охранявана, няколко от тях дори са успели да си извоюват автографи на Селена и да се снимат с нея.
„Бодигардът ъ позволи само на няколко души да се приближат до нея. Аз успях да си направя една снимка, но искам да имам и още“, сподели едно от децата. „Селена се отправя към студиото около 8 ч. Сега сигурно е на разходка“, обясни момичето, но не пожела да каже откъде има тази информация.
Причакващите звездата деца приготвяха за любимката си плакат с надписи „Обичам те, Сели Гомез“ и „Най-добрата“. Няколко момичета бяха отишли по-далеч. Посланията бяха нарисувани направо върху ръцете и краката им.
Оказа се, че за да чакат пред Гранд Хотел София днес по обяд, бяха избягали от последните часове в училище. По телефона привикваха и свои съученици от съседни паралелки.
„Ще чакаме поне още няколко часа“, категорични бяха те, като се заканиха да идват всеки ден до края на престоя на Гомез.
hiclub.bg След като в края на миналата седмица разбрахме, че тайно в България е пристигнала актрисата и певица Селена Гомес, гадже на Джъстин Бийбър, сега някои софиянци успяха да я зърнат с очи и дори да си вземат автограф от нея, издава iNews.
Идолката на тийнейджърите в Америка, станала известна с ролята си в телевизионния сериал "Магьосниците от Уейвърли Плейс", е у нас за снимките на американската продукция с работно заглавие Get Away.
В нея участват още звездите Итън Хоук и Джон Войт, а по-голямата част от снимките ще бъдат заснети у нас. В края на миналата година вече бяха направени някои от кадрите. На Селена е поверена главната роля в лентата, а Итън Хоук играе световен шампион по автомобилизъм.
Днес 19-годишната американка раздаде автографи на свои фенки в столицата, обградена от бодигардове.
В момента, в който екипът ѝ забеляза минувачи с фотоапарати и телефони, охраната буквално я избутала обратно в чакащия джип и изчезнали в неизвестна посока.
hotnews.bg Изпълнителката е у нас от няколко дни, заедно с колегата си Итън Хоук, за заснемането на нов филм.
По напористите фенове на Селена разбрали в кой хотел е отседнала и през изминалите два дни бяха окупирали сградата, пеейки нейни песни и скандирайки името й.
Очевидци разкриват, че Гомес е стриктно пазена от чернокож охранител, а самата тя избягвала да излиза извън хотела си, с изключение на дните, в които снима в киноцентър "Бояна".
blitz.bg Селена Гомес буквално побърка свои фенове с неочакваното си появяване в центъра на София. Макар да бе обградена плътно от бодигардове, любимката на децата от ТВ сериала “Магьосниците от Уейвърли Плейс” успя да раздаде автографи на най-върлите си почитатели. 19-годишната американка е у нас, за да снима една от главните роли във филма “Бягстовото”, в който участва заедно с кинолегендата Джон Войт, също кацнал преди дни в София. В лентата в ролята на световен шампион по автомобилизъм се вживява и звездата Итън Хоук.
Докато раздавала автографи, небрежно облечена и по джапанки, на ошашавените от щастие тийнейджъри, охраната забелязала папараци и буквално “внесла” Гомес в чакащия джип, който отпрашил в неизвестна посока, твърдят очевидци./БЛИЦ
Репортаж на БНТ - Spoiler:
С пристигането си за снимките на новия си филм Селена Гомез силно развълнува някои от българските си фенове. Името на хотела, в който е отседнала младата звезда, се пазеше в тайна до последно. Но това не попречи на почитателите й все пак да разберат кой е той и да направят всичко възможно, за да получат автографа й.
Вече втори ден стълбите пред Телефонната палата са окупирани от десетки фенове на известната актриса и певица. Почти всички от тях са ученици, които прекарват часове в очакване на своя идол. Причината за това е съвсем проста...
Ученички: - За автографи! За да я видим! Защото я обичаме! И за да се снимаме с нея.
Събралата се тълпа фенове на Селена Гомез не отстъпваше по ентусиазъм на която и да е българска футболна агитка. И докато някои приканваха любимката си с песни и викове, други решиха да оползотворят времето и да наваксат с уроците и домашните.
Но независимо как прекарват часовете в очакване на младата звезда, феновете й са категорични, че ще стоят под прозореца на хотелската й стая, докато не се срещнат с нея.
Ученички: - Докато не дойде и докато не си тръгне. Ще спим тук, ако трябва. Поне докато получим автограф. Ние сме до края. Просто много я обичаме. Тя е дъ бест. Селена Гомес в заведение за бързо хранене!
Според списание Блясък Селена е била забелязана в заведение за бързо хранене на ул. "Александър Стамболийски".Селена е била придружавана от четирима бодигарди, които следели изкъсо никой от посетителите да не щракне с телефон или камера звездата. Бележка. Най-вероятно става въпрос за KFC, за който вече имахме информация, че са видели Селена там. Медиите за Селена в България 2 част Вестник24часа - Spoiler:
Въпреки че беше облечена неглиже - с обикновен анцуг и по джапанки, младата звезда Селена Гомес веднага бе разпозната от крещящи момиченца в мига, в който се появи в центъра на София вчера. Тя не отказа автографи на почитателките си.
До актрисата неотлъчно стояха бодигардовете . Когато забелязаха минувачи да вадят фотоапарати и телефони, за да я снимат, те веднага прибраха Селена в чакащия джип и потеглиха.
monitor.bg - Spoiler:
Гаджето на тийн идола Джъстин Бийбър - Селена Гомес, която от няколко дни е в София, се оказа заклета фенка на ретро музиката. Тя настояла българските й домакини да й намерят квалитетно парти, където се въртят парчета от 80-те години.
Младата дама най-вероятно ще огрее заведение в центъра на столицата. Дали ще стои до късна доба обаче, не се знае, тъй като навсякъде ще е в компанията на майка си Аманда. Любимката на децата от телевизионния сериал „Магьосниците от Уейвърли Плейс” се появи за кратко вчера с кордон от бодигардове в близост до Гранд-хотел „София”. 19-годишната американка раздаде автографи на свои фенки. В момента, в който екипът й забеляза минувачи с фотоапарати и телефони, охраната буквално я избута обратно в чакащия джип, който изчезна в неизвестна посока.
woman.hotnews.bg Селена Гомес буквално побърка свои фенове с неочакваното си появяване в центъра на София. - Spoiler:
Макар да бе обградена плътно от бодигардове, любимката на децата от ТВ сериала “Магьосниците от Уейвърли Плейс” успя да раздаде автографи на най-върлите си почитатели, съобщава "Блиц".
19-годишната американка е у нас, за да снима една от главните роли във филма “Бягстовото”, в който участва заедно с кинолегендата Джон Войт, също кацнал преди дни в София. В лентата в ролята на световен шампион по автомобилизъм се вживява и звездата Итън Хоук.
Докато раздавала автографи, небрежно облечена и по джапанки, на ошашавените от щастие тийнейджъри, охраната забелязала папараци и буквално “внесла” Гомес в чакащия джип, който отпрашил в неизвестна посока, твърдят очевидци.
Вестник Труд Селена Гомес неочаквано цъфна в центъра на София и ошашави тълпа от фенки, която мигом я наобиколи за автографи. Небрежно облечена и по чехли, 19-годишната звезда се разписа където свари и ощастливи най-върлите си почитателки. Случката се разигра пред грандхотел “София”, където американката е отседнала. Група тийнейджърки се бе събрала вчера следобед под прозорците на хотела. Момиченцата викали името на любимката си с надежда да се покаже. И тя наистина излязла и започнала да се разписва по листа, тефтерчета и свои снимки. В мига, в който забелязала фотоапарати и щракащи мобилки, се шмугнала веднага обратно в хотела. Селена Гомес в София: Масови бягства от час vesti.bg Едва ли който и да било урок в класната стая, би могъл да привлече повече внимание от големия тийн идол Селена Гомес, която е по работа у нас Пресипнали фенове на Селена Гомес окупираха голям хотел в центъра на София. Почитатели на младата американска звезда изгубиха гласа си от любов към нея, която снима филм в България и вече няколко дни е в страната ни. Ревностни тийнейджъри масово избягаха от училище за втори пореден ден. Едва ли който и да било урок в класната стая, би могъл да привлече повече внимание от големия тийн идол Селена Гомес, която е по работа у нас. Възможност, която със сигурност не е за изпускане. Вчера певицата е раздавала автографи, а тези, които не са успели да се докоснат до нея, чакат и днес. Графикът й се знае наизуст: "В осем излиза за снимки и към седем часа се прибира", http://fakti.bg Пресипнали фенове на Селена Гомес окупираха голям хотел в центъра на София, предаде БГНЕС. - Spoiler:
Почитатели на Селена Гомес изгубиха гласа си от любов към звездата, която снима филм в България и вече няколко дни е в страната ни.
Ревностни тийнейджъри масово избягаха от училище за втори пореден ден. Едва ли който и да било урок в класната стая, би могъл да привлече повече внимание от големия тийн идол Селена Гомес, която е по работа у нас. Възможност, която със сигурност не е за изпускане.
Някои споделиха, че вече са се запознали с нея. Вчера певицата е дала автографи, а тези, които не са успели да се докоснат до нея, чакат й днес. Графикът й се знае наизуст: "В осем излиза за снимки и към седем часа се прибира", разказаха още тийнейджърите.
Селена е в България за снимките на филма ""The Getaway".
Заплашват феновете на Селена Гомез с полиция - Spoiler:
offnews.offroad-bulgaria.com Охраната на Гранд Хотел София заплашва феновете на Селена Гомез с полиция и арести за нарушаване на обществения ред.
Почитателите на 19-годишната звезда по цели дни я чакат да се появи пред хотела, където е отседнала при престоя си в България. За да не пропуснат възможността да се срещнат със своята любимка, децата редовно бягат от училище и окупират Гранд Хотел София.
Певицата пристигна в София на 2 май за снимките на филма „Getaway”. Сцените се заснемат през нощта, затова тийн идолът излиза от хотела след 20 ч. и се връща едва на следващата сутрин. През деня се отдава на почивка, а пред феновете си се появява за по няколко минути, строго следена от охранителите си.
Тъй като появата ú обикновено е ненадейна, децата я чакат пред хотела и с часове крещят името ú.
Ежедневните окупации и силният шум опънали до крайна степен нервите на охраната на Гранд Хотел София. Служителите започнали да заплашват тийнейджърите, че ще повикат полицията.
Тъй като повечето фенове на Селена Гомез са непълнолетни, органите на реда не могат да ги арестуват за нарушаване на обществения ред. Те биха могли да ги отведат и задържат в Детска педагогическа стая.
Заплахите на охраната обаче по никакъв начин не стряскат децата, които са решени да се срещнат със своя идол на всяка цена.
Децата гонят папараци!/Сън не лови Селена - Spoiler:
Вестник '"Всеки ден" Останахме, надявайки се и ние да видим звездата, докато едно малко русо момиченце не дойде да ни помоли да си тръгнем, защото, „заради камерата ни Селена никога няма да дойде“.
razkritia.com Тийнейджърската идолка Селена Гомес не може да заспи
Идолката на милиони тийнейджъри Селена Гомес не може да се наспи у нас – пише „България днес”. Папараци изловиха мегазвездата да се разхожда с гигантска чаша кафе из София. Певицата и актриса, която е едва на 19 години, е в България, за да изиграе главна роля в екшъна „Бягството”. Снимките на Гомес обаче са толкова натоварени, че после тя не можела да заспи – отбелязва таблоидът.
И за да изглежда свежа, пие кафе след кафе. В паузата между два дубъла онази вечер Селена си поръча поредната чаша с ободрителна напитка в собствената си каравана на снимачния терен. След малко при нея дойде и самият Итън Хоук. Двете звезди си побъбриха на затворена врата в караваната повече от 20 минути.
Продукцията, която се снима по столичните улици и в „Ню Бояна филм”, е с всички изгледи да се превърне в тийнейджърски хит. Ако човек се разходи около грандхотел „София”, където Селена Гомес е настанена, ще види тумба от стотина деца – предимно 12-13-годишни момичета, които кибичат там почти денонощно. Фенките скандират неуморимо името на актрисата. Въпреки напористите писъци на невръстните почитателки, единственото, което звездата направи, е да се покаже през прозореца на стаята си. Деца бягат от училище, за да дебнат Селена
Статията от OFFNews.bg - Spoiler:
Петдесетина деца вече втори ден бягат от училище, за да издебнат Селена Гомез пред Гранд Хотел София, а следобед към тях се присъединяват и част от родителите им.
Името на хотела, в който е отседнала Селена Гомез при посещението си в София, се пазеше в тайна. Мистерията беше разкрита от заклетите й почитатели само ден след пристигането ъ в столицата. Оттогава те прекарват цели дни пред Гранд Хотел София с надеждата да видят Гомез, да поискат автограф и да се снимат с нея.
Вчера децата бяха решили да пропуснат последните часове в училище и започнаха да се събират по обяд. Днес желанието им да се срещнат със звездата ескалира дотолкова, че бяха окупирали хотела още около 8 ч. Явно учебните занятия са им се сторили маловажни пред възможността да зърнат любимката си, докато се прибира от снимачната площадка.
Селена Гомез е в България заради участието си във филма „Getaway“ с участието на Итън Хоук и Джон Войт. Сцените се снимат през нощта между осем часа вечерта и осем часа сутринта. Затова през деня звездите си почиват. Това не е пречка за децата, които я причакват всеки ден.
Феновете споделиха пред OFFNews.bg, че дори са открили номерът на стаята, в която е настанена. По думите им става въпрос за 209 стая, прозорецът на която бил на втория етаж, петият отляво надясно.
Вчера родителите на много от децата бяха решили да се присъединят и да им правят компания в причакването на звездата.
Въпреки слуховете, че Селена си е тръгнала, които бяха пуснати вчера, феновете са категорични, че тя е в хотела и рано или късно ще я дочакат. Във Фейсбук обаче вече има групи, обединяващи се около каузата да навият Селена Гомез да дойде в България, но този път не за да снима филм, а за да пее.
Още статии БГНЕС Пресипнали фенове на Селена Гомес окупираха голям хотел в центъра на София. - Spoiler:
Почитатели на Селена Гомес изгубиха гласа от любов към звездата, която снима филм в България и вече няколко дни е в страната ни.
Ревностни тийнейджъри масово избягаха от училище за втори пореден ден. Едва ли който и да било урок в класната стая би могъл да привлече повече внимание от големия тийн идол Селена Гомес, която е по работа у нас. Възможност, която със сигурност не е за изпускане.
Пред камерата ни някои споделиха, че вече са се запознали с нея. Вчера певицата е дала автографи, а тези, които не са успели да се докоснат до нея чакат й днес. Графикът й се знае наизуст: " В осем излиза за снимки и към седем часа се прибира", разказаха още тийнейджърите.
Останахме, надявайки се и ние да видим звездата, докато едно малко русо момиченце не дойде да ни помоли да си тръгнем, "защото, заради камерата ни Селена никога няма да дойде". Селена пристигна в България за снимките на филма ""The Getaway". /БГНЕС
София / България Селена Гомес раздаде автографи в София Сн.: Bulphoto Пресипнали фенове на Селена Гомес окупираха вчера голям хотел в центъра на София, предаде репортер на БГНЕС. Почитатели на Селена Гомес изгубиха гласа си от любов към звездата, която снима филм в България и вече няколко дни е в страната ни. Ревностните тийнейджъри масово бягат от училище за втори пореден ден. Едва ли който и да било урок в класната стая би могъл да привлече повече внимание от големия тийн идол Селена Гомес, която е по работа у нас. Някои от учениците споделили, че вече са се запознали с нея, когато певицата раздаде автографи, облечена по анцуг и чехли, а тези, които не са успели да се докоснат до нея, все още чакат заветния момент. Графикът й се знае наизуст: "В осем излиза за снимки и към седем часа се прибира", разказаха тийнейджърите. Селена пристигна в България за снимките на филма ""The Getaway". life.dir.bg - Spoiler:
Селена Гомес, Ванеса Хъджънс, Ашли Бенсън и Рейчъл Корин Сладураните от новия филм Spring Breakers се снимаха по бански в свежи, бонбонени цветове за новия брой на списание Interview. Селена Гомес и Ванеса Хъджънс изглежда доста се забавляват на нетипичната фотосесия. Звездите на „Дисни" позират заедно със своите колежки от лентата – Ашли Бенсън и Рейчъл Корин. 19-годишната Селена е в секси прасковено горнище и тюркоазено долнище. Тя играе Фейт - религиозна тийнейджърка, която се поддава на лошото влияние на най-добрите си приятели. Гаджето на Джъстин Бийбър казва пред списанието, че тази фотосесия е била доста вълнуваща за нея като се има предвид, че в живота си не е изпушила нито една цигара: "Беше наистина смешно – другите трябваше да ме учат как да го направя." Ванеса пък слага руса перука за снимките, както и горещ розов бански, пишат от tialoto.bg. Във филма 23-годишната сладурана играе щура мацка на име Кенди. По сценарий групата приятелки заминават за Флорида за пролетната ваканция, но тъй като нямат достатъчно пари решават да ограбят ресторант. Джеймс Франко играе наркодилър, който освобождава момичетата от затвора и ги принуждава да вършат престъпления. Филмът Spring Breakers ще се появи по кината през 2013 година. Още статии за престоя на Сел у нас
Селена Гомез си прекарва чудесно в България, като това, което вижда тук, надминава нейните очакванията. Като тийн идол, станала по-известна всъщност като гаджето на новото чудо Джъстин Бийбър, Селена Гомез получава истерична подкрепа от феновете си и в България. Изненадващо се оказа, че в България Селена има не малко фенове, въпреки че определено може да бъде наречена локална звезда. Явно родните ученици не остават по-назад от тенденциите и световните щекотливи теми, защото показват че са запознати с най-актуалните имена на Запад. Селена Гомез публикува отзиви и снимки от България за феновете си по света, като към момента всички теса доста положителни.
Селена Гомез е в България за да снима новият си филм The Getaway, в който ще си партнира със звездата Итън Хоук. Явно все повече големи продукции се снимат в страната ни, което повишава престижа на България като туристическа дестинация. Феновете на тийн звездата, които я причакват на Телефонната палата в София наистина създадоха чудна атмосфера като не могат да бъдат заглушени от феновете на поне два софийски футболни отбора. От феновете на звездата не можа да остане скрит и хотела, в който тя ще отседне, като той бързо стана ясен и тълпи от ученици обгради мястото. Всички те чакат автограф и да се доближат до своя идол, да зърнат Селена Гомез и да подвикнат нещо мило, което тя да чуе. Селена Гомез не разрешава да се правят снимки и намина за кратко да разпише няколко автографа и прегърне почитателите си в България. Ентусиазмът на българските й фенове е необикновен, тъй като те следят с изключително настървение всяко малко раздвижване в хотела и всяка пристигнала кола. Сред събралите се има не само софиянци, но и фенове от различни градове. Те се организирали чрез социалните мрежи, като така си препредавали и всяка нова промяна в информацията за Селена и нейното местопребивание. Така чакащите ученици са се превърнали в истински разузнавачи и в папараци въоръжени с фотоапарати и друга техника. Феновете на гаджето на Джъстин Бийбър- Селена Гомез възнамеряват да стоят пред хотела й, докато тя не си тръгне или поне докато не вземат автограф от нея.
Източник: kluki.info
Още статии за престоя на Сел у нас - Spoiler:
Селена Гомез публикува нова снимка от посещението си в България. Този път старлетката показва част от интериора на караваната, в която се подготвя за заснемането на сцените от „Getaway”. Тийн идолът Селена Гомез изненада вчера почитателите си, като започна да споделя кадри от престоя си в София. Първоначално тя публикува в Webstagram снимка от заведение, където обича да се храни, като го нарече „най-сладкият ресторант в България“. Днес милиони нейни фенове от цял свят ще имат възможността да надникнат на снимачната площадка. Само преди няколко часа Селена е качила в Twitter фотос, на който се вижда част от помещението, където звездата се прекарва времето си. До снимката тя е написала „Trailer love”. Много от феновете й предполагат, че двете снимки имат за цел да привлекат вниманието на гаджето на 19-годишната старлетка Джъстин Бийбър. Според тях обстановката е романтична и интимна, което непременно ще насърчи Бийбър да посети любимата си. Раздялата им за близо 6 седмици, през които Селена Гомез ще остане в България, е една от най-коментираните теми сред почитателите на двойката.
Медиите за Селена в България 3-та част offnews.offroad-bulgaria.com - Spoiler:
Селена Гомез е отишла два пъти в заведение в центъра на София заедно с майка си. Тя го нарече „най-сладкото ресторанче в България“.
Придружавана от майка си Аманда, 19-годишната звезда вечеряла в столично заведение. Двете били очаровани от атмосферата. Доказателството за това е направената от момичето снимка, която то сподели с феновете си в Webstagram.
Решихме да го посетим и ние. Ресторантчето е малко, а обстановката е интимна. Менюто е основно на базата на различни видове паста и свежи салати.
Управителката на заведението потвърди пред OFFNews.bg, че Селена се е хранила два пъти там заедно с майка си, но отказа да ни разкаже повече подробности и поиска името на ресторанта да не бъде споменавано. „Дори не се запознахме с Гомез лично“, каза тя.
Междувременно мястото пред входа на Гранд Хотел София започна да опустява. До вчера там се събираха най-заклетите фенове на Селена Гомез, които с часове причакваха появата на любимката си.
Почитателите на Селена Гомез се изтеглят към градинката на НДК, където според тях можела да бъде забелязана през деня. В опитите си да прекратят обсадата на хотела, служителите от охраната сами насочвали децата към новото място.
Вестник 24 часа "Най-сладкият ресторант в България", написа вчера в туитър Селена Гомес под снимката на уютно сепаре в заведение. - Spoiler:
Изгряващата звезда е у нас за снимките на филма "Бягството" (Get Away), в който си партнира с Итън Хоук, и вече пусна първите си два туита от София.
Втората снимка е кадър от трейлър, на който се вижда кухненски бокс. Може да е от новия клип или от караваната зад НДК, където в момента е снимачната площадка на филма.
Всички от екипа се хранят в ресторант в задната част на НДК. Итън Хоук също сяда сред колегите си, но 19-годишната Гомес се прибира в караваната. Снимката обаче е от друг ресторант, където тя е била миналата вечер. Не пишем името му, за да не го напълним с 11-годишни момиченца.
Почти непрекъснато НДК е заобиколен от девойчета, които крещят We want Selena ("Искаме Селена"). Друга тумба виси пред грандхотел "София", където спи приятелката на Джъстин Бийбър.
Всъщност Селена не може много да спи. Снимките са основно през нощта - от 23 ч до 6 сутринта. По това време общината разрешава да се затварят улици в София, тъй като голяма част от кадрите са от преследване с коли. Така преди 2 седмици, още преди пристигането на звездите, беше затворен бул. "Драган Цанков". Следващата нощ снимките бяха пред Централната баня. И на двете места няколко дни останаха части от декорите - коледни елхички и украси по стълбовете. Очевидно, че сюжетът се развива по Коледа.
Затова актьорите спят през деня, но писъците на феновете често я разбуждали, разказвала Селена на снимачната площадка.
Вестник Всеки Ден Започнаха снимките на спиращия дъха екшън-трилър на Dark Castle Entertainment и After Dark Films “Getaway” (“Бягството”). Първите три седмици ще се снима в София, а след това продукцията се мести в САЩ. Пристигането на Гомес в София предизвика масова истерия сред българските тийнейджъри, които окупираха хотела й, за да си вземат автографи. Тя, както и останалите актьори, ще останат в столицата ни поне три седмици. Селена я местят в друг хотел? offnews.offroad-bulgaria.com - Spoiler:
Утре Селена Гомез напуска Гранд Хотел София. Това каза пред OFFNews.bg служител от охраната.Тя ще бъде настанена в друг хотел, който ще бъде запазен в тайна.
Въпреки взетите мерки, престоят на старлетката в България никак не преминава спокойно. Феновете ú веднага откриха, че е отседнала в Гранд Хотел София. Те с дни барикадираха хотела, за да се срещнат със своята любимка. Децата почти прегракнаха, докато скандират името на звездата.
Тъй като снимките за филма „Getaway” са през нощта, Селена Гомез обикновено си почива през деня. Затова десетките фенове пред хотела нарушавали спокойствието й. Явно оплакването на звездата е подействало, защото било взето решение за преместването й.
Името на хотела отново се пази в тайна, но няма съмнение, че най-напористите почитатели на певицата бързо ще я открият.
Истерията около Селена достигна нови върхове! dir.bg Истерията, заради посещението на 19-годишната звезда Селена Гомес, достигна нови върхове. Стотина тийнейджъри отново окупираха центъра на столицата в очакване да зърнат своят идол. Служители на полицията и охраната на хотела, в който е отседнала певица | |
|