LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 36
| Заглавие: Медиите за Селена в България Май 2012г. - Супер 19 минути Съб Май 26, 2012 4:36 pm | |
| Представяме вестник “Супер 19 минути”, брой 108, 21.05-03.06.2012г. В него има цели 8 страници посветени на Селена Гомес – две статии по една и по две страници, едно интервю на две страници, плакат на две страници (снимката е от сесията за третия албум), както и една страница с още по-малки снимки на Селена. Цената му е 0.60 стотинки. Като информация си личи, че не е писано от фен, но все пак е направен някакъв труд за бърз рисърч из Гугъл с няколко преиначени факти. Важното обаче си остава – единствената засега нетийнейджърска медия в България, която е отделила толкова много за Селена.[/spoiler] В новия си брой "Супер 19`" отделя най-много внимание на суперзвездата Селена Гомес. От времената на сериала "Касандра" и актрисата Корайма Торес, която пристигна у нас на върха на славата си, не се помни такава истерия по посрещането на чужда знаменитост. Всичко за Селена сме побрали на 8 страници и четивото не е предназначено само за тийнейджъри. От Редактора и издател Борис Ангелов КОЛЕКЦИОНЕРСКИ БРОЙ СУПЕР 19 100 % СЕЛЕНА СПЕЦИНТЕРВЮ СПЕЦСНИМКИ СПЕЦКЛЮКИ СПЕЦПРОЕКТ КАК СЕЛЕНА ГОМЕС СТИГНА ОТ ПРЕРИЯТА ДО СОФИЯ? - Spoiler:
СЕЛЕНА! СЕЛЕНА! СЕЛЕНА! Тези викове на десетки деца, които денонощно бяха окупирали гранд хотел София на жълтите павета в сърцето на столицата, подлудиха хората през последните десетина дни. Причината бе, че в петзвездния комплекс беше настанена любимата звезда на тийнейджърите Селена Гомес - последната актьорска и музикална сензация на Холивуд. В първите дни гостенката отделяше по няколко минути на излизане и на връщане в хотела на своите фенове, снимаше се с тях, разписваше се с автографи в тефтерчетата и върху фанелките им, както и върху своите плакати и списания с нейния лик. Истерията обаче продължава да се разраства с всеки изминал ден. Налагаше се охраната на хотела да го обгради с кордон, а малките палавници се опитваха да надхитрят чичковците с размери на трикрилни гардероби и физиономии като живо доказателство за произхода на човека от горилата. Селена избяга за няколко дни в Лондон при любимия си Джъстин Бийбър, който не пожела да дойде в България. Тази пауза беше използвана от екипа й, за да пренесе обемистия багаж на звездата - безброй куфари, натъпкани с дрехи, в тузарска къща на милионери в Драгалевци. Според някои слухове преди това в нея се е снимал известен български телевизионен сериал. Освен това Селена се оказа и по-близо до снимачната площадка на филма "Бягството", който снима в киноцентъра Бояна, заедно с известния холивудски актьор Итън Хоук, който на своите 42 години може да й бъде татко. Дядото в екипа - Джон Войт, така и не се вясна у нас.
БИО Рождена дата: 22 юли 1992г. Гранд Прери, щата Тексас, САЩ Рождено име - Селена Мари Гомес Галено име - Сел, Сели, Селенита, Кончита Ръст - 1.65м
СБЪДНАТА АМЕРИКАНСКА МЕЧТА Лична драма: Бедно детство, бащата я оставя само на 5 годинки Момичето от малка къща в прерията стана световна знаменитост - Spoiler:
Когато в малка къща в прерията - същата като в класическия стар сериал се ражда малката Селена Мари, нейните родители Манди и Рикардо не таят особени надежди за детето си. А пътят на малката я прави сбъдната американска мечта и я отвежда от мизерията до върха на шоубизнеса. Селена сякаш по рождение е обречена да бъде звезда. Родителите й я кръщават на известната тексаска латинопевица Селена Куинтания - Перес с пожелание един ден да стане популярна като нея. Изберат неслучайно и името Селена, което в превод от гръцки означава Луна. Животът на бащата и майката на бъдещата звезда не никак лесен. Всичко е любов, ала не съвсем. Двамата живеят трудно, тъй като самите те са едва ли не деца. Манди ражда бебето само на 16 години - през ваканцията между девети и десети клас. Животът на младото семейство е от ден за ден и любовта скоро си отива през комина от тяхната малка къща в прерията. "Няма пари, няма любов" е известна народна мъдрост, която уви разделя и родителите на Селена Гомес. Тя е само на 5, когато таткото напуска нейната майка и ги оставя на произвола на съдбата. Налага се Селена да започне да работи буквално от невръстна. Когато е едва в трети клас тя започва да се труди. Получава ролята на Джана в сериала "Барни и приятели". Дебютът й е само на 9 години. Още тогава малката принцеса разбира какво е живота на знаменитост, тъй като и в училище , и на улицата всички я разпознават и я закачат, не я оставят да си изяде супата и да си изпие колата на спокойствие. Следващата й роля обаче не е нещо особено. Дават й малък ангажимент в "Деца шпиони 3-Д: Game Over" през 2003г. След това сякаш е забравена и не може да си намери място от разочарование. На всичкото отгоре трябва да приеме, че майка й води в къщи втория си мъж на име Браян. Селена тъкмо се е отказала от мечтата да стане голяма звезда, когато отново я потърсват. Това става не за някой случаен филм, а за излъчвания многократно у нас хитов тв сериал "Уокър: Тексаският рейнджър". Нейната роля е на Джули. Това става през 2005г. През 2006г. пък я вземат за ролята на Емили Грийс Гарсия в "Brain Zapped". Но не образът е важен, а фактът, че продуцентите дават на Селена да запише първата си песен - част от филма. Тя става хит и Селена е поканена за гостуваща звезда в сериал и за първата си наистина сериозна роля. Тя играе лошата Микайла - врагинята на Хана Монтана в култовия тийнейджърски сериал. Така малката Гомес вече получава истински звезден статус в мега кинокомпанията Дисни. И първото, което прави е да наеме хубаво жилище и двете с майка си да се пренесат от дивия Тексас в меката на киното и шоубизнеса Лос Анджелис. Като важна клечка във фирмата й се налага да озвучава анимационен филм. През 2008г. й дават роля в "Още една приказка за Пепеляшка" След това идва "Програма за защита на принцеси" (2009) и "Магьосниците от Уевърли Плейс: Филмът"(2009). Това е нейната щастлива година, защото получава оферта и приема да подпише договор за баснословна сума с музикалната компания Hollywood Records, която иска да я лансира като попзвезда. Босовете на гиганта се сещат да първия и единствен хит на Селена и смятат, че тя може да стане световна сензация - нещо като новата Бритни. Гомес обаче се чувства най-вече като актриса. Нейният идол в киното е глезанката от Холивуд Рейчъл Макадамс - последно я видяхме във филма на Уди Алън "Полунощ в Париж" като празноглава американска блондинка, богаташка дъщеря. Сред мъжете в киното неин любим колега и идол е карибският пират Джони Деп. В музиката пък нейната любима певица е Бритни Спиърс, с която израства като момиче, а от групите най-много слуша Paramore. Има и своя собствен състав - Selena Gomez & The Scene, с която записва своите хитове. Точно преди година - през Юни 2011г., те пуснаха своя албум "When The Sun Goes Down". За да промотира колекцията от хитове, Селена е принудена да обикаля медиите и да дава десетки интервюта на ден. Става невнимателна и небрежна към себе си и своето здраве. Отровена е с храна. По тази причина и затова препоръчва на всички млади хора никога да не се тъпчат с фастфууд, да се хранят бавно и с хубави,вкусни и полезни неща, а не с разни полуфабрикати и калорични бомби. Селена дори постъпва в болница заради този проблем, след като геройски издържа гостуването в хитовото шоу на Джей Лено на 13 Юни 2011г. В клиниката откриват, че има и сериозни проблеми с дишането и носа.
ОЩЕ НЕ СЕ Е ОТДАЛА НА ДЖЪСТИН - Spoiler:
Много от холивудските клюкари се чудят защо суперзвезда като Селена все още носи пръстенче с красноречивите думи, инкрустирани върху него: “Истинската любов чака”. Селена вярва, че не трябва да се отдава на мъж преди брака. Което означава, че двамата с Джъстин Бийбър, въпреки страстните снимки на яхта от тяхната ваканция миналото лято, все още не са били интимни. Двамата имат доста дълготрайна връзка за толкова млади звезди. Заедно са от 2010 година. Заради него тя открадна няколко дни от снимките си в София и отиде при любимия си в Лондон. Сред приятелите на Селена номер едно пък е Деми Ловато.
КУЧЕШКИ ЖИВОТ Селена Гомес е голяма любителка на животните. Най-много от всички обаче обича кучетата. Тя е изключително благородна. Най-любимото от четирите й домашни животни е помиярчето Чип. Другите имат не по-малко странни за кучета имена. Това са Уили, Фина, Уолъс.
ХОБИ ПУСНА ПАРФЮМ, ОБИКАЛЯ БЕДНИТЕ СТРАНИ С ДАРЕНИЯ Селена Гомес не е само актриса и певица, тя е и една от малкото холивудски звезди със собствен парфюм. Красавицата обаче смята за много по-голямо свое постижение благотворителната си дейност. Без да е Мис – няма ръста за това, тя е най-младият посланик на добра воля на УНИЦЕФ. Световната организация за закрила на децата я избира за свой представител, когато Селена е едва на 17 години. Тя обикаля бедните страни и им помага. Сред най-известните акции на малката голяма звезда е Raise Hope for Congo, която подкрепя жените в мизерната африканска държава Конго, обречени на бедности и насилие. Селена дарява пари и посещава дечицата в болницата St. Jude’s Children Research Hospital.
СПЕЦИАЛНО ИНТЕРВЮ СЪС СЕЛЕНА: ИМАЛА СЪМ 3 ГАДЖЕТА ПРЕДИ ДЖЪСТИН - Spoiler:
Казвала ли си някога на себе се: никога повече няма да се влюбвам в актьори, музиканти, изобщо в звезди? О,да казвала съм си това. Казвала съм го за актьори, казвала съм го за рокзвезди, казвала съм си много неща. Редовно ми е хрумвало, че ще бъде по-добре да си намеря момче, което не е от моя бизнес – шоубизнеса. Обаче знам, че едва ли ще имам този късмет. Не ми остана нищо друго освен да седна пред компютъра и да напиша, че хората на моята възраст са станали много лицемерни. Освен това, какво значение има настроението ми – днес съм една, после съм друга. Сигурно, ако прочета това интервю след година – две, няма да мисля повечето неща. Това, което никога няма да се промени е фактът, че Господ и семейството са на най-важните в моя живот. Винаги ще им бъда вярна, затова зная, че никога няма да изневеря на себе си. Колко гаджета си имала досега? Преди Джъстин са били трима. Първият беше, когато бях на 13. После дойде вторият на 14 и третият на 16. Един от тях е първата ми любов. Сърцеразбивачка ли си или по-често разбиват твоето сърце? Аз съм оставяла момче веднъж, но мен са ме рязали два пъти. Какво беше чувството? Мислех, че преживявам най-ужасяващото нещо в целия свят. На никого не пожелавам да се почувства толкова зле, колкото неприятно ми беше на мен. Да, човек рано или късно успява да преодолее подобна трагедия, обаче е толкова тежко. Не мога да разбера как изобщо ние – хората сме способни да си причиняваме такива неща, да се нараняваме толкова дълбоко. И то да го правим точно с хората, които обичаме. Да поговорим за онзи, който те е напуснал, как се получи? Той просто разби сърцето ми. Той си знае защо. Не бях виновна и ще спра дотук! Как намери сили да продължиш напред? Моят начин да преодолявам такива състояния е да работя и да търся бързо нов човек. Не съм от жените, които действат на принципа “да си дам почивка”. Какво правим по време на тази почивка – преживяваме отново и отново раздялата и всичките си мъки. Как научи това? Ами по трудния начин, както става обикновено. Случи ми се и трябваше да мине цяла една година, за да намеря себе си отново. Имаше моменти, в които направо не можех да се позная. Осъзнах, че по този начин, както само рева и се самосъжалявам всъщност вредя на себе си, Променяла ли си се заради гадже? Случвало ми се е да си правя на перфектна заради момче и честно казано не се харесвах много по онова време. Какво значи перфектна за теб? Ами например винаги да се обличам супер стилно и да бъда супер нагласена, Отказах се от прости дрешки, които обичам и страдах по тази причина. Човек трябва да се отпуска, нали! Освен дрехите, гледах да бъда винаги на ниво и по отношение на маниерите – правех се на голяма жена, пък аз съм си само едно момиче. Но може би най-голямата ми грешка, която никога другите не трябва да правят – опитвах се да се харесам на хората около него, на приятелите му. Бях на път да съвсем да изгубя себе си. Престанах да се усмихвам толкова много, колкото по принцип го правя, престанах да смея толкова шумно, както ми е навикът, когато отидохме в някой готин клуб, нали уж съм голямата звезда и примерната жена, не ставах да танцувам, колкото и да ми се искаше. Направо не знаех къде се намирам...Обаче един ден си казах – хайде стига си се правила на някоя дама, Селена, бъди себе си! Много бързо си върнах щастието, което сама си бях отнела. Нямаше ли някоя приятелка, която да ти каже в лицето: “Селена, да не полудя”? Моите приятелки и приятели го мразеха. Може би с изключение на една личност, който сега сигурно се смята за идиот, но все ми е тая. Тази връзка не беше по вкуса на никого – нито на моите колеги, нито на семейството ми, нито на другите ми близки познати. И не мислете, че хората които наистина ме обичат, не ми казваха, че съм станала ужасна. Обаче кой да ги слуша! Сега, когато всичко това е зад гърба ми, мога да кажа, че сигурно е добре за всяко момиче да мине през нещо такова. След това се чувстваме много силни, да знаете. Много ми се иска някой да се опита да ме накара да се променя пак! Добре, какъв е бил този човек, та да те омагьоса така? Ами, любовта е сляпа, както казват старите хора. Момиче като мен изпада в следната ситуация: не само не вижда и не чува останалите и мисли само за човека, в който е влюбено. То ги мисли за врагове, които са в заговор срещу великата любов, която изпитва. И всичко продължава, докато съдбата не отвори очите на това момиче. Откъде събираш толкова сила и енергия? В болката, колкото и странно да звучи. Разбира се, винаги до мен е моето семейство. Това е моята сила. Наистина всяко зло е за добро, защото след това се почувствах по-щастлива от всякога. Имаш ли човек, който те съветва или пред когото да се изповядваш, когато не върви любовта? Има такъв човек и се казва Тейлър Суифт! Всеки път, когато имам проблем, тичам при нея, защото е по-голяма и по-опитна. Тя винаги намира отговори на моите въпроси, колкото и трудни да бъдат те. Най-хубавото при нея е, че е влюбена в любовта, вярва в принцовете от приказките, които са отредени на всяко от нас – момичетата. Вярва, че рано или късно намираме своите половинки в живота. Тя е една от причините никога да не губя своята вяра. Всеки ден си говорим. А тя съветва ли се с теб? О, аз лекувам с песни. Когато приятелката ми преживява драми, аз й правя плейлисти. Наричам ги girl-empowering music. Последнят път й направих следното любовно меню: Since U Been Gone на Кели Кларксън, Battle на Колби Каилат, разбира се не забравям у веселото парче на моята любимка Кати Пери - Hot N Cold. Имаш ли проблем с Майли Сайръс и защо? За мен не е проблем. Няма да кажа нищо. Наричам такива междузвездни войни и караници “тийнейдж драма”. Помниш ли старта на твоята кариера, била си мъничка? Помня, че бях само на 6, когато с мама, която е актриса, се оказахме на прослушване. Наредих се на “малката опашка”, където се бяхме събрали 1400 деца. Взеха ме, после ме снимаха в “Деца шпиони 3”. Бях на 12, когато мама ме прати на национален кастинг на кинокомпанията Дисни. Беше в Остин в нашия щат Тексас. Харесаха ме и трябваше заедно да летим до Калифорния, за да започна работа. Беше си страшничко първия ден. Аз – съвсем детенце, а около мен се мотаят всякакви важни чичковци – разни продуценти. Пробваха ме срещу други момичета, които имаха повече опит от мен, въпреки че бяхме на една възраст. Когато преминах успешно и този изпит, очаквах голяма кариера. А дойде само роличка в “Хана Монтана”. Но след нея просто не съм спряла. Човек просто никога не бива да се отказва и никога не бива да се предава. Имаш ли някакъв девиз? Бъди себе си – няма нищо по-добро от това! Две думи за Джъстин все пак? Обичам Джъстин! Повече? Знаете ли как стана при нас? Когато щеше да пристига от Канада в Щатите да става голяма звезда, неговият мениджър ми се обади. Каза, че би искал двамата с Джъстин да се видим. Сигурно си е знаел, че ще протече ток. Но не беше любов от пръв поглед. От пръв поглед си казах само: “Джъстин е готино момче.” Той също така е добър човек, както после разбрах. И две години си с него само, защото е добро момче? Добре де, той също така много романтичен. Източници: “ 17” и “Варайъти” Обявиха Селена за мъртва след земетресението!/Медиите за Селена в България 8-ма част
| |
|