Мога спокойно да кажа, че в тази тема ВСИЧКИ изпълнения са прекрасни, въпреки че момчетата все още се напасват и не са достигнали максимума. Torn определено ми е най-любимото изпълнение от всички X Factor изяви. Винаги когато слушам точно това изпълнение (и първото, и второто) на точно тази песен.. винаги се усмихвам. Пренасят ме в друг свят. Едно, че звучат много добре, ами и са толкова истински, че няма как да не им се нарадвам. <3
Your Song също много ми харесва. На припева звучат просто ангелски. А песента е прекрасна. Първо бях чула кавъра на Grimmie, след което и тяхното изпълнение. Оттам песента много ми хареса - защото има млади хора, които да я изпълнят страхотно! (:
Only Girl In The World също са я изпълнили ВЕЛИКО. Много добре звучат. Пък и имайки предвид, че са я направили без Simon. Смятайте какво щеше да стане, ако беше именно с него работена.. само една дума - PERFECTION. Всеки път когато видя и чуя Зейн на 2:21 губя ума и дума.. едно, че звучи супер секси, друго, че ИЗГЛЕЖДА СУПЕР ЗВЕРСКИ СЕКСИ и.. да, нямам думи. ;х <3333333 Въобще тази песен са я направили прекрасно!
Другите изпълнения няма да ги коментирам толкова подробно, но всички са чудни!