Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
Заглавие: One Direction Video Diaries - UK X Factor Чет Дек 29, 2011 9:59 pm
Week 1:
Week 2:
Week 3:
Week 4:
Week 5:
Week 6:
Week 7:
Week 8:
Week 9:
Week 10:
Последната промяна е направена от rozaLie на Чет Дек 29, 2011 10:27 pm; мнението е било променяно общо 1 път
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
Заглавие: Re: One Direction Video Diaries - UK X Factor Чет Дек 29, 2011 10:09 pm
АХАХАХАХАХАХАХА, не. Няма толкова смях, няма!
В тези video diaries показаха само малко от очарователността си (защото тя е безгранична!). Предполагам, че много от феновете на групата сега, са се запалили по тях точно от тези клипове. Точно в тези diaries си проличава колко земно се държат момчетата всъщност. Проличава си колко са сладки и какво СТРАХОТНО чувство за хумор имат (визирам особено Луи). Чичито една вечер ми беше казала да ги изгледам. Точно на следващата сутрин си пуснах първия. После втория, след това третия, последван от четвъртия.. да. ;д Минах ги на един дъх. След като изгледах и последния клип, 10тия, буквално се преклоних пред Луи. Това момче НЕ СПРЯ да ме разцепва с шегите си и поведението си. Определно заради тези video diaries си изградих мнението, че Луи е най-забавният от тях. И вследствие тези video diaries си изградих мнението, че Найъл има СУПЕР ЗАРИБЯВАЩИЯТ СМЯХ. Често си пускам и сега видеотата, ако искам да се посмея от сърце на малка част от шегите, като: - I LIKE GIRLS WHO EAT CARROTS. - "NO!!" Jimmy protested. - SHE'S MINE! - Somebody needs help? SUPERMAN is here! - SUPERMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!
И още много. ЛУИ, БОГ СИ!!!
rS.19 ♥ Неспасяем
Warn : ( : don't expect me to be nice with you. Брой мнения : 6044 Reputation : 126 Join date : 06.03.2011 Age : 26 Местожителство : umm.. at home?
Заглавие: Re: One Direction Video Diaries - UK X Factor Чет Дек 29, 2011 11:23 pm
И аз като Рос на един дъх ги изгледах като попаднах на тях. Хилила съм се като идиот на тия видео дневници направооо .. ;дд Не знам за кой път го гледам, но винаги, когато Луи изкрещи "SHE'S MINE!" се стряскам - ВИНАГИИ! ;д Иначе всички са мега забавни и не мога да им се наситя. ;д
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
Заглавие: Re: One Direction Video Diaries - UK X Factor Чет Авг 30, 2012 5:17 pm
Снощи бях яко на вълна 1D и си пуснах дневниците. Честно казано, не че по онова време съм била фенка, но просто тогава са били.. много по-безгрижни и весели, по-отпуснати и някак си.. не знам. Като си пуснеш едно интервю от сега и погледнеш след това дневниците.. разликата е огромна, и наистина бих искала момчетата от стълбите пак да са си момчетата от стълбите, а не тези, които сега ще издават втори аблум, ще покоряват пак класации и глупости. Което не е лошо, но.. момчетата от стълбите = the best and i luv them from the bottom of my heart
#nostalgic
Sponsored content
Заглавие: Re: One Direction Video Diaries - UK X Factor