Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
Заглавие: One Direction X Factor Auditions Чет Дек 29, 2011 10:04 pm
Harry Styles:
Liam Payne:
Louis Tomlinson:
Niall Horan:
Zayn Malik:
The boys turning into a group:
rS.19 ♥ Неспасяем
Warn : ( : don't expect me to be nice with you. Брой мнения : 6044 Reputation : 126 Join date : 06.03.2011 Age : 26 Местожителство : umm.. at home?
Заглавие: Re: One Direction X Factor Auditions Чет Дек 29, 2011 11:28 pm
Ах всички са прекрасни, но Зееейн .. ох, той ми е някаква слабост. ;д
Kat3t0 ♥ Admin
Warn : ( : This ain't nothing but a summer jam ..(H) Брой мнения : 4134 Reputation : 129 Join date : 09.04.2009 Age : 28
Заглавие: Re: One Direction X Factor Auditions Пет Дек 30, 2011 2:54 am
Много ме е яд, че няма по-дълга версия на прослушването на Луи, обожавам я тая песен <3. Иначе любимото ми е на Хари, даже си го имам и на телефона! ;пп
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
Заглавие: Re: One Direction X Factor Auditions Пет Дек 30, 2011 5:42 am
Harry Styles': Само да кажа, че Хари мога да си го слушам с часове. Говорене, имам в предвид. Изпълнението ми навява спомена как с Мария цял ден си го пяхме, и то с грешен текст! Беше много стабилен и съм напълно НЕ СЪГЛАСНА с Lou. Lou: And however, I think you are still young, I don't think you have enough experience or confidence yet. Harry: Kay. Simon: blalalblablalbalbalbllalalblb Harry: blalbalblallab Simon: Okay, Louuuu.. Lou: Harry, for all the right reasons, I am going to say NO.. Audience: BOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Simon: Actually I think they booed you louder.. *i can't get what he says* Audience: BOOOOOO Harry: Booo!
Хаахахха, винаги се разцепвам на това!
Liam Payne's: Само да кажа, че когато гледах представянето му през 2008 се ядосах на Simon, че не го пусна напред, но после се замислих и се зарадвах, защото ако го беше пуснал, сега нямаше да има 1D. So.. thank you Simon. Liam: It'd mean more than anything to get YES of Simon today. Изпълнението винаги ме оставя безмълвна, защото Liam има невероятни гласови данни. : ) SIMON STANDS UP. - LEEYUM IS HAPPIER THAN EVAAAAAA. Cher: You definitely got it, whatever it is, you got it. Simon: Based on talent, absolutely incredible. One massive fat OMT(?) YES. 'NUFF SAID.
Louis Tomlinson's: How you dare, Lou, to seduce me while singing these words.... Въпреки, че е супер кратко, е супер сладко. Както Harry се беше изразил "Simple, but effective."
Niall Horan's: Иииии време за mah boooy! Nialler: I wanna sell out arenas, make an album and work with some of the best artists in the world. - Your wishes came true, Nialler! Нещата, които Simon му каза изобщо не бяха хубави, чудно ми е дали Niall се сеща за тях и какво му е отношението спрямо това, но както да е, радвам се, че има three YES'. От всичките 5, това е любимото ми изпълнение, защото ..знам ли, Nialler има страхотен глас, както днес Lottie каза "Niall's voice is so sexy, really", прочилава си супер якия ирландски акцент и е просто.. so likeable, както казаха. Песента си беше супер, so this bitches can shut up. Lou: I wanna give him a chance. Katty: Don't let us down. Thank you Lou for giving a chance to this precious young man, thank you Katty for letting him through and he definitely didn't let you down, so stay calm. ;] Love. Irish. Boys.
Zayn Malik's: Да започна с това, че там е супер як. #realtalk Обожавам акцента му, аз си го наричам арабски, so stfu if u do not agree with me. Прилича ми на Alberto del Rio, ама ВЕРНО! Песента си я изпя страхотно и харесах изражението на Никол, когато изражението и се промени след като Zayn започна да пее.
Forming the group: Любим момент: 0:22, когато Nialler & Boo Bear си гризат ноктите едновременно. Awh, how cute. :') Nicole: We think it would be a great idea to have two separate groups. - Как избухнаха.. Nialler over Harry, GROUP HUG.