- NataLiya ~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6146 Reputation : 76 Join date : 26.04.2009 Age : 29
| Заглавие: Истинската любов. Нед Ное 20, 2011 6:23 pm | |
| Как мислите, съществува ли ? Има ли нещо такова като "истинска" и "вечна" любов? .. Някой от вас влюбвал ли се е ? .. И ако да .. какво е усещането ? Можете ли да го обясните или това нещо просто трябва да се почувства ? .. Ако имате мнение .. изразете го ! :) | |
|
Barbie. Неспасяем
Warn : ( : Дявола ме кара и ми вика нека, нека! ;-) Брой мнения : 1965 Reputation : 143 Join date : 03.03.2010 Age : 27 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Истинската любов. Нед Ное 20, 2011 10:07 pm | |
| Как мислите, съществува ли ? Истинска любов съществува. Трябва обаче и двамата да искат нещо повече от връзка за 2 дена. Някой без който деня ти би бил скучен и празен, без който да не можеш да живееш.Има ли нещо такова като "истинска" и "вечна" любов? .. Вечна любов има, абсолютно! Не съм я изживяла и няма как все още, но винаги като погледна старите хора, които минават, хванати за ръце, се убеждавам, че тя същестува. Или пък бабите и дядовците ми също. Както и прадядовците прабабите ми, които вече са починали и сигорно са заедно на онзи свят.Някой от вас влюбвал ли се е ? .. ДА!И ако да .. какво е усещането ? То е само през първите няколко месеца, поне при мен. ;д Мислиш постоянно и само за него, чакаш да се прибере и да ти пише и т.н. Абе през първите няколко месеца си много обсебен/а. Можете ли да го обясните или това нещо просто трябва да се почувства ? .. Да се почуства.. и според мен няма човек, който дори и малко не го е почуствал. | |
|
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Истинската любов. Съб Май 19, 2012 10:43 pm | |
| Бе не знам. Колкото повече мисля над този въпрос, толкова повече се убеждавам,че съм малка и тези неща са ми непознати. Има привличане и симпатии. Не мога и да кажа, че съм изпитвала любовта, не пога да ви кажа какво е усещането - защото както казах, колкото повече мисля, толкова повече се отдалечавам от "любовта". :D | |
|
`Melody Неспасяем
Warn : Брой мнения : 3220 Reputation : 49 Join date : 21.11.2010 Age : 26
| Заглавие: Re: Истинската любов. Нед Юни 03, 2012 11:30 pm | |
| Аз мисля, че няма две измерения на любовта (истинска и неистинска). Ако има любов, тя е истинска и оставя белега си за цял живот. Останалото е чисто и първично привличане.
| |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Истинската любов. | |
| |
|