|
| Ех Любов,любов.. | |
| | Автор | Съобщение |
---|
vampirediaries. Маниак
Warn : ( : ... Брой мнения : 508 Reputation : 9 Join date : 05.02.2010 Age : 33
| Заглавие: Ех Любов,любов.. Чет Май 06, 2010 2:24 am | |
| Е,мисля че по заглавието разбрахте за какво говоря..Романтични ли сте?Вярвате ли в принца на бял кон?Сърцето ви било ли е разбито? С една дума разкажете,може да дадете ваши любвни случки.Или пък съвети за начинаещите.Как да си намерят първата любов?Или пък какво е чувството да си влюбен.Как да се спечели сърчето му/й?Или как да преживеем раздялата?
Хайде оставям ви да коментирате,че прекалявам с въпросите ;д.
ЕДИТ.Не намерих подобна тема,но ако има може да я махнете.. | |
| | | - NataLiya ~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6146 Reputation : 76 Join date : 26.04.2009 Age : 29
| Заглавие: Re: Ех Любов,любов.. Чет Май 06, 2010 7:14 pm | |
| Любовта е нещо страхотно,което те кара да летиш в облаците,но и много да страдаш. Мислиш си,че си обичл/а много момчето/момичета. Изплаквала си за тях милион сълзи,а те не са го заслужавали. И тогава се появява принца ( или принцесата),точно тогава когато най-малко очааквате.. Аз съм била наранявана,плакала съм много и много съмм преживяла .. Любовни мъки.. И когато най-малко очаквах момчето само дойде при мен! Не казвам,че той е любовта на живота ми или ,че ще сме заедно завинаги,но в този момент единствено той кара сърцето ми да тупти ! Той ме прави щастлива и затова го обичам. Ако искаш да привлечеш вниманието на момче (в момента говоря за момичета,защото момчешките работи нее ги разбирам. ) Не бива да се вреш в него да го преследваш навсякъде и да му досаждаш. Ако смяташ,че си готова най-добре е да не правите моята грешка и грешката на много други момечата да си мълчите. Просто отиваш и му казваш в очите какво чувстваш.. Ако не изпитва същото просто си мислете,че не ви заслуава.. Не си струвада се плаче за човек,който и пари не дава за вас. Изпитвала съм го много пъти и не е приятно. Но важното е да имате самочувствие и да не се затваряте всебе си. Той няма да е единствения след него ще има още толкова много момчета.
Що се отнася до мен.. Много пъти са ме наранявали ,много съм плакала и съм страдала и найстина не е приятно. Но ето,че съм с приятеля си вече 8 месеца и половина. Направих грешка само,че не му казах още от самото начало. Сега съм щастлива и мака връзката ни да е от растояние аз съм сигурна в него и му имам доверие както и той на мен. Незнам какво пруго да кажа .. Малко се отклоних от темата май ама тука мога да си развивам теми юхуу..
Ии да добавя който има проблеми с момчета или с гаджето,любовта и т.н може да сподели в тази тема и,ще се опитаме да помогнем! | |
| | | vampirediaries. Маниак
Warn : ( : ... Брой мнения : 508 Reputation : 9 Join date : 05.02.2010 Age : 33
| Заглавие: Re: Ех Любов,любов.. Пет Май 07, 2010 5:10 pm | |
| Ммм аз ще се възползвам..Таа значи сестра ми има любовен проблем,попита ме за съвет,но аз не мога да й помогна,защото аз самата не съм имала такъв проблем и ме е страх ,да би й дам лош съвет за това се обръщам към вас за помощ. Сестра ми е на 13 (ще ги навърши през август) и това ще и е първото гадже.Най-добрата й приятелка има един братовчед.На 14 - екшън момче,занимава се с Кобра 11 и всякакви екстремности.И един ден те са си говорели (сестра ми и той) пред къщата на Мима (неината най-добра приятелка) и са се бъзикали /поне тя така ми каза/.Но с времето тя усетила,че започва да го харесва.И си мисли,че и той я харесва,но ето проблема:той си имал гадже,което го е зарязала заради друго момче,но тя го е питала ако тя поиска да се върне при него дали той ще приеме и той й казал "Може би",което й е изпарило надеждите,че ще се съберат.Аз й казах да се бори за него,докато бившата не дойде от Пловдив през лятната ваканця (тя живее там).Та може ли да помогнете как да му каже,че го харесва,защото я е страх да не би той да не изпитва същото и да я избягва вече,и как по-точно да се бори за него? | |
| | | - NataLiya ~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6146 Reputation : 76 Join date : 26.04.2009 Age : 29
| Заглавие: Re: Ех Любов,любов.. Пет Май 07, 2010 5:54 pm | |
| Амии.. Първото което е да не се страхува!! Да покаже чувствата си .. Да му каже какво изпитва и ако той не може да отвърне на чувствата й просто да си останат приятели .. Но да не отива и да започне да му се обяснава в любов просто да отиде и да го пита например; " Какво ще направиш ако ти кажа,че те харесвам или нещо такова". Нека опита и да види какво ще стане!! Нека да не чака повече. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Ех Любов,любов.. | |
| |
| | | | Ех Любов,любов.. | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |