Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
Заглавие: От приятелство в любов.. Нед Мар 20, 2011 1:03 am
И понеже последните теми, които правя са от този род.. Имали ли сте такава любов? Как сте постъпили, приятелството или любовта? Защо? Какъв е изводът, как се развиха нещата?
Какво бихте посъветвали хората, които преминават през този период?
Ако имахте възможност едно приятелство да превърнете в любов, споделете ни какво е то.. Ако сте избрали любовта, но е грешка.. бихте ли искали да промените нещата?
По идея на LightOne слагам песничка, която аз и Рос обожаваме.
- NataLiya ~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6146 Reputation : 76 Join date : 26.04.2009 Age : 29
Заглавие: Re: От приятелство в любов.. Нед Мар 20, 2011 3:09 am
Имали ли сте такава любов? Да, имала съм! (: Как сте постъпили, приятелството или любовта? Защо? Избрах любовта.. Защото бях заслепена.. Мислих си, че всичко ще е вечно, но тогава не помислих, че после всичко ще е различно.., че няма да има приятелство. Но не съжелявам.. Радвам се за хубавите мигове! Какъв е изводът, как се развиха нещата? [/b]В началото-супер, но после всичко пропадна.. Извода ми е, че не трябва да се прибързва!
Какво бихте посъветвали хората, които преминават през този период? От приятелство любов става, но от любов--приятелство много рядко.. Така че помислете кое ви е по-скъпо.! Песента е страхоттна!