LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: Жертваш за любовта? Пон Авг 15, 2011 3:43 pm | |
| Тъй като стана на въпрос за това, че понякога се поставя изборът любов пред приятели, рекох да спретна тази темичка.
Някога гаджето поставяло ли ви е ултиматума - да зарежеш приятел? Ако не на вас, тогава на някоя ваша приятелка? Какво бихте направили в такъв случай? А вие какво правите когато приятелите на гаджето не ви допадат? Бихте ли го заразяли заради тях? Какво жертвате в името на любовта (освен приятели)? Какво бихте поискали от гаджето да пожертва за вас? | |
|
Barbie. Неспасяем
Warn : ( : Дявола ме кара и ми вика нека, нека! ;-) Брой мнения : 1965 Reputation : 143 Join date : 03.03.2010 Age : 27 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Жертваш за любовта? Пон Авг 15, 2011 4:10 pm | |
| Някога гаджето поставяло ли ви е ултиматума - да зарежеш приятел? Ако не на вас, тогава на някоя ваша приятелка? И аз на него ,и той на мен Какво бихте направили в такъв случай? В моя случей ,аз избрах него ,обичам го прекалено много ,за да го загубя заради някой А вие какво правите когато приятелите на гаджето не ви допадат? Не знам ,не ми се е случвало ,попринцип са много готини хора Бихте ли го заразяли заради тях? НЕ Какво жертвате в името на любовта (освен приятели)? Зависи от момента Какво бихте поискали от гаджето да пожертва за вас? Което съм искала ,съм го поискала ,поне за сега | |
|
mimmy . Неспасяем
Warn : Брой мнения : 1347 Reputation : 8 Join date : 07.07.2009 Age : 28 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Жертваш за любовта? Чет Авг 18, 2011 4:21 am | |
| Според мен да накараш някого да зареже любим човек или приятел - това е егоистично. Не би трябвало да се поставят ултиматуми, неразумно е. Ако наистина ти е приятел или го обичаш не го карай да избира, ако държиш на него въобще няма да те интересуват такива дребнави неща. | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Жертваш за любовта? | |
| |
|