CaliforniaGirl. Луд фен
Warn : ( : (: Брой мнения : 341 Reputation : -35 Join date : 24.06.2010 Age : 23 Местожителство : Varna
| Заглавие: Мисля,че любовта е най-важното нещо. -казва Сел. Пон Сеп 20, 2010 2:12 am | |
| В интервю на скоро по време на „Top of the Pops“ по BCC, Сел каза, че любовта е много важна и, че тя все още търси специален човек за нея.
„Все още търся някой, който е луд по мен – който да се държи с мен като с принцеса! Любовта е важно нещо когато си тийнейджър. Всъщност е най-важното нещо на целия свят.“
Селена още говори с нейната BFF Тейлър Суифт и как тя и е помагала, когато е разстроена:
„Тейлър ми е помагала в много трудни моменти, говорим всеки ден. Страхотно е, че някой като нея, който е продал милиони албуми все още е смирена.“
Според мен това,е страхотно..Дано Сели си намери точния човек,защото тя го заслужава. | |
|
LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: Re: Мисля,че любовта е най-важното нещо. -казва Сел. Вто Сеп 21, 2010 12:07 am | |
| Бих помолил като ще се копират чужди преводи да се дава и кредит, откъдето е взето. Плюс, че тая статия ме издразни много. Тейлър не е BFF! Пак сътворяват измишльотини. | |
|