Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bulgarian forum about Selena Gomez

ИндексИндекс  PortalPortal  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Интервю за Seventeen - за любовта, гаджетата и приятелството

Go down 
3 posters
АвторСъобщение
LightOne
Неспасяем
Неспасяем
LightOne

Warn :
 Интервю за Seventeen - за любовта, гаджетата и приятелството Left_bar_bleue5 / 1005 / 100 Интервю за Seventeen - за любовта, гаджетата и приятелството Right_bar_bleue

( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©®
Брой мнения : 8611

Интервю за Seventeen - за любовта, гаджетата и приятелството Empty
ПисанеЗаглавие: Интервю за Seventeen - за любовта, гаджетата и приятелството    Интервю за Seventeen - за любовта, гаджетата и приятелството Icon_minitimeЧет Окт 21, 2010 3:35 pm

Това е старо интервю - още когато е на 17. Но смятам, че все още е твърде любопитно.

17: Колко гаджета си имала?
СГ: Може би три. Едно, когато бях на 13, второ когато бях на 14, а трето е на 16 години. Един от тях беше първата ми любов.

17:Ти ли си причина за раздяла или твоето сърце са разбивали?
СГ: Аз съм късала един път, като два пъти са скъсвали с мен. (бел.прев. - тоест само веднъж по нейно желание)

17: Как се чувстваше?
СГ: Това беше най-ужасното чувство в целия свят. И аз никога не бих го пожелала на никого. И предполагам, че трябва да мина през това, но то е толкова трудно. Аз наистина не знаех, че е възможно да се нарани по такъв начин.

17: Какво е направил?
СГ: Е, той разби сърцето ми. И той знае точно защо. Той знае точно какво е направил. Не съм направила нищо, това е всичко, което казвам!

17: Как продължи напред?
СГ: Не ми харесва идеята за "продължаването". Аз не обичам "да си взимам почивка." Или си с мен или не си. Това е сделката за мен.

17: Това е доста добро правило. Променяла ли си се за човека, когото харесваш
СГ: О, да, случвало ми се е. Не бях себе си за една година. Мисля, че е наистина вредно. Имах чувството, че винаги се опитвах да бъде перфектна за него.

17: Перфектна по какъв начин?
СГ: Ashley Tisdale - He Said, She Said: Винаги да съм облечена добре. Не мисля, че той ме е виждал в спортни панталони. Обичам спортни панталони! Аз притежавам толкова много! Аз винаги съм се опитвала да съм добре облечена и с добри обноски, и аз винаги съм се опитвала да удовлетворявам всички около него. И винаги бих отишла на неговите любими места и любимите му ресторанти или нещо такова. И имаше момент, в който се губех напълно. Аз не се усмихвах толкова много, не се смеех както преди, не танцувах както аз обикновено правя. И когато това приключи, бе просто ужасно. Тъй като не знаех къде се намирам. Но се върнах обратно и бях наистина щастлива - и моето семейство беше щастливо да ме има отново!

17: Не те ли попита някой: "Хей, добре ли си? Ти не се държиш като себе си?"?
СГ: Всички около мен го мразеха. С изключение може би на един човек, който си мисли, че е един идиот в момента. Всеки човек на снимачната площадка, семейство, приятели, не го хареса. Но дори когато всички ме убеждаваха, че това не е аобро, аз не се вслушах в тях. Мисля, че едно момиче трябва да мине през това, защото в момента съм по-силна,откогато и да е било. Предизвиквам някой да се опита да ме промени отново. Аз съм достатъчно силна за това. Това никога няма да се случи отново.

17: Как е имал такъв тип власт над теб?
СГ: Мисля, че любовта е сляпа. Не виждаш и не чуваш какво казват хората. Не виждаш това, което другите правят. Всичко, което виждаш, е лицето пред вас. Това е всичко.

17: Къде намери толкова много сила?
СГ: Намерих сили в това, което ме боли. И в семейството си - това е моята сила. Аз съм истински благодарна на болката за толкова много пъти, защото сега съм щастлива!

17: Имаш ли приятел, който може да ти даде любовни съвети?
СГ: Всеки един проблем, който някога съм имала е лекуван от Тейлър Суифт! Ако някога имам проблем, Тейлър е тази, която минала през него, защото тя е по-възрастна от мен и тя дава най-обмислен отговор. И това, което ми харесва в Тейлър е, че тя не вярва в цялата история за любовта и принца и сродните души. Заради нея, аз не съм загубила вяра. Ние буквално говорим всеки ден.

17: Тя дойде ли при теб за съвет, когато е преминавала през раздялата си с Джо Джонас?
СГ: О, да. Когато тя преминава през труден период, ние си пращахме една на друга списък с песни друг. Аз ще изпрати няколко песни, които да повдигат момичешкия дух, и тя ще изпрати няколко обратно. Имахме "Since U Been Gone" на Кели Кларксън, разбира се, ние я считахме за песен номер едно. Имахме "Battle" на Colbie Caillat, "Walk Away" на Кели Кларксън - Кели има добри песни за раздялата! "Hot N Cold" на Кейти Пери. Ние просто си седим и правим толкова много списъци.

17: Тейлър няма проблеми да говори за нейните бивши гаджета публично - но ти като че ли наистина се колебаеш да кажеш нещо за твоите отношения. Защо е така?
СГ: Винаги съм обичала това около Тейлър - Обичам как тя е отворена. Но мисля, че когато имаш нещо толкова ценно с някого, целият свят не е необходимо да знае за него. Аз дори не говори за този, с който съм със или съм била, освен ако няма нещо удивително да кажа. Искам феновете ми да знаят всичко, но искам тази част да бъде оставена като малка мистерия също.

17: Ти имаше битка с Майли Сайръс през миналата година. Как двете минахте през това?
СГ: За мен лично, аз се опитвам да съм над нещата. Опитвам се да наистина да не кажа нищо и по този начин само да отмине. Това е типична тийнейджърска драма. В крайна сметка осъзнаваш, че твоите приятели са единствените, които наистина трябва да имаш - така че защо да правим това?

17: Ти имаш много известни приятели - Деми Ловато, Тейлър, Майли. Някога ревнувате ви се една от друга?
СГ: Това не е нормално за мен да изпитвам ревност. Аз съм конкурентна със себе си повече от всичко. И все пак, всички от моите приятели в бизнеса са по-големи от мен! Повечето от тях са музиканти, и аз мисля, че музиката ги отвежда на съвсем ново ниво. За мен, аз се опитвам в музиката, но тя е по-скоро забавление, отколкото нещо друго. Най-много усилия полагам наистина да се превърне в уважавана актриса. Всичко, което наистина искам да направя, е филм след филм след филм. Обичам актьорството, и аз искам така да го създам, че да мога да бъда наоколо за дълго време.

Spoiler:
Върнете се в началото Go down
*Радии <3
Неспасяем
Неспасяем
*Радии <3

Warn :
 Интервю за Seventeen - за любовта, гаджетата и приятелството Left_bar_bleue0 / 1000 / 100 Интервю за Seventeen - за любовта, гаджетата и приятелството Right_bar_bleue

Брой мнения : 6029
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: Интервю за Seventeen - за любовта, гаджетата и приятелството    Интервю за Seventeen - за любовта, гаджетата и приятелството Icon_minitimeЧет Окт 21, 2010 7:47 pm

Кой е това Дв?

Рос.
https://selena-gomez.bulgarianforum.net
LightOne
Неспасяем
Неспасяем
LightOne

Warn :
 Интервю за Seventeen - за любовта, гаджетата и приятелството Left_bar_bleue5 / 1005 / 100 Интервю за Seventeen - за любовта, гаджетата и приятелството Right_bar_bleue

( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©®
Брой мнения : 8611

ПисанеЗаглавие: Re: Интервю за Seventeen - за любовта, гаджетата и приятелството    Интервю за Seventeen - за любовта, гаджетата и приятелството Icon_minitimeПет Окт 22, 2010 12:48 am

Странно. Това не му обърнах внимание.Някакъв гаф на тъпия Гугъл. Но можеш да видиш оригинала - там си пише СГ.
*Радии <3
Неспасяем
Неспасяем
*Радии <3

Warn :
 Интервю за Seventeen - за любовта, гаджетата и приятелството Left_bar_bleue0 / 1000 / 100 Интервю за Seventeen - за любовта, гаджетата и приятелството Right_bar_bleue

Брой мнения : 6029
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: Интервю за Seventeen - за любовта, гаджетата и приятелството    Интервю за Seventeen - за любовта, гаджетата и приятелството Icon_minitimeПет Окт 22, 2010 9:42 pm

Аха.. ок. smile

Без флууд! Пунктуация, главна буква.
Рос.
https://selena-gomez.bulgarianforum.net
~Rossita
Неспасяем
Неспасяем
~Rossita

Warn :

( : 8-9-10112012
Брой мнения : 14468

ПисанеЗаглавие: Re: Интервю за Seventeen - за любовта, гаджетата и приятелството    Интервю за Seventeen - за любовта, гаджетата и приятелството Icon_minitimeПет Окт 22, 2010 10:08 pm

Оправих го. smile Интервюто е доста интересно. sun
http://acciosharman.tumblr.com/
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Интервю за Seventeen - за любовта, гаджетата и приятелството    Интервю за Seventeen - за любовта, гаджетата и приятелството Icon_minitime

Интервю за Seventeen - за любовта, гаджетата и приятелството
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Жертваш за любовта?
» 5 съвета как да намериш любовта (:
» Как се изразява приятелството?
» Истината за приятелството на Делена
» 12 години от приятелството на Деми и Сел

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Selena Gomez BG Forum :: Селена Гомез / Selena Gomez :: Селeна в пресата / Selena in magazines-
Идете на:  

Tyxo.bg counter
Създаване на форум Forumotion | ©phpBB | Поддръжка на форума | Сигнал за злоупотреба | Cookies | Последните дискусии