|
| Българи и турци | |
| | Автор | Съобщение |
---|
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Българи и турци Нед Юли 24, 2011 6:56 am | |
| Кажете си сега имате ли против тях и изобщо мнение относно двата народа, взаимоотношенията и още и още.. каквото се сетите. | |
| | | Cap`pac. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 4596 Reputation : 5 Join date : 04.12.2010 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Българи и турци Нед Юли 24, 2011 6:07 pm | |
| - ~IceRose. написа:
- Ами аз лично не съм против турците. Какво са толкова различни турците от нас, за да съм против тях, те са хора като нас. Тези, които извъртат цялата тази работа и ни набиват в главите ( минало време), че турците са нещо по-малко от нас и трябва да ги мразим, това са политиците. (отново минало време)
Това, че някога сме били под турско робство и сега като сме се освободили, това не значи че трябва да ги мразим. Като сме прости не 500, а 1000 години да седим под турско робство. Плюс това тези кланета и масови убииства, изнасилвания, това са ги правели българи, еничарите. Те са вършели мръсната работа. А в днешно време турците изобщо, дори никак не са лоши хора, дори напротив. Те са много добри, гостоприемни. Аз лично ги харесвам като хора и нямам причина да имам нещо против тях! Напълно съм съгласна . И те са хора като нас няма ,защо да им се нахвърляме без причина . | |
| | | ~Kattu Маниак
Warn : ( : ~When the sun goes down~ Брой мнения : 521 Reputation : 3 Join date : 26.01.2010 Age : 27 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Българи и турци Нед Юли 24, 2011 6:23 pm | |
| Аз не съм против тях тъй като имаме много общи неща.Това,че сме били под турско робство незначи че трябва да ги мрази.Било е минало.Днешното поколение не е виновно. | |
| | | `Melody Неспасяем
Warn : Брой мнения : 3220 Reputation : 49 Join date : 21.11.2010 Age : 26
| Заглавие: Re: Българи и турци Нед Юли 24, 2011 8:38 pm | |
| Не бива да има етнически и религиозни разделения сред хората! Все пак живеем в 21-ви век! Достатъчно сме се развили интелектуално, за да знаем че всички сме хора и че децата не трябва да плащат за постъпките и грешките не родителите (имам предвид за турското владичество). А относно религията-в наше време всеки може да избира в какво да вярва и каква религия да изповядва. Познавам турци, които са доста приятни и добре настроени. Така че отделянето на българи и турци в групички само заради етническия произход и историята, никак не е правилно!... | |
| | | catherine♥ Маниак
Warn : ( : Bang,bang,bang,I`m breakin` in, stealin` all my love back,givin` it to him <3 Брой мнения : 426 Reputation : 5 Join date : 08.04.2011 Age : 28 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Българи и турци Вто Юли 26, 2011 4:09 pm | |
| Аз съм такъв човек,който разглежда хората като човечност,а не като принадлежност към раса или националност.Тоест,искам да кажа,че за мен са важни индивидуалните действия на човек,а не подробностите и мисля,че такова разделение не трябва да съществува.Все пак всички сме граждани на България.Нямам особени наблюдения върху турците-познавам само двама човека и те са доста симпатични.Единственото,което не ми харесва е,че в районите,населени предимно с турци се чува само такава реч.Това не ми се струва правилно,но все пак се опитвам да се отнасям с разбиране... | |
| | | The_vampire_girl Неспасяем
Warn : ( : Върни ми сърцето!!! Брой мнения : 1061 Reputation : 9 Join date : 13.07.2009 Age : 34
| Заглавие: Re: Българи и турци Чет Авг 04, 2011 4:12 pm | |
| - ~Kattu написа:
- Аз не съм против тях тъй като имаме много общи неща.Това,че сме били под турско робство незначи че трябва да ги мрази.Било е минало.Днешното поколение не е виновно.
Напълно си права,днешното поколение е далеч от онова поколение турци които са превзели балканите и нашия народ.Днес българи и турци живеят заедно в много градове,дори в едни и същи домове,създавати семейства заедно и аз мога да го кажа с гордост моята ученайка (вуйна за тези които се чудят кво е тва) е туркиня и е невероятен човек,вече 9 години е част от семейството и ние си я обожаваме,тя е човека на който разчитам когато мама и Тали не са до мен! | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Българи и турци | |
| |
| | | | Българи и турци | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |