| Селена и Джъстин се разхождат полу голи | |
|
+12Wesi. Сирена ~MarieAn. ~Rossita Ариана Дъмбълдор ...LlilzZz... -A. RoseChan..XD rS.19 ♥ *Радии <3 Bella Thorne ♥ okrotitelq2 16 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Гост Гост
| Заглавие: Re: Селена и Джъстин се разхождат полу голи Пон Май 30, 2011 1:40 pm | |
| Ние ти даваме мнение. На теб просто то не ти харесва! ;] |
|
| |
~MarieAn. Неспасяем
Warn : ( : ...But, I don't wanna study, I just wanna to party!... Брой мнения : 1125 Reputation : 5 Join date : 05.05.2009 Age : 25 Местожителство : гр. Пещера
| |
| |
Сирена Напредващ
Warn : ( : Влюбена... Брой мнения : 125 Reputation : 0 Join date : 07.05.2011 Age : 25 Местожителство : София
| |
| |
...LlilzZz... Луд фен
Warn : Брой мнения : 378 Reputation : 5 Join date : 13.03.2011 Age : 24 Местожителство : гр.Казанлък
| Заглавие: Re: Селена и Джъстин се разхождат полу голи Чет Юни 02, 2011 12:41 am | |
| - Цитат :
- как да гокажа бездави убидя те си првят каквото искат аз просто исках мнениетови а не даме критикувате и заяждате смен аз ви показах нещо и исках мнение ане да си изтрйете газъ с мене
Оставям работата по твоето мнение на модераторите, макар че те трябва да не спят за да ти проверяват мненията. Абе, нещо компа ли ми е прецакан или тея форумчета дет` ги постваш са бъгнати, ама не ми отваря снимките.Мисля, че се сещам за кои снимки ми приказваш. Абе те са ГАДЖЕТА не разбираш ли?"Пипа я за дупето", "Полуголи", "Целуват се" - имам чувството, че или мразиш Селена, или ненавиждаш Джъстин, или не харесваш това, че са гаджета, или просто нямаш друга работа, освен да се месиш в живата на звездите. Не виждаш ли, че се закачат и се смеят? Аз също съм "за" темата да бъде заключена, защото не виждам смисъл в спора, но ако искаш ще се обадя в Белия дом да докладвам на Президента, че Сел и Джей са гаджета? | |
|
| |
Wesi. Напредващ
Warn : ( : I Love You! Брой мнения : 136 Reputation : 3 Join date : 03.01.2011 Age : 28
| Заглавие: Re: Селена и Джъстин се разхождат полу голи Сря Юни 08, 2011 2:04 am | |
| - okrotitelq2 написа:
- Как да го кажа без да ви убидя... Те си првят каквото искат, аз просто исках мнението ви, а не да ме критикувате и заяждате с мен, аз ви показах нещо и исках мнение, а не да си изтриете гъ** с мене.
Пунктуация, правопис, цензура. (Извинявам се, че не съм поправила грешките с червено, но просто бяха твърде много..) Мони^ Аз не гъза ми камбата ще си изтрия с тебе ко продължаваш така. Кво толкова ве, Джъстин я хванал за задника?? На 18 си бил уж. Ти гадже имаш ли? На уроци по БЕЛ ходил ли си?? Нищо лично, ама се набива на очи правописа ти. ;]] Ениуей, освен това Джъстин ако иска и кекс ще прави с нея, но тва не те засяга. И кво толкоз, че ходи по бански? Ти с шубата ли ходиш след морето?? | |
|
| |
...RenSsunKka... Нов
Warn : Брой мнения : 1 Reputation : -1 Join date : 14.06.2011
| |
| |
~Hope ♥~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 1344 Reputation : 17 Join date : 19.05.2011 Age : 27 Местожителство : Враца
| Заглавие: Re: Селена и Джъстин се разхождат полу голи Пет Юни 24, 2011 2:27 pm | |
| Ох хора, вие пък като почнете.. Като прочета "полуголи" се сещам за друго, а те били по... бански ! Ъ..? И какво като са по бански? Нали не се вижда нищо, което не би трябвало! | |
|
| |
Selena_e_vurha Нов
Warn : Брой мнения : 18 Reputation : 0 Join date : 07.07.2011
| Заглавие: Re: Селена и Джъстин се разхождат полу голи Пет Юли 08, 2011 4:15 am | |
| Пълни глупости.Те са били на плаж в хавай.На снимките се връщат от плажа. Да сигурно полуголи не виждате ли ? Те са по бански.Не знам как се връщате от плажа. Със зимни якета . | |
|
| |
TinkerBell Нов
Warn : ( : ....I love you like a love song... Брой мнения : 49 Reputation : 0 Join date : 10.01.2011 Age : 28 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Селена и Джъстин се разхождат полу голи Пон Юли 18, 2011 6:13 pm | |
| - selzz_22 написа:
- Ох хора, вие пък като почнете.. Като прочета "полуголи" се сещам за друго, а те били по... бански ! Ъ..? И какво като са по бански? Нали не се вижда нищо, което не би трябвало!
+1.Съгласна,а и когато аз ходя на море много от хората по улиците ходят така.А и не е нищо особено.По къси панталони и горнище на бански В ХАВАЙ.НЕ Е НЕЗАКОННО! | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Селена и Джъстин се разхождат полу голи | |
| |
|
| |
| Селена и Джъстин се разхождат полу голи | |
|