| Селена и Джъстин се разхождат полу голи | |
|
+12Wesi. Сирена ~MarieAn. ~Rossita Ариана Дъмбълдор ...LlilzZz... -A. RoseChan..XD rS.19 ♥ *Радии <3 Bella Thorne ♥ okrotitelq2 16 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
okrotitelq2 Напредващ
Warn : Брой мнения : 61 Reputation : -15 Join date : 02.03.2010 Age : 32 Местожителство : плевен
| Заглавие: Селена и Джъстин се разхождат полу голи Сря Май 25, 2011 1:52 pm | |
| Вижте какви снимки намерих, не знам дали са фалшиви. Бенката й е там, но изглежда все едно е на магистралата. Извинявам се за израза, не се опитвам да я изкарам такава, каквато не е, но исках мнение, за да разбера дали са истински. Изглеждат истински, но не подобава на Селена. Обикновено тя изглежда толкова невина, а тези снимки говорят друго.
http://www.expostas.com/2011/05/fotos-de-selena-gomez-de-biquini-rosa-e.html
Мисля, че бутона за интервал ти е прецакан .. едвам ти прочетох мнението. Kat3t0
Едитнах заглавието. Съществително собствено име не е написано с главна буква. В случая - 'Джъстин'. Рос. (: | |
|
| |
Bella Thorne ♥ Редовен
Warn : ( : Watch me, do me. Брой мнения : 283 Reputation : 6 Join date : 23.05.2011 Age : 25
| Заглавие: Re: Селена и Джъстин се разхождат полу голи Сря Май 25, 2011 2:18 pm | |
| Ходили са на плаж. Със зимните якета ли трябва да са? Не. Според мен няма нищо нередно, очевидно е че се връщат от морето. И защо да изглежда все едно била.. от магистралата?? Ти като се връщаш от плажа според теб на такъв ли приличаш? Пълни глупости. | |
|
| |
okrotitelq2 Напредващ
Warn : Брой мнения : 61 Reputation : -15 Join date : 02.03.2010 Age : 32 Местожителство : плевен
| Заглавие: Re: Селена и Джъстин се разхождат полу голи Сря Май 25, 2011 2:50 pm | |
| Ти така ли ходиш на плажа или някъде другаде? Те се връщат и ходят по улицата, така че трябва да са облечени.
Kat3t0 | |
|
| |
*Радии <3 Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6029 Reputation : 15 Join date : 25.07.2010 Age : 25 Местожителство : Сливен
| Заглавие: Re: Селена и Джъстин се разхождат полу голи Сря Май 25, 2011 3:47 pm | |
| ОМГ! Били полуголи.. Вай,вай,те просто са ходили на плаж в Хавай. Ти какво искаш да са с якета ли? | |
|
| |
Bella Thorne ♥ Редовен
Warn : ( : Watch me, do me. Брой мнения : 283 Reputation : 6 Join date : 23.05.2011 Age : 25
| Заглавие: Re: Селена и Джъстин се разхождат полу голи Сря Май 25, 2011 3:50 pm | |
| Ами да, много ясно, че след плаж така ще ходят. Не виждам никакъв проблем. | |
|
| |
rS.19 ♥ Неспасяем
Warn : ( : don't expect me to be nice with you. Брой мнения : 6044 Reputation : 126 Join date : 06.03.2011 Age : 26 Местожителство : umm.. at home?
| Заглавие: Re: Селена и Джъстин се разхождат полу голи Сря Май 25, 2011 4:10 pm | |
| - okrotitelq2 написа:
- Ти такали ходиш на плажа илй някаде другаде тесеврштат и ходят поулицата такаче трябва да са ублечени
Че ти как ходиш на плаж? Със зимните дрехи? Еми, извинявай, но да си чувал/а, че в Хавай е вечна жега? Напълно нормално е да ходят така!!! Нали във Флорида или там където беше момичетата карат ролери по бански, пък каво говориш, че Селена не се обличала както трябвало .. | |
|
| |
RoseChan..XD Нов
Warn : Брой мнения : 34 Reputation : 0 Join date : 19.05.2011
| |
| |
-A. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 5179 Reputation : 291 Join date : 21.02.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: Селена и Джъстин се разхождат полу голи Сря Май 25, 2011 4:51 pm | |
| Да,полуголи са.Аз като тръгна на басейн НЕ тръгвам направо полугола по улиците с бански,а си обличам дрехи и отдолу банския и чак като СТИГНА там се събличам..И преди да си тръгна от там си обличам пак дрехите. (а дори никой не ме снима по улиците,пак се обличам,а те са известни.)Соу полуголи са. | |
|
| |
okrotitelq2 Напредващ
| Заглавие: Re: Селена и Джъстин се разхождат полу голи Сря Май 25, 2011 8:54 pm | |
| Аз ходя облечен. Като стигна, тогава се събличам. Не ходя гол до там, а съм момче на 18, а тя е пример за подражание на милиони. Няма проблем да ходят по-съблечени, но този сутиен, който е сложила само не е паднал.. като падне па нормално а просто е по цицй нищо не редно а
Kat3t0 ПП: Последното изречение изобщо не го разбрах и не съм го редактирала ... | |
|
| |
Bella Thorne ♥ Редовен
| Заглавие: Re: Селена и Джъстин се разхождат полу голи Сря Май 25, 2011 8:57 pm | |
| Първо - това е бански. Личи си, тъкмо си тръгват от морето, или пък отиват до там. На Хаваите са, а там е много горещо. Аз не виждам нищо нередно. То ще е проблем ако се разхожда гола из улиците на Холивуд, но не го прави нали? Вече си казахме - горещо е, били са на море. | |
|
| |
RoseChan..XD Нов
| Заглавие: Re: Селена и Джъстин се разхождат полу голи Сря Май 25, 2011 9:23 pm | |
| - Вив <3 написа:
- Първо - това е бански.
Личи си, тъкмо си тръгват от морето, или пък отиват до там. На Хаваите са, а там е много горещо. Аз не виждам нищо нередно. То ще е проблем ако се разхожда гола из улиците на Холивуд, но не го прави нали? Вече си казахме - горещо е, били са на море. +1 | |
|
| |
...LlilzZz... Луд фен
Warn : Брой мнения : 378 Reputation : 5 Join date : 13.03.2011 Age : 24 Местожителство : гр.Казанлък
| Заглавие: Re: Селена и Джъстин се разхождат полу голи Чет Май 26, 2011 1:55 am | |
| ОМГ, вие т`ва го направихте на световен проблем. Какво толкова, те в Хавай постоянно ходят така. А и от къде знаете, че това не е някъкъв парк до плажа и не са отишли да вземат нещо, например. Ох... голяма работа Сел излезнала с къси гащи и бански. Тя има и други снимки по бански, но сега като не била на плажа и айде да вдигаме целия свят. Според мен в спора няма смисъл. ЕДИТ: И айде сега , като сме я видели " полугола " кво? Няма да сме й фенове ли? Ще я намразим?Кажете де. | |
|
| |
Ариана Дъмбълдор Нов
Warn : ( : Големите мечти са за слабите, а малките за силните! Аз имам и двете, значи съм себе си! Брой мнения : 20 Reputation : 0 Join date : 22.05.2011 Age : 29 Местожителство : в нас
| Заглавие: Re: Селена и Джъстин се разхождат полу голи Чет Май 26, 2011 2:37 am | |
| Абе по вашите думи хората не трябва да ходят по бански, че ще ги искарате някакви... не знам как да го нареча, перверзници. Едва ли не са тръгнали голи. Хората няма да ходят по плажовете и басейните заради вас ли? Обаче на тях не им пука за вас. Пишете и правете каквото си искате, правете ги известни, а вие после се пукайте от яд хейтърчета. | |
|
| |
okrotitelq2 Напредващ
| Заглавие: Re: Селена и Джъстин се разхождат полу голи Чет Май 26, 2011 5:23 am | |
| Не казвам, че не трябва да ходи по бански на плажа. Просто исках мнението ви, затова пуснах темата, а не да се прави на проблем. Не е проблем да се облича както иска, нея ще я снимат. Aз изразявам мнението си.
Kat3t0 | |
|
| |
Ариана Дъмбълдор Нов
Warn : ( : Големите мечти са за слабите, а малките за силните! Аз имам и двете, значи съм себе си! Брой мнения : 20 Reputation : 0 Join date : 22.05.2011 Age : 29 Местожителство : в нас
| Заглавие: Re: Селена и Джъстин се разхождат полу голи Чет Май 26, 2011 12:40 pm | |
| Аз не го казах за теб, а за глупавите хейтърчета, които обичат да съсипват нечии живот без дори да им мигне окото. Извинявай ако си ме разбрала погрешно. Признавам моя грешка ако не съм се изразила правилно. | |
|
| |
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: Селена и Джъстин се разхождат полу голи Чет Май 26, 2011 9:29 pm | |
| Сладки са ми, кефят ме. Селена е сладка, много! < 3 Обаче.. Джъстин ми е някак си слаботелесен. ;д
По темата 'полу голи' - хората се връщат от плаж. Нормално е да са си по бански. Не са голи, облечени са в реда на нещата. А и ако е 40 градуса с тениска и панталонки ли трябва да ходят? ;\ | |
|
| |
okrotitelq2 Напредващ
| Заглавие: Re: Селена и Джъстин се разхождат полу голи Съб Май 28, 2011 6:04 am | |
| http://justinbiebergasm.com/ Сега това нормално поведение на тийн звезди на плажа ли е? Кажете мнението си, говоря за снимката, дето я е хванал за дупето.
Правопис, пунктуация. Мони^ | |
|
| |
rS.19 ♥ Неспасяем
Warn : ( : don't expect me to be nice with you. Брой мнения : 6044 Reputation : 126 Join date : 06.03.2011 Age : 26 Местожителство : umm.. at home?
| Заглавие: Re: Селена и Джъстин се разхождат полу голи Съб Май 28, 2011 2:36 pm | |
| Аз лично не видях никаква подобна снимка .. | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Селена и Джъстин се разхождат полу голи Съб Май 28, 2011 5:12 pm | |
| - okrotitelq2 написа:
- Ти така ли ходиш на плажа или някъде другаде? Те се връщат и ходят по улицата, така че трябва да са облечени.
Kat3t0 Ъъ, извинявай, на плаж са, кожуси ли да си навлекат? Плюс това е явно, че се връщат пеша. Аз също като ходя на плаж често се връщам така. Боже, от мухата правите слон.. Не виждам нищо неприлично в облеклото като се им в предвид, че с били на плаж. |
|
| |
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: Селена и Джъстин се разхождат полу голи Съб Май 28, 2011 7:40 pm | |
| okrotitelq2 - виждала съм снимката. И какво, барнал я е за дупето. Нещо лошо? Не виждам нищо нередно или лошо. Характерно е за момчетата да обарват момичетата. (: Това е.
| |
|
| |
okrotitelq2 Напредващ
| Заглавие: Re: Селена и Джъстин се разхождат полу голи Съб Май 28, 2011 8:42 pm | |
| Аха виш тези http://www.popsugar.com/Pictures-Justin-Bieber-Selena-Gomez-Kissing-Ocean-17243095 | |
|
| |
Гост Гост
| |
| |
Bella Thorne ♥ Редовен
| Заглавие: Re: Селена и Джъстин се разхождат полу голи Нед Май 29, 2011 8:26 pm | |
| Оф, боже, от най-малкото правиш проблем! Какво толкова, това че са звезди не ги прави извънземни - и те могат да се забавляват. Не разбирам какво толкова е станало. Ти какво искаш, да стоят на един метър разстояние и нищо да не правят ли? Гаджетата се целуват, ако това все още не ти е ясно! ;]] | |
|
| |
RoseChan..XD Нов
| |
| |
okrotitelq2 Напредващ
| Заглавие: Re: Селена и Джъстин се разхождат полу голи Пон Май 30, 2011 5:02 am | |
| Как да го кажа без да ви убидя... Те си првят каквото искат, аз просто исках мнението ви, а не да ме критикувате и заяждате с мен, аз ви показах нещо и исках мнение, а не да си изтриете гъ** с мене.
Пунктуация, правопис, цензура. (Извинявам се, че не съм поправила грешките с червено, но просто бяха твърде много..) Мони^ | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Селена и Джъстин се разхождат полу голи | |
| |
|
| |
| Селена и Джъстин се разхождат полу голи | |
|